Ny serie: westworld


Jag tänkte se westworld redan i söndags då jag hade blivit inbjuden på förhandsvisning av HBO men så blev det inte, tyvärr. Serien är alla fall baserad på filmen med samma namn från '73. Jag har inte sett filmen så jag vet inte riktigt vad som skiljer dem mellan eller om de är lika över huvudlaget. Westworld är en sci-fi serie med westerninslag som handlar om en temapark där AI's bor och som människor får besöka. Det var en otroligt bra pilot, jag som vanligtvis hatar piloter måste slagit i huvudet eller något för jag har älskat alla nya piloter den här hösten. De lyckades verkligen lyfta fram vad det var för serie, vad vi kan förvänta oss samtidigt som de är otroligt duktiga skådespelare med som bla Evan Rachel Wood (favorit), Anthony Hopkins och James Marsden. Jag tror att det här kan bli HBO's nästa hit och det är troligtvis ett smart drag att komma med något såhär storslaget när Game of thrones snart ska läggas ner (2018 är kanske inte snart men...).

Problemet när de jobbat länge på ett projekt, som de gjort med Westword är att det kan bli en true detective-effekt över det hela. Ni vet när första säsongen är så sjukt bra och sedan måste de komma på en ide snabbare inför säsong två och det blir inte riktigt lika bra trotts allt. Jag hoppas att manusförfattarna har endel på lager och att det inte blir något problem alls. Well, vi får se. Jag hade höga förväntningar inför avsnittet men de överträffade mig ändå vilket kändes otroligt positivt. Jag kommer givetvis fortsätta att se serien och hoppas på att resterande avsnitt är lika bra.


Kommentarer
Postat av: Emelie Karlsson

Sååå bra!! Har jätte höga förhoppningar att det här kan bli något "för mig"

Svar: Ja, riktigt bra :D hoppas verkligen säsongen fortsätter på samma nivå
FrökenTV, bloggen om tv och film

2016-10-05 @ 13:54:10
URL: http://fictionalem.blogg.se/
Postat av: Dixi Wonderland

Nu gjorde du mig jätte sugen på att få se denna :)

Svar: Woo :D vad bra
FrökenTV, bloggen om tv och film

2016-10-05 @ 17:50:52
URL: http://dixiwonderland.com/
Postat av: Elsa

Ser fram emot att se denna piloten, men har inte haft tid ännu och lär inte få tid förrän till helgen tyvärr, tidigast. Verkar så otroligt bra, tror jag kommer älska den!

Svar: Jag tror du kommer gilla den :D jätte bra! Snart helg ju.
FrökenTV, bloggen om tv och film

2016-10-05 @ 23:54:22
URL: http://www.gillafilm.se
Innan DU kommenterar...
- Läs inlägget innan du kommenterar
- Kommentarer som inte har med min blogg att göra raderas
- vid frågar om tv-serier eller film mejla frokentv@hotmail.com
- Vid intresse för samarbete kontakta frokentv@hotmail.com

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

blogg/hemsida:


Kommentar:


Trackback