Sammanfattningar v.48 1/2


 
Shameless 7x09 "Ouroboros"
Med två minuter kvar och jag fortfarande tänkte men vart är Mickey då? och polisen kom å ba "does Ian gallagher lives here?" JAG DOOOOG! och sen att de nämnde att han hade besökt Mickey flera gånger i fängelset, WHUUUT? blev väldigt glad att de nämnde de dock. Jag fruktade lite att Mick faktiskt hade rymt från fängelset för om han blir tagen så kommer det bara göra hans situation värre. Alltså okej att det här är en serie där jag verkligen längtar efter nya avsnitt men näääästa avsnitt I need you soooo bad! Monica är tillbaka och lär nog hålla sig säsongen ut och det lär sluta med att hon dör skulle jag tro. Tyckte det var kul när Liam inte fattade vem Monica var, är det troligt? så liten var han väl inte när hon var hemma sist, eller kanske. och att Svetlana inte vet om att de har en mamma? ehhh what? hon bodde tillsammans med Ian & Mickey i säsong fem, Monica borde ha nämnts någon gång under alla dessa månader med tanke på att hon också har Ians sjukdom men okej? Töntigt av Fiona att hoppa på den  där tjejen för att hon gav dålig kritik, det borde man kunna ta om man ska driva ett företag.
 
Eyewitness 1x07 "they lied"
Gillade Lucas i det här avsnittet - trodde aldrig att det skulle hända. Han kändes inte lika nervvraks nervös varje gång han öppnande munnen längre, så det var skönt. Sedan att Lucas & Philip var så jäkla söta gjorde att jag gillade avsnittet lite mer än vanligt, alltså åååh. Bara dags att visa det öppet nu också så är jag nöjd. Bryr mig helt ärligt inte speciellt mycket om själva fallet, lite för att det känns så himla uppenbart men det lär säkert vara någon twist på det hela mot slutet annars vore det lite konstigt.
 
This is us 1x09  "the trip"
Den här avsnittet var väldigt bra. Älskade scenerna mellan Randall och Jack, det var en bra mix av båda världar även fast Randall upplevde detta för att hade råkat ta drogerna men ändå. Älskar the 3's syskonrelation så det var skönt att avsnittet verkligen fokuserade på alla tre i samma storyline och inte i skilda för en gång skull. Om Kate också bestämmer sig för att faktiskt bo i New york så lär det bli mycket sådana scener framöver så jag hoppas på det, hon har trotts allt inte speciellt mycket som binder henne till LA längre. Jag har så svårt för Rebecca, det känns som ett för stort svek för att bara kunna se förbi det och jag tror att Randall kanske kan acceptera det men det lär nog skava en del tills dagen hon dör.
 
Scream queens 2x07 - "the hand"
Det här avsnittet var nog de bästa på hela säsongen hittills men jag känner ändå fortfarande att jag verkligen inte har intresse för storyn längre. Andra säsongen är verkligen under all kritik vilket är tråkigt då jag verkligen tyckte om första säsongen, den kändes också lite allvarligare och allmänt bättre. 


Kommentarer
Postat av: anja

this is us är så bra

2016-11-30 @ 15:00:37
Innan DU kommenterar...
- Läs inlägget innan du kommenterar
- Kommentarer som inte har med min blogg att göra raderas
- vid frågar om tv-serier eller film mejla frokentv@hotmail.com
- Vid intresse för samarbete kontakta frokentv@hotmail.com

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

blogg/hemsida:


Kommentar:


Trackback