Sammanfattningar v.46 3/3


 
the big bang theory 10x09 "The Geology Elevation"
Det här var ett bra avsnitt, jag älskade verkligen slutet och tyckte att det var en perfekt slutkläm.Tycker Penny levrat bra den här säsongen, har gillar henne i nästan varje avsnitt. Tyckte Sheldon var så jäkla töntig vilket jag väl borde ha vant mig vid det här laget eftersom han är horrible i nästa varje avsnitt men ja. Slutet var därför bra för där visade han att att han har moments där han kan vara helt okej och jag uppskattar den sidan av honom men jag tycker inte att det är gulligt (vilket många andra tittare verkar tycka) utan för mig är det bara normalt beteende, så som man bör bete sig hela tiden, så som alla andra nästan alltid beter sig.
 
The Vampire diareis 8x05 "Coming Home Was a Mistake"
Det här avsnittet var katastrof - det gick ju dåligt för alla. Jag är lite trött på Damons storyline att han ska vara ond i ungefär varannan säsong. Efter åtta säsonger så har vi fattat och dessutom är det ungefär likadant med Stefan - antingen så snäll så snäll eller så får han för sig att han ska dricka blod och vara så hemsk så hemsk. Det bästa med avsnittet var Bonnie och Enzo, så söööta. Jag trodde inte att Tyler var helt död men det är trotts allt sista säsongen så i stort sätt vem som helst kan nog dö nu. Ska Jeremy vara frånvarande hela den här säsongen förresten? mitt stora problem måste nog vara att mina favoritkaraktärer alltid är de karaktärer som ligger snäppet under huvudrollerna typ någons lillebror, pojkvän, osv. Det är mycket större chans att de försvinner då men jag fasntar ändå alltid i det träsket.
 
Girl meets world 3x17 "girl meets Hollyworld"
Jag saknar de där riktiga bra avsnitten av girl meets world. Jag har inte sett skymten av dem på riktigt länge nu, tyvärr. Det här avsnittet var okej - rätt gulligt men inte mycket mer än så. Avsnittet fokuserade mycket på Katy och hon har aldrig varit en favorit för min del så kände mig inte speciellt engagerad i handlingen om jag ska vara helt ärlig.
 
/ Nästa vecka har ganska många serier upppehåll så jag kommer bara att göra ETT sammanfattnings-inlägg som troligtvis kommer upp på torsdagen. Sedan har Gilmore girls premiär på fredagen som jag kommer att skriva om i helgen, dock inte så mycket GG-update under fredagen i sig då jag har lite andra planer då men inom kort alla fall ;).


Kommentarer
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Även om skaparna av Big Bang Theory inte själva sagt det, så visar Sheldon flera tecken på att han skulle ha diagnosen Aspberger, och med den diagnosen är det svårt att bete sig "normalt" eller "som alla andra". Därför tycker jag scenerna där han går emot det som är normalt för honom är lite extra fina :)

Svar: Alltså jag förstår vad du menar men jag känner flera som har just den diagnosen och de beter sig inte sådär extremt som honom. Sen så ser ju samma diagnos ut olika för alla såklart.
FrökenTV, bloggen om tv och film

2016-11-19 @ 22:17:41
URL: http://spontan.blogg.se
Postat av: Katrine Larsson

Håller med dig om GMW och hoppas att det blir bättre snart eftersom det här kan vara den sista säsongen.

2016-11-22 @ 15:15:17
URL: http://serieexecutioner.blogg.se/
Innan DU kommenterar...
- Läs inlägget innan du kommenterar
- Kommentarer som inte har med min blogg att göra raderas
- vid frågar om tv-serier eller film mejla frokentv@hotmail.com
- Vid intresse för samarbete kontakta frokentv@hotmail.com

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

blogg/hemsida:


Kommentar:


Trackback