Sammanfattningar v.47


 
Shameless 7x08 "You Sold Me the Laundromat, Remember?"
Jag har inte längtat efter nya avsnitt av en serie så här mycket på flera år. Det är liksom lite plågsamt samtidigt som det är en helt underbar känsla. Well, det här avsnittet var bra. Jag var nästan helt säker på att Lip inte skulle få komma tillbaka till College så det förvånade mig inte alls faktiskt. Jag har sett att många jämfört Lip med en ung Frank och jag har aldrig riktigt kunnat se det men i det här avsnittet så visade dem ju verkligen upp det så tydligt. Jag tycker verkligen om Lip och tror att han har ett större hjärta än sin pappa men han ligger ju verkligen i förnekelse för sina problem och om han inte gör något åt dem så tror jag att alkoholen verkligen kommer få honom att bli nya Frank. Dog typ när hela "tvättstugan" föll ihop, det var väldigt kul samtidigt som jag tyckte så synd om Fiona, Så hennes reaktion med att börja skratta som sedan föll ut i gråt kändes väldigt äkta. Jag älskade Kevin i det här avsnittet och hoppas att han ställer ett ultimatum väldigt snart. Det sjuka vore ju om V verkligen skulle välja Lana istället för honom men i det här skedet så vore det inte helt omöjligt, tyvärr. Jag har inte gillat Debbie den här säsongen men alltså fick ont i hjärtat i slutet av avsnittet (och grät lite), stackars människa & lär ju inte bli bättre när not-my-favorite-person kommer dyka upp i nästa avsnitt.
 
Eyewitness 1x06 "The Yellow Couch"
Jag vet inte om det bara är karaktären i sig eller om skådisen som spelar Lucas inte skådespelat innan men jag gillar honom inte, han känns så jäkla osäker i allt han säger. Jag gillar däremot Philip väldigt mycket. När Philips fostermamma ba "jag måste gå" efter att Philip kommer hem full, WTF!? ta ditt ansvar istället för att alltid tänka på jobbet varje sekund. Jag gillar fosterpappan otroligt mycket, han växer för varje avsnitt helt klart medan fostermamman sjunker så brutalt i mina ögon. Det var skönt att Lucas erkände i slutet men det var det ända bra han gjorde i hela avsnittet så I stil dont like u.
 
The affair 3x02 "302"
Det här avsnittet var betydligt bättre och kändes mer som den the affair som jag lärt känna och älskat under tidigare säsonger. Noah blir bara värre och värre, inte ens kul att titta på. Whitneys pojkvän, alltså sååå obehaglig och hur gammal är han?! Sådant gör mig alltid lite obekväm. Jag gillade verkligen Alisons del, allt var intressant att se. Gillade Oskar, aldrig hänt förut och tyckte det var gulligt av Cole att ta med barnet till Alison även fast det lär bli katastrof då han förmodligen gjort det bakom ryggen på sin fru och jag antar att han kommer att göra det igen.
 
this is us 1x08 "Pilgrim Rick"
Bra avsnitt, mysigt och fint. Jag gillar lite att Kevin har så dålig relation till Miguel, är jag hemsk? nje. Det var dock gulligt att han gav honom en chans i slutet. Jag börjar gilla "nu-tids-handlingen" mycket mer än flashback-scenerna och jag hoppas dem bara fokuserar på de om serien förnyas till en andra säsong (vilket den lär göra). Alltså Randall :(<3! och ut med Toby, yay! Gillade verkligen honom i början men tycker han är så hemsk nu och när Kate ba "jag vill inte att du träffar min familj" och hans gensvar var att typ fnissa, JAG HADE BLIVIT SÅÅÅÅ SUR så ut med honom.
 
Rectify 4x05 "Pineapples in Paris"
Helt okej avsnitt men något händelselöst. Jag tyckte först att Daniel kanske hade överreagerat lite men sedan förstod jag varför. Det har säkert näms förut att han blivit illa behandlat sexuellt i fängelset (jag antar av en vakt om man tänker på vilken typ av cell han satt i) men det måste ha varit ganska länge sedan isf för jag kom verkligen inte ihåg det. Teddy var min favorit i avsnittet och jag tycker att han hållt sig på en bra nivå hela den här säsongen. Tidigare har jag alltid gillat Amatha men tycker hennes storyline är väldigt svag den här säsongen vilket är synd då hennes karaktär är intressant när hon väl får chansen att visa det. Varför bryr sig Tawney om att Foulkes är döende? jag fattar verkligen inte, han är hemsk och det vet hon om. Kul att Janet och Ted är hos Daniel i Nashville nu förresten och jag antar att nästa avsnitt kommer att utspela sig där så det ska bli intressant.
 
Scream queens 2x06 "Blood Drive"
hum... den här serien intresserar mig verkligen inte alls längre vilket är tråkigt. Oklart varför jag fortfarande tittar, osv. Det förvånade mig inte speciellt mycket att Cass var the green one med tanke på det vi fick reda på förra avsnittet men såklart skulle det komma fram att han inte hade gjort allt själv, ofc?! suck.


Kommentarer
Postat av: Lillemmish- mode - inspo

fiin blogg :)


/ha en bra torsdag

2016-11-24 @ 11:19:22
URL: http://nouw.com/lillemmish
Postat av: Lorissa Lovebomb

Kanske du också ska göra ett målinlägg? :D

Har inte sett någon av dessa serier.

Svar: Ja, maybe :)
FrökenTV, bloggen om tv och film

2016-11-24 @ 19:03:48
URL: http://lorissalovebomb.com/
Postat av: Sandra SG

vilken härlig blogg! Tyvörr är jag inte mycket utav en tv tittare då jag aldrig hinner med det.

sv: super nice att packa upp!

2016-11-24 @ 20:37:16
URL: http://sandrasg.se
Postat av: Julia Johansson

Kul inlägg :D

2016-11-24 @ 20:57:22
URL: http://juliagjohansson.blogg.se/
Innan DU kommenterar...
- Läs inlägget innan du kommenterar
- Kommentarer som inte har med min blogg att göra raderas
- vid frågar om tv-serier eller film mejla frokentv@hotmail.com
- Vid intresse för samarbete kontakta frokentv@hotmail.com

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

blogg/hemsida:


Kommentar:


Trackback