Ny serie: Riverdale


Alltså ni förstår inte hur mycket jag har längtat till att den här serien ska ha premiär, helt sinnes. Jag har längtat sedan det enbart diskuterades att det kanske skulle bli en serie när den pitchades till FOX som sedan inte ens tog upp serien till sin egen och sedan tills CW valde att göra det. Serien är baserad på serietidningen Archie (Acke på svenska) som jag är uppväxt med och kommer att följa Archie och de andra karaktärerna från tidningen under deras andra år i high school efter att en av deras klasskompisar dött. Innan jag såg första avsnittet tyckte jag att handlingen lät lite One tree hill möter Pretty little liars och jag tror att det ligger något i det. Första avsnittet var väldigt bra, över mina förväntningar och de var ändå relativt höga redan. Jag ser hög potential i alla karaktärer, gillade Archie, Betty och Veronica väldigt mycket. Jag tror att  jag kommer att älska Jughead, han hade karaktärsdrag jag ofta drar mig till (typ rätt mörk och kändes även lite arty) men han var med så lite i avsnittet för att jag ska kunna yttra mig mer om honom än så. Skönt ändå att Cole sprouse blev castad i Riverdale. Jag har ju sådan ångest nu mera över att alla är så unga i alla nya ungdomsserier men jag och sprouse är ju lika gamla och kan han gå runt och spela 16/17 så behöver jag kanske inte åldersnoja riktigt än, haha.  Jag fick sådana Brooke Davis-vibbar av Cheryl så jag lär väl antagligen sluta upp att älska henne även fast hon ska framstå lite som en mean girl i början men det gjorde Brooke också tills hon växte upp sakta men säkert :).
 
Jag är också så tacksam över att Netflix kommer att sända den här serien veckovis. De har ju börjat göra det med ganska mycket serier senaste året men såklart inget jag följer så äntligen!


Kommentarer
Postat av: Jessica Högberg

Låter ju kanske som nåt för mej!

2017-01-27 @ 20:04:40
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Saras Serieblogg

ÄNTLIGEN! :D Så excited! Kul att du känner igen dig i Jughead, jag förväntar mig nämligen att han ska bli en favoritkaraktär ;)

2017-01-27 @ 20:29:28
URL: http://seriereflektioner.blogg.se/
Postat av: Dixi Wonderland

Jag såg att Netflix fått in den. Jag är dock väldigt sugen på Selena Gomez serie som hon skapat tillsammans med sin mamma. Thirteen heter den och ska komma på Netflix :)

2017-01-27 @ 21:50:53
URL: http://dixiwonderland.com/
Postat av: Karin

Tyckte piloten var bra. Men inget mer. Få se vad jag tycker om några avsnitt. :)

2017-01-27 @ 21:53:14
URL: http://karinsuniversum.se
Postat av: Emelie Karlsson

Tyckte om piloten! Mycket bättre än jag trodde att den skulle vara. Får bara hoppas att dem gör sig av med alla stereotyper!

2017-01-28 @ 17:26:23
URL: http://fictionalem.blogg.se/
Postat av: Tilda Barkselius

Tänkte börja kika på denna, såg trailern på Netflix :)

2017-01-28 @ 23:52:43
URL: http://nouw.com/tildabarkselius
Postat av: Lena

Jag var jätterädd att det skulle bli pannkaka av allt eftersom jag hade så höga förväntningar innan men jag gillar den skarpt. Mycket bra pilotavsnitt, man fick en del bakgrundshistoria också och inte bara en typisk lära känna karaktärerna vilket jag gillade. Skådespelarna känns rätt i sina roller :D

2017-01-29 @ 11:57:36
URL: http://livinginfictionalworlds.blogg.se/
Innan DU kommenterar...
- Läs inlägget innan du kommenterar
- Kommentarer som inte har med min blogg att göra raderas
- vid frågar om tv-serier eller film mejla frokentv@hotmail.com
- Vid intresse för samarbete kontakta frokentv@hotmail.com

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

blogg/hemsida:


Kommentar:


Trackback