Sammanfattningar v.48 2/2


 
Younger 3x09 "summer friday"
Jag gillar verkligen Josh men man börjar se att han och Liza inte matchar speciellt bra. Det är komplikationer hela tiden och hur stabilt är det egentligen i längden? nja, inte speciellt. Jag hoppas att Charles får reda på Lizas ålder i slutet av den här säsongen (alt. Kelsey) de börjar dra ut på det lite väl mycket tycker jag. Det var kul och intressant i början av serien men känns i dagsläget ofantligt långtråkigt.
 
The vampire diares 8x06 - "Detoured on Some Random Backwoods Path to Hell"
Det här var ett bra avsnitt. Jag är trött på Sybil och vill att hennes storyline gärna ska vara över snart men resten har varit bra. Boonie & Ezo, så fina♥ där har vi ett par som verkligen matchar till skillnad från Caronlie & stefan, ugh. Det tråkiga med Stefan och Caroline är att jag verkligen gillar de som enskilda karaktärer men de är så tråkiga som par, nej tack. Jag trodde nästan att Jeremy skulle komma i slutet (ok, enbart önsketänkande) men tji, fick jag när det bara var Alaric och Matt som kom in i baren och såg helt mordiska ut. Slutet var ett stort WTF!!! När Alaric slog honom tänkte jag typ "fine, men Damon kommer ändå inte att dö så att" och sen vad hääände egentligen. Jag har haft på aning att Damon kanske kommer dö den här säsongen men redan nu? ehhh, känns för tidigt när det är 10 avsnitt kvar av säsongen men han såg död ut. hmm, han kanske är död men att man får följa honom på andra sidan eller något. Alla fall jag var inte beredd på det där och Alaric av alla människor? WHY, när han han för bara några avsnitt sedan sa "You know, I never had a brother. Uh, Damon was the closest thing." make no sense i mitt huvud men hmmm, ja vi får se.
 
the big bang therory 10x10 "The Property Division Collision"
ugh, vilket dåligt avsnitt. Jag vet inte men jag har en känsla av att Amy kommer känna sig redo efter att Bernies & Howards barn har ploppat ut. Redo att själv försöker få barn alltså och om jag har rätt så tror jag att det kan vara bra att avsluta hela serien så.
 
Girl meets world 3x18 "Girl Meets a Christmas Maya"
Jag gillade det här avsnittet, det var bättre än vad avsnitten varit på flera månader. Jag tyckte att det var väldigt konstigt av Lucas att ha åkt till Texas utan att berätta något till Riley dock, ehhhh okeej? gillar honom för de mesta men han är inte en bra pojkvän, lite konstigt om de väljer att inte spinna vidare på det. Oh vad jag shippar Riley & Farkle tillsammans, så himla söta och mer kemi där än vad hon någonsin haft med Lucas så.
 
Rectify 4x06 "Physics"
Teddy har verkligen lyft den här säsongen, gillar honom mest av alla karaktärer och han är den som också är intressantast att följa. Slutet dock, vad höll han på med där? ehh ja. Jag förväntade mig att Janet och Ted fortfarande skulle vara i Nashville, tyckte inte det var speciellt intressant förutom att det var kul att Janet fick träffa chloe såklart.


Kommentarer
Postat av: Emelie Karlsson

Hur har Vampire Diaries senaste säsong börjat? Bra/dåligt? Tänkte att jag skulle kolla igenom serien, men vet inte om det är värt det!

Svar: Jag gillade förra säsongen mer men helt okej. Hur långt har du sett? :)
FrökenTV, bloggen om tv och film

2016-12-04 @ 19:30:23
URL: http://fictionalem.blogg.se/
Postat av: Amanda

Kul att lösa vad du tyckte :D

2016-12-04 @ 20:22:38
URL: http://amandalarsson.nu
Postat av: Gabriella

Åh Tvd!! Älskar också Caroline och Stefan som enskilda personer men inte tillsammans!!

2016-12-04 @ 20:28:58
URL: http://gabriellasigfridsson.devote.se
Postat av: Johanna Utterberg

Vad kul och läsa! :)

2016-12-04 @ 20:50:41
URL: http://johannautterberg.blogg.se
Innan DU kommenterar...
- Läs inlägget innan du kommenterar
- Kommentarer som inte har med min blogg att göra raderas
- vid frågar om tv-serier eller film mejla frokentv@hotmail.com
- Vid intresse för samarbete kontakta frokentv@hotmail.com

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

blogg/hemsida:


Kommentar:


Trackback