Scream: halloween specialen (innehåller spoilers)


Sammanfattning och mina tankar om screams halloween-avsnitt: Jag tycker att det börjar bli lite tröttsamt att mördaren alltid ska vara så ute efter Emma. Det är inte trovärdigt att hon ska vara sådär utsatt. Jag menar först är hennes halvsyster galen, sen är hennes pojkvän psykopat och sen den första hon träffar efter allt detta som hon alltså får intresse för är galen. Vad är oddsen? inte stora. Jag tyckte det var uppenbart vem som var mördaren men jag antar att det inte ska vara lika klurigt eftersom allt skulle lösa sig på 1,20tim. Jag blev något förvånad över att Kieran dog, jag trodde inte att det skulle hända någonsin och verkligen inte redan i det här avsnittet.
 
Avsnittet i sig var helt okej, övriga avsnitt i andra säsongen har dock varit betydligt bättre men det var kul att bara få träffa karaktärerna igen. Slutet gjorde det ännu mer tydligt att säsong tre kommer att fokusera på Brandon James vilket jag anade redan under säsong två. Frågan är väl mer om det verkligen är Brandon James eller bara någon som utser sig att vara honom så att säga men det kommer att bli intressant i vilket fall som helst.


Kommentarer
Postat av: Lorissa Lovebomb

Jag förstår att du som är serietittare knäckte koden ganska snabbt, men det kanske är klurigare för folk som inte är vana att hänga med i svängarna :D

Svar: Jag kanske har en fördel men det var mer uppenbart än vad det brukar vara tycker jag ändå.
FrökenTV, bloggen om tv och film

2016-10-20 @ 06:11:38
URL: http://lorissalovebomb.com/
Postat av: linda

Åh så kul!

2016-10-20 @ 16:53:29
URL: http://lindaviktoria.se
Postat av: starsinlife.blogg.se

Så kul!

2016-10-20 @ 17:30:08
URL: http://starsinlife.blogg.se/
Postat av: annelie

spännande !

2016-10-20 @ 19:56:43
URL: http://tippellertopp.blogg.se
Postat av: Janina

hmmm inte kollat på detta!

2016-10-20 @ 20:46:16
URL: http://nouw.com/janinaemilia
Postat av: N

Måste se det!

2016-10-21 @ 00:18:08
URL: http://nathalienyren.se/
Postat av: C e r e s M o o n

När jag såg vem som var mördaren i avsnittet så gapade jag "MEN, KOM IGEN..SKÄMTAR DEM" det är super spännande men nu blev jag bara besviken. Trodde personen skulle vara en bra person för en gångs skull men nope :(

/ Ceres

Svar: Jag har hört att de först hade tänkt ha Noah som mördaren men sen ändrade till Kieran (i själva serien, inte detta dubbelavsnitt). Det hade ju varit lite mer chockerande alla fall men men. Vi får se hur det går i säsong 3 :)
FrökenTV, bloggen om tv och film

2016-10-21 @ 23:49:02
URL: http://ceresmoon.se
Postat av: Ida Lindborg ♡

Tyckte det var riktigt bra förutom att mördaren igen var toooo obvious, och som sagt så ska de alltid handla om Emma, vilket som kan irritera mig gaaaanska mycket, men längtar verkligen till säsong 3! :)

2016-10-22 @ 19:57:49
URL: http://photobylove.se/
Innan DU kommenterar...
- Läs inlägget innan du kommenterar
- Kommentarer som inte har med min blogg att göra raderas
- vid frågar om tv-serier eller film mejla frokentv@hotmail.com
- Vid intresse för samarbete kontakta frokentv@hotmail.com

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

blogg/hemsida:


Kommentar:


Trackback