Sammanfattningar v.46 1/3


 
Shameless 7x07 "You'll Never Ever Get a Chicken in Your Whole Entire Life"
Jag önskar verkligen att Ian och Trevor enbart kan ha en vänskaplig relation i framtiden, saknar Mickey för mycket för att ens tycka att deras relation ska vara gullig. Det är helt okej om Ian liksom vill utforska vem han är och testar runt för att hitta sig själv men jag stör mig lite på att han inte bara kan ha en normal relation till någon - alla han träffar ska bli något jäkla kärleksintresse. Jag gillade Frank de här avsnittet, älskar de gånger han känns lite mer mänsklig och kul att Liam börjar få lite mer av en karaktär, han har ju knappt ens pratat innan. Måste också kommentera om att jag verkligen gillar Neil, tror han kan vara bra för Debbie. Jag blev jätteirriterad på Fiona i slutet, WTF?! det bevisade dock åter igen att Lip nog är den som mognat mest trotts allt.

Eyewitness 1x05 "The lilies"
Lucas är en sådan idiot. Han gör vissa gulliga gester men sedan gör han alltid något douchingt för att han är en sådan mes. Jag fattar inte ens varför han är så rädd för att komma ut - hans pappa verkar verkligen inte så hemsk som han går runt och säger att han är. Antingen så får Lucas skärpa till sig eller så är Philip värd något bättre helt enkelt.
 
The affair 3x03 "303"
Det kändes nästan som att jag hade missat en säsong i början av avsnittet men det förklarades efter ett tag att det hade skett ett tidshopp, lika bra kanske då det inte hade varit en jättekul storyline med Noah i fängelset. Tonen kändes väldigt annorlunda mot tidigare och jag är inte riktigt säker på om det är bra eller dåligt så det återstår att se helt enkelt. Avsnittet i sig var sådär, ganska händelselöst men jag tror att det kanske är smart att börja så.


Kommentarer
Innan DU kommenterar...
- Läs inlägget innan du kommenterar
- Kommentarer som inte har med min blogg att göra raderas
- vid frågar om tv-serier eller film mejla frokentv@hotmail.com
- Vid intresse för samarbete kontakta frokentv@hotmail.com

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

blogg/hemsida:


Kommentar:


Trackback