Serietips för ledigheten


Julledig? då kommer här fyra serietips att se ↓
the night of - En mini-serie av HBO som sände sin säsong tidigare i år där vi får följa karaktären Naz som efter en natts festande med en tjej han inte känner sedan tidigare vaknar upp och upptäcker att hon har blivit brutalt mördad och han blir sedan anklagad för mord. En bra mini-serie är ju perfekt att ta sig ann såhär under ledigheten.
the wire - Behöver ni en lite längre serie och som dessutom är kvalitetsmässigt hög så måste ni se the wire. Det är en unik polisserie som utspelar sig i Baltimore där vi får följa både polisens sida av fallet men även brottslingarnas.
looking - två säsonger med en avslutande film som följer tre vänner i san Francisco och bla. hur det är att leva som homosexuell i dagens samhälle. Väldigt bra, rekommenderar den verkligen - färgstarka karaktärer och realistisk.
olive kitteridge - en mini-serie på fyra delar, perfekt längd om ni frågar mig. Serien bygger på Elizabeth Strouts Pulitzer Prize-belönade roman med samma namn och följer karaktären Olive, en mellanstadie-lärare i en på ytan lugn New England-stad.
 
 
*adlinks


Kommentarer
Postat av: Emelie Karlsson

Tänkte ta och kolla igenom någon serie nu på lovet. Det blir antagligen Salem!

2016-12-21 @ 18:59:44
URL: http://fictionalem.blogg.se/
Innan DU kommenterar...
- Läs inlägget innan du kommenterar
- Kommentarer som inte har med min blogg att göra raderas
- vid frågar om tv-serier eller film mejla frokentv@hotmail.com
- Vid intresse för samarbete kontakta frokentv@hotmail.com

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

blogg/hemsida:


Kommentar:


Trackback