Ny serie: beyond


Igår kunde vi se de två första avsnitten av freeforms nya serie Beyond som sedan lite senare även läckte ut hela sin första säsong så om man vill marathoon-titta så är detta fullt möjligt i nuläget. Här kommer alla fall mina tankar om de två första avsnitten.
 
Jag visste inte riktigt vad jag hade att förvänta mig när jag tryckte på play för att se det första avsnittet av Beyond förutom att jag tyckte att den hade lite Kyle XY-känsla av trailern. Serien följer karaktären Holden som efter att ha legat 12-år i Koma vaknar upp och upptäcker att han har vissa förmågor som han tidigare inte hade. Jag var positivt överskattad av de två första avsnittet och tror att säsongen i helhet kan bli riktigt bra. Jag trodde att serien skulle kännas ganska fantasy i tonen vilket jag inte föredrar överlag i serier men det var mer mystik bara så det var skönt. Efter två avsnitt så gillar jag de flesta av karaktärerna men det känns lite uppbyggt för att någon som känns god nu i början egentligen visar sig vara ond efter ett tag sååå får se hur jag känner i slutet av säsongen helt enkelt. Jag gillade främst syskonrelationen mellan Holden och Luke, det borde vara den relationen som växer mest säsongen igenom. Jag gillade också Kevin vilket förövrigt är samma skådespelare som spelade Zack i Unfabulous.

Det skaver lite i mig att folk som är lika gamla som mig tydligen får spela vuxna nu. Förutom det faktum att Cole Sprouse (som är lika gammal som mig) ska spela typ 16-17 i Riverdale men känns nästan som ett undantag nu mera. Det är kanske bra att det mer och mer blir att tonåringar får spela tonåringar men jag känner mig as gammal. Vill ändå kunna råka gå in på en audition och bli antagen för max 20 i några år till.


Kommentarer
Postat av: Seriespaning

Det låter lovande, gillade Kyle XY och mystery! Haha, jag vet vad du menar.. är 30 nu och när jag ser alla 90-talister blir jag en aning stressad..tiden går så jäkla fort! mnmen..känner mig samtidigt löjlig om jag bryr mig för mkt..

Svar: Jag är visserligen 90-talist men född på första halvan så känner mig uråldrig trotts att jag bara är "ung vuxen" fortfarande :).
FrökenTV, bloggen om tv och film

2017-01-03 @ 16:33:46
URL: http://nouw.com/seriespaning
Postat av: Emelie Karlsson

Säsongen läcktes inte! Freeform valde att lägga ut hela säsongen på en gång, men också sända varje vecka - så att man kan välja om man vill maratonkolla eller följa serien!

Svar: okej...
FrökenTV, bloggen om tv och film

2017-01-04 @ 17:30:24
URL: http://fictionalem.blogg.se/
Innan DU kommenterar...
- Läs inlägget innan du kommenterar
- Kommentarer som inte har med min blogg att göra raderas
- vid frågar om tv-serier eller film mejla frokentv@hotmail.com
- Vid intresse för samarbete kontakta frokentv@hotmail.com

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

blogg/hemsida:


Kommentar:


Trackback