Trailer: Den allvarsamma lekent


Jag tror att Pernilla Augusts version av Hjalmar Söderbergs klassiker Den allvarsamma leken kan bli riktigt bra. Den har premiär i September men bla. Sverrir Gudnason och Karin Franz-Körlof i rollerna.Game of thrones's åttonde säsong blir den sista.


Det är nu klart att den åttonde säsongen av Game of thrones också blir seriens sista. Sjunde säsongen kommer att innehålla 7 avsnitt, vilket det har diskuterats om tidigare men inte blivit fastställt fören nu. Det är fortfarande oklart hur många avsnitt den åttonde och sista säsongen kommer att få. Eftersom seriens sjunde säsong inte har premiär fören nästa sommar så faller serien ut ur Emmy racet och kan därför inte bli nominerade under 2017. Kommer ni att sakna Game of thrones?Casablanca (1942)


Betyg på imdb: 8,6/10 ι Mitt betyg: 7/10

Året är 1941 i Casablanca, Morocco och en Amerikan träffar sin före detta kärlek vilket blir ett kompliserat möte för dem båda.
 
Fredagsmyset igår var storslaget kan man säga när jag och Johan satte oss ner för att se en film som av många klassas som världens bästa film. Är det en film som aldrig åldras eller är det en överskattad film. Hur bra är egentligen Casablanca? Jag förväntar mig alltid det värsta när det kommer till klassiker och äldre filmer överlag. Deras stil är annorlunda på ett sett som antingen kan förtrolla eller göra en ganska uttråkad. Frågan är väl egentligen bara vilket det får bli. Jag har ändå några klassiker som jag klassar som favoriter, mest från 60-talet och uppåt och jag hade aldrig tidigare sett en film från 40-talet innan gårdagen så det kändes definitivt som något nytt för mig.

Skådespelet var otroligt bra, från huvudroll till små karaktärer som bara är med i någon enstaka scen, wow. Visst, att det finns bra skådespelare idag och många filmer är njutbara men det här var något extra, något helt unikt. Jag blev tagen hur bra dem faktisk agerade och levde sig in i sina roller. Handlingen var intressant att följa i synnerhet den sista halvtimmen där spänningen var hög. Casablanca är en välskriven film och väldigt bra gjort för sin tid. Kärlekshistorian i sig tycker jag var de svagaste i hela handlingen och kändes helt ärligt en aningen påtvingad.
 
 
Filmen bjuder också på fler helt tidlösa citat vilket jag verkligen gillar överlag när det kommer till film och kanske ännu mer i tv-serier. Bla. We always have Paris.  Kiss me. Kiss me as if it were the last time. Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendshipWhat if you killed all of us? From every corner of Europe, hundreds, thousands would rise up to take our places. Even Nazis can’t kill that fast.
 
De här är en av de bästa klassiker som jag har sett och jag rekommenderar er alla att se den. Skådespelet är fantastiskt och manuset otroligt välskrivet. Dessutom vår svenska Ingrid Bergman's antagligen kändaste roll någonsin.Första teasern för Scream queens andra säsong är här!

Första bilden på supergirl & Superman tillsammans


Superman kommer att dyka upp i början på andra säsongen av Supergirl i höst.American horror story: teaser till säsong 6Fortfarande oklart vad säsongen kommer att handla om men här är första teasern alla fall.Några frågor om Gilmore girls


Eftersom vi nu vet NÄR alla avsnitt av den nya Gilmore girls säsongen släpps så tänkte jag att det är dags för en lista i Gilmore girls anda.
 
Vad är det bästa med Gilmore girls? Småstads känslan, karaktärsutvecklingen och att serien känns väldigt unik. Sedan älskar jag att det i princip är en serie om vanliga människor. Alltså det finns ingen som direkt är ond utan när man inte gillar någon beror det mer på ett personlighetsdrag, vilket brukar vara varför man inte gillar vissa personer i verkligheten.

Favoritsäsong? säsong 3

Favoritavsnitt? 3x7

Favoritögonblick? När Rory & Jess blir tillsammans. Lorelai & Lukes första kyss.

Favorit bland de kvinnliga karaktärerna? Rory & Lorelai

Minst favorit bland de kvinnliga karaktärerna? Anna
 
 
Favorit bland de manliga karaktärerna? Luke, Jess & Chris

Minst favorit bland de manliga karaktärerna? Logan och hans pappa

Favoritpar? Jess/Rory & Luke/Lorelai

Personen du saknar mest i serien? 
Jess, när han inte är där.

Favorit plats i Stars hollow? Lukes Dinner
 
 
Favoritvänskap? Lorelai/Rory | Lukes/Jess ι Rory/Paris

Favoritcitat? I know you better than anyone. This isn’t you. What are you doing? Living at your grandparents place, being in the DAR, no Yale… why did you drop out of Yale?

Favorit bland de kvinnliga skådespelarna? Alexis Bledel

Favorit bland de manliga skådespelarna?
Milo Ventimiglia, Jared padalecki och Scott patterson
 
 
Bästa gästskådespelare? Mädchen Amick

En scen som fick dig att gråta? Rorys tal när hon slutar high school

Roligaste karaktären? Luke och Paris

Något du önskar att det aldrig hände? Att Jess åkte till sin pappa. Att Rory tog tillbaka Logan efter att han varit otrogen. Bråket mellan Lorelai och Rory i säsong 6.

 
Snyggaste kvinnan? Rory
 
Snyggaste mannen? Jess

Något du hoppas på inför denna säsong? Många Jess/Luke scener, att Jess & Dean har en scen tillsammans. Att Rory slutar upp med Jess.Camu camu


Fredag!!! Vilket i många hem betyder fredagsmys med en bra film, något gott att äta samt något gott tilltugg i soffan. Använder ni rätt råvaror till era fredagar. Det kanske inte låter som en big deal men det är det, det är det alltid. Det finns alltid bättre alternativ men som ändå håller en hög standard och är alltså fortfarande gott. Mitt tips till er är att besöka grongava.se dem har ett stort utbud av allt du behöver.

Jag vill tipsa lite extra om Camu camu. Camu camu pulvret kommer från en rödlila frukt och är ett utav världens mest C-vitaminrika källor, de innehåller 60 ggr så mycket C-vitamin som en apelsin. C-vitamin är dock inte allt då den även innehåller kalcium, kalium, järn, niacin, fosfor, riboflavin och beta-karoten och har en syrlig smak :). Det är bra att få i sig en tsk två gånger om dagen. Det bästa av allt är att du kan blanda ner det i din efterrätt eller varför inte i din smoothie. Pulvret är bra för bla. din syn, hy och även ditt immunförsvar. Så tänk såhär → ät nyttigt och gott samtidigt som du använder camu camu.
 
Inlägget är ett samarbeteGilmore girls: fejk scen


Gilmore girls sneak peeken som släpptes igår är nu bekräftad att vara en fejkscen. Alltså inte en scen som kommer att vara med i serien i höst. Det ryktas om att Amy gjorde detta för att hon inte fick igenom sin ide om att släppa två avsnitt i taget istället för att släppa alla på en gång. Det är även bekräftat sedan tidigare att dem filmade in flera fejkscener så att inte hela materialet skulle kunna läcka.
 
Personligen så gör det inte mig någonting då jag bara bryr mig om premiär datumet i stort sätt och det är äkta. 25 November, everyone! ;)Sista vecka med sommarrea


Den här veckan är sista veckan CDON har sommarrea så passa på inna höst höjningen!
 
 
/ adlinksTips: Se degrassi


Jag tjatar och tjatar men kommer fortsätta med det tills ni förstår helt enkelt. Se DEGRASSI, alla avsnitt finns HÄR!Lika bra att starta dagen på rätt sätt.

Gilmore girls: NU VET VI NÄR!!!


Tv-serie mässigt så befinner jag mig i himlen just nu... De nya avsnitten av Gilmore girls kommer att ha premiär 25 november, datumet är alltså släppt och jag befinner mig antagligen i himlen. Denna sneak peek släpptes också♥  jag dör och jag älskar netflix!Okej, jag dör...


Inför Degrassi reunion som äger rum i andra säsongen av degrass: next class (finns på netflix) så gjorde Shane Kippel (Spinner) och Adamo Ruggiero (Marco) om denna omtalade scen från säsong 3. Önskar att de hade gjort fler scener men denna duger såklart, väldigt kul.tema: guilty pleasure


Veckans tema är guilty pleasure och jag ska beskriva mitt problem med just guilty pleasure. Jag tittar på många serier som nog andra skulle tycka att var i denna kategori men jag skäms verkligen inte. Jag har snarare en tendens att höja saker till skyarna för att jag anser att serien i fråga är bättre än vad folk säger att den är. Jag har ett mycket större problem i att man "ska" titta på en serie för att alla andra säger att den är bra. Men alla andra kollar ju på den typ.. Who the hell cares? Att ta serie/film-tips är alltid bra såklart men bara DU avgör vad du sedan tycker. Bra eller dåligt? fine.


Inlägget är ett samarbete mellan mig, Sara, Elsa, Emelie och KarinKlä dig som...


Eftersom Gilmore girls är nära tänkte jag göra en liten special med er. I höst kan vi se fyra helt nya avsnitt på netflix så tänkte därför göra en klä dig som special. Find the jacket kallar jag denna special. En Lorelai vs Jackan special helt enkelt.
1 2 3
 
/adlinksStranger things: säsong 1


  Betyg på imdb: 9,2/10 ι Mitt betyg: 9/10
 
När en 12-årig pojke försvinner måste hans mamma, en polis och hans vänner konfrontera ondska för att hitta honom.
 
Wow, Netflix gör det igen men denna gång kanske ännu bättre än vad dem någonsin gjort förut. Stranger things är en nostalgitripp utan like då serien utspelar sig på 80-talet vilket syns både i tonen, inspelningsplatsen, musiken och hur karaktärerna agerar i sina roller. Har ni sett filmer eller serier från 80 eller tidigt 90-tal så vet ni nog vad jag menar. Det är en speciell stil som går igenom de serier/filmer vilket gör att dem känns unika och väldigt bra gjorda för sin tid. I Stranger things får vi åka tidsmaskin till 80-talet samtidigt som manuset är ny skrivet. Det blir en mix av de gamla goda men med dagens lite bättre teknik.
 
Jag har med tiden börjat fascinera mig mycket över unga skådespelare. Jag brydde mig sällan om dessa förut men börjar se att det finns mycket talang oavsett ålder. De unga skådespelarna här är fantastiska i sina roller och agerar med känsla. Desamma gäller också de vuxna skådespelarna, riktigt duktiga och de gör sina roller trovärdiga. Nästan alla karaktärer är lätt att tycka om och känns också väldigt unika, jag har inte sett något liknande förut någonsin.
 
 
Som jag nämt förut (i andra inlägg) så har jag svårt för pilotavsnitt av serier, då jag sällan tycker att dem är bra men Stranger thins första avsnitt fångade mig fullständigt, så bra. Spännande från start och så fortsätter det i alla avsnitt. De tre sista avsnitten är fruktansvärt spännande och levererar verkligen. Allting man undrar besvaras men slutet gjorde mig ändå otroligt spänd för en fortsättning vilket det just nu verkar som att vi får :).comic con 2016!!! #4


 
En sneak peek på kommande säsongen av prison break
 
Sherlock teaser...
 
Den kommande netflixserien the get down får äntligen en hel trailer, yay!comic con 2016!!! #3


Det är nu bekräftat att den åttonde säsongen av the vampire diares också blir seriens sista, YAY!
- Elena will be back som lovat.
 
- Wynonna Earp får en andra säsong
- Kren David har fått rollen som Jasmine från Aladdin i den kommande säsongen av Once upon a time. Oded Fehr har fått rollen som Jafar.
 
Trailern för Arrow's femte säsong har släppts.
- På tal om Arrow så kommer Oliver Queen göra en cameo i andra säsongen av legends of tomorrow
 
Och The flash tredje säsongDegrassi: next class (säsong 2)


 Betyg på imdb: 7,2/10 ι Mitt betyg: 8/10
 
I den andra säsongen av Degrassi: next class får vi fortsätta följa Maya, Zig, Tristan, Miles, Frankie och alla de andra i med och motgångar. 

I fredags så tänkte jag börja titta på tredje säsongen av Bojack Horseman men råkade av en slump läsa att andra säsongen av Degrassi: next class hade släppts på netflix. Själva grejen var egentligen inte att säsongen hade släppts utan för att i texten jag läste stod det något i stil med  "Peter stone is back, I guess it's nice to see that not every alum is still working at the Dot" jag skrek rakt ut när jag läste detta och mitt hjärta blev väldigt glatt. Efter förra sängen så trodde jag att Degrassi hade börjat tappa en aning men så tar dem in en gammal karaktär? Alltså underbaraunderbara tv-serie, I will love you forever and ever. Peter är en karaktär som presenterades i säsong 5 av serien och var sedan med i fem säsonger. Minns jag rätt så var han ett eller två år yngre än original-karaktärerna (alltså de som varit med sedan säsong 1) och dejtade bla. Emma och sedan också Nina Dobrev's karaktär.
 
Säsongen började bra. Problemet med förra säsongen var att den ända storylinen jag hade intresse för var Miles. Han har fortfarande den intressantaste handlingen måste jag säga men även andra lyckades intressera mig den här säsongen vilket kändes skönt. Jag tror inte jag har gillat Tristan sedan han var kär i sin lärare vilket nästa måste vara tre säsonger sedan (innan Miles än hade presenterats, osv.) men jag gillade honom verkligen den här säsongen. Hunters handling var intressant att följa, Zoe's handling var stark och nödvändig att ta upp. Har alltid gillat Maya och co. men speciellt den här säsongen då den hade koppling till flera gamla karaktärer så som bla. Peter. Frankies handling tyckte jag var ganska överdriven och jag gillar verkligen inte Shay, otroligt störande karaktär.
 
 
På tal om gamla karaktärer och det inlägget jag skrev igår. Först dök Liberty upp på min skärm vilket resulterade att jag blev glad men inte så mycket mer än så men när Holly J visade sig brast det. Jag har verkligen saknat henne.  Sedan Emma, OMGF!!! och sedan mitt mitt favoritvänskapspar - Paige Michalchuk och Marco. Spinner förväntade jag mig att skulle dyka upp när flera andra gjorde det då jag vet att skådisen är väldigt hängiven till Degrassi. Jag förväntar mig att han kommer att dyka upp igen i nästa säsong eller så åtminstone så länge Peter är med i bilden vilket jag tror han kommer fortsätta vara.
 
Slutet (Spoiler): Jag var lättad över att allting slutade i frid och fröjd. Eller ja, det var vad jag trodde alla fall. Jag blev så ledsen över busskraschen. Vad det lät som hade ingen dött men någon kunde ha skadats allvarligt. Hoppas det inte är någon jag bryr mig om men det kommer det antagligen att vara :(. Säsong tre lär antagligen inte ha premiär fören i januari och det är en lite för lång väntan efter ett sådant slut men det kommer bli spännande att se fortsättningen.
 Glöm inte bort!!!


Ni glömmer väl inte bort att det är stor sommarrea på CDON!? Passa på nu innan hösthöjningen...
 1 2 3
// I samarbete med CdonJAG ÄLSKAR DEGRASSI SÅ MYCKET!!!!!


Degrassi: next class's andra säsong släpptes igår så började kolla då jag stort sett hade skrikit rakt ut för att PETER STONE skulle dyka upp. Avsnitt fem nu, jag klarar inte detta lägre.. SNÄLLA KAN NI BARA SE Degrassi? alla fall avsnitt fem, reunionx1000 på min skärm. De ända jag saknade var Manny och Sean. Mer sådana här avsnitt i framtiden.
 
Btw.. blev jätte glad att Marco och Paige verkade vara vänner igen. Man fick aldrig se det i serien utan de slutade ju upp som ovänner. Dem har varit mitt favorit vänskapspar ever i degrassi's historia förutom Emma och Manny så det kändes väldigt skönt att se dem tillsammans. Wtf att Spinner och Emma fortfarande är tillsammans förresten.
 comic con 2016!!! #2


• Lite nyheter om andra säsongen av Scream queens...
- Det kommer att ha gått tre år när vi möter Channel, Hester och alla de andra igen.
- Sjukhuset som säsongen kommer utspela sig på är inte samma sjukhus som vi fick se i slutet på säsong 1. Det nya sjukhuset har dock också varit ett sjukhus för psykiskt sjuka människor en gång i tiden.
- cecily strong kommer att spela en gästroll som patient
- Ingen vet vart Hester befinner sig
- Andra säsongen  sägs vara roligare än vad den första var
 
 
- Rihanna kliper rollen som Marion Cane i Bates Motels femte säsong. Wow, denna är jag väldigt osäker på utseendemässigt men det kan säkert fungera. Det bekräftades tidigare i år att Marion Cane kommer att dyka upp i serien mer än en gång.
- TVÅ personer kommer att dö i sista säsongen av Bones, två personer vi känner igen från tidigare säsonger.
 
 
Walking dead's trailer för säsong sju är här
 
Spinoffen fear the walking dead har också fått en trailer för 2b
 
Netflix komande superhjälte serie fick också en trailer...
 
- På tal om Netflix och superhjältar så har Daredevil förnyats för en tredje säsong.
 Katey Sagal får en betydande roll i The big bang theory


Katey Sagal som vi senast har kunnat se som Jax mamma i Sons of Anarchy kniper nu en roll som en annan mamma. Ingen mindre än Pennys mamma i The big bang theory. Tioende säsongen är snart här och vi har aldrig fått möta kvinnan som gav Penny liv men snart är det alltså dags. Kaley Cuoco och Sagal är dock bekanta med varandra då dem spelat mor och dotter tidigare i serien 8 simple rules som hade ett liv i tre säsonger under första halvan av 2000-talet.comic con 2016!!! #1


Igår startade comic con vilket är stort för oss tv-nördar. Jag kommer att hålla er uppdaterade om de viktigaste nyheterna som släppts där nu under helgen. Än så länge kan jag uppdatera er om detta..
 
• Säsong 6 kommer att bli den sista säsongen för teen wolf.
Vi kommer även kunna se framemot detta i sista säsongen
- Några ansikten vi känner igen från tidigare kommer att dyka upp igen (snälla, Jackson)
- Vad Stiles heter i förnamn kommer att avslöjas.
Och trailern släpptes självfallet också ↓ ser riktigt spännande ut.
 
• Kristen Bell pratar om framtiden angående Veronica Mars
 
Jag kommer snart med mer... :D håll er uppdateradeOrphan black: säsong 4


 Betyg på imdb: 8,4/10 ι Mitt betyg: 9/10
 
Sarah återvänder motvilligt hem för att spåra något mystisk vilket kommer leda henne till vilka som ligger bakom allting, bl.a.. vem som är skaparen av klonerna.
 
Förra året var Orphan black min bäbis, jag älskade den så mycket och ville nå ut hur fantastisk den var till så många människor som möjligt kändes det som. Åtminstone gällande de två första säsongerna som är fantastiska. Den tredje säsongen föll ganska platt för mig och var inte alls lika bra därför gick jag in med ganska låga förväntningar när jag satte mig ner för att se seriens fjärde säsong.

Fjärde säsongen var så bra, så bra. Är tacksam att tredje säsongen bara var en svagare säsong och inte att allt bara föll samman efter endast två säsonger. Blev också glad att Tatiana Maslan blev nominerad till Emmy för bästa huvudroll för hon är helt makalöst duktig. Jag älskade att vi fick följa Beth den här säsongen, gillade henne betydligt mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Gillade att det var ganska lite fokus på Helena då jag alltid har gillar henne minst men vill inte direkt ha iväg henne heller. Krystal var ett bra tillägg i säsongen så hoppas vi får se mer av henne i sista säsongen men det tror jag att vi att vi får.
 
 
Jag hade nästan föredragit slutet som var i avsnitt sju, alltså om hela säsongen slutade så och sedan så var sista säsongen bara någon slags hämndspel men så blev det inte riktigt. Inte mig emot med lite fler avsnitt men hade lite svårt för Rachels maktspel, åtminstone efter ett tag för det blev lite för mycket och jag fruktar lite att nästa säsong bara kommer att handla om just det med tanke på hur säsongen slutade. Jag gillade förresten att Ari Millen fortfarande var med som en karaktär. då det inte alls hade känts likadant utan honom där. Han spelar ju trotts allt också rollen som en klon. Gillade honom mer som Mark men Ira var också helt okej men naiv.
 
Allt som allt så har det varit en väldigt bra säsong. Fantastiskt skådespel främst från Tatiana Maslan självfallet då hon klarar att göra det hon gör. Samma skådespelare men ändå spela karaktärer så man tror att det inte KAN vara samma person, hon är grym. Övriga gjorde också ett bra jobb som vanligt. Manuset och handlingen var bra och spännande. Nästan fullpott men inte riktigt lika bra som första säsongen.
 Divergent blir tv-serie


Det gick inte allt för bra när Divergent's tredje film hade premiär förra året så nu är det klart att den sista filmen inte kommer att bli en biofilm utan en tv-film. Efter filmen kommer det att produceras en tv-serie. Serien kommer att vara en spin-off och kommer att fokusera på en ny grupp av karaktärer men som lever i samma värld. Det är än så länge oklart om Shailene Woodley, Theo James, Ansel Elgort och de andra kommer att dyka upp i serien men om de gör de så är det bara gästspel vi pratar om.
 
Jag förstår personligen inte grejen varför det skulle gå bättre med en tv-serie om inte filmerna gjort det men we never know until we do antar jag. Shadowhunters har exempelvis gått bättre än filmen gjorde så chansen finns såklart. Kommer ni att titta? Jag själv är osäker.Sommarrea på cdon.


Just nu är det sommarrea på CDON, så nu är bättre tillfälle än någonsin att fynda. På min önskelista står bla. dessa.
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 
// I samarbete med cdontema: thriller


10 thriller tv-serier som ni borde se...
 
Bloodline (2015 - pågående)
Wayward pines (2015 - 2016)
Helix (2014 - 2015)
True detective (2014 - 2015)
Bates Motel (2013 - pågående)
Twisted (2013 - 2014)
The killing (2011 - 2014)
Pretty little liars (2010 - pågående)
Prision break (2005 - 2009)
Twin peaks (1990 - 1991. 2017)

Inlägget är ett samarbete mellan mig, Elsa, Sara, Karin och EmelieStar trek har hittat hem


Igår blev det klart att den nya star strek-serien kommer att gå att se via netflix internationellt när serien har premiär i vår. Inte bara det utan alla gamla star strek avsnitt kommer också att släppas på netflix. Dock är det hela 727 avsnitt som väntar oss så det är nog inte många som kommer hinna se alla avsnitt innan premiären. De gamla avsnitten är planerade att släppas i slutet på 2016.Insidemöbler i Bromma


Jag kollade in insidemöbler idag och inspirationen flög till mig. De har så mycket fantastiska saker, allt från snygga hyllor till fantastiska soffor. Såg att det fanns en fysisk butik i Bromma men det går naturligtvis också att beställa varorna på nätet. Jag har varit sugen på en sängram jättelänge men aldrig tagit steget att köpa en. Varför känns det så lyxigt med sängram? känns alltid som jag sover i världens skönaste säng när sängen i fråga har en ram. Jag tror att det lite kan vara för att det alltid finns på hotellsängarna men vet inte kan bero på något annat också :). Alla fall så har dem några superfina sängramar och jag fastnade mest för dessa två, vilken tycker ni är snyggast?
 
Inägget är ett samarbeteMelissa McCarthy om sin medverkan i nya Gilmore girls


 Game of thrones blir inställd


Det är nu klart att game of thrones som vanligtvis brukar ha sin säsongspremiär i april inte kommer att sända sin sjunde säsong under våren nästa år. Säsongen kommer istället att ha premiär under sommaren 2017.Ni måste se scream


Alltså ni måste se scream, verkligen varenda en av er.. Sååsåå bra och serien finns på netflix. Säsong två är ungefär x20943857 så bra som den första och Noah, citatkaraktären är hittad!Vem friar i PLL?


Jag skrev för ett tag sedan att ytterligare ett bröllop kommer att äga rum i den sjunde säsongen av Pretty little liars. I nästa veckas promo skyltas det med att ett nytt frieri är på g så antagligen är vi närmare nu än vad vi varit förut. Vilka tror ni blir de lyckliga? Jag hoppas att det är Aria och Ezra. Tror dock chansen är ganska stor att Caleb gör ett spontan frieri till Spencer för att bevisa att han visst älskar henne. Well, vi får se hur det går helt enkelt men det är inte en lång väntan alls.
 
En yttlerligare liten sneak peek... eller?Lauren Graham om nya säsongen av Gilmore girls

Pokémon GO


Pokémon GO finns nu i Sverige!!!! Gahhhhyay!!!1110
Teen wolf: säsong 6 sneak peek (bilder)


 
 
give me...


Finns att köpa HÄR, HÄR, HÄR.
Inlägget är ett samarbeteEMMY ÄR NÄRA!


Sent igår släpptes alla Emmy nomineringar och här under är dem. Jag tänkte göra en video angående nomineringarna men är just nu på semester så är inte på hemmaplan fören nästa vecka så gör istället ett inlägg. De tjockmarkerade är som vanligt den serie/person jag vill att ska vinna.
Bästa dramaserie:
The American (FX)
Better Call Saul (AMC)
Downton Abbey (PBS)
Game of Thrones (HBO)
Homeland (Showtime)
House of Cards (Netflix)
Mr. Robot (USA)
Kommentar: Mr Robot är genigalisk, hade gärna sett att leftovers var nominerad här men jag får sällan som jag vill i denna kategori.


Bästa komediserie:
black-ish (ABC)
Master of None (Netflix)
Modern Family (ABC)
Silicon Valley (HBO)
Transparent (Amazon)
Unbreakable Kimmy Schmidt (Netflix)
Veep (HBO)
Kommentar: Komedier träffar sällan rätt för mig men master of none gjorde verkligen det. Jag kände igen mig så mycket i så många detaljer. Chansen att master of none vinner är visserligen liten mot dess motståndare men jag skulle bli så glad.


Bästa miniserie:
American Crime (ABC)
Fargo” (FX)
The Night Manager (AMC)
American Crime Story: The People v. O.J. Simpson (FX)
Roots (History)
Kommentar: inte så mycket att komma med gällande de andra visserligen men tror ändå att O.J simpson tar hem denna kategori.


Bästa manliga skådespelare, drama:
Kyle Chandler, “Bloodline"
Rami Malek, “Mr. Robot”
Bob Odenkirk, “Better Call Saul”
Matthew Rhys, “The Americans”
Kevin Spacey, “House of Cards”
Liev Schreiber, “Ray Donovan”
kommentar: svår kategori, många bra skådespelare men hallå vem kan tävla mot Spacey?


Bästa kvinliga skådespelare, drama:
Claire Danes, “Homeland”
Viola Davis, “How to Get Away With Murder”
Taraji P. Henson,” Empire”
Tatiana Maslany, “Orphan Black”
Keri Russell, “The Americans”
Robin Wright, “House of Cards”
Kommenar: ganska självklart val från min sida.


Bästa manliga skådespelare, komedi:
Anthony Anderson, “black-ish”
Aziz Ansari, “Master of None”
Will Forte, “The Last Man on Earth”
William H. Macy, “Shameless”
Thomas Middleditch, “Silicon Valley”
Jeffrey Tambor, “Transparent”
Kommentar: Jag tycker vem som helst kan vinna denna kategori förutom Anderson. Inget emot honom som skådespelare men de andra är så mycket bättre. Mitt första val luta mot Jeffrey Tambor.


Bästa kvinnliga skådespelare, komedi:
Julia Louis-Dreyfus, “Veep”
Laurie Metcalf, “Getting On”
Ellie Kemper, “Unbreakable Kimmy Schmidt”
Tracee Ellis Ross, “black-ish”
Amy Schumer, “Inside Amy Schumer”
Lily Tomlin, “Grace and Frankie”


Bästa manliga bi-roll i en dramaserie
Jonathan Banks, Better Call Saul
Ben Mendelsohn  Bloodline
Peter Dinklage “Game Of Thrones”
Kit Harington Game Of Thrones
Michael Kelly, House Of Cards
Jon Voight, Ray Donovan


Bästa kvinnliga bi-roll i en dramaserie
Maura Tierney “The Affair”

Maggie Smith, Downton Abbey
Lena Headey, Game Of Thrones
Emilia Clarke  Game Of Thrones
Maisie Williams Game Of Thrones
Constance Zimmer, UnREAL


Bästa manliga bi-roll i en komediserie
Louie Anderson, Baskets
Andre Braugher, Brooklyn Nine-Nine
Keegan-Michael Key, Key & Peele
Ty Burrell “Modern Family”
Tituss Burgess Unbreakable Kimmy Schmidt
Tony Hale som Veep
Matt Walsh Veep


Bästa kvinnliga bi-roll i en komediserie
Niecy Nash,  Getting On
Allison Janney, “Mom”
Kate McKinnon, Saturday Night Live
Judith Light, Transparent
Gaby Hoffmann, Transparent
Anna Chlumsky, Veep


Bästa skådespelare, miniserie:
Bryan Cranston, “All the Way”
Benedict Cumberbatch, “Sherlock”
Idris Elba, “Luther”
Cuba Gooding Jr., “The People v. O.J. Simpson”
Tom Hiddleston, “The Night Manager”
Courtney B. Vance, “The People v. O.J. Simpson”
Kommentar: miniserier är inte mitt starkastekort men Sherlock är ju ändå Sherlock. Jag menar vem kan toppa?


Bästa kvinnliga skådespelare, miniserie/tv-film:
Kirsten Dunst, “Fargo”
Felicity Huffman, “American Crime”
Audra McDonald, “Lady Day at Emerson’s Bar and Grill”
Sarah Paulson, “The People v. O.J. Simpson”
Lili Taylor, “American Crime”
Kerry Washington, “Confirmation”


Bästa realityprogram
The Amazing Race
American Ninja Warrior
Dancing With The Stars
Project Runway
Top Chef
The Voice


Bästa animerade program

Archer
Bob’s Burgers
Phineas and Ferb
The Simpsons
South Park
Kommentar: hallå Bojack? hur kan man glömma Bojack.


Alla nomineringar går att se HÄR!
Ni måste testa dessa


Vinn 5000:- med eleven.se
 
Solkräm  | Hår olja  | Color refresh  | Glow Tonic  | UV hair protection

Sommarens bästa produkter är här för att stanna och ni måste verkligen testa dem för dem är helt fantasiska. De bästa jag köpt under sommaren helt klart.

Inlägget är ett samarbete.Den nya säsongen av Gilmore girls kommer att toppa


Lauren Graham berättade för E! online igår att den nya säsongen av Gilmore girls är hennes hennes favorit bland alla skådespelarjobb hon någonsin haft. "I was very thankful every day", säger samtidigt som berömmer det välskrivna manuset och att hela inspelningen kändes som att bara komma tillbaka efter en vanlig ledighet. Wow, efter dessa fina ord längtar alla fall jag ännu mer till den nya säsongen som har premiär på netflix i höst.
 
Förresten om ni har beställt Gilmore kokboken (eat like a gilmore) så har jag en glad nyhet att berätta. Boken har ändrat releasedatum till 25 oktober, wooop! Har ni inte beställt kokboken än så kommer den att gå att köpa via Adlibris efter releasen.ny kärlek


Emma Roberts avslöjade nyligen att antingen John Stamos eller Taylor Lautner kommer att vara hennes nya kärleksintresse i den andra säsongen av scream queens. Jag hoppas att det är Stamos men gör mig inget om det är Lauther heller. Vem tror ni det lutar mot? Andra säsongen av Scream queens har premiär i september.serier som blivit förnyade sedan sist.


Bloodline får en tredje säsong
Catastrophe får en tredje och fjärde säsongTema: psykisk ohälsa


Inlägget är ett samarbete mellan mig, Elsa, Sara, Karin och Emelie
 
Många av mina favoritfilmer har en grund i psykisk ohälsa. Många av de mest välgjorda filmerna handlar ofta om att någon inte mår bra eller att verklighetsuppfattningen är lite vriden. Här under är 10 filmer där psykisk ohälsa är huvudtemat och som jag verkligen rekommenderar er alla att se. Varför inte börja med en film redan idag ;)
 
Girl, Interrupted (1999)
Fight Club (1999)
American beauty (1999)
Memento (2000)
A beautiful mind (2001)
Donnie Darko (2001)
I am sam (2001)
The butterfly effect (2004)
The Machinist (2004)
Shutter Island (2010)
 
Vill ni se en serie istället rekommenderar jag verkligen Degrassi (2001 - 2015). De tar bla. upp flertal diagnoser på ett starkt och verklighetstroget sätt. Jag har lärt mig mycket av den serien genom åren, ni alla bör se den. Finns även andra serier som är starka på samma tema som jag kommer ta upp vid senare tillfälle. Vill  ni se det i en video? :)Rebirth (trailer)


På fredag har Netflix originalfilm Rebirth premiär. Ser spännande ut, kommer ni att titta?Hade ni velat se denna?


Underwritten female character är en fejktrailer av youtubekanalen Nuclear Family. Hade ni sett filmen om den var på riktigt? jag hade.Film jag vill se...


Imperium ι Premiär i Augusti ι Daniel Radcliffe, Toni Collette, Tracy Letts, med flera.sjätte säsongen av AHS


Någon som saknar American horror story? seriens sjätte säsong har premiär 15 september (14 sep om du befinner dig i usa eller canada). Här under är en teaser-bild på vad ni kan se framemot.. hmm, eller? nja. Ingenting om handlingen är sagt om AHS än så länge så det återstår fortfarande att se. Vad tror ni den nya säsongen kommer att handla om?Glöm inte att...


Alla säsonger av Gilmore girls finns på netflix. Se dem innan den nya säsongen har premiär i höst.Teaser för andra säsongen av Ash vs Evil dead


Andra säsongen kan vi se i oktober på Cmore här i Sverige.Här befinner jag mig


 Gilmore girls revival är nära


Gilmore girls revivalen börjar närma sig me stormsteg. Nu är det satt att det första pressmötet för serien kommer att äga rum 27 juli. På scenen kommer Lauren Graham, Alexis Bledel, Scott Pattersson, Amy sherma-Palladino och Dan Palladino att vara. De störta nyheterna kommer då att vara premiärdatumet och om avsnitten kommer släppas alla samtidigt eller med mellanrum.vilken belysning ska jag välja?


Jag håller just på att göra ett filmrum i mitt vardagsrum dels med film/serieaffischer men också med annat så som kuddhörna i soffan. Min soffhörna är i stort sätt klar så mitt projekt just nu är att fixa i ordning väggen. Tanken är affischer (detta är påbörjat men inte klart) och någon belysning som inte bara lyser upp utan också ser mysigt ut. Jag kommer att köpa belysning ifrån ljustema, de har otroligt fina saker inte bara lampor och belysning utan även andra mysiga prydnads-detaljer. Alla fall Vilken belysning ska jag välja? Jag är ganska inne på att köpa trådbollar men finns massa annat också.. Hjälp mig!
Inlägget är ett samarbetevi ses snart igen


Fem serier vi snart får se mer av ↓
Preacher får en andra säsong
Kingdom får en tredje säsong
12 Monkeys får en tredje säsong
Poldark får en tredje säsong
Hap and Leonard får en andra säsong
 
En serie vi måste säga hejdå till
Uncle Buck.får inte en andra säsongSjunde säsongen av GoT kommer inte i april


Sjunde säsongen av Game of thorenes kommer förmodligen ha premiär senare än april nästa år. Detta beror på att serieskaparna inte vill börja filma säsongen nu i sommar som de vanligtvis burkar göra eftersom de vill nå mer vinterkänsla än tidigare. Personligen tror jag att framskjutandet av filmningen beror mer på att slutet är nära för serien och att de inte bestämt hur många avsnitt som återstår. I nuläget ser det ut som det kommer att bli två till säsonger (åtta säsonger totalt) men med kortare säsonger är tidigare.Tema: Film & serierelaterade prylar


Inlägget är ett samarbete mellan mig, Elsa, Sara, Karin och Emelie
 
För första gången någonsin slänger jag ihop en liten video under ett samarbetsinlägg, denna vecka är temat film & serierelaterade prylar så lika bra att visa upp allt lite snabbt. Som ni ser i videon så har jag mest kläder men lite annat också.
Vad har ni för Serie/filmrelaterade prylar?
 sommarkläder


2 måsten inför sommarens festivaler
 
Klänning | Väskavill du skriv din egna bok!?


Vi som bloggar gillar ju uppenbarligen att skriva av oss i olika formen men har ni någon gång drömt att göra något mer än att bara skriva lite inlägg, det har jag. Jag har haft författardrömmar sedan jag var 14 år gammal, alltså i tio år. Jag vet att jag någon gång kommer att skriva en bok frågan är väl egentligen mest om vad för man vill ju få den där lysande iden någon gång vilket är svårt självklart. För varför skulle det vara enkelt, vad skulle det egentligen fylla för funktion? Nej, juste för att saker ska bli riktigt bra får du kämpa dig till dem, så är livet helt enkelt. På Books on Demand kan du släppa din egna bok och det har haft möjligheten till redan sedan 1998. De har alltså lång erfarenhet och många nöjda kunder genom åren. De hjälper dig med layout, marknadsföring, med mera.
 
Fördelen med Print on demand är att det är billigare att skriva ut och därför kan du få ut fler böcker för en billigare summa, smart va? Skicka in ditt manus till Book on demand redan idag, jag menar du har inget att förlora på det. När allt är klart med utseende av boken, osv. så får du hem ett typexemplar och väljer sedan om du vill att den ska se ut just så eller om du vill ändra något.
Inlägget är ett samarbete.The fundamentals of caring (2016)


Betyg på imdb: 7,4/10 ι Mitt betyg: 8/10
 
En man som varit med om något hemskt söker jobb som vårdare och får en lärdom för livet.
 
Vilken totalt underbar film, utan tvekan den bästa jag sett under hela året. Jag har inte sett någon av netflix originalfilmer tidigare så jag var osäker på hur kvaliteten på filmen skulle vara men jag blev inte besviken. The fundamentals of caring är baserat på en bok med samma namn skriven av författaren Jonathan Evison, jag har ingen tidigare relation till honom men tror att det här är den första av hans böcker som blivit filmatiserade. Filmen påminer lite om den franska filmen en oväntad vänskap där vi också får följa en man med en förlamningssjukdom, vänskapen med sin vårdare men samtidigt också mycket humor. Jag gillade att filmen egentligen inte hade något fall där allt gick totalt fel. Det var i stort sätt bara en scen som levererade någon form av nedtempo men den varade bara några minuter sedan så var allt lugnt igen och det var skönt att se.

Som några av er säkert redan vet så gillar jag Selena Gomez väldigt mycket så såg framemot att se henne i filmen. Jag tyckte att hon gjorde en bra insats i hennes roll men kanske inget som stack ut sådär jätte mycket. Craig Roberts var däremot helt fantastisk, väldigt rolig. Jag har vanligtvis svårt för Paul Rudd men här gjorde spelade han en otroligt fin roll, så svårt att inte gilla honom här. Jag rekommenderar är alla att se filmen, den är fantastisk och dessutom väldigt rolig, se den!Video, det nya inom dejting?


I tv och filmens värld är förhållanden ofta en big deal vilket såklart är trovärdigt eftersom det även är det för oss i det verkliga livet. Vi vill träffa rätt person att kunna dela gärna resten av våra liv med men det är svårt att göra det, träffa den rätta. I Stockholms län är enligt mätningar 60% av alla som bor här singlar om man jämför med exempelvis New york som ligger på ungefär 50%. Att vi är sökande individer är ett faktum även fast att vara singel ibland kan vara ett självval också. Att dejta på internet är idag jätte vanligt och de flesta träffas nu sin kära via nätet men steget ditt är inte helt enkelt. Jag har själv nätdejtat och vet att det inte alltid är enkelt att få en ärlig bild, veta om det är rätt person att träffa även fast det är en matchning enligt hemsidan för ibland krävs det något mer, något lite säkrare men vad, vad är det egentligen som fattas? En bild säger mer än tusen ord sägs det men om det stämmer hur många ord skulle då en video säga, betydligt fler än så alla fall. Skulle du vara mer säker om du faktiskt fick se en video på personen ifråga istället för en bild? jag vet att jag skulle och nu har du chansen att testa det konceptet. Låter det spännande? Det tycker alla fall jag att det gör så är ni singlar så gör detta på en gång ↓
1. Gå in på appstore (kommer snart även till google play) och ladda ner appen HIMYNAMEIS
2. Skriv Felicia som kampanjkod och få då chansen att vinna 2 biobiljetter
3. Spela in en video där du säger ditt namn och du är redo för matchning.inspiration: Tavlor


Audrey Hepburn ι Batman ι star wars ι coffeNy serie: dead of summer


Sent 80-tal och sommaren har precis börjat. Några ungdomar hjälper till att öppna upp en lägerskola som varit stängd i flera år men vilket som skulle vara en kul sommar slutar upp som något helt annat.
 
Jag hade av någon konstig anledning väldigt höga förväntningar över dead of summer. Jag vet inte riktigt varför, kanske att jag förväntade mig något lite mer unikt nu när pretty little liars snart är slut. Jag blev något besviken då serien har en ton som kändes ganska barnslig. Att en serie är barnslig betyder något när det är ord från mig för jag tål betydligt mer än vad andra i min ålder gör. Jag kan njuta av en otecknad Disney film, osv. men sedan finns det gränser  i det hela och här är ett typexempel på det. Iden av serien är god men håller inte riktigt och känns därmed svag. Karaktärerna fick jag väldigt lite grepp om men det är säkert något som utvecklas med tiden.

Jag trodde att det skulle vara en slasherserie men jag får lite vibbarna att det inte kommer att vara det utan att fokuset kommer vara mer övernaturligt vilket jag inte gillar. Det är väldigt få serieskapare som faktiskt kan få upp den övernaturliga storyn på en rättvis nivå men de som lyckats (ex. supernatural) gör det såklart riktigt bra. Jag kommer inte att se fler avsnitt av serien.SoftyBag


Alltså jag kanske måste inskaffa en SoftyBag, kolla hur mysigt det ser ut. Finns att köpa HÄR!snart på netflix.en ny trailer till tredje säsongen av Bojack Horseman är här vilket innebär att vi snart kan se säsongen.
 
och snart kommer en netflixserie för de yngre barnen
 
Den nya serien stanger things har premiär 15 juli. Ser riktigt bra ut.True blood blir musikal


Efter att True blood sände sitt sista avsnitt för två år sedan ryktades det lite om att en musikal baserat på serien kanske skulle kunna vara ett alternativ. Det är inte längre ett rykte utan det kommer att ske. Musikalen är just nu i ett tidigt produktions stadie och inte mycket mer än så är sagt. Nathan Barr som ligger bakom musiken i serien kommer även vara med som kompositör i musikalen.Jalusier


Jag säger bara en sak - jalusier från Gallerbolaget, wow. Vill ni ta er webbshop till en helt ny nivå eller jobbar ni i affär redan då borde ni vända er till Galleribolaget så att de kan hjälpa er. Varför jag vill ta just jalusier till skyarna är för att de är fantastiska och så otroligt säkra. Dessutom kommer inget smuts in i din lokal så om det var ett problem innan så är just det problemet borta nu. Jalusier är gjorda av antingen stål eller aluminium och det finns några olika sorter att välja på. Dessutom kan vi alla lita på Gallerbolaget då de verkligen kan sin sak, personalen är personer med mycket högkompetens av sitt arbete vilket kommer att göra att du får den servicen du och din affär förtjänar. Du kan sätta krav och räkna med att du får det du förtjänar för det är så det ska vara helt enkelt. Inne på deras hemsida finns mycket mer info om detta så om du är intresserad att göra din arbetsplats till en säkrare plats så kontakta dem, vad väntar du på? :)
inlägget är ett samarbete.inspiration

En underbar jävla jul (2015)


Betyg på imdb: 5,8/10 ι Mitt betyg: 6/10
 
Ett homosexuellt par firar jul tillsammans med deras aningen homfobiska föräldrar.
 
Julfilmer är bland det bästa jag vet allt från klassiker som love actually till tv-filmer som 12 Dates of Christmas eller varför inte vår svenska klassiker tomten är far till att barnen. Förra året fylldes det på med en svensk sådan, och var är mer passande än att släppa filmen på juldagen? nothing can be more perfect även om jag inte såg filmen förens nu och faktiskt inte på juldagen men ändå. Kvalitén sjunker ju inte nödvändigtvis för det :). Helena Bergström ligger bakom filmen då hon både har skrivit manus och producerat filmen. Borta från skärmen är hon dock inte för det utan hon spelar också en av huvudrollerna och kanske den ända rollen jag känner var lite to much, vilket hon väldigt ofta är som skådespelare men det beror antagligen på att hon är väldigt "sprallig" som privatperson också. Det formas oftast även i roller man spelar vilket är kul ibland men efter att ha sett så många filmer med henne i huvudrollen så kanske det är dags för något lite mer annorlunda.
 
Några av Sveriges bästa skådespelare är med i filmen så skådespelarmässigt är filmen bra. Storyn är helt okej med många delar som kändes mysiga och väldigt vintriga. Jag var irriterad att de drog ut så mycket på "barn-storyn" men förutom det så satt jag mest och njöt.Se Gilmore girls NU!


Missa inte att ni nu kan se alla säsonger av gilmore girls på netflix. Se serien innan premiären av den nya säsongen som har sin premiär under hösten.Omg it's the Gilmore day!!!


Hej! Idag är en fin dag för Gilmore girls släpps på netflix över hela världen!!! How awsome? det firas med en kaffe
Kom ihåg att följa mitt youtubekonto, kärlek till er och ha en bra helg.Det här är så grymt!


Skulle jag kunna detta så skulle många pannkakor bli gjorda, hur känner ni?
 
 
 Tom Felton joinar the flash


I tredje säsongen av the flash som har premiär i höst kommer Tom Felton (Harry Potter) att dyka upp på skärmen. Det är heller inte bara en gästroll utan han kommer att spela en viktig och återkommande roll i serien framöver. Kul, han är en duktig skådespelare och förtjänar lite mer rampljus.high heels


HIGH HEELS
1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. | 8.