Sammanfattning v.3


This is us 1x12 - the big day
Är jag helt hemsk när min första tanke efter avsnitt är "skönt att Toby inte var med i hela avsnittet"? mjee. Frågan är hur jag ska orka se serien överhuvudtaget när han är där hela tiden, så sjukt störig person och då var han ändå en av mina favoriter i början. I nuläget undrar jag hur tusan jag någonsin har kunnat gilla honom med tanke på att allt han gör irriterar mig nu mera. Jag gillar avsnitt som går lite mer djupgående på Jack, vilken fin människa han verkar vara men jag inser också hur lite jag faktiskt gillar Rebecca, hon verkar ibland så sjukt otrevlig. Jag tyckte att det var intressant att vi fick en liten sidohandling kring brandmannen, jag gillade honom och hoppas att han kommer att vara med något mer i framtiden. Jag har även alltid gillat Katowsky så kul att få lära känna honom lite privat.
 

The good place 1x12-13 - Mindy St. Claire/Michael's Gambit (säsongavslut)
Jag har verkligen tappat suget för den här serie de senaste avsnitten men de här avsnitten var riktigt bra. Jag älskade twisten, den var oväntad och helt fantastisk. Jag kände innan att det kanske skulle räcka med en säsong men nu i efterhand så vill jag verkligen ha mer för att se vad fortsättningen av det hela kan bli.
 

The affair 3x08 - The Miserable Hero
Mitt hjärta brister för Cole, han förtjänar så mycket bättre än vad han får. Det känns heller inte värt att han ska gå tillbaka till Louisa eftersom han uppenbarligen fortfarande har så mycket känslor för Alison. Jag har en känsla att Alison och Cole kommer att sluta upp tillsammans men det finns såklart endel att jobba på. Hur hemska har inte alla karaktärer förresten blivit när jag gillar Oscar mest i hela avsnittet? haha, han som man avskydde i första säsongen men han är utan tvekan den som känns mest normal just nu.

 
Girl meeets world 3x21 - girl meets goodbye (säsongavslut/alt serieavslut)
Jag förväntade mig mer av de här avsnittet eftersom det är en stor chans att det är seriens sista (Netflix gick precis ut med att de inte kommer att plocka upp serien men finns ju en liten chans att någon annan gör det fortfarande) men det var helt okej. Jag trodde faktiskt att det skulle sluta med att de valde att flytta men så blev det ju inte. Gulligt att Shawn ville adoptera Maya men det kändes också ganska naturligt med tanke på hennes relation med hennes egen pappa vs hennes relation med Shawn.
 
 
The vamprie diaries 8x09 - The Simple Intimacy of the Near Touch
Herregud vad det här avsnittet gjorde mig uttråkad. Stirrade ner i mobilen istället för till och med det kändes mer underhållande. Jag dör av tristess av Bonnie och Enzo, de verkar vara ett väldigt shippat par i TVD och jag fattar inte varför, de är kanske söta men så tråkiga så jag avlider. Stefan är så sjukt tråkig som ond, vi har sett det där 100 gånger förut redan, we get it. Jag tycker att det är bra att det kört med så mycket Elena referenser och stoppat in gamla scener i avsnitten den här säsongen men jag önskar verkligen att hon kunde få vakna upp på riktigt snart istället. Ursäkta min negativitet men gud vad skönt det ska bli när den här serien snart är över.
 
 
The big bang therory 10x13 - The Romance Recalibration
Vad har hänt med Sheldon de senaste avsnitten? jag har verkligen tyckt om honom och har inte tyckt att han varit lika jobbig som han varit innan i alla dessa år. Han lägger inte alls lika mycket onödiga kommentarer som egentligen bara är otrevliga utan han verkar ha utvecklas som person. Det är kanske på tiden efter 10 säsonger men bättre sent än aldrig. Det här var ett bra avsnitt, tyckte kanske att Howard och Raj's handling var rätt tråkig men resten var bra.


Kommentarer
Postat av: Nathalie Tegelstam

Vilken härlig sammanfattning! :)

2017-01-22 @ 18:16:03
URL: http://nathalies.se
Postat av: Anonym

Åh måste se vampire diaries senaste :D

2017-01-22 @ 18:32:30
URL: http://liindstrand.blogg.se
Postat av: Katrine Larsson

Kände samma sak som dig i avsnittet av This is us, saknade inte Toby alls och det värsta är ju att det känns som att han kommer vara med mer i serien nu när han friade till Kate..

Tyckte också att GMW var okej, hade velat ha ut mer saker men samtidigt det är ett avsnitt på 20 minuter så helt okej. Hoppas på att någon kommer plocka upp den här serien så att man får se en mer vuxen ton.

Svar: fast var det verkligen ett frieri? ett dåligt isf, haha. Ugh, hoppas verkligen att de gör slut men tror tyvärr inte, det :(
FrökenTV, bloggen om tv och film

2017-01-23 @ 16:24:56
URL: http://serieexecutioner.blogg.se/
Innan DU kommenterar...
- Läs inlägget innan du kommenterar
- Kommentarer som inte har med min blogg att göra raderas
- vid frågar om tv-serier eller film mejla frokentv@hotmail.com
- Vid intresse för samarbete kontakta frokentv@hotmail.com

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

blogg/hemsida:


Kommentar:


Trackback