shameless: säsong 3


Betyg på imdb: 8,7/10 ι Mitt betyg: 8/10
 
Efter att Frank varit borta från familjen i över 100 dagar så kommer han tillbaka och familjen måste börja anpassa sig på nytt samtidigt som Fiona måste börja acceptera vem Jimmy verkligen är.
 
wop, här gick det undan men jag kan tyvärr inte hålla mig. Först kan vi prata om Mickey & Ian? jag dööör & förväntar mig många Gallavich scener i nästa säsong. Och kan vi prata om Mickeys och Mindys pappa? vidrig person. Den här säsongen var väldigt bra och jag kände en känsla jag inte kännt sedan jag började följa Parenthood vilket var flera år sedan och det är en känsla jag har för kanske en handfull med serier men jag verkligen älskar shameless. Serien har en så unikt ton och känns väldigt äkta - de här är en av de bästa serierna jag någonsin har sett och jag hoppas innerligt att kvalitén håller i sig. Karaktärerna fortsätter växa även om Ian är min favorit att följa och Lip är på en nära andraplats så börjar jag verkligen uppskatta alla i familjen. Carl växte väldigt mycket för mig den här säsongen, han är nog den karaktären som faktiskt är roligast, Finona stiger lite för varje avsnitt som går och Deb växte också mycket i sin karaktär den här säsongen. Jag tyckte att det var skönt att både deras mamma och Karen var ute ur bilden tills Karan plötsligt visas på skärmen. Jag var chockad över Karens öde - jag blev väldigt förvånad att serieskaparna valde att ta den vägen med henne men samtidigt kanske det någonstans var bra.

Jag tyckte synd om Jimmy/steve mot slutet av säsongen och jag önskar att han hade berättat lite mer, inte döljt så många detaljer. Jag förstår såklart delvis varför men det skadade honom och Fiona mer än nödvändigt för jag tror att hon skulle förstå om han hade berättat. Frank sjönk en aning i mina ögon den här säsongen och det tråkiga är att han ibland verkligen kan vara en helt okej person - när han inte dricker är han ganska snäll och en helt okej förälder MEN han bryter mönster så snabbt, vilket är tråkigt. När han sa att Carl hade cancer för att få pengar var nästan droppen, alltså vaaad gör han och varför.


Kommentarer
Postat av: eva linah

bra tips!!

2016-11-05 @ 10:47:55
URL: http://nouw.com/evaa
Postat av: Amanda

Aldrig sett den serien, men den verkar spännande! :)

Svar: Väldigt bra är den! :)
FrökenTV, bloggen om tv och film

2016-11-05 @ 11:21:19
URL: http://amandalarsson.nu
Postat av: Yasmine

ÄLSKAR också shameless!!!

2016-11-05 @ 19:38:28
URL: http://www.betterwords.blogg.se
Postat av: Ida - foto & häst

Hört mycket bra om den serien, dock så många avsnitt så vet ej riktigt om jag hinner/orkar kolla igenom alla just nu haha ;)

Svar: Värt dock :). En av de bästa serierna jag någonsin sett, helt ärligt!
FrökenTV, bloggen om tv och film

2016-11-06 @ 01:30:52
URL: http://idanilssonphoto.se/
Innan DU kommenterar...
- Läs inlägget innan du kommenterar
- Kommentarer som inte har med min blogg att göra raderas
- vid frågar om tv-serier eller film mejla frokentv@hotmail.com
- Vid intresse för samarbete kontakta frokentv@hotmail.com

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

blogg/hemsida:


Kommentar:


Trackback