Sammanfattning v.51


Shameless 7x12 - Requiem for a Slut (säsongavslut)
"It was an eventful childhood"

Så jag hade nog bara en svacka förra avsnittet för det här var riktigt bra. Jag blev så himla glad av att se Carl, jag hade saknat honom mer än jag trodde. Han är ju överlägset den som har växt upp mest i sin familj även fast han är yngst (förutom Liam då men gills han ens?). Jag hoppas verkligen han är med hela nästa säsong. Franks beteende i det här avsnittet var under all kritik men jag förstår såklart att han var sårad över Monica men han gör bara hela situationen värre genom att bete sig sådär vidrigt. Det Fiona sa var dessutom sant, det är ju alltid hon som fått ta ansvaret, även när hon själv var ett barn vilket är en så hemsk tanke. Jag tyckte så synd om Trevor efter att Ian sa att han hade varit med Mick och då gillar jag inte ens människan men tycker han är värd bättre än den skit han fått från Ian. Jag tycker att det är tråkigt att Ian inte verkar kunna vara trogen i en relation, inte bara nu utan det har han visat tecken på tidigare flertal gånger. Älskade slutet och det skulle funkat som ett avslut för hela serien men finns också mycket att bygga på inför nästa säsong.
 

the affair 3x05 - 305
"Woo hooo! Block island, baby! We love ya!"
 
det här avsnittet var riktigt bra.  Jag tycker vakten är så himla obehaglig men jag anade att det inte var han som följde efter Noah redan innan och nu står det väl ganska klart att han enbart bara är traumatiserad. Alltså att han i stort sett hallucinerar allting, vilket också får mig att tro att han även högg sig själv men att han inte minns det. Så tröttsamt att Alison skulle gå och ligga med både Cole och Noah med typ en dags mellanrum. Dessutom är det så osmart att hon ens ger Noah några förhoppningar när hennes största fokus borde vara vårdnaden av hennes barn
 

Eyewitness 1x10 - Mother's Day (säsongavslut)
"Right, like I'm not going with you"
 
Jag trodde väl inte det var så mycket att oroa sig för gällande att Lucas eller Philip skulle dö och det hade jag ju rätt i så det var skönt. Jag har inte riktigt förstått philkas-shippet innan men här såg jag verkligen potential i det och kan absolut tänka mig att se en utveckling av det om serien blir förnyad för en andra säsong vilket vi inte vet fören slutet av januari. Jag trodde att det skulle bli en twist med Ryan eftersom vi fick reda på att det var han så tidigt i säsongen men ingenting på den fronten vilket kanske var själva konceptet av serien att vi som tittare skulle veta medans Helen och co. var ovetande till sista avsnittet.


scream queens 2x10 - Drain the Swamp (säsongavslut)
"Well, he watches a lot of television. 'Modern Family' impacted him deeply"
 
I början av säsongen så trodde jag inte att de skulle koppla storyn så mycket till första säsongen men mot slutet blev det mer och mer självklart att det alltså var det de försökte göra. Älskade bla. att Wes fick vara endel av storyn även i andra säsongen och även varför han var med hade stor koppling till första säsongen. Det var ett perfekt avslut med att  Red Devil dök upp igen (jag gissar på att det är Grace?!) i Chanel's bil och jag kan se hela serien sluta så men det gjorde det såklart också väldigt öppet för en fortsättning.


Kommentarer
Postat av: Katrine Larsson

Håller med dig om att slutet hade varit ett bra avslut på serien.

Men sedan funderar jag ibland på hur Ian tänker, han har precis åkt ner med Mickey till typ Mexico och sagt att han älskar honom m.m. men sedan när han kommer hem så åker han direkt till Trevor och vill ha tillbaka honom..

2016-12-26 @ 14:38:53
URL: http://serieexecutioner.blogg.se/
Postat av: Saras Serieblogg

Hmm, vad är Eyewitness för serie? Jag måste ha missat den :)

Svar: det är en thriller men väldigt karaktärsdriven :) så deras relationer till varandra är typ viktigare än själva fallet. Handlar om två killar som blir ögonvittne till ett mord men rymmer från brottsplatsen och försöker låsas som att ingenting har hänt i stort sätt.
FrökenTV, bloggen om tv och film

2016-12-26 @ 15:41:41
URL: http://seriereflektioner.blogg.se/
Innan DU kommenterar...
- Läs inlägget innan du kommenterar
- Kommentarer som inte har med min blogg att göra raderas
- vid frågar om tv-serier eller film mejla frokentv@hotmail.com
- Vid intresse för samarbete kontakta frokentv@hotmail.com

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

blogg/hemsida:


Kommentar:


Trackback