The vampire diares: 8x1 - hello brother


Igår kunde vi se första avsnittet ut the vampire diaries sista säsong så vad passar bättre än en liten sammanfattning?
 
Sammanfattning och mina tankar om avsnittet: The vampire diaries är en serie som jag har lite blandade känslor kring. När de två första säsongerna sändes var det en av mina absoluta favorit serier och jag hade svårt att tro att serien någonsin skulle kunna bli sämre efter det. Efter det har kvalitet varit ojämn och då menar jag inte att allt föll efter det utan jag menar verkligen att den varit ojämn, alltså att vissa säsonger varit jättebra medans andra varit lite halvdana. Jag älskar fortfarande karaktärerna men vissa handlingar känns lite uttjatade och det är också jätteroligt när de faktiskt lyckas att ta upp en storyline som känns originell. Som ett exempel så älskade jag 1994-handlingen i säsong 6 för den var oväntad och väldigt bra gjort, jag har nog aldrig skrikit mer åt en cliffhanger än vad säsong fem gav oss (precis innan 94-storylinen). Det kommer därför att vara tråkigt att säga hejdå samtidigt som jag tycker att det är dags - åtta säsonger är mycket, det har gått riktigt bra för en serie när den kommer upp i det antalet.
 
INNEHÅLLER SPOILER...
Vad tyckte jag om själva avsnittet då? det var bra men hur mycket har de inte kört med att antingen Stefan eller Damon stänger av helt för att gå full-vampirie-and-dont-feel-anyting-anymore. Vid det här laget så vet vi att de kommer att komma tillbaka och känna sig lite mänskliga igen snart. Jag älskade att de hade satt in en Delena scen även fast det var en gammal scen (fast Damons repliker var väl nyinspelade, eller?) så fick jag ändå så otroligt mycket feeling av att se den. Jag hoppas att Elena kommer tillbaka innan sista avsnittet mest för att jag verkligen vill ha henne där i några fler avsnitt och för att jag ändå alltid gillat henne mer än Bonnie och inte skulle bry mig så mycket om Bonnie dog. Förresten är det ju inte så mycket "om Bonnie dör" eftersom hon och Elena är kopplade till varandra - Bonnie kommer att dö och Elena kommer att vakna, frågan är mer när. Jag gillar att Damon och Enzo teamar igen men skulle hellre se det för en god gärning än vad detta nu är. Såå what else? älskade slutet och tror att det kan bli en riktigt bra säsong, ett bra avslut.


Kommentarer
Postat av: annelie

har ej sett låter intressant!

2016-10-23 @ 14:33:48
URL: http://tippellertopp.blogg.se
Postat av: jessy

Åh, håller på att kolla om den just nu faktiskt haha! Är på säsong 3 :)

Svar: åh, vad kul! :D
FrökenTV, bloggen om tv och film

2016-10-23 @ 18:10:46
URL: http://jessygunnarsson.com
Postat av: Evanessé

Jag fick skynda mig att scrolla förbi. Även om jag började titta för över ett år sedan (jag såg ju alla avsnitten på en dag höll jag på att säga, men förstår vad jag menar), så har jag haft ett upphåll då annat kom emellan - och har nästan hela säsong 7 att titta på :) Ska nog börja idag när du ändå tar upp det :)

2016-10-24 @ 10:39:06
URL: http://egosidan.blogg.se
Postat av: Ida - foto & häst

Tyckte det var ett riktigt bra avsnitt!! Tror också denna säsong kan bli väldigt bra :)

Svar: bra att de vet om att de är sista säsongen också så att de kan göra ett värdigt slut :)
FrökenTV, bloggen om tv och film

2016-10-24 @ 14:59:46
URL: http://idanilssonphoto.se/
Innan DU kommenterar...
- Läs inlägget innan du kommenterar
- Kommentarer som inte har med min blogg att göra raderas
- vid frågar om tv-serier eller film mejla frokentv@hotmail.com
- Vid intresse för samarbete kontakta frokentv@hotmail.com

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

blogg/hemsida:


Kommentar:


Trackback