Tema: OTP


Veckans tema är OTP så läs även Elsa, Sara, Lovisa, karin & Emelies inlägg om samma tema.
 
OTP är ovanligt för mig (i jämförelse med alla dessa par som jag enbart shippar) men är ett par som får mig att känna väldigt mycket, där deras scener verkligen går genom rutan totalt. Kemin är antagligen det viktigaste för detta par, gärna att det nästan går lite genom rutan bara genom att de prata med varandra och sedan att de aldrig riktigt matchat med andra om det är tillsammans med någon annan ett tag, för det är meant to be helt enkelt - det är ett OTP!  Ett ship kan befinna sig på olika nivåer, allt från att jag gillar ett par tillsammans och att de liksom passar ihop till att jag verkligen tycker om ett par. Där paret ifråga har några helt fantastiska scener tillsammans och verkligen matchar varandra, de har dessutom oftast OTP-kvaliter så som kemin och att de antagligen är väldigt meant to be men det som saknas är kanske de här elektriska. Svårt att förklara men det här att man lite dööör inombords (in a good way). Har jag googlat sönder ett par är de antagligen ett OTP.
 
Exempel på par jag shippar → Vilde&Magnus (skam), Dan&Serena (gossip girl), Tristan&Miles (degrassi), Aria&Ezra (pretty little liars), Susan&Mike (desperate housewives), Rachel&Jesse (Glee), Bay&Tank (switched at birth) och Cassie&Sid (skins).
Exempel på par jag shippar mycket → Robin&Barney (how I met your mother), Haley&Nathan (one tree hill), Elena&Damon (the vampire diares), Sarah&Mark (parenthood), Lorelai&Luke (gilmore girls), Emma&Sean (degrassi), Jude&Connor (the fosters), Brenda&Dylan (beverly hills 90210), Ashley&Caleb (heartland) och Zoe&Wade (hart of dixie).
 
Mina OTP ↓
 
Clare & Eli (Eclare) i Degrassi
Mitt största OTP lär vara Eli och Clare i Degrassi. Ett par som gått igenom så mycket tillsammans på gott och ont men det har i slutändan stärkt deras relation väldigt mycket. De är ganska olika som personer och matchar varandra därför så otroligt bra. Deras kemi är fantastisk och nästan varje scen de har tillsammans går igenom rutan. DEN HÄR VIDEON beskriver deras relation väldigt bra sååå se den.
 
 
Isak&Even (Evak) i skam
Det jag uppskattar väldigt mycket med just Isak & Even, och anledningen till att jag shippar dem så pass mycket som jag gör är för att de har elektrisk kemi hela tiden, varje scen. När de hälsar på varandra, när de pratar, när de kysser varandra - spelar ingen roll den är där. Jag har aldrig sett det riktigt på samma nivå i någon annan serie tidigare så Scandinavia we can do it!
 

Jess & Rory (Literati) i Gilmore girls
Låt oss inte blanda in a year in the life i detta, där skriker deras kemi inte som den gjort förr. I orginal-serien däremot, där är deras scener så magiska och de ser så kära ut, mycket av anleding för att de var det dem var (även skådisarna, hiho).
 
 
Ian & Mickey (Gallavich) i Shameless
Kemi, kemi, kemi, deras jäkla kemi är helt och hållet makalös!!! Trotts vissa brister i deras relation så kan man se att de verkligen bryr sig om varandra (synerhet i säsong 4 & 5). Nämde jag kemin? och ja, jusste kemin.
 
 
Seth & Summer (sethummer) i The OC
Det första paret som jag någonsin shippade och ett par som jag fortfarande älskar sååå mycket för de är verkligen meant to be ♥


Kommentarer
Postat av: Lena

Kul att läsa och som du säger OTP och shippar är ju olika, jag shippar hela tiden men om man ska ta det på riktigt allvar One True Pairing då är det genast svårare :D

Svar: Det är väldigt olika :) att shippa är enkelt men OTP är i en annan liga, haha.
FrökenTV, bloggen om tv och film

2017-01-18 @ 19:53:57
URL: http://livinginfictionalworlds.blogg.se
Postat av: Sara, 29 år Stockholm contact@saretta.se

Vilket underbart inlägg! Blir så glad när jag ser flera som också är mina favvosar :D

2017-01-18 @ 21:26:37
URL: http://sarettas.blogg.se/
Postat av: Amanda

Mina OTPs är Blair och Chuck från Gossip Girl, Sam och Dean från SPN (hehe jag vet), och mitt absolut största OTP jag haft var Louis och Harry från One Direction, jag var helt övertygad i flera år om att dom var ett par, och jag hade en tumblr dedikerad till dom haha!

Svar: Menar du Sam och Dean som kärleksship? what? haha :). Åh, Larry<3! Jag har väldigt svårt för Blair och Chuck :/ tycker de är så elaka mot varandra.
FrökenTV, bloggen om tv och film

2017-01-18 @ 22:05:20
URL: http://amandalarsson.nu
Postat av: annelie

intressant

2017-01-19 @ 09:23:33
URL: http://tippellertopp.blogg.se
Postat av: Anonym

Har du TvShow Time? Vad heter du där isåfall?

Svar: Yes, frokentv heter jag på tvshowtime :)
FrökenTV, bloggen om tv och film

2017-01-19 @ 12:32:58
Innan DU kommenterar...
- Läs inlägget innan du kommenterar
- Kommentarer som inte har med min blogg att göra raderas
- vid frågar om tv-serier eller film mejla frokentv@hotmail.com
- Vid intresse för samarbete kontakta frokentv@hotmail.com

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

blogg/hemsida:


Kommentar:


Trackback