Sammanfattning v.2


This is us 1x11 - the right thing to do
Jack♥, går det att inte bli helt kär? denna mannen alltså - så underbar!!! Intressant att få veta lite mer om hans bakgrund för man har ju inte haft så stor aning om hur Jack och Rebecca är uppväxta alls innan. Bara jag som stör mig så fruktansvärt mycket på Toby? gillade honom i början, det gjorde jag verkligen men nu stör jag mig så mycket på människan, sååå störig och Kate är värd något mer än det där.
 
 
Girl meets world 3x20 -  girl meets sweet sixteen
Äntligen ett bra avsnitt av GMW. Slutet gjorde att jag nästan lite hoppas att det kan bli en fjärde säsong trotts allt även fast jag förstår att chansen är liten. Är jag hemsk som fortfarande hoppas lite att Farkle och Riley ska sluta upp tillsammans? jag förstår inte riktigt poängen med Lucas och Riley som par de verkar verkligen inte kära i varandra alls, varför är de fortfarande tillsammans? Känslosamt och fint avsnitt, de avsnitten serien gör bäst men den här säsongen har haft få av dem, tyvärr.
 
 
The affair 3x07 -  Welcome Home
Varför måste alla ligga med varandra? Noah och Helen, really? hur var det nödvändigt, hur!? arhhg. De gör de bara så kompliserat för varandra och det är så jobbigt att se att hon uppenbart fortfarande har känslor för honom även fast han beter sig som en total skit hela tiden, de behöver uppenbarligen hjälp båda två. Är det ens möjligt att vara sådär tamatuserad som Noah verkar vara? ingen annan har ju sett vakten så jag anar att det liksom är det de handlar om. Det sjuka vore ju om Noah's veration av allting faktiskt stämmer och han inte är så galen som man ska tro.

 
The vampire diaries 8x08 - we have history together
Ian Somerhalder som spelar Damon har producerat och regissera det här avsnittet och jag tycker att han gjorde ett bra jobb för det var ett ganska bra avsnitt. Jag har sedan TVD's start suckat lite när folk antytt att Damon skulle vara den onda av bröderna för alltså... Så fort Stefan stänger av sin mänsklighet och blir ond så är han ungefär 2084375094 gånger värre än vad Damon någonsin har varit, så tröttsamt. Jag inser nu varför jag stört mig så mycket på Stefan i förgående säsonger för han är så jäkla jobbig finner inga ord. Jag gillade verkligen honom förra säsongen men nu sabbade han det alltså igen, bra jobbat Stefan.
 

The good place 1x11 - What's my motivation
Jag som har gillat Jianyu innan men mjeee, han börjar bli en väldigt tråkig karaktär. Jag tycker att det var på tiden att det nämnde att det fanns ett mitten ställe men att bara en person bor där? ehhh ok, de flesta borde väl ha placerats just där, eller? Hur många poäng kommer Eleanor inte tappa pga det förresten, lär ju gå tillbaka till det hon hade innan åtminstone.


Kommentarer
Postat av: Sabina

Jag tycker The good place har blivit så dåligt och flamsigt :( de första avsnitten var så kul men nu funderar jag på att sluta titta.

Svar: Håller med, känner samma sak.
FrökenTV, bloggen om tv och film

2017-01-16 @ 05:51:16
URL: http://lesthi.blogspot.se
Postat av: Emelie Karlsson

Slutade med The Good Place efter ungefär.. 5 avsnitt kanske. Tycker verkligen det var störtlöjligt!

Svar: Jag tyckte den var bra i början men ingen höjdare längre.
FrökenTV, bloggen om tv och film

2017-01-16 @ 16:15:28
URL: http://fictionalem.blogg.se/
Postat av: Katrine Larsson

Jag klarar inte heller av Toby, han var en av mina favoriter i början men nu är han bara för mycket.

Har aldrig tänkt på Riley och Farkle som ett par, tycker ju att Farkle och Smackle är perfekta för varandra så söta.

2017-01-16 @ 17:02:05
URL: http://serieexecutioner.blogg.se/
Postat av: Ebba

Det har pratats om att Girl Meets World kanske får en fortsättning på Netflix. Sägs att svaret ska komma inom de närmaste månaderna.
Än är inte hoppet borta, håller tummarna för en fjärde säsong :)

Svar: Jag har skrivit om det innan att det fortfarande finns en chans att serien inte är över :D
FrökenTV, bloggen om tv och film

2017-01-16 @ 20:25:21
Postat av: Lena

Slutade kolla på TVD efter säsong 6 för det var ett värdigt avslut redan där men jag kan absolut hålla med om det du säger om Stefan. Varför målas han upp som bättre än Damon egentligen för när han väljer att stänga av känslorna så är han minst lika "dålig" som Damon var/är ibland men ändå så tokhyllas han vilket jag har svårt att förstå :P

Svar: Säsong 7 var bättre än vad serien varit på flera år dock :) men skönt att det snart är slut ändå.
FrökenTV, bloggen om tv och film

2017-01-17 @ 07:22:07
URL: http://livinginfictionalworlds.blogg.se
Innan DU kommenterar...
- Läs inlägget innan du kommenterar
- Kommentarer som inte har med min blogg att göra raderas
- vid frågar om tv-serier eller film mejla frokentv@hotmail.com
- Vid intresse för samarbete kontakta frokentv@hotmail.com

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

blogg/hemsida:


Kommentar:


Trackback