Sammanfattningar v.46 2/3


 
This is us 1x07 "The best washing machine in the whole world"
Jag har alltid gillat Toby innan men vad höll han på med det här avsnittet? sååå svinigt. Jag hade en känsla sedan innan att Jack inte hade dött när barnen fortfarande var små och det var skönt att få det bekräftat. Det här var kanske inte världens mest händelserika avsnitt men var ändå kul att se Randall och Kevins relation utvecklas.
 
Scream queens 2x05 "Chanel pour homme-icide"
Oj, vad den här säsongen har gjort mig besviken. Inte alls samma känsla som jag hade när jag tittade på första säsongen vilket känns supertråkigt. Jag tyckte dialekt-grejen var löjlig - den sjukdomen existerar btw, inte riktigt i den graden but stil. Slutet var intressant för nu vet vi alla fall att Cassidy har koppling till allt och alltså är barnet men det var i stort sätt det enda jag hade intresse för i hela avsnittet.
 
Rectify 4x04 "go ask Roger"
Det här är en bra säsong, bra final på hela historian och det här var ett bra avsnitt. Janet har verkligen visat sin roll som beskyddande mamma den här säsongen och jag tycker att det är fint - samtidigt som hon verkligen försöker ha förståelse för alla parter så är det ju Daniel som är henne son och det betyder nog lite mer trotts allt. Jag gillar att säsongen utspelar sig både på hemmaplan och där Daniel bor, de kunde lika gärna gjord en vänding och bara fokusera på Daniel de sista avsnitten men det hade känts fel, eftersom vi ändå har några frågor kvar att få svar på.

Younger 3x08 "whats up, dock?"
Jag är visserligen team Charles, det känns lite mer hållbart i det långa loppet men Josh har verkligen börjat bevisa hur bra pojkvän han är på senaste tiden. Det vore därför så tråkigt att se honom bli sårad men det är ju där det kommer att sluta. Avsnittet var bra men younger's avsnitt är verkligen superkorta så svårt att kommentera speciellt mycket.


Kommentarer
Innan DU kommenterar...
- Läs inlägget innan du kommenterar
- Kommentarer som inte har med min blogg att göra raderas
- vid frågar om tv-serier eller film mejla frokentv@hotmail.com
- Vid intresse för samarbete kontakta frokentv@hotmail.com

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

blogg/hemsida:


Kommentar:


Trackback