tema: en plats


Platser jag gillar i tv-serier är oftast de som är relativt verklighetstrogna. Så som Newport beach i OC, vilket är en riktig stad i California eller Gilmores hemby Stars hollow vilket är en påhittad by men man vet ungefär vart de ska ligga, hur långt från Hartford eller till och med New York. Här är några exempel på städer/orter/hem/restauranger alltså platser som jag njuter av att titta på när jag tittar på serien i fråga.

Inlägget är ett sammarbete mellan mig, Elsa, Sara, Karin och EmelieBaby daddy får en sjättte säsong


Freeforms populära komedi baby daddy får en sjätte säsong. I seriens sjätte säsong kommer det 100e avsnittet att dyka upp vilket brukar betyda något stort i serievärlden så vi får helt enklet se vad det blir för planer i seriens sjätte säsong. Än inga planer om att det skulle vara den sista säsongen så det återstår att se. På tal om freeform så är min högsta önskan just nu att kanalen ska ta över girl meets world då kanalen inte ens behöver köpa upp serien då både ingår i the Walt Disney Company men Disney channel har ju en fyra säsongs regel. Har ni inte sett GMW, do it.Gilmore girls kommer till Netflix i juli


Ni kan nu sluta fundera för snart blir det mycket enklare än någonsin förr. Från 1 juli kan du hänga med från början nästan vart du än befinner dig i världen. Aldrig tidigare har det varit så lättillgängligt att se MIN favorit tv-serie vart du än befinner dig. Det ända ni behöver är ett netflixkonto för Gilmore girls kommer till Netflix på fredag i alla länder som har rättigheter till netflix, yay. Alla gamla säsonger av serien som tidigare bara har funnits i USA och Canada kommer nu till oss i Europa, Japan och massa andra ställen i världen. teaser: the young pope


I oktober har serien the young pope premiär och vi kommer att kunna se den på hbo-nordic. I huvudrollen kan vi se Jude Law. Förutom Law så kommer även Diane Keaton och James Cromwell att dyka upp på våra skärmar. Vad tror ni om denna? själv tycker jag att den verkar otroligt bra.Hollywood's favorit filmcitat

Matthew Mcconaughey vill ha en tredje säsong av true detective


För några veckor sedan skrev jag att det troligtvis inte blir en tredje säsong för true detectiv men planerna kan ha ändrats. Varför kanske ni tänker då andra säsongen inte direkt var en hit, visserligen inte men den första var det. Matthew McConaughey gick nyligen ut i en intervju att han kan tänka sig att återvända till sin roll som Rust Cohle och att han saknar karaktären. För att han ska kunna återvända för en tredje säsong så vill han att allt ska göras rätt, det ska va rätta omständigheterna, rätt plats och göras på rätt sätt.

Personligen älskade jag första säsongen men tycker att det kanske är dumt att röra till det för mycket men om det görs rätt så kan det självklart fungera.något du kan lista ut om film


Jag känner mig aningen inspirationslös idag. Jag tror och hoppas att det bara beror på vädret och att det blir massa roliga blogginlägg i veckan men just idag blir det bara en lista som jag lånat av Elsa.
 
Ungefär hur ofta går du på bio? varannan månad ungefär.
 
Finns det någon specifik kommande film som du ser extra mycket fram emot? Ja, en av dem är In Dubious Battle.
Vad söker du mest när du ser en film? locka fram känslor och verkligen bli berörd är det viktigaste.
 
Gillar du historiska kostymdraman? nej, men det finns några som är bra såklart.
 
Under vilka år tycker du filmindustrin levererade som bäst? 90-talet skulle jag nog säga.
En barnfilm du älskar även i vuxen ålder? Bröderna Lejonhjärta om inte disney räkas förståss.
 
Vilken var den första film du minns att du älskade så mycket att du såg den om och om igen utan att tröttna? Micke och Molle ;)
 
Vilken filmgenre gillar du mest? Drama helt klart.
 
Vilken skådespelare var din första favorit och vilken är din nuvarande favorit? Min första favorit var väl Rachel Bilson eller någon i den stilen. Nu gillar jag ganska många men bla. Joaquin Phoenix ♥
 
Vilken regissör var din första favorit och vilken är din nuvarande favorit? har alltid gillat Richard Curtis filmer
Vad tycker du om filmmusikaler, och har du någon favorit? Jag gillar musikaler. Favoriter är väl Grease, god help the girl, cry-baby och andra i den stilen där de inte sjunger igenom exakt hela filmen utan också har ett pratande manus.
 
Har du någon favorit bland Disney's alla klassiker? lejonkungen och Toy story
 
Favorit av animerade filmer som inte är producerade av Disney? Hotel Transylvania och shrek.
 
Gillar du Stop Motion? det finns några som är riktigt bra men inget jag brukar föredra.
 
Vilken film gråter du alltid till? Hachiko, notebook och the last song.
Favorit soundtrack? the guardian of the galaxy och walk the line.
 
Favorit låt från musikal? älskade Those Magic Changes från grase live så den ligger bra till just nu.
 
Finns det någon film vars budskap du tycker sticker ut mer än andra? Butterfly effect och Good WIll hunting.
 
Vilken film är din favorit inom genren drama? walk the line
Samma fråga som ovan, men komedi? when Harry met Sally, inte direkt en "haha" komedi men otroligt bra.
 
Favorit bland filmserier? Harry Potter
 
Favorit när det gäller skräck? the shining och sedan gillar jag även psyko väldigt mycket.
 
Vad anser du om sci-fi och har du någon favorit inom genren? det är en bra genre men som kan bli väldigt läskig också. Bästa filmen är E.T.
 
Finns det någon känd kultfilm som du själv inte alls gillar/inte förstår varför folk gillar? första star wars filmen (alltså episode 4)
En film du skäms över att du älskar? Är svag för otecknade disney filmer. Tyckte exmpelvis att geek charming var jätte bra men är kanske inget jag skulle ta upp på en middag eller så.
 
Gillar du äventyrsfilmer och fantasy, och har du någon favorit? Har väldigt svårt för äventyrsfilmer. Fantasy är helt okej. Jag gillar bla. Harry Potter.
 
Finns det någon musikfilm du gillar extra mycket (som inte är en musikal)? Det är bland det bästa jag vet. Älskar walk the line, almost famous och whiplash för att nämna några :)
 
Finns det någon fantasy-värld som du fascineras av? DC-comics världen om den räknas
Finns det någon speciell filmkaraktär du favoriserar? Anakin skywalker ;)
 
Tittar du ofta på kortfilmer, i så fall - har du någon favorit? Jag gillar kortfilmer. Det finns många riktigt bra men som inte får speciellt mycket uppmärksamhet eftersom filmen inte är en långfilm. En favorit är Be Right Back från 2013.
Vad tycker du om de äldre klassikerna, och har du någon favorit av dessa? Jag gillar oftast klassiker, breakfast at tiffany's är min favorit.
 
Vad tycker du om romantiska draman/komedier, och har du något favoritpar i filmer som dessa? Jag älskar romantiska filmer, verkligen älskar. Favoriter är Notebook, before sunset, love actually, a walk to rember, och when Harry met Sally för att nämna några få.
Actionfilmer och favorit där? Antingen otroligt bra eller ganska dåliga filmer. Min favorit är Sin city.
 
En oförglömlig scen som du alltid sett som den bästa som någonsin skrivits? Kvalitetsmässigt bästa filmen du någonsin sett? finns såklart många men den första jag tänker är när ungen ligger inne i matten i Room, wow. Jag grät så mycket.
 
Och slutligen, har du någon självklar favorit av alla filmer du någonsin sett? walk the lineNär en hylla inspirerar


Idag när Johan hade tagit hem en bunt med tidningar från sin mamma så bläddrade jag igenom hus & hem. wow, vad jag blev inspirerad av den här bokhyllan då. Kanske filmer istället för böcker men ändå sjukt snyggt. Det är då man längtar till ett lite större hem än en enkel etta.älskar du GoT?


Någon som är ett Game of thornes fan? Jag söker en person som vill skriva ett inlägg om sjätte säsongens sista avsnitt, säsong sex i helhet och i stort sätt vad du vill bara det rör sjätte säsongen av GoT. Du får länka din blogg/instagram, osv. mejla till frokentv@hotmail.com senast måndag 14.59.tips på sommarsko


Sommarens hetaste sko
 DirektlänkYoutube börjar med egenproducerade tv-serier


Youtube hakar på i trenden och kommer snart att börja producera original-serier. Först ut är en tv-serie baserad på filmen step up från 2006 med Channing Tatum och Jenna Dewan i huvudrollerna. Tatum och Dewan kommer denna gång inte spela huvudrollerna men kommer att vara med och producera serien, spännande. Det är än så länge oklart när serien har premiär men jag skulle tippa på nästa höst.Glad midsommar


 
7 stycken blommor sa de men hur egentligen var det? Jag har aldrig haft ett vidare intresse för blommor vilket kanske syns i mitt hem. När jag var hemma hos min bästavän för ett tag sedan så fäste jag blicken på en aloe vera blomma och utbrast att jag älskade de där blommorna. Ok, att Aloe vera är bra men det ju inte riktigt den blomman folk tänker på när de pratar om blommor. Om ni är som jag i denna fråga så har jag den perfekta lösningen på traditionen 7 blommor, vilket jag inte känt mig tvungen att göra på ett bra tag men alltid ett alternativ för er andra ;). Lösningen är såklart filmrelaterad, det är väl därför ni är här antar jag. Så innan ni går ut och firar midsommar med era nära och kära så ska jag visa er hur ni kan göra en filmrelaterad variant av 7 blommor.
 
Det du behöver är...
7 stycken sugrör (gröna om du har)
en sax
Tejp
En tidning som har bilder på kändisar/karaktärer alt. en skrivare så du kan skriva ut.
 
- Klipp ut bilderna du valt
- Tejpa sedan fast varje huvud på varje sugrör.
 vargen är hittad!


Vart har Taylor Lautner hållit hus sedan twilight? inte en aning men snart kommer han alla fall till tv-rutan som en helt ny karaktär i andra säsongen av scream queens. Han kommer att spela karaktären Dr. Cassidy Cascade. En annan skådespelare som nyligen också bekräftades för andra säsongen är John Stamos (full house), även han kommer att spela en doktor i den nya säsongen.Tv-serier som skriker sommar


Sommar, sommar, sommar. Det innebär såklart inte enbart bra väder och njutande i solen utan också en dos av regn. När regnet har börjat falla så ska vi sluta att klaga på att det är dåligt väder dels för att det är ett väder som är väldigt nödvändigt för naturen men också för dig för då kan du gosa ner i soffan och titta på en riktigt mysig tv-serie. Vilken serie ska du se? en feel-good serie passar utmärkt när ljud av regn hörs utanför ditt fönster och här har jag tips på några säkra kort...
 
Hart of dixe (2011 - 2015)
Handling: Zoe är en new york-bo som efter examen utbildad till doktor får ett erbjudande att jobba på en praxis mottagning i Alabama. Tillslut tackar hon ja men får då reda på att personen som erbjudit henne jobbet har dött och lämnat halva praxisen till henne i hans testamente.
Varför just HoD? Gillar du Lugna serier som utspelar sig i en småstad och som bjuder på färgstarka karaktärer så är det här den perfekta serien för dig.
Vilka är med i serien? Rachel Bilson, Jaime King, Scott Porter, Wilson Bethel, med flera.
 
 
Degrassi (2001 - 2015)
Handling: Följer karaktären Emma och folk i hennes skola under hela deras tonår och ända in i deras liv som vuxna.
Varför just Degrassi? för att det är den starkaste serien där ungdomar har huvudrollen som någonsin gått på tv. De handskas med seriösa problem som är realistiska. Första säsongen är ganska svag men efter det är serien rena himmelriket och bland det bästa jag någonsin har sett. Alla säsonger kan ni se HÄR, helt gratis!
Vilka är med i serien? Stefan Brogren, Miriam McDonald, Cassie Steele, Aislinn Paul, Landon Liboiron, Nina Dobrev, med flera.
 
 
Jane by design (2012)
Handling: Efter ett missförstånd blir Jane anställd på ett modeföretag men måste låsas att hon är i 20-års åldern fast hon egentligen fortfarande går i high school.
Varför just JBD? Söker du efter en serie som går relativt snabbt att titta igenom samtidigt som den är mysig och har intressanta karaktärer så är det här en perfekt serie för dig.
Vilka är med i serienErica DasherNick RouxIndia de BeaufortAndie MacDowell, med flera.
 
 
Greek (2007 - 2011)
Handling: Rusty börjar sitt första år på College och bestämmer sig för att han inte vill vara stämplad som den nörd han var i high school längre och bestämmer sig därför för att gå med i en student förening.
Varför just Greek? för att du bara vill njuta, följa med på fest fast du sitter i tv-soffan och lära dig att älska olika sorts karaktärer.
Vilka är med i serien? Scott Michael Foster, Jacob Zachar, Clark Duke, Amber Stevens West, Jake McDorman, med flera.De kommer inte tillbaka till Nashville


Will Case som spelar karaktären Luke Wheeler och Aubrey Peeples som spelar karaktären Layla Grant kommer inte att återvända till Nashvilles femte säsong när den har premiär i höst. Kommer ni att sakna dem?Tema: streaming


I don't watch a lot of TV. I only watch things via Netflix, so I only watch the things that I'm choosing to watch.
− Gaby Hoffmann
 
Det här är en blogg om tv-serier. Jag skriver ibland om film men det här är en blogg om tv-serier, det får nog både jag och ni som läser börja inse att det är vad det är. Jag hade ett intresse för just tv-serier innan genombrottet med streaming som bla. netflix och Hbo-nordic kom som streaming tjänster. Jag hade många år med släppande av dyra dvd-boxar vilket såklart är dyrt för många men i synnerhet för en som bara går i högstadiet. Jag följde färre serier då såklart, det skulle blivit dyrt annars och ett tag efter det blev det otroligt populärt med att ladda ner allt man kunde komma åt i stort sätt. Det riktigt stora genombrottet kom dock på ett helt annat sett när netflix kom till Sverige, sedan HBO-nordic för att sedan utöka det ännu mer med svenska tjänster som exempelvis viaplay och Cmore. Vad är bäst, vad är sämst? jag kan ärligt säga att det helt och hållet är en samksak om vad du föredrar för alla streamingtjänster har sina olika fördelar. Jag kommer alltid att föredra netflix för att enligt mig är det den tjänsten med bäst utbud enligt min smak. Jag skulle rekommendera netflix före allt annat men jag ser vad de andra tjänsterna har för fördelar. Så vad ska du välja? Det vet förståss bara du men jag kan hjälpa dig lite på vägen.
 
 
Netflix
Netflix grundades redan 1997 och var då ungefär som svenska lovefilm (minns någon?). Netflix som streamingsajt påbörjades 10 år senare men då bara i USA, 2010 fick Canada tillgång till Netflix och efter det blev det ännu fler länder som fick tillgång till tjänsten. 2012 fick vi tillgång till Netflix i sverige och var där med först i norden.
Fördelar: Enkel design med en meny som är lätt att förstå. Flera kan vara inloggade samtidigt. Brett utbud av både film och tv-serier, dessutom gör dem egenproducerat material som exempelvis orange is the new black och House of cards. Netflix samarbetar också med flera kanaler och har på så sätt lyckats att kuna börja lägga ut ett avsnitt i veckan av flertal populära serier.
Nackdelar: Utbudet ser olika ut i olika länder.
 
Hbo-nordic
kända för deras serier som nästan alltid bjuder på hög kvalité. Den Amerikanska kanalen HBO grundades på 70-talet men den nordiska streamingsajten kom till oss 2012, en Amerikansk variation av detta grundades redan 2010.
Fördelar: Släpper nya avsnitt varje vecka. I filmutbudet har dem många klassiker och äldre filmer som är svårt att hitta på andra ställen och dessutom några egenproducerade filmer och såklart även serier. Lite billigare än netflix. Enkel men snygg design.
Nackdelar: Deras filmutbud är inget att hurra för och sökfunktionen är ganska krånglig.
 
Cmore
Är du inte bara intresserad av film och tv-serier utan också sport så är Cmore det bästa valet för dig. Du kan välja olika packet. Finns även som tv-kanal.
Fördelar: Otroligt bra utbud av film och har många ganska nya filmer i sitt utbud. Utbudet på tv-serier är helt okej och är en blandning av klassiker och pågående serier. Dessutom brett utbud av svensk film.
Nackdelar: Svårt att säga upp, du måste kontakta kundtjänst vilket gör det hela lite krångligare. Serie utbudet är inte unikt, de serier som finns på Cmore finns för det mesta även på andra ställen vilket känns lite tråkigt.
 
Viaplay
Om du är sportintresserad så finns även Viaplay, lite dyrare än Cmore men ändå ett alternativ.
Fördelar: Bra utbud av film och tv-serier, du kan spara filmer i offline läge. Vad som är skillnaden här och på Cmore är att här finns några serier som är svårt att hitta på andra streamingsajter så det är ett plus helt klart. Det går även att köpa filmer så att du kan spara och se hur mycket du vill.
Nackdelar: En ganska tråkig design.
 
Finns det något som är gratis? söker du något som inte ska kosta alls så får du också räkna med att det är ett sämre alternativ. De gratis sidorna jag använder mig av är Dreamfilmhd, vilket är en hemsida jag har mycket blandade åsikter om. Jag rekommenderar att ni betalar för er men när det gäller nya avsnitt kan det ibland bli lite kämpigt och då är det okej såklart. Använder också mig av geektv, vilket är en hemsida som jag anser är bättre än dreamfilm. Geektv har dock bara tv-serier och ingen film så föredrar ni film så får ni vända er till någon av de övre här, köpa eller gå på bio ;).
 

Det här inlägget är ett sammarbete mellan mig, Elsa, Sara, Emelie och KarinFuller house: Joey's nya kärlek


Det var ganska kärlekslöst för Joey i första säsongen av Fuller house och helt ärligt i nästan varje avsnitt av original serien också men ge inte upp hoppet för Joey än. I andra säsongen av Fuller house kommer nämligen Joeys fru att presenteras och hör och häpna - de har dessutom fyra barn tillsammans, say whay? det ska bli kul att se.Lauren Graham & Anthony Anderson avsöjar alla Emmys


Nu är det klart vilka som kommer att presentera alla Emmy nomineringar för i år. Det blir Lauren Graham (gilmore girls) and Anthony Anderson (blackish) som kommer att presentera alla nomineringar om nästan fyra veckor. Själva galan äger sedan rum i september som vanligt och mer info kommer såklart om den när det börjar närma sig.Archer får en säsong 8, 9 & 10


Det går bra nu. Archer får en åttonde, nionde och tionde säsong av FX.Trailer: Looking the movie


omg.... Längtar!Michael Jackson’s sista vecka blir tv-serie


J.J. Abrams är i fullgång med att påbörja en kommande mini-serie som kommer att handla om Michael Jackson’s sista vecka i livet. Serien som inte blivit upplockad av någon kanal än kommer att vara en alternativ verklighet på hur det kunde ha sett ut i hans sista veckan i livet. Kommer ni att titta? det kommer jag.midsommar tips


Kollage
1 här | 2 här | 3 här | 4 härTrailer: westworldSerien har premiär på HBO i höst, kommer ni att titta?TIPS: Tvshow time


Jag vill åter igen tipsa om appen - TVshow time. Förutom att hålla koll på vilket avsnitt du ska se här näst kan du kommentera varje avsnitt, ge en reaktion, rösta på vilken karaktär du gillade bäst i avsnittet du såg och så mycket mer. Skaffa den, använd den, lev med den och följ mig @frokentv. Jag följer alltid tillbaka om ni frågar, vilket även gäller andra sociala medier om ni skulle hitta mig där.RIP Anton yelchin


Igår dog skådespelaren Anton yelchin i en bilolycka, endast 27 år gammal. Jag har ingen jätte stark relation till honom som skådespelare men han var en riktigt duktig och talangfull skådespelare som jag tror skulle kunna bli vädligt stor om bara några år. Här under är TVÅ filmer som han är med i som jag tycker mycket om.
Rudderless ι 2014 ι Anton yelchin, Billy Crudup, Miles Heizer, Felicity Huffman, Selena Gomez, med flera.
Handling: En sörjande pappa får en box med gammalt musikmaterial som hans son spelat in innan han dog. Han bildar sedan ett band och sjunger sin sons texter, problemet är bara att alla andra tror att det är han som skrivit låtarna.
 
Like Crazy ι 2011 ι Anton yelchin, Felicity Jones, med flera.
Handling
: En kvinnlig brittisk collegestudent i USA blir kär i en amerikan i hennes skola. När terminen är slut måste hon bege sig hem men hon bestämmer sig för att stanna kvar ett tag med honom även fast det går emot hennes visa, vilket kommer att leda till att hon inte har rättigheter att besöka landet han bor i sedan.sommarbio (70s)


I Augusti är det utebio i samarbete med Stockholms filmfestival igen, woo. Årets tema är de ljuva 70-talet. Bor ni i Stockholm, ta er till någon av filmerna för det kommer bli grymt plus att det inte kostar någonting att se filmen. Det ända du behöver betala för är om du ska ha (läs: äta) något till filmen.
Filmerna för onsdagen (17 Augusti) och Torsdagen (18 Augusti) är presenterade och jag ser framemot vad  resterande dagarna ska erbjuda. Det är film varje kväll 17 - 21 Augusti, wooop.
 
Onsdag 17 Augusti kan vi se En kärlekshistoria (1970) av Roy Andersson.
Det är en film som jag tycker väldigt mycket om. Roy Andersson har en lite speciell filmstil och jag förstår om alla inte gillar hans filmer. Jag personligen gillar de flesta av hans filmer men tycker utan tvekan att den här är hans bästa. Den är stark, fin och nästan som ett konstverk mer än en spelfilm.
 
Torsdag 18 Augusti kan vi se Mannen på taket (1976), vilket är en tidigare Beckfilm.
Jag har inte sett någon tidigare Beckfilm och chansen är liten att jag någonsin gör det. Carl-Gustaf Lindstedt spelar Beck och eftersom jag bara är 20-something så är det okej att jag inte vet vem han eller någon annan i hela filmen är antar jag. Om ni älskar Beck borde ni se denna för den är klassad som en av de bästa Beck-filmerna någonsin, jag har inte sett den så kan inte bekräfta om detta är sant men maybe.Det vi vet om Gilmore girls behöver inte vara sant


Jackson Douglas som spelar karaktären Jackson i Gilmore girls och som även kommer att dyka upp i den nya säsongen av serien som har premiär på netflix senare i år (exakt datum är ännu oklart) berättade nyligen i ett intervju att väldigt få av skådespelarna vet hela storyn till den nya säsongen. Detta ska antagligen vara för att undvika att några spoiler ska släppas. På inspelningsplats så ska ASP (grundaren av serien) till och med ha valt att spela in fejkscener för att förhindra spoiler.. Alltså wow, väldigt grymt jobbat måste jag ändå säga och jag hoppas att alla Logan "spoiler" är falska.netflix and chill


Hand i hand och barfota fötter över gräset som doftar sommar blandat med vanilj. Du ger mig  en blick som säger mycket mer än vad en hel bok skulle kunna förklara, mer än vad en låt skulle förmedla och mer än vad en film skulle kunna få mig att känna. Fötterna har blivit blöta av allt trampande i gräset och de tidigare rastlösa i benen har försvunnit för länge sedan och nästan övergått till kramp i vaderna. Vi sätter oss ner på en filt i gräset, skålar med bubbelvatten och jordgubbar. Vi ler mot varandra för att vi lever, för att det är sommar och för att livet ibland känns lika underbart som en riktigt bra tv-serie. Du säger att du älskar känslan du har i kroppen just nu när solstrålarna kysser dig lätt på kinden. Du säger att det känns som första gången du såg din favoritfilm men nu får du dessutom bra väder på köpet. Jag ler och säger bara att jag förstår vad du menar men egentligen vill jag säga att jag verkligen förstår vad du menar för det är som första gången jag såg lost eller kanske till och med OC. Det är som första gången är för så många med så olika saker men första gången är ändå alltid första gången. Du frågar plötsligt vad jag tänker på och det är kanske förståeligt då jag stirrar ner i marken utan att säga ett ljud men när du frågar så tittar jag upp och ger dig en varm blick och du nickar och sträcker sedan fram din hand. Skulle du ha gjort likadant som jag så skulle jag inte han sträckt fram en hand men du är du och jag är jag i all oändlig tid. Du rester dig upp och frågar om vi ska gå och jag frågar vart. Du ler först en lång stund utan att säga ett ljud och sedan öppnar du sakta munnen och ur din mun hör jag att du säger netflix och chill. Sedan rodnar du lite lätt, antagligen för att du hör hur töntigt det låter men jag nickar ändå till svars för det är där vi hamnar mot kvällens slut.
 en frostig matta


Jag kanske är för gammal, osv men tänk att ha den här mattan i sitt hem. Alla ni som har barn borde verkligen köpa hem den. Om ni undrar varför så kan ni sluta att undra nu för hallå det är frozen, vem vill inte ha mer frozen i sitt hem. Den finns att beställa HÄR!påminnelse


Idag har hela fjärde säsongen av orage is the new black premiär på netflix... Klicka HÄR för att börja titta direkt.Tyler Hoechlin blir vår nya superman


Förra veckan skrev jag ett inlägg om att superman kommer att presenteras i början av supergirls nästa säsong. Det var då oklart vem som skulle ta sig ann rollen men nu är det klart att Tyler Hoechlin (teen wolf) kommer att spela rollen som supergirls kusin. Jag tror att han kommer att passa bra som superman men chansen att han kommer tillbaka på heltid till teen wolf ser dessvärre inte så stor ut vilket känns tråkigt såklart men vi alla måste gå vidare någon gång antar jag :).Orphan black får en femte säsong


Orphan black är förnyad till en femte säsong som har premiär nästa år vilket också blir seriens sista. Kommer ni att sakna serien?tips: midsommaroutfit


Midsommaroutfit
 
Klänning | Armband | Klackar | Lösögonfransar | Clutchtema: budskap


Det här inlägget är ett sammarbete mellan Elsa, Sara, Emelie och Karin
 
Här är tio filmtips på filmer med starka budskap och även filmer som jag tycker mycket om.
Notebook (2004)
the butterfly effect (2004)
A walk to remember (2002)
Fight club (1999)
Cruel Intentions (1999)
good will hunting (1997)
Forrest Gump (1994)
Lejonkungen (1994)
Måndag hela veckan (1993)
Skönheten och odjuret (1991)tre serier som får en till säsong


- Younger får en fjärde säsong
- UnREAL får en tredje säsong
- Curb Your Enthusiasm får en nioende säsongFilmtips med Lucy Hale


Lucy Hale fyller 27 idag så här kommer två filmtips för er som gillar chick flicks.
Sorority Wars ι 2009 ι Lucy Hale, Phoebe Strole, med flera.
Handling:
Katie och Sara har varit bästa vänner sedan de var små och kommer nu att börja på college tillsammans där Katie bestämt sig för att gå med i en studentförening då det varit en tradition i hennes familj i flera generationer. Sara bestämmer sig också för att gå med i en studentförening men i en annan än Katie, kan det förstöra deras vänskap för all framtid?
 
A Cinderella Story: Once Upon a Song ι 2011 ι Lucy Hale, Megan Park, Freddie Stroma, Missi Pyle, med flera.
Handling: Katie är en hårdarbetade 17-åring som är livrädd för att skickas tillbaka till ett fosterhem så hon gör allt som sin styvmor säger åt henne att göra. Hon har även en stor talang i att sjunga och får chansen att vinna ett skivkontrakt men frågan är bara hon vågar chansa.Viktigaste från ATX


friday night lights reunion bild på ATX
 
THE OC
- Det stod mellan Olivia Wild och Mischa Barton när de skulle rollsätta Marissa Copper. Slutligen blev det Barton eftersom de ville ha en karaktär som Ryan skulle kunna rädda. De tyckte att Wild hade en lite hårdare attityd och att hon skulle passa bättre för någon annan roll så därför skrev dem senare rollen som Alex där Wild tillslut fick sin chans att vara med i serien.
- Josh Schwartz och de andra bakom serien var nästan säkra på att fjärde säsongen skulle bli den sista innan serien fick sitt avslut 2007.
- De ville göra en stor förändring efter att karaktärerna slutade high school. Säsong fyra fick ganska blandade åsikter när säsongen sändes, därmed också mycket negativt. Jag tycker personligen att det är den näst bästa säsongen i serien men förstår omdömet då själva stilen såklart är lite annorlunda av naturliga skäl.
- Några andra skådespelare gjorde en tabelread på pilot avsnittet när panelen var över där Tate Donavon gästade dem, han spelade karaktären Jimmy i OC och var med i alla säsonger.
 
 
Blandade nyheter...
- Once Upon A Time har valt att återgå till berättar sättet de hade i första säsongen med en storyline som sträcker sig över hela säsongen tillsammans med mindre sidohandligar. De har de senare säsongerna haft en huvudhandlig varje halvsäsong.
- en ny marvelserie vid namn Scarlet kommer snart till tv-rutan och kommer som det ser ut nu gå på kanalen Cinemax vilket är en systerkanal till HBO.
- Kiefer Sutherlands liv som Jack Bauer är kanske inte över trotts allt. Enligt prodocenten Howard Gordon så finns det en chans att Sutherland tar sig ann rollen en gång till. Ytterligare en 24 spin-off eller något helt annat? hmm vi får väl se.
- Skådespelarna från Ugly Betty var på plats och gjorde tillsammans bla. en hashtag #hulubringbackuglybetty och American Ferrera hade sedan sagt Let’s all tweet it out and we’re going to get Hulu to buy a 2 two hour special, finns det hopp tro? möjligt.Warcraft: The Beginning (2016)


I tisdags febrade jag mig igenom halva dagen för att sedan bila mig igenom andra halvan i Mr nilssons bil. Plötsligt var vi i Norrtälje och bestämde oss för att pröva deras lilla biograf i staden, liten betyder mysig vet väl alla ;). Alla fall så var kvällsfilmen warcraft så vi bestämde oss för att se den mer mot hans vilja än mot min men ibland får även jag ställa upp såklart.
Betyg på imdb: 7,9/10 ι Mitt betyg: 4/10
 
Warcraft är baserat på spelet med samma namn. Vi får följa de fredliga riket Azeroth när deras invånare hotas av skräckinjagande inkräktare; orker. Orkerna har flytt från sitt eget hem då deras hem är döende och de behöver nu ett nytt. När en portal mellan de två världarna öppnas måste en armé kämpa mot total ödeläggelse, och en annan för att undvika att inte utdö.

Först och främst det här är så långt ifrån min typ av film som man kan komma men jag försöker för det mesta vara öppen för förslag och ta in alla filmgenre för att jag anser att det finns bra filmer överallt och filmer kan överraska. Det ända krigsspelet jag någonsin har spelat är tibia så jag känner inte igen världen som warcraft utspelar sig i. Det har däremot mr Nilsson och sa att dem hade gjort en bra bild av hur världen såg ut vilket jag tyckte var skönt att höra, jag uppskattar alltid när saker och ting är sig likt så som det ska vara helt enkelt. Jag brukar mest kunna jämföra med böcker eftersom jag också läser mycket  men det är förstås kul att filmer ibland kan vara baserat på annat som exempel i detta fall ett spel.
 
Filmen var ungefär som jag förväntade mig och med det menar jag att det egentligen är en helt vanlig actionfilm men med något överdrivna karaktärer. Actionmässigt är den helt okej men jag har sett betydligt bättre filmer i det sammanhanget förut och kommer förmodligen även att göra det i framtiden. Karaktärerna var svaga och jag hade hoppats på att få gå lite djupare in i alla fall någon av karaktärerna, det drogs bara lite på ytan vilket kändes tråkigt att se på som tittare. Skådespelar insatserna var inget att hurra för, jag tror inte att skådespelarna i sig är dåliga dock utan att det berodde på att karaktärerna var svaga. Effekterna var svaga, där hade jag verkligen hoppats på något mer, något annorlunda men ibland får man kanske nöja sig. Själva filmupplevelsen var okej men jag kunde se för många brister i filmen för att verkligen uppksatta den och måste därför säga att jag inte gillade det jag såg speciellt mycket.Utamning: Se varandras favoritfilmer


Emelie har en utmaning just nu där vi ska se varandras favorit filmer så jag ska se Elins. Hennes favoriter är About Time, The Perks Of Being A Wallflower och Pride and Prejudice vilket är tre bra filmer men som jag tidigare har sett så här kommer tre ganska korta recensioner.
 
About Time ι 2013 ι Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy, mf. ι Betyg: 7/10
Handling: När Tim är 21 får han reda på att han kan resa tillbaka i tiden för att ändra sitt eget liv men det är inte så enkelt som han först har trott.
Mina tankar: Richard Curtis (love actually) som ligger bakom filmen har alltid varit en stor favorit och about time gjorde mig inte besviken även fast filmen är lite annorlunda mot hans tidigare verk kanske men det gör bara att den känns unik. Skådespelar insatserna är bra då jag alltid gillat Rachel McAdams, nästan allt jag sett med Domhnall Gleeson har varit väldigt bra och Bill Nighy har alltid varit en otrolig skådespelare i mina ögon. Resterande skådespelare gjorde också bra jobb med sina roller. Filmen är vacker med ett fantastiskt budskap och jag rekommenderar er verkligen att se den om ni inte gjort det.
 
The Perks Of Being A Wallflower ι 2012 ι Logan Lerman, Ezra Miller Emma Watson, mf. ι Betyg: 8/10
Handling: en introvert 15-åring som nyligen förlorat sin bästa vän blir vän med två sista årselever som visar honom hur livet verkligen ska levas.
Mina tankar:
Det här är en fantastisk film så har ni inte sett den så gör det nu för den finns på netflix. Logan Lerman passar perfekt som huvudroll och gör ett väldigt bra jobb med att fånga karaktären till sin egen. Resterande skådespelare är bra men Lerman sticker ut och fångar verkligen publiken. Manuset är välskrivet med ett starkt budskap. Jag har inte läst boken men tror faktiskt att jag ska göra det väldigt snart.
 
Pride and Prejudice ι 2005 ι Keira Knightley, Rosamund Pike, Carey Mulligan, Matthew Macfadyen, mf. ι Betyg: 6/10
Handling: Elizabeth Bennet möter den rika, lite för stolta mr Darcy som dessutom är singel. Gnistorna finns där men skulle det verkligen fungera i det långa loppet eller av huvud taget. En historia om klassamhälle på 1800-talet.
Mina tankar: Här kommer filmen jag gillar minst av dessa tre. Egentligen inte för att den är dålig eller har dåligt skådespel utan för att serien på 6-delar som kom tio år tidigare är så otroligt mycket bättre. Handlingen är såklart ganska lik då båda är baserade på samma bok men filmen ger mig inte samma känsla alls som serien gjorde när jag såg den. Vill ni ha sett storyn så är filmen ett bra alternativ då den är kortare och beskriver själva historian bra men vill ni få en liten djupare inblick i handlingen (och med bättre skådespel) så borde ni verkligen se serien istället.Paige återvänder till Pretty little liars


En karaktär jag har undrat lite vart hållit hus efter tidshoppet är Paige och snart får vi reda på svaret. Lindsey Shaaw kommer nämligen snart tillbaka till pretty little liars och kommer då att återvända till sin karaktär Paige för seriens sjunde (kanske sista) säsong.ATX festival i helgen


Den här helgen pågår ATX festivalen i Texas vilket är festival för oss film och tv-nördar. Jag kommer att uppdatera lite om den imorgon eller senast på måndag då festivalen är helt slut. Många producenter, manusförfattare, skådespelare, osv från pågående serier är där men även några nedlagda. Förra året var nästan alla skådespelare från gilmore girls där och gjorde en uppskattad panel där de pratade om serien och i år kommer bl.a. The OC och friday night light vara där.Kate Walsh till ny netflix serie


Kate Walsh (Private Practice) kommer tillbaka till tv-skärmen tillsammans med Dylan Minnette (scandal), Derek Luke (captain america) och Selena Gomez (Wizards of Waverly Place) i den kommande netflix serien baserad på boken 13 reason why. Jag nämnde förra året att Gomez kommer co-producera serien tillsammans med hennes mamma och Kristel Laiblin vilket fortfarande gäller. Serien kommer att följa karaktären Clay som får uppgift att dela ut en box med inspelningsband till honom själv och 12 andra som handlar om 13 anledningar varför tonårstjejen Hannah valt att ta sitt liv. Kate Walsh kommer att spela Hannahs mamma.sälj dina smycken idag


Har du smycken hemma som inte använts, som faktiskt heller inte har använts på ett bra tag. Smycken som du inte skulle sakna om de försvann, fråga dig själv då varför när du nu faktiskt kan sälja dina smycken lättare än någonsin förr. SMS guld ger dig chansen att göra detta och med endast några knapptryck så är du ingång på riktigt. Beställ ett helt kostnadsfritt guldpaket inne på deras hemsida, paketet skickas sedan hem till dig så att du kan lägga ner dina smycken du vill sälja där i och sedan är det bara att skicka tillbaka paketet, enkelt va? Pengarna du tjänar på detta kommer in på ditt konto inom 24timmar. Allt är så snabbt, smidigt och enkelt så varför tvekar du? Sms guld har funnits sedan 2008 och är registrerad guldhandlare hos polisen så allt du gör är såklart helt säkert så du kommer enbart tjäna på att sälja dina smycken så vad väntar du på? :). Det är dessutom smart att passa på nu till sommaren när man vill göra något lite extra när de bra vädret är i farten så passa på redan idag, ni går inte miste om någonting. Ni kan också köpa helt nya filmer för pengarna, de är helt upp till er själva och eran egen smak.
inlägget är ett samarbete.Nashville tillbaka från de döda


Det har ryktats ett tag om att Nashville kanske får en till chans trotts allt efter att serien nyligen lades ner av ABC. Nu är det bekräftat att serien får en femte säsong men kommer då att  byta hem till CMT.Ny serie av Amy Sherman-Palladino på amazon


Amy Sherman-Palladino som ligger bakom serier som gilmore girls och Bunheads är snart redo för ett helt nytt uppdrag. Amazon har nämligen plockat upp hennes kommande serie The Marvellous Mrs. Maisel. Serien kommer att handla om den första kvinnliga stand up komikern på 50talet. Serien kommer att vara en dramedy (det innebär timmes långa avsnitt) vilket jag personligen tycket att är det hon skriver bäst. Jag längtar redan och tror att handlingen kan bli väldigt intressant. Kommer ni att titta?Därför är tv-serier bra för ditt huvud


Jag får då och då frågor hur jag hinner titta på så många serier. Dessa frågor irriterar mig alltid lite då det här inte direkt det ända jag lägger ner mitt fokus på här i livet och jag tror inte att jag någonsin har uttalat mig om hur många serier jag följer utan det är nog mest ett antagande. Självklart följer jag en rad med serier, annars skulle den här bloggen inte existera och jag tycker om att skriva av mig på grund av att det är mitt intresse. Jag tycker även det är kul med era synpunkter och få höra vad NI gillar. Sedan är det en prioriteringsfråga såklart men det är smart att kunna lägga upp allt som ett intresse istället för ett beroende vad du än må intressera dig för. Lagom är bäst och kommer således alltid att vara och detta gäller som sagt vad du än är intresserad av nu eller vad du kommer att intressera dig av mer i framtiden.
 
 
Men tänkt om jag kan säga att mitt och ditt intresse för tv inte är dåligt utan faktiskt väldigt bra, vad säger du då? :) Förra året skrev nämligen Amanda Ellison en neuroforskare på Durham uneversitet i England en populärvetenskapligtext i the telegraph om att tv-serier faktiskt är bra för hjärnan av många anledningar. Det störta exemplet var för att det är höjden på hjärngymnastik tack vare att du måste ta in beståndsdelar och sinnesintryck genom avancerad handling som drar sig över flera avsnitt (ibland även säsonger) och att följa med i huvudhandling vs sidospår som inträffar i de flesta tv-serierna. Ju mer du tittar ju vassare blir hjärnan så du kan titta med gott samvete. Dock vill jag återgå till det jag nämnde tidigare att du förstås bör göra detta i en lagom dos. Serier är underbart men varva det med annat också som att träffa folk, ta en promenad, ät lite mat, lyssna på musik och kanske även läsa lite ur en bra bok.
 
Amanda Ellison beskriver att processen tar sin början i den primära synbarken i nackloben som står för det första intrycket, nedre tinningsgloben idientifierar objekt, fusiforma ansiktsområdet håller isär varje rollfigur, hippocampus kommer ihåg handling och detaljer. Wernickes område i vänstra hjärnhalvan jobbar med att förstå manus och handling medans den högra jobbar med att höra skådespelarnas röster och ljud som finns i bakgrunden samt musiken. 
 
När det limbiska systemet stimuleras av det du tittar på triggas utsöndring av lyckohormonet serotonin, alltså belöningssignalssubstansen dopamin vilket också är nödvändigt för att sinnet ska bli skarpare. Det gäller dock att vi inte avbryts i vårt tittande genom att exempelvis twittra eller smsa för då är det som att vi får börja om igen ungefär :).

Visst är det skönt att höra att ditt intresse faktiskt kan vara till nytta för dig så nu till helgen kan du alltså med gott samvete titta på en serie du gillar, åtminstone några avsnitt. Kom ihåg att njuta ordentligt av ledigheten för det ska jag göra.best of GG


Eftersom jag såg om varje säsong av gilmore girls för några veckor sedan (inför den nya säsongen som har premiär i höst) så passar ett best of inlägg utmärks just nu.
Säsong 1
 
 
Säsong 2
Förresten första scenen är tagen på en tagning, inga omtagningar alls vilket är pretty amazing.
 
 
Säsong 3
väldigt svårt att välja bara fyra scener från den här säsongen då det är min absoluta favorit men jag försökte...
 
 
säsong 4
Alltså youtube vart är alla luke och Jess scener. De är ju det bästa med fjärde säsongen men dessa duger väl också.
 
säsong 5
 
säsong 6
sjätte säsongen bjuder på många väldig epic scener.
 
säsong 7tema: svenskt


Det här inlägget är ett sammarbete mellan Elsa, Sara, Emelie och Karin
Om ni följde min blogg innan jag började serieblogga på heltid (vilket nog bara är några få av er) så vet ni kanske att jag älskar tre kronor, alltså inte hockey, haha.. Utan 90-tals serien och jag tycker att ganska få andra svenska serier är speciellt bra men den är helt beroendeframkallande. Hehe.. Förutom tre krornor så kommer jag med det här inlägget att tipsa om några serier på svt som varit otroligt bra, de flesta har bara en säsong.
 
100 code (2015)
jordskott (2015)
Portkod (2012, 2014)
Molanders (2013)
torka aldrig tårar utan hanskar (2012)
Våra vänners liv (2010)
I Anneli (2010)
De halvt dolda (2009)
skärgårds doktorn (1997 - 2000)
Ebba och Didrik (1990)Pretty little liars: säsong 7 poster

no more Danny...


Chris Messina som spelat karaktären Danny i alla fyra säsonger av the mindy project får snart se sig om ett nytt jobb (antagligen har han väl redan ett). I seriens femte säsong kommer han nämligen bara att vara gästskådespelare, alltså bara dyka upp i några avsnitt. Jag tycker personligen att det är jätte tråkigt, han är en av seriens bästa karaktärer utan tvekan men jag är dessvärre inte speciellt förvånad då han även denna säsong har varit med i mycket färre avsnitt än tidigare. Vi får dock glädje oss med att han inte försvinner helt :).Britt Robertson i ny netflix serie


Britt Robertson (life unexpected) har fått huvudrollen i netflix kommande serie girlboss baserad på boken med samma namn skriven av Sophia Amoruso. Robertson kommer att spela en rebellisk framtida författare som älskare vintage och på den vägen kommer hon snart att bli en stark affärskvinna. Seriens första säsong kommer att innehålla 13 avsnitt och kommer att ha premiär 2017.Superman kommer till supergirl


I den andra säsongen av Supergirl kommer superman äntligen till undersättning. Superman kommer att visa sitt ansikte för tittarna men frågan är bara vilken skådespelare som kommer att ta sig ann rollen som den ikoniska superman... Superman kommer att dyka upp i början av andra säsongen. Jag hoppas att det är en relativt okänd skåspelare som tar sig ann rollen. vem tror ni är den nya superman?Sveriges bästa guide för binära optioner


binäraoptioner guidar investerare till bästa mäklarna på nätet och är en av Sveriges störta när det kommer till att guida för Binära Optioner på nätet. På så sätt kan du enkelt invitera i aktier, index, råvaror eller valutor. Med deras hjälp får du den bästa överblicken och kommer sedan att veta hur du ska gå till väga och få det bästa resultatet. Deras hemsida har funnits sedan 2011 och är väldigt enkel att förstå sig på. Jag kan varmt rekommendera dem, för du vill väl välja något som håller i längden. Något som du blir nöjd över? Om du undrar något mer är det bara att kontakta någon av de tre medarbetarna på hemsidan så kommer du få god service utan tvekan.

inlägget är ett samarbete.podcast om tv


I slutet av april började jag lyssna på podcasten gilmore guys där dem diskuterar varje avsnitt och även intervjuar skådespelare från serien. Jag som ändå kan börja kalla mig ett longtime fan av serien nu tycker att detta är otroligt underhållande. Allt ifrån att få höra andras åsikter om karaktärer till små sidohandlingar då jag aldrig riktigt har gått så ingående med någon om just gilmore girls så känns det nästan som att jag hittat en ny vän i en vanlig podcast. Att veta att det finns så otroligt många där ute som också är stora fan av just min favorit serie är en sådan glädje på något underligt sätt. Efter att jag började lyssna på pocasten som jag nu kallar min podcast (jag säger detta och ler lite ondskefullt) så började jag titta runt lite om det fanns andra stora podcaster för andra serienördar men som inte har samma favoritserie som mig och ojoj, det finns en drös att glädje sig åt därute. Jag tänkte att jag skulle vara snäll idag nämligen och ge er en liten blick över den gigantiska sjön av bra grejer eftersom jag inte visste om många av dessa sedan tidigare så är nog chansen stor att de samma gäller er så här är en liten överblick då jag såklart inte får med allt som finns för det skulle ta ett dygn att skriva men några stycken alla fall som jag tror ni kommer att gilla...
 
 
Best Of Friends - en podcast om varje friends avsnitt. Podden drivs av tv-producenten Erin Mallory Long och författaren Jamie Woodham. De bjuder även in gäster för att höra deras synpunkter. De är just nu på säsong 6 så en heldel är kvar om ni väljer att börja lyssna, är faktiskt kul att vara i takt och lyssna på ett avsnitt i veckan.
 
The West Wing Weekly - Det här är en ganska ny podcast som bara har sänt tio avsnitt än så länge och den är självklart om the west wing. Podden drivs av skådespelarna Hrishikesh Hirway och Joshua Malina. Hirway har gästat gilmore guys och jag gillade honom väldigt mycket som gäst där så den här podden lär vara bra, inte lyssnat på den själv.
 
Bros watch PLL too - En podcast om pretty little liars. Podden drivs av
 
 Full house: säsong 7


 Betyg på imdb: 6,6/10 ι Mitt betyg: 7/10
 
I den sjunde säsongen blir Danny singel och börjar dejta som aldrig förr. Jesse får ett erbjudande att öppna upp en klubb på nytt. Michelle's bästvän flyttar tillbaka  efter att ha bott i Texas i ett år. D.J. börjar näst sista året i high school och Stephanie skaffar en bästavän.
 
Det här har varit en bra säsong med många starka avsnitt med handlingar som har intresserat mig mer än någonsin förut i serien. D.J's handling har intresserat mig mest, verkligen kul att ha fått följa henne som barn tills nu när hon nästan är vuxen och jag måste erkänna att jag nog har gillat henne mer den här säsongen än vad jag har gillar Steph. Det känns lite jobbigt att säga för jag har alltid gillat Steph mest men hennes storyline känns så mesig i jämförelse. Hon är fortfarande den karaktär som är roligast men hon har inte växt på samma sätt karaktärmässigt som D.J har gjort. Vill också lägga till att jag verkligen gillade Steve och tyckte hans och DJ's öde var så fruktansvärt onödigt. Jag hoppas innerligt att de hittar tillbaka till varandra och inte att sista säsongen fokuserar på någon ny pojkvän men vi får väl se :).

Även fast jag tycker att serien är bra så känns det skönt att allting börjar närma sig sitt slut. Jag ser även framemot att se spinoffen som finns på netflix och tror att den kan vara lika bra men med lite högre kvalité då den är nyare och de lär ha lärt sig av sina misstag.Alyson Hannigan och Megan Hilty i ny serie på tvland


Alyson Hannigan (how i met your mother) och Megan Hilty (smash) har fått 2/3 av huvudrollerna i tvlands kommande serie first wives club. Serie kommer att vara baserad på en film med samma namn från 1996 och handla om tre kvinnor som blivit lämnade av sina män för yngre kvinnor och vill nu hämnas.

Serien kommer att utspela sig i nutid i San Francisco. Hannigan kommer att spela karaktären Megan, en engelska lärare. Hilty kommer att spela Kim en före detta framgångsrik skådespelare som fortfarande söker drömrollen samtidigt som hon måste ta hennes 8-åriga son.Brant Daugherty återvänder till pretty little liars


Brant Daugherty som spelar karaktären Noel Kahn i pretty little liars återvänder till serien för den sjunde säsongen. Hans karaktär var senast med i säsong fem.outlander får en säsong 3 & 4


Alla outlander fans kan ta ett glädjeskutt för serien är förnyad med yttlerligare två säsonger.Homeland får en säsong 7 och 8


Homeland får vänta ett tag... Sjätte säsongen av serien beräknar just nu att ha sin premiär januari 2017, istället för på hösten som resterande säsonger har haft sina premiärer. Ni som är fans av serien behöver inte direkt deppa ihop för det för det är nästan klart för serien att det blir en sjunde och åttonde säsong. Själva avtalet är inte helt klart än men chefen över showtime som serien går på i usa har uttalat sig om detta så det är i stortsätt klart när det kommer ifrån honom.
 
Förutom Homeland så har han även bekräftat att Twin peaks troligtvis kommer att ha premiär under andra kvartalen av 2017. Alltså i slutet på våren så vi får vänta ett tag tills det är dags. Sedan kan vi i höst även se framemot fjärde säsongen av master of sex (12 september), sjunde säsongen av Shameless (3 oktober) och tredje säsongen av the affair (21 november) Kom ihåg datumen jag skriver är ALLTID när vi i Sverige kan se serien, är ni i usa är det dagen innan som gäller.Transparent får en fjärde säsong


Säsong tre av Transparent har inte haft premiär än men redan nu bekäftar Amazon att det blir en fjärde säsong av serien.the hills kommer tillbaka...


Serien kommer tillbaka för ett specialavsnitt för att fira 10 år... Avsnittet kommer att sändas i Augusti på MTV.
 tema: biroll


Det här inlägget är ett sammarbete mellan mig, Elsa, Sara, Emelie och Karin
 
Många av mina absoluta favorit karaktärer genom tiderna i tv-serier är biroller, då de flesta karaktärer är just biroller. Är du inte huvudroll så hamnar du nämligen där även fast du är med i nästan varje avsnitt och anses som en av de viktigaste karaktärerna. Detta gäller såklart även film men eftersom jag har ett mer brinnande intresse för just serier och det är lättare att fastna för karaktärer som du får lära känna över flera år så tänker jag fokusera på tv-serie karaktärer i det här inlägget.
 
 
5 kvinnliga favoriter ↓

Helen Solloway i the affair
 
 
Audrey Horne i twin peaks
 
 
Paris Geller i Gilmore girls
 
 
Kristina Braverman i Parenthood
 
 
Mona vanderwaal i Pretty little liars
 
 
5 manliga favoriter ↓

Dan scott i one tree hill
 
 
Jess Mariano i Gilmore girls
 
 
Jeremy Gilbert i The vampire diaries


 
George Tucker i Hart of Dixie
 
 
Ezra Fitz i Pretty little liars