top 5: my favorite ship


Här är en lista med mina favorit ship av par som inte ingår i en kärleksrelation utan som är vänner eller familj. Vilka är era favoriter?
 
Jess & Luke ι Gilmore girls
 
Rory & Lorelai ι Gilmore girls
 
 Seth & Ryan ι The OC
 
 Aria & Spencer ι Pretty little liars
 
Jen & Jack ι Dawson's creekGilmore girls: säsong 3


Eftersom min absoluta favorit serie kommer tillbaka för en helt ny säsong senare i år så ser jag om hela serien. Min recension på första säsongen kan ni läsa HÄR och andra säsongen HÄR!
Betyg på imdb: 8/10 ι Mitt betyg: 10/10

Rory börjar sitt sista år i high school men det är inte bara vilket college hon ska välja som blir ett svårt val för henne utan också vem hennes hjärta slår extra för kärleksmässigt. Samtidigt måste Lorelai bestämma sig för om hon är redo att satsa yrkesmässigt vilket blir ett mer akut val när en olycka inträffar.
 
Det var några år sedan jag såg den här säsongen så jag hade verkligen glöm bort det mesta. De tre sista avsnitten var nästan plågsamt sorgliga vilket jag inte kom ihåg. Jag kom ihåg själva händelserna i sig men mindes dem som mindre känslosamma. Jag hade också helt glömt bort att gilmore girls är en väldigt rolig serie för helt ärligt är den inte speciellt rolig fören just den tredje säsongen. Jag kan säga att det varit en väldigt blandad kompott med mycket starka känslor som har uttryckt sig både i skratt och i tårar. Ingen serie har någonsin betytt såhär mycket för mig och jag inser att den verkliga anledningen till det inte visas fören den här säsongen som verkligen prickar alla rätt.
 
Mitt absoluta favorit ship i serien är Jess och Luke och jag har några fler avsnitt att se framemot med dem tillsammans. Dock är det här lite av deras säsong - de har väldigt fin kemi och är väldigt lika. Folk som inte gillar Jess brukar inte vilja erkänna det men det finns väldigt mycket likheter i deras karaktärer. Det vi får komma ihåg är att Jess fortfarande är tonåring medans Luke är vuxen och har vuxit upp lite mer. Adam Brody (The oc) är med i den här säsongen också  och minns jag rätt så var det grundanledningen varför jag började titta på gilmore girls för sju år sedan. Hans karaktär är ganska olik Seth men ändå en karaktär som är lätt att gilla, han är snäll.
Det här är en säsong där jag verkligen gillar helheten så jag har svårt att peka ut speciella avsnitt vilka jag tycker om bäst och vilka jag gillar mindre. Jag har alltid sagt att they shoot gilmores don't they (3x7) är mitt favorit avsnitt när folk frågar. Det är egentligen lite av ett utfyllnings avsnitt som jag vanligtvis inte brukar tycka om speciellt mycket i serier överlag men slutet av avsnittet gör mycket för mig så jag antar att det fortfarande är det avsnittet jag gillar bäst och sedan älskar jag sista avsnittet. Avsnittet som jag gillar lite mindre är nog Keg! Max! (3x19) det är inte dåligt och jag älskar vissa scener ur det avsnittet men det är också lite jobbigt för hjärtat. Förresten en funfact om Jess pappa är att Adrian Pasdar (nathan i heroes) gjorde en audition för att få rollen som hans pappa och fick den nästan men rollen gick sedan till en annan då dem tyckta att Pasdar var lite för ung för rollen. Båda spelar ju sedan bröder i heroes :).Sämsta serieavslut


Det här inlägget är ett samarbete mellan mig, ElsaSaraEmelie och Julia, så kolla även in deras inlägg.
 
Two and a half men (2003 - 2015)
Har aldrig följt den här serien men har sett de flesta avsnitten då serien har gått väldigt mycket på tv. Tycker den är mysig och rätt bra men slutet... WTF, vad gör ni? snacka om att förstöra en serie.
 
How i met your mother (2005 - 2014)
Jag älskar HIMYM men serien hade i stort sätt gjort sitt efter åttonde säsongen. Den nionde och sista säsongen var dålig och hade kanske tre avsnitt som var bra. Det sista sista avsnittet av serien var fruktansvärt dåligt och jag menar inte bara slutet som folk är besvikna över utan hela avsnittet. Ett exempel att dem bygger upp Barneys karaktär i flera säsonger sen bara drar ner honom till en person som nästan är värre än vad han var i första säsongen. Jag har aldrig gillat Ted och Robin i en kärleksrelation heller, de passar bättre som vänner.
 
Hemlock grove (2013 - 2015)
Överlag är tredje säsongen bättre än andra men slutet.. VAD GÖÖÖR NI? bygg inte upp en så fin vänskap och sedan kasta den i sjön. Jag är så #teampeter genom varenda avsnitt men även han går nog lite överstyr i sista avsnittet.
 photo Peter-kills-Roman_zpsmthqywyi.gif photo Roman-kills-Destiny_zpsgqvcxeur.gifjag dör...


Gör  som mig och skänk 390kr HIT så får du världens bästa kokbok i december!Gilmore girls: säsong 2


Eftersom min absoluta favorit serie kommer tillbaka för en helt ny säsong senare i år så ser jag om hela serien. Min recension på första säsongen kan ni läsa HÄR!
Betyg på imdb: 8/10 ι Mitt betyg: 8/10
 
I den andra säsongen får vi fortsätta följa Rory och Lorelai i småstaden Stars hollow och allt vad det innebär. Lukes systerson flyttar in hos Luke vilket gör att det blir en stor förändring inte bara för honom utan för i stort sätt alla i SH.
 
Gilmore girls är en riktigt feelgood serie ända sedan starten och första säsongen bjuder på enbart super mysiga avsnitt rakt igenom. In i andra säsongen är det samma stämning men säsongen bjuder ändå på mycket mer än så. Nu känner vi redan karaktärerna och kan gå in lite djupare. Andra säsongen är ett stort flyt för serien på alla möjliga sätt och jag gillar verkligen det jag ser och det finns inte mycket att klaga på. Skådespelar insatserna är mycket bra infrån alla, jag kan dessutom se en stor utveckling ifrån de unga skådespelarna som inte skådespelat innann GG vilket känns kul. 

I den här säsongen presenteras min absoluta favorit karaktär någonsin och jag trodde verkligen att det skulle svalnat en aning men nej, denna person alltså. Jess presenteras som en lite skygg, dontcareaboutanyting-person men med ett hjärta av guld. Han är dessutom mer lik Luke (som är hans morbror) av vad folk brukar vilja erkänna. Deras scener är dessutom överlägset de bästa i hela säsongen även fast jag älskar hans scener tillsammans med Rory också. Kemin överlag har jag alltid gillat och den lyser redan igen här förutom de redan nämnda så har Lorelai och Rory en väldigt fin kemi mellan sig men även Lorelai och Emily.
 
 
I mitten av säsongen och fram till slutet var jag lite i chock. Jag vet inte om jag ändrat åsikt eller om jag bara har förtängt det men Dean var så jäkla jobbig. Jag minns verkligen inte det från förut utan jag minns honom som en fin person som var en bra första pojkvän. Han var aldrig den personen jag tyckte om mest men han har verkligen inte varit en karaktär som jag stört mig på för det skulle jag komma ihåg. Han är så extremt svartsjuk, alltså på ett sätt som inte är hälsosamt någonstans. Ett exempel att han ifrågasatte Rory totalt när hon ville vara ensam hemma EN kväll, ungefär som att det vore konstigt fast det är normalt. Sen en annan kväll hade han ringt och lämnat 10 röstmeddelande på hemtelefonen så Lorelai hade hört alla och var lite oroad. Hört talas om mobil? nej, tydligen inte men jag vet att du har en.
 
Mina favorit avsnitt är A-Tisket, A-Tasket (2x13) och I Can't Get Started (2x22) och det jag gillar minst är nog Secrets and Loans (2x11).starkare, friskare och längre hår


Sugen på att få hollywood svallet utan att skaffa löshår(och mycket billigare)? mejla mig så berättar jag mer → frokentv@hotmail.com
 Wayward Pines: smygtitt på säsong 2

det som hänt sedan sist


Serier som får en ny säsong...
- Blue Bloods får en sjunde säsong
- Elementary får en femte säsong
- NCIS: Los Angeles får en åttonde säsong
- NCIS: New Orleans får en tredje säsong
- Hawaii Five-0 får en sjunde säsong
- Scorpion får en tredje säsong
- Madam Secretary får en tredje säsong
- Mom får en fjärde säsong
-  Brooklyn Nine-Nine får en fjärde säsong
- 2 broke girls får en sjätte säsong
- The Last Man on Earth får en tredje säsong
- Vikings får en femte säsong
 - Gotham får en tredje säsong
 
Serier som inte får en till säsong...
- Togetherness får inte en tredje säsong
 
senaste nytt...
- Damon Wayans Jr. kommer tillbaka till new girl som Coach i säsongens sista avsnitt.
- Paul Kellerman is back! Paul Adelstein kommer att återvända till sin roll i prision break
- Inbar Lavi (the last ship) har fått en av de nya rollerna i prison break
- Sandrine Holt (Terminator) har fått en roll i andra säsongen av mr robot
Gwendoline Christie (game of thornes) har fått en roll i andra säsongen av top of the lake
- Lucas Till (x-men) får rollen som den nya MacGyverYounger: säsong 2


Betyg på imdb: 7,7/10 ι Mitt betyg: 8/10
 
Efter att blivit misstagen för att vara 26-år gammal tar hon chansen att komma tillbaka till arbetslivet på ett bokförlag men som 26-åring, fast hon egentligen är 40. Frågan är bara hur länge hon kan leva på en lögn.
 
Younger hade en väldigt stark start som serie och första säsongen levererade det mesta som jag söker i en tv-serie. Andra säsongen följer nästan exakt samma spår som första vilket verkligen fungerade utmärkt och jag gillade verkligen varenda avsnitt så otroligt mycket, nästan så jag satt och njöt mig igenom rubbet för så bra var det. Den stora skillnaden i den här säsongen var att Josh nu visste om Lizas ålder vilket kändes skönt för även om jag gillar konceptet så vill jag inte att hon drar ut på det för mycket heller. Han var dessutom väldirgt accepterande om det vilket jag inte tror att alla skulle vara. Ok, om det kommer från en vän men att få reda på att sin partner är 15 år äldre än vad man tidigare trott vore en ren mardröm så han tar det ändå bra vilket är skönt och dem passar ihop bra.
 
 
Någon jag inte minns att jag hade direkt någon åsikt om förra säsongen var Charles (han som är chef över själva förlaget) men jag gillade honom verkligen den här säsongen. Han och Liza har dessutom otroligt bra kemi, mer än vad hon har med Josh och där skulle hon kunna ha en framtid på riktigt. Visst att det är möjligt att va tillsammans med en person som är yngre men det är väl ändå dags att se att det finns nackdelar med det, alla fall när det är så pass många år och det vet hon om. Jag trodde verkligen att hon skulle berätta allt för Kelsey i slutet. Ju längre tiden går, ju värre kommer det att bli inser hon inte det själv?  Eller ja det gjorde hon nästan eftersom hon ville lämna jobbet och starta om men det gick inte riktigt som planerat kanske. Jag tycker faktiskt att hon kunde ha berättat när Charles kom till det andra arbetet för att be henne komma tillbaka till jobbet men nej, inte ett ord men det var då om någon gång som hon hade sin chans. Sammanfattningsvis så har det varit en väldigt bra säsong det ända jag kan störta mig på är att Liza drar ut på att berätta om sin ålder. Jag förstår väl att hon inte kan berätta för alla om det med alla fall Kelsey, snälla nån. Er vänskap blir en lögn annars om den inte redan är det.Vanity Fair: Rowan Blanchard

full house: säsong 6


 Betyg på imdb: 6,6/10 ι Mitt betyg: 7/10
 
I den sjätte säsongen skaffar DJ pojkvän, Joey & Jesse får ett eget radioprogram och Michelles bästavän flyttar till en annan stad.
 
Det märktes tydligt att nivån höjdes förra säsongen och det har verkligen hållit i sig även in i seriens sjätte säsong. Tack och lov inga ögonblick som kändes speciellt töntiga vilket var vanligt de fyra första säsongerna. Det känns lite som att de tidigare säsongerna var mer inriktade på den yngre publiken av någon anledning men att själva handlingen mognat en aning nu vilket känns skönt.

DJ's handlingen var överlägset den bästa den här säsongen. Kul att faktiskt ha följt henne som tio-åring fram till hon är 16. Det händer mycket mellan där och hon har blivit en liten ung vuxen helt klart. Steph är fortfarande den jag gillar mest lite för att hon är roligast. Det känns lite som att serien försöker bygga upp Michelle till en lika rolig karaktär som Steph vilket aldrig riktigt kommer fungera i mina ögon. Hon har väl humor men hon är också så bortskämd så det nästan blir jobbigt. Lovar att Danny fortfarande skulle behandla henne som en liten prinsessa även nu som vuxen så det är kanske TUR att hon inte är med i fuller house än så länge.
 
En sak jag har tänkt på angående Danny är - varför säger han ingenting om att Joey blivit bättre kompis med Jesse än med honom? Alltså inte för att vara svartsjuk men jag tror verkligen att jag skulle bli lite irriterad om jag såg att min bästavän hade en bättre relation med min partners bror/syster än med mig men han säger INGENTING OM DETTA. Ok, kul de kommer överens men de har en bättre relation än vad Joey och Danny någonsin haft, varför reagerar han inte över detta? jag tycker att det är konstigt. Allt som allt så har det alla fall varit en väldigt bra säsong och jag ser vidare med glädje.så får du deras frisyrer.

vill du hänga med?


Någon som skriver mycket om film och tv som vill få mer inspiration till sin blogg? Vi söker nu utökning till vårat onsdags samarbete.

Mejla mig på - frokentv@hotmail.com och berätta varför du vill blogga med oss och om du har någon ide på vad som kan utveckla våra onsdagar.   AVSLUTAD!
sök senast onsdagen 31 mars.lögndetektor med PLL-tjejerna

Batman v superman


Den här videon släpptes i förrgår utan att jag la märkte till det så skrek nästan lite när jag såg den precis. Det är en "batman v superman who will win?" video som det släppts ganska många av de senaste dagarna men detta är en gilmore girls variant med Jared och Milo♥. Inte bara det, bakgrunden är även höst = det sista GG avsnittet = Jess är med i det sista avsnittet! 
Förresten så har Batman v superman premiär på bio idag! :DTrailern för Bridget Jones's Baby är här!

western, huh?


Jag visste ju att det här inte riktigt var min genre men jag tittade precis igenom en lista med ALLA western filmer gjorda mellan 1980 och 2016. Jag hade sett fyra stycken, FYRA. Vågade inte gå längre bak än så för det hade ju varit pinsamt. Jag går runt och säger att jag kan se allt och se alla genre men tydligen så var detta något undantag tydligen. Vem är jag ens? skärpning. Jag har aldrig i hela mitt liv heller sett en western tv-serie. Det som kommer närmast är nog heartland, vilket inte ens det är en western serie. Varför den av huvudlaget är närmast är för att den handlar om hästar och två karaktärer håller på med rodeo och den sporten härstammar ifrån cowboykulturen.
 
Jag kommer alltså inte tipsa er om något i det här inlägget så min okunnighet är det ända ni får av mig den här veckan. Jag kan dock tipsa er om en sak, - kolla vad ElsaSaraEmelie och Julia skrivit istället om ni vill ha tips för det får ni inte av mig idag ;).Mae Whitman gästar gilmore girls


Mae Whitman som spelade rollen som lauren grahams dotter i Parenthood kommer att göra en liten gästroll i gilmore girls. Om jag förstår det rätt så gäller det en scen och inget mer än så men scenen kommer att vara tillsammans med Graham. Alltså AHHH, hur kul? Parenthood ligger på min topp fem av mina favorit serier någonsin och GG är ju min absoluta favorit så detta var en väldigt god nyhet för mig alla fall.Sutton Foster om gilmore girls


Aww :D såå fint. Sutton Foster (younger) kommer att spela en av de nya karaktärerna när Gilmore girls kommer tillbaka senare i år.😎


Idag hämtade jag ut mitt packet. För ivrig för att filma en enda sekund men det här låg i mitt packet, ihh.imorgon...


wop wop. Imorgon kommer jag att hämta ut ett väldigt efterlängtat packet som jag beställt från usa. Det har koppling till bloggen helt klart så titta in här imorgonkväll så får ni se :Dde här är varför Jess är min favorit karaktär...


 
Den här videon beskriver så bra varför Jess i Gilmore girls är min favorit karaktär kanske ever...Tråkiga nyheter


för switched at birth som inte bara blivit bekräftade att deras femte säsong blir den sista. Nu har freefrom bestämmt att seriens sista säsong inte kommer tillbaka fören 2017. Serien skulle egentligen ha premiär nu i april men vi kommer att få vänta ett helt extra år innan det är dags, tyvärr. Jag tycker personligen att det är ett osmart drag och tror att dem kan tappa tittare på det.Me, Earl and the dying girl (2015)


 Betyg på imdb: 7,8/10 ι Mitt betyg: 5/10
 
Greg går sista året i high school och  hans störta intresse är att göra filmer, oftast parodier på klassiska filmer. Filmerna gör han tillsammans med Earl, hans bästavän som han kallar för sin arbetskamrat. Hans liv vänd upp och ner när en av hans klasskompisar blir diagnostiserad med cancer.
 
Jag märker snabbt att mina förväntningar på filmer höjs till en nästan överdriven nivå om jag har läst boken som filmen är baserad på. Böcker blir bra på ett annat sätt, själva handlingen behöver inte vara speciellt spännande för att det ska bli en bra bok men när det kommer till en film så måste tempot stiga en aning. Det är därför viktigt att rätt böcker väljs ut när det kommer till att göra det till en film för ibland lyckas dem och ibland funkar det helt enkelt inte. Det här är en film som gör lite av ett halvdant jobb på den biten, iden är god men det håller inte riktigt hela vägen. Det positiva med filmen är dock att den är väldigt lik boken, det är nästan inga detaljer som de har missat så dem har verkligen gjort allt dem kan men det funkar inte riktigt som film enligt mitt tycke.

Som jag nämnde så är filmen lik boken och lite av det beror nog på att författaren även skrivit manuset till filmen. Jag vet inte hur vanligt det är men det förekommer säkert ibland alla fall så tror jag att det var ett bra drag att göra. Skådespelar insatserna var helt okej men heller inget som direkt sticker ut. Jag tyckte överlag att karaktärerna var ganska tråkiga men jag gillade Earl och tyckte att han stack ut ur mängden från de annars ganska färglösa karaktärerna.
Överlag så är det en helt okej film, småmysig trotts det starka ämnet och definitivt ett film som är värd att se.  Skådespelarna är helt okej men de flesta karaktärerna känns tyvärr ganska färglösa och jag hade hoppats på mer.glada nyheter för prison break fans


Nyligen bekfärftades det att Amaury Nolasco och Sarah Wayne Callies kommer att komma tillbaka till sina roller som Sucre och Sara när den nya säsongen av prision break är på rutan igen. Det roliga tar dock inte slut där för i morse bekräftades det att Robert Knepper and Rockmond Dunbar också kommer tillbaka som T-bag och C-note till seriene femte säsong. Vilken total lycka.
English //: A few days ago it did get offical that Amaury Nolasco och Sarah Wayne Callies would return to prison break as Sucre and Sara but he fun is not over yet. This morning it was confirmed that Robert Knepper and Rockmond Dunbar also will be back as T-Bag and C -Note to series fifth season. What is total bliss.det som hänt sedan sist


Senaste nytt...
- Sarah Wayne Callies återvänder till femte säsongen av prison break som karaktären Sara.
- Och även Amaury Nolasco återvänder till som roll i Prison break men som Sucre, YAAY
- Sleeping beauty blir tv-serie på freeform. Handlingen är baserad på boken A Wicked Thing och kommer att utspela sig efter att hon vaknat upp ur sin 100-åriga sömn.
- Leonard pappa kommer att dyka upp i kommande avsnitt av the big bang therory
- Är nu bekräftat hur många avsnitt alla av rorys pojkvänner kommer medverka i av gilmore girls. Jess (3/4), Logan (2/4) och Dean (1/4).  yay, får mig som är #teamjess
- marlene king bekräftade igår att "A.D" är uber A och att tjejerna kommer göra deras livs störta misstag i nästa säsong av pretty little liars.
- Peter Gallagher (the oc) kommer att dyka upp i Cruel intensions som huvudrollerns farfar.
- Chris Noth (sex and the city) har fått en roll i nästa säsong av Tyrant.
 
 
Serier som får en till säsong...
- HÄR kan ni läsa om de serierna som CW valt att förnya för en till säsong.
- Gotham får en tredje säsong
-  Better Call Saul  får en tredje säsong
- Outcast får en andra säsong
- Shadowhunters får en andra säsong
 
Serie vi måste säga hejdå till...
- Switched at birth får inte en sjätte säsong
- Person of Interest får inte en sjätte säsong
- Of Kings and Prophets läggs ner efter endast två avsnittcruel intentions inspirerand photo shoot + intervju


I förgår släpptes dessa cruel intentions inspirerande bilderna på Lucy Hale från tidningen Elle, hur galet snygg?
Dessutom fanns det med en intervju med henne som jag har översatt till svenska så att ni kan få läsa ↓
 
Photoshoten var insparad av ett #tbt foto på Sarah Michelle Gellar som du la upp på din Instagram för ett tag sedan. Vi antar att du är ett lika stort fan av filmen som vi är? Ja, det är en klassiker för vår generation och den är såså bra. Jag har flera kopplingar till filmen. Direktören har gjort några avsnitt till PLL och min vän Jordan Ross skrev en musikal baserat på filmen som man kunde se i L.A. Nu kommer han dessutom vara producent för den kommande tv-serien.
 
Du sa nyligen i en intervju att du vill att PLL ska avsluta i tragiskt. Vad menade du med det? Ja, det gjorde jag! Det skulle vara tråkigt efter alla år med all dess tortyr och drama så slutar det ändå fridfullt. Jag vill att folk ska lämna sina käkar på golvet av chock och inte riktigt fatta vad som precis hände.
 
Så du vill att PLL ska göra som Soprano? Precis.
 
Vad sägs om det här. Många karaktär har fått ett svårare liv på grund av A så vad sägs om att serien presnetrar en helt ny A och sedan bara avbryter scenen och så är allting slut? Ja, jag vill ha något som inte riktigt ger alla svar och gör folk lite galna så ja det kan vara en ide.
Nu när sjätte säsongen visar sitt sista avsnitt så är det även mycket prat om att sjunde säsongen är seriens sista men är det bekräftat? Alltså, nja, helt bekräftat är det inte. Så vitt jag vet så är det den sista men man vet aldrig vad som kommer att hända. Det har ju även ryktas om en film så den som väntar får se.
 
Efter sex säsonger så är serien fortfarande stor på sociala medier. Är du själv engagerad i fansen på twitter? sociala medier är en stor del av serien och både skådespelare och de bakom kameran har varit väldigt öppna med att prata om serien på olika hemsidor. Förut brukade jag känna behovet att försvara Aria för folk kunde bli så upprörda. Jag tog det till hjärtat på ett annat sätt. Nu sitter jag mest bara och ser på folks reaktioner men ibland engagerad jag mig såklart.
 
Du färgade håret blont nyligen, vad fick du för reaktioner på det? Det är kul för jag får så mycket uppmärksamhet för mitt hår. När jag klippte kort - folk blev galna, när jag blev blond - folk blev galna.
 
Du borde göra en Sinéad O'Connor och se hur folk reagerar. Grejen är den att folk frågar mig om jag skulle kunna göra det för en filmroll och saken är den att det skulle jag verkligen. Jag spelade nyligen in en film tillsammans med Alexandra Shipp som är med i den nya x-man filmen och hon var tvungen att raka huvudet för filmen och hon berättade hur befriande det var och hur hon nu inte kan tänka sig att gå tillbaka till att ha hår igen, så det är inte uteslutet för mig.
Den här säsongen av PLL hoppar fem år fram i tiden men Aria verkar ändå bara hitta tillbaka till hennes första kärlek, Ezra. Känner du av att folk fortfarande shippar er som par även efter alla dessa år? Ja, verkligen. Folk har deras "ship" som dem älskar och jag tror dem gillar original förhållandena mest, de som var där från första säsongen. Jag tycker att det är smickrande - de märker att vi har bra kemi. Alla vi tjejer i serien har varit i olika förhållanden men det går inte att se ifrån att Aria och Ezra alltid kommer att hitta tillbaka till varandra. Jag personligen vet  inte vad som kommer att hända i sjunde säsongen men jag hoppas att se dem sluta upp tillsammans.
 
Är du förvånad över att era fans älskar serien mer än någonsin? För några år sedan trodde jag att serien var på sin högsta topp men det som gör PLL speciel är vår kultstatus. Det är inte bara folk som sätter på tv'n ibland utan folk tittar varje vecka, tittar om avsnitten och skriver tweets om nästan varje avsnitt och jag tycker det har blivit mer sådant på senare tid. Sedan också att det går så bra för serien internationellt. Jag var i Brasilien för en vecka sedan och det är galet att den är översatt överallt, folk älskar verkligen drama.orphan black: trailer för säsong 4

Pretty little liars: säsong 6


Idag kunde/kan vi se det sista avsnittet ur den sjätte säsongen av pretty little liars så här under är vad jag tyckte om säsongen och avslutet. Kommentera gärna vad ni tyckte om säsongen.
Betyg på imdb: 7,8/10 ι Mitt betyg: 8/10
 
Aria, Hanna, Spencer, Mona och Emily är är kvar i A's dockhus och har ingen aning hur dem någonsin ska hitta en väg ut och fly därifrån. Samtidigt försöker Ezra, Caleb och Toby med allt för att försöka hitta tjejerna. Väl ute börjar kopplingen om A's riktiga identitet och att allting nog är mer kopplat till Alison än vad dem någonsin kunnat ana. Andra halvan av säsongen utspelar sig fem år senare.
 
Jag älskade första halvan av säsongen. Tempot kändes snabbare än tidigare och nivån på spänning var högre än vad jag någonsin sett i serien tidigare vilket kändes positivt, eftersom handlingen ibland har gått lite långsamt fram och frågor på frågor har dykt upp med ibland bra svar men ibland även lite halvdana sådana. Jag gillade att dem fortfarande var kvar i dockhuset när säsongen startade och att dem inte hade blivit räddade än för jag ville se hur det skulle gå till, jag ville vara med och det fick jag vara :). Jag blev inte jätte förvånad över avslöjandet på A, lite tråkigt helt ärligt. Tycker personligen avslöjandet på original A (alltså Mona) var mycket mer spännande och jag hade hellre sett det vara en karaktär som är mer omtyckt även fast det hade gjort ondare i hjärtat såklart men det hade varit betydligt mer spännande.
 
Andra halvan av säsongen utspelade sig fem år senare och mina förväntningar var skyhöga och levde inte riktigt upp till det. Absolut inte dåligt men det fanns några brister. Det positiva men att det gått fem år var dem kändes smartare (inte du Hanna men ni andra) och problem som skulle tagit tre säsonger i deras high school åren tog bara några avsnitt här, stort plus. Det negativa var att det inte alls kändes lika spännande, att Hanna betede sig omognare än någonsin och fem år äldre Ezra var inte att leka med, who are u and what have u done with Ezra? men ja, han hade sina orsaker till sitt beteende för mår man dåligt kanske det är så man agerar så jag hoppas på att han får lite mer glädje nästa säsongen men det tror jag.
slutet (innehåller spoilers): När tvilling teorin avslöjades så hade jag helt ärligt inga aningar om vem det skulle kunna vara. Jag kände mig ganska säker på att det inte var Alison men förutom det skulle det lika gärna kunna vara vem som helst. Kan säga att jag älskade avsnittet det var verkligen oväntat bra. Det ända avslutet som varit bättre någonsin är när man tror att Ezra är A i fjärde säsongen. Avslöjningen gick till bra och det kändes troligt att det var Jessicas tvilling speciellt när man fick veta varför. Omg-moment på att hon också suttit inne på Radley och att cece/charles alltså är född där. Adoptionen verkar ha varit väldigt hemlig men hur vet ingen om att Jessica hade en tvilling? alltså det är ju ändå Alison och Jasons moster. På tal om Ali - ok, att hon varit hemsk som tonåring men tala om att få mycket skit tillbaka. Hon förtjänar bättre än så, betydligt bättre och då är jag verkligen inget fan av Alison. Jag förväntade inte heller att Elliot skulle vara en förädare, blev lite ledsen helt ärligt för han verkade så snäll mot Ali men det var väl bara ett spel antar jag.
 
Äntligen återförenades Ezra och Aria - YEEY, låt det hålla i sig nu och att dem aldrig mer gör slut. Anledningen till varför dem gjorde slut innan var väl egentligen för att hon var ung och Ezra ville att hon skulle uppleva college livet på allvar och yada yada. Det kvarstår inte längre eftersom både är vuxna nu. En åldersskillnad på sex år är mycket om ena personen är 16 men inte när dem är över 20 båda två. Jag hade inget emot att Caleb och Spencer dejtade, det fanns något där så varför tveka? men det känns uppenbart att det inte kommer att hålla speciellt med tanke på scenen mellan Caleb och Hanna, när hon berättar om att hon egentligen åkte tillbaka till deras lägenhet flera år tidigare för att säga att han är viktigare än hennes jobb (ja, ungefär så) men att han redan hade åkt därifrån när hon kom tillbaka. Sedan så är det ju så att Spencer och Toby har väldigt stark kemi mellan sig men dem är ett par jag skulle kunna se som bara vänner. Det vore ändå kul om inte alla faktiskt blev tillsammans med samma personer som de var tillsammans med i high school men vem lurar jag? den ända som kanske har en chans att slippa är nog Emily.  Sååå vad tyckte ni om säsongen? kommentera!when you're sad i'm sad


Det här inlägget är ett samarbete mellan mig, ElsaSaraEmelie och Julia, så kolla även in deras inlägg.
 
Veckans tema är sorgligaste ögonblicket så här är tio ögonblick jag gråtit till.
 
1. När JT dör i Degrassi....
Har aldrig gråtit så mycket åt en tv-serie någonsin...
 
2. Hela Cancer-storyn i Parenthood
 
 
 3.  När Rory säger Nej till Jess i gilmore girls
 
4. När Craigs pappa dör i Degrassi
pappan var en av de störta idioterna i tv-historian men allt som händer där efter är så känslosamt.
 
 5. När Leo dör i Chasing life
 
6. Ungefär varannan scen (efter mordet i s3) med Dan i One tree hill.
Det här är den bästa fan videon som gjorts någonsin..
 
7. att Jen är döende i dawsons creek.
bara varför...  döda någon annan.
 
 8. Aria får reda på Ezrars hemlighet i pretty little liars
 
9.Marshalls pappa dör i How I met your mother
 
 10. Riley blir mobbad via internet Gilmore girls: säsong 1


Yay! Det är nu bekräftat att min favorit serie (någonsin) kommer att komma tillbaka redan i år så innan dess tänkte jag se om alla säsonger och skriva om dem här. Detta kommer att bli svårt för jag ska verkligen försöka ge en ärlig resension om topparna och de som kanske är lite mindre bra... Sååhär började det.

 Betyg på imdb: 8/10 ι Mitt betyg: 7/10
 
En 30-någonting mamma och hennes tonårsdotter som är bästavänner lever i en småstad i Connecticut och allt vad det innebär.
Jag har sett om Gilmore girls många gånger men nu var det flera år sedan som jag faktiskt såg allt så det var spännande att se igenom seriens första säsong som sju år tidigare frälste mig totalt. Första säsongen av vilken serie som helst är alltid speciell dels för att det är en salgs inledning och dels för att säsongen ofta känns väldigt annorldunda mot senare säsonger. Här kan vi som tittare se en väldigt stor skillnad vilket på sätt och vis gör första säsongen unik och charmig men tempot är också något långsamare och det är på både gott och ont. Jag måste ändå säga att jag uppskattar att serien börjar så pass lugnt som den gör och varför kommer ni förstå i senare recentioner :).
 
Skådespelar insatserna är bra, allt ifrån Kelly Bishop (diry dancing) och Edward Herrman (the aviator) som redan då hade skådespelat i väldigt många år och hade därför god scenvana till Alexis Bledel (systrar i jenas) och Chad Michael Murray (one tree hill) som gör sina första skådespelar jobb någonsin i serien. En skådespelar som jag förvånades lite över var dock Jared Padalecki (supernatural) för han kändes verkligen obekväm framför kameran vilket gjorde att karaktären fick lida en aning och blev i mina ögon ganska tråkig. Det var något jag hade förträngt totalt eftersom han är en skådespelare jag idag verkligen uppskattar och tycker är duktig.
Kemin mellan skådespelarna känns äkta och kärleksfull speciellt mellan mor och dotter. Sedan har jag alltid gillat relationen mellan Lorelai och Emily även fast det finns en viss spänning mellan dem beroende på deras bakgrund så finns det ändå mycket kärlek där. Mitt favorit avsnitt är the damn Donna Reed (1x14) och avsnittet jag gillar minst är The Deer Hunters (1x4), här är det inte riktigt några tydliga anledningar till varför eftersom säsongen håller sig väldigt jämn rakt igenom men det är känslan jag får helt enkelt.RTTH3 (oth reunion)


Igår ägde ett oth reunion rum i självaste Wilmington, North carolina i samma stad som alla säsonger är inspelade.
Hur stor har "jamie" blivit? galet ju
 
 
 
några fanbilder.Vem återvänder till scream queens?


Som jag tidigare nämt så kommer andra säsongen av Scream queens utspela sig på ett sjukhus och igår släpptes ännu mer info om detta, bland annat vilka som återvänder till sina roller :).
 
Som jag hade hoppats på återvänder the 3 chanels (Emma Roberts, Abigail Breslin, Billie Lourd) till sinna roller och ska alla ha blivit frisläppta för mentalsjukhuset och fått chansen att påbörjan en läkarutbildning. Lea Michele är tillbaka som Hester, Keke Palmer som Zayday, Glen Powell som Chad, Niecy Nash som Denise och sist men inste minst så kommer Jamie Lee Curtis återvända till rollen som Dean Cathy Munsch och hon har i uppdrag att köpa sjukhuset.
 
english//: the 3 chanels (Emma Roberts , Abigail Breslin , Billie Lourd) will return to there parts on scream queens season 2. They have now been released from the mental hospital and will have the chance to commencement medical school. Lea Michele is back as Hester, Keke Palmer as Zayday, Glen Powell as Chad, Niecy Nash  as Denise and Jamie Lee Curtis will return to the role of Dean Cathy Munschfull house: säsong 5


Betyg på imdb: 6,6/10 ι mitt betyg: 7/10
 
I den femte säsongen av full house får vi fortsätta följa familjen Tanner. DJ börjar high school, Rebecca & Jessie får tvillingar och Joey får sitt drömjobb.
 
Den femte säsongen av full house är utan tvekan den bästa hittills. Handlingen känns inte alls lika töntig som den gjorde i början och karaktärerna känns mycket mognare. Jag tyckte att Jesse växte till väldigt mycket när han började förbereda sig för att bli pappa och det var skönt att se att han tog det på allvar och inte lekte runt som han gjort med mycket annat i tidigare säsonger. Jag tyckte Michelle växte mycket som karaktär den här säsongen och gick från att nästan bara ha varit liten och söt till att faktiskt få en personlighet som jag tror att jag kommer uppskatta mycket även i senare säsonger.
 
Min favorit karaktär är fortfarande Steph men DJ's handlingen är den som utan tvekan är intressantast att följa. Har fortfarande lite svårt för Danny och lär antagligen ha det under hela seriens gång. Det har lite med att jag inte riktigt kan ta hans godhet (som egentligen bara är mesighet) på störta allvar men tror jag har lite börjat acceptera honom vilket dock inte betyder att jag gillar honom för det gör jag inte.Riverdales Kevin Keller är hittad!


Casey Cott har fått rollen som karaktären Kevin Keller i Riverdale. Cott är en helt ny skådis, vilket jag föredrar i tv-serier så det kan nog bli bra. Kevin Keller var den första karaktären som var öppet homosexuell i Acke tidningarna men kom in som karaktär så sent som 2010 så jag har ingen relation tills hans karaktär (än) men tror ändå att det kan bli bra.
Andra skådespelare som fått roller i Riverdale än så länge är KJ Apa som Archie, Camila Mendes som Veronica, Lili Reinhart som Betty, Cole Sprouse som Jughead, Luke Perry som Archies pappa, Marisol Nichols som Veronicas mamma och Madchen Amick som Bettys mamma.rea på cdon


Vill bara tipsa lite snabbt om att CDON firar 17 år och har rea och specialerbjudanden fram till 21 Mars. Så om ni har fundeat på att köpa något därifrån så är det bra att passa på nu.
 
Just nu kan ni bla. få 3 helt nya filmer för 199kr eller en tv-serie för endast 99kr.Vi måste säga hejdå till Switched at birth


Femte säsongen som har premiär i april blir den sista säsong för switched at birth. Säsongen kommer endast att få 10 avsnitt och sista avsnittet kommer att vara ett dubbelavsnitt på 90 minuter. Kommer ni att sakna serien?Girl meets world: säsong 2


Betyg på imdb: 7,1/10 ι mitt betyg: 8/10
 
I dena andra säsongen får vi fortsätta följa Riley, Maya, Lucas och Farkle i deras privat och skolliv.
Eftersom vi kan/kunde se det sista avsnittet av säsongen idag så kommer här en recension om vad jag tyckte om alla avsnitt.
Första säsongen av girl meets world var lättsam och mysig, den andra säsongen följer samma spår men är seriösare och tar upp några väldigt viktiga ämnen som exempel - mobbning, diagnoser, utanförskap och att hitta sig själv. Det var några avsnitt som verkligen stack ut ur mängden och berörde mig så otroligt mycket och som jag kunde känna igen mitt yngre jag i. Kvalitet är högre och karaktärerna växer mycket från början av säsongen till slutet, i synnerhet Farkle som jag knappt gillade i början men växte väldigt mycket och blev en karaktär som kändes äkta och trygg i sig själv. En stor del av handlingen var även ett visst triangeldrama som väl egentligen var väntat men blev seriösare än vad jag hade väntat mig. Jag trodde det skulle vara en liten sidohandling men så fel jag hade, det var just de avsnitten jag ville se men vi får nog vänta till nästa säsong för att få lite mer svar. Texas avsnitten (3st), nyårs avsnitten (2st), när Riley blir nätmobbad och när Farkle tror att han har asperger är säsongens bästa avsnitt utan tvekan.
Jag gillade slutet men tyckte det var ganska väntat att Cory skulle få vidare som lärare i high school på ett eller annat sätt.
Sammanfattningsvis så är säsong två väldigt bra. Starkare avsnitt än vad förra säsongen bjöd på och karaktärer som växer så oerhört mycket från början till slutet.CW förnyar 10 av sina serier


Kanalerna verkar inte kunna hålla sig till maj längre, nästan alla serier jag följer har redan fått sina besked och det är bara Mars. Alla fall idag gick även CW ut med vilka serier de har valt att förnya till hösten.
 
Arrow får en femte säsong
The flash får en tredje säsong
Legends of Tomorrow får en andra säsong
Supernatural får en får en tolfte säsong
The vampire diareis får en åttonde säsong
The Originals får en fjärde säsong
izombie får en tredje säsong
The 100 får en fjärde säsong
Jane the virgin får en tredje säsong
Crazy ex-girlfriend får en andra säsong
 
Serierna som inte har blivit förnyade än är reign och den nya serien containment som har premiär i april. Fjärde säsongen av beauty and the beast har premiär i sommar men det blir seriens sista.23 frågor om serier


1. Bästa pilot avsnitt av en tv-serie? The OC kommer antagligen alltid vara min nummer ett på den frågan.

2. Sämsta pilot avsnitt av en tv-serie? Första avsnittet av skins tyckte jag var fruktansvärt när jag såg det för första gången. Jag var så uttråkad att jag inte ville se mer men tog ändå upp serien någon månad senare och älskade alla andra avsnitt.

3. Bästa serieavslut av en tv-serie? OC har det bästa serie avslutet av en tv-serie någonsin.

4. Sämsta serieavslut av en tv-serie? how I meet your mothers helt klart.

5. Favorit skådespelerska i en tv-serie? Rachel Bilson skulle jag tro.

6. Favorit skådespelare i en tv-serie? Joshua Jackson

7. Serie som lades ner för tidigt? Life unexpected.

8. Bästa intro i en tv-serie? bla dessa ↓


9. Kvinnlig favorit karaktärer? Brooke Davis, Rory Gilmore, Manny santos, Bay Kennish, Helen Solloway, mf.

10. Favorit manlig karaktärer? Jess Mariano, Seth Cohen, Nathan Scott, Pacey Witter och Eli Goldsworthy för att nämna några.

11. En karaktär du inte tål? logan huntzberger i gilmore girls och Emmet i Switched at birth.

12. TV Crush? Jess Mariano♥

13. Favorit tv-serie som barn? drake & josh

14. Favorit tv-serie som tonåring? OC ;p

15. snabbaste Binge Watch? tror det måste varit första gången jag såg gilmore girls.

16. Din absoluta favorit serie? gilmore girls

17. Serie du ångrar att du sett? Oj, någon sådan har jag väl inte direkt men skulle väl kunnat vara utan house of cards.

18. Favorit animerade tv-serie? Daria♥ och sen gillar jag ju Bojack väldigt mycket också

19. Guilty Pleasure? full house

20. Favorit mini-serie? svt har många bra bla. portkod, våra vänners liv och jordskott.

21. En serie som du skäms över att du sett? problemet är väl snarare att jag inte skäms men om jag måste säga någon så pratar jag väl inte direkt högt om att jag sett Hannah Montana i vuxen åldern.

22 Karaktärs vars garderob du vill ha? Blair Waldorf's

23. Vilken serie skulle du vilja leva i? vilken serie som helst som utspelar sig i en småstad. Exempelvis - hart of dixie, gilmore girls, dawsons creek, one tree hill eller heartlandtrailern för the ranch är här!

Supergirl/The Flash Crossover poster

open heart: säsong 1


Betyg på imdb: 7,7/10 ι mitt betyg: 6/10
 
Efter att 16-åriga Dylans pappa plötsligt försvunnit hamnar hon i fel umgänge och blir tillslut tagen av polisen. Hennes dom blir samhällstjänst på sjukhuset där hela hennes familj jobbar.
 
Skaparna av degrassi ligger bakom open heart så det var ett ganska självklart val för mig att se serien efter att netflix la ut första säsongen för bara någon vecka sedan. Serien i sig är inte lik degrassi på både gott och ont. Degrassi känns mer unik än vad open heart gör men samtidigt är det såklart kul att se en serie av dem som inte utspelar sig i high school som alla deras tidigare serier har gjort.
 
Jag hade i början lite svårt att fastna för någon av karaktärerna. Dylan som spelar huvudrollen har en typ av personlighet som jag har väldigt svårt för även om jag träffat de personerna i de verkliga livet. Det är lite svårt att avgöra om hon faktiskt ÄR så och att det då är en del av hennes personlighet eller om hon tar det med hennes pappa så hårt att hon har ändrats som person. Att det isåfall antagligen kommer att gå över med tiden och att hon sedan kommer att övergå till en någorlunda normal person. När jag hade sett några avsnitt och kommit in i handlingen mer så gillade jag Wes och London mest. Jag tror att det är en serie som skulle bli bättre med tiden för det som hände i första säsongen kännes bara som ett pytte litet öppningsparti mot vad jag tror de bakom serien och även skådespelarna kan ge oss tittare.tips


Kollage
 
1 här | 2 här | 3 här | 4 här | 5 härJimmy Kimmel till Emmy 2016


YAY! Jimmy Kimmel leder Emmy galan i höst. Det kan bli riktigt bra.Tänk om jag vann.


Drömmen om att resa blir så mycket större för mig när våren börjar närma sig och sommaren är nästintill bara några stenkast iväg. Postkodmiljonären ger ut resepengar till sina vinnare och många av de som vinner på andra sätt (ex. casino) säger också att de vill ut och resa. Jag har inte riktigt råd just nu så jag tittar på serier och film som ger mig lite inspiration till att resa i framtiden, för det ska jag göra. 
 
två favorit resor i serier ↓
 
Gossip girl i paris...
Början av fjärde säsongen utspelar sig i paris och många scener är inte bara  kulisser utan faktiskt inspelade i paris på riktigt. Jag älskade hela stämningen i Paris för det kändes nytt och fräscht vilket serien då behövde.
bild lånad från fanpop
Degrassi pardise city...
Degrassi har några avsnitt som inte är belagda i deras hemstad men det här är min favorit. Det här är fyra avsnitt som utspelar sig i Los Angeles. Avsnitten blir ett avslut för de flesta av original skådespelarna.
bild lånad från justjared
 
Jag har på senaste tiden hört en hel del om casiono och blivit nyfiken och super enkelt när det dessutom finns online. Tänk om man skulle vinna. Vad skulle ni göra om ni vann casinobonus? Mitt svar är väl givet men det beror förstås på summan för om jag skulle vinna mycket pengar skulle jag även vilja skänka lite någonstans. På Casino familys hemsida är möjligheterna till vinst stor och det finns massa olika spel att pröva på. Dessutom så kan du spela i  mobilen, hur smart är inte det liksom? hur smart som helst. Massa olika casino spel är samlade på deras hemsida så du behöver inte klicka dig runt utan dem har allt samlat på samma hemsida.
 
- I sammarbete med casinofamily. -10 stycken 80-tals filmer du måste se


Det här inlägget är ett samarbete mellan mig, ElsaSaraEmelie och Julia, så kolla även in deras inlägg.
 
Underbara 80-talet. Jag var inte född än men jag skulle ändå förälska mig i dess filmkultur när jag väl var. Min första favoritfilm var en Disney film från 81 och sedan dess har det flutit på och jag har sett så fina filmer från detta årtionde.
 
The shining (1980)
En författare och hans familj tar hand om ett hotell under vintermånaderna när hotellet är stängt men det blir inte problemfritt.
 
 
Blå lagunen (1980)
Två barn blir strandsatta på en öde ö och växer sedan upp där helt själva.
 
 
Micke och Molle (1981)
Två barndomsvänner som tvingas bli fiender när dem växer upp.
 
 
ET (1982)
En pojke och en utomjordings vänskap.
 
 
G - som i gemenskap (1983)
En svensk film om tre kompisar som gått ut högstadiet och måste ta sig ann rollen som vuxna.
 
 
 
Tillbaka till framtiden (1985)
Han skickas tillbaka 30 år i tiden och måste se till så att hans föräldrar blir kära för att rädda sin egen framtid.
 
 
 
Can't buy me love (1987)
En nörd i high school betalar skolans populäraste tjej så att hon ska gå med på att vara hans flickvän för ett tag.
 
 
Big (1988)
En pojke önskar att han vore större till en önskemaskin och dagen efter är han plötsligt vuxen.
 
 
when harry meet sally (1989)
två bästavänner som letar efter kärleken och inser inte fören elva år senare att dem är menade för varandra.
 
 
Titta han snackar (1989)
En singelkvinna blir gravid med en gift man som sedan inte vill ha något med henne att göra. Hon träffar sedan en taxichaufför som blir som en extra pappa för hennes son. Det som sticker ut med filmen är att man hör bäbisens tankar på ett väldigt roligt sätt.när ett citat säger mer än tusen ord

Det börjar med en bok


Böcker är grunden till mycket tv-serier och film eftersom det ofta är där som allt en gång i tiden började. Din favoritfilm är till stor sannolikhet baserat på en bok och det gäller även tv-serierna du tittar på. Självklart finns det även originalidéer från manusförfattare men väldigt ofta ligger grunden i en bok även om stroryn görs om en aning för att anpassa det mer till skärmen. 
Game ofthonres, Orange is the new black, pretty little liars, About a boy, Roswell, Carrie diares, Outlanders, Bones, The vampire diaries, True blood, The leftovers, House of cards, recovery road, The Shannara Chronicles, Sherlock, och under the dome är bara några exempel på  tv-serier som är baserade på böcker. 

Sedan finns det förstås karaktärer på tv som själva är författare som exempelvis Lucas i one tree hill, Noah i the affair, Ezra i pretty little liars, Jess i Gilmore girls och Richard i Castle. 

Har ni också funderat på att börja skriva eller håller på att skriva på er första bok men är osäker vilket förlag ni ska vända er till? då ska jag nu i sammarbete med Vulkan tipsa er om just Vulkan. Så varför är Vulkan så bra? deras koncept är att man ger ut sin egen bok istället för att ett tradinotellt  förlag gör det åt dig och det finns många fördelar med detta. Den största fördelen är att du får välja mer själva med exmeplvis format på boken, deisign, osv. men självklart kan du även få hjälp med detta. Det finns tre olika bokpaket vilket gör det bekvämt för dig och dessutom är det otroligt bra priser vi pratar om så det är ett tips till er alla :).  När din bok är klar så det inte bara på vulkan du kan köpa boken. Du kommer kunna vända dig till adlibris, bokus, osv som vanligt för att köpa boken. Bra va?vem har en tvilling i pretty little liars?


Marlene King gick igår ut med att tvilling-teorin kommer att existera även i tv-serien och att tvillingen kommer att avslöjas innan den sjunde säsongen har premiär. Kom ihåg att det endast är två avsnitt kvar av den sjätte säsongen så handlingen börjar verkligen gå fram fortare än någonsin. Vem tror ni det är som har en tvilling? jag är väldigt osäker just nu men tror inte att det är Alison, som det är i böckerna utan någon helt annan. Tror heller inte de är någon av de andra liars men jag hoppas, det skulle vara en bra twist.senaste nytt


Serier som får en till säsong...
- NCIS får en säsong 14 och 15.
- Bones får en säsong 12 som blir seriens sista
- Fuller house får en andra säsong
- Once Upon a Time får en sjätte säsong
- Modern family får en åttonde säsong
- The middle får en åttonde säsong
- black-ish får en tredje säsong
- Fresh off the boat får en tredje säsong
- Grey’s Anatomy får en trettonde säsong
- scandal får en sjätte säsong
- How to Get Away With Murder får en tredje säsong
- Agents of S.H.I.E.L.D får en fjärde säsong
- Quantico får en andra säsong
- the goldnergs får en fjärde säsong
- Teachers får en andra säsong
 
Serier som INTE får en till säsong...
- Mad dogs får inte en andra säsong
 
Serienyheter...
- Matt Lanter (90210) har fått en roll i NBC's kommande serie time. Serien kommer att handla tidsresor.
- Becki Newton (ugly betty) har fått en av huvudrollerna i FOX kommande komedi Untitled Chris Case
- Lucy hale gick nyligen (igen) ut i en intervju med att säsong sju av pretty little liars blir den sista. Dock så sa Marlene King senast i december att det absolut inte är säkert att sjunde säsongen måste vara den sista. Well, vi får se men jag tror inte Hale hänger med mer än sju säsonger.
 
Filmnyheter...
- Det blir en fjärde high school musical film
- Sarah Hyland (modern family) har fått rollen som Lisa Houseman i Dirty dancing ramaken.gilmore girls: nya bakom kameran bilder


Liz torres (miss patty) samt Hunter Wenzel och sutton foster som är två nya och ännu ej namngivna karaktärer.
 
Sally Struthers (babette) Michael Winters (taylor) tillsammans med Hunter Wenzel.
 
 Hunter Wenzel tillsammans med Lauren Graham och Alexis Bledel
 
 Mitchell Greogorio också är ny ännu ej namngiven karaktär tillsammans med Hunter, Alexis och Lauren.married at first sight US: säsong 1


Betyg på imdb: 6,7/10 ι mitt betyg: 7/10
 
Sex singlar som letat efter kärleken länge men inte hittat den paras ihop med sin ideal partner med hjälp av experter. De kommer sedan leva ihop som gifta i fem veckor.
 
Efter att ha sett den svenska variationen av serien så såg Johan att SVT även hade första säsongen av det amerikanska programmet så vi började se det. Jag gillade svenska gift vid första ögonkastet men här har USA verkligen fått till det men ett team av psykologer, sexologer, mm. som verkligen kan sin sak och verkar otroligt professionella på sina yrken. Matchningen känns mer noggrann och genomtänkt. Men nu mer om paren vilket är det programmet handlar om.. Varnar dock att det kan innehålla några spoilers här under så läs på egenrisk. Säsongen finns på svtplay.
 
Courtney och Jason De enda paret som verkligen fann varandra från start. De är de yngsta paret men på många plan kanske de mognaste. De passar ihop väldigt bra personlighetsmässigt då både är väldigt lugna människor. Båda har även sagt att tycker dem kompletterar varandra och sedan så ser ju båda två väldigt bra ut. Deras svårigheter var väl egentligen bara att dem hade intressen som tog upp väldigt stor tid utöver att de jobbade heltid. Sedan förstås att Jasons mamma var väldigt svårt sjuk
 
Monet och Vaughn Innan dem hade träffats så var min tanke att de verkligen skulle passa ihop och bli ett bra par. Det som de sökte hos varandra stämmde nästan exakt. Ingenting kan väl gå fel, eller? Det började bra och dem klickade nästan direkt. Sista avsnittet som är ett sex månader efter avsnitt i intervju form så förstår man att paret, speciellt han varit ett rykande hett ämne på sociala medier men inte riktigt av hur allting började utan hur det blev för dem sedan.. Deras svårigheter började redan en vecka in, alltså i slutet på deras smekmånad och resterande tid så var dem mest osams. Vaughn är i mina ögon skäcken att vara tillsammans med, jag skulle dö. Väldigt dålig kvinnosyn vilket jag inte ens gillar när det är på manus men detta är inte skådespel vilket bara gör det ännu värre.
 
Jamie och Doug Den ena tänker wow den andra bryter ihop och känner sig besviken. Deras giftermål börjar på botten eftersom Jamie inte känner någon attraktion över huvudtaget till Doug och vill helst inte att han ska röra henne alls. Smekmånaden går från botten men går sakta men säker upp och i slutet på deras semester så kysser dem varandra. De här är mitt favoritpar av så många anledningar men mest för att man verkligen får se en så stor utveckling på de fem veckorna som de filmas på. Deras svårigheter är helt klart starten. En annan svårighet är att Jamie kommer från en dålig uppväxt och har väldigt svårt att lita på folk vilket också ledde till deras första bråk.Jared Padalecki's audition till supernatural

5 karaktärer som växt upp till något fint


Detta inlägg är ett samarbete mellan mig, ElsaSaraEmelie och Julia, så kolla även in deras inlägg.
 
Veckans tema är topp 5, alltså ett väldigt fritt tema. Jag kan i stort sätt skriva vad som helst här, spännande va? jag tänkte skriva om fem kvinnliga karaktärer som växer mycket från seriens start till att serien slutar. Karaktärer som startat som personer som känns lite mje eller som jag till och med faktiskt inte gillat alls men växt väldigt mycket för varje säsong som gått och som jag idag har mer gott än ont att säga om :).
 
5. Julie Cooper i OC
Vem är hon i början? Hemsk förälder, vän och fru. Även helt sinnessjukt bortskämd och självisk.
Vem är hon sen? jag tycker att hon växer lite som karaktär redan efter första säsongen men hennes genombrott sker inte fören hon faktiskt blir fattig och i sista säsongen är hon väldigt fin och mjuknar lite samtidigt som hon fortfarande är den Julie vi minns från start.
 
 4. Mona vanderwaal i pretty little liars
Vem är hon i början? en osäker tonåring som vill hämnas av ibland rätt orsaker men ofta även fel orsaker. Hon gör allt i sin makt för att stå i centrum och kan ibland vara väldigt elak.
Vem är hon sen? En intelligent och vacker ung kvinna som ibland kan vara lite hård men med hjärta. Bryr hon sig om någon så märks det tydligt och hon vill alltid skydda de personerna. Att hon också är rolig och snabb i kommentarer är ett plus i kanten.
 
 
3. Paris Geller i Gilmore Girls
Vem är hon i början? lite av en to-much personlighet i störta allmänhet.
Vem är hon sen? Hon har ett stort hjärta och mycket personlighet men hon släpper inte in vem som helst i hennes liv. Hon är ärlig, unik och rolig.
 
2. Paige michalchuk i Degrassi
Vem är hon i början? en ganska typisk Queen Bee - populär, ganska elak och dryg.
Vem är hon sen? Hon växer otroligt  mycket i de åtta säsongerna hon spelar en av huvudrollerna. Hon går igenom mycket (bla. en våldtäkt när hon bara är 15) vilket gör att hon växer som människa. Jag älskade hennes och Marcos vänskap, riktigt bra kemi där.
 
1. Brooke Davis i one tree hill
Vem är hon i början? populär, partygalning som flörtar med allt och alla. Ibland känns hon även ganska oseriös om livet i störta allmänhet.
Vem är hon sen? åh, Brooke♥. Hon växer otroligt mycket som karaktär för varje säsong som går. Hon är från början en festande ungdom i high school som inte bryr sig om speciellt seriösa ting till att bli en vuxen förebild som brinner för att göra rätt för sig bla. med ideal, osv.OITNB Säsong 4 Teaser

Sarah Shahi har fått rollen som Nancy Drew


Sarah Shahi (Person of Interest) har fått rollen som Nancy Drew i CBS kommande kriminal-serie om bokkaraktären med samma namn. Boken handlar egentligen om en tonåring så det som blir annorlunda mot böckerna och tidigare filmatiseringar av karaktären är alltså att hon är i 30-års åldern. Kommer ni att titta?Jag kan göra din design


Hur beställer du?
mejla mig på frokentv@hotmail.com och berätta hur du vill att din design ska se ut.
- Header
- Bakgrund
- Meny
- Typsnitt
- Färger
 
Jag gör din design på en testblogg och kommer att visa dig resultatet. Om du vill att något ska ändras så gör jag det tills du är nöjd.
 
Priser:
Header: 100kr
Enkel design: 150kr
Avancerad design: 200kr
Du sätter in pengarna på mitt konto eller skickar via posten.
 
Jag gör bara hela designer för bloggar på blogg.se men header till alla. Använder Photoshop CC.