Sammanfattning v.50 1/2


Jag trodde verkligen att Cole hade gjort själva uppgörelsen om han och Alisons barn bakom ryggen på sin fru så det var rätt skönt att se att han faktiskt inte hade gjort det utan hade varit ärlig. Dock hela grejen att han fortfarande verkar ha känslor för Alison, hmmm. Jag hade en känsla att det kunde vara något sådant, det är osmart förstås men the heart wants what it wants antar jag. Jag tror tyvärr inte att hon känner likadant utan mer bara att hon känner någon attraktion till honom men han är värd mer än så. Det här var de bästa avsnittet på säsongen hittills, jag börjar fundera på om det bara kanske är Noah's storyline som inte intresserar mig speciellt mycket längre för allt annat har varit intressant att följa.
 
 
Jag brukar älskar dig shameless men vad i tusan var detta?!!!! sämsta jag sett, kändes som ett skämt. Tyckte Mickey var ett jäkla vidunder hela avsnittet och han kändes så himla kriminell - har aldrig gillat den sidan av honom men trodde att han lite hade växt förbi det efter säsong 3 eller så. Han som gjorde en sådan karaktärsutveckling genom varje säsong tidigare och dessutom att han fick visa att han var en rätt bra pojkvän i säsong fem. Jag tror att Ian bryr sig väldigt mycket om honom och det var väl av kärlek han gav alla sina sparpengar och sa att han älskade honom och allt de där men mjaa... Deras avslut hade varit bättre i förra avsnittet helt ärligt - kanske att han hade ringt när han kom fram eller något. Monica och Frank var värre än vanligt. Jag hade hört att någon skulle dö i slutet av den här säsongen, antog att det skulle var Monica så det var väl skönt att det var hon antar jag, då jag aldrig gillar henne. Känns som Lip börjar anstränga sig lite för att inte hamna i Franks fotspår så hoppas på det. Men överlag ugh till det här avsnittet - riktigt dåligt. Jag tror inte att jag kommer att ha riktigt samma känsla för Shameless efter det här, tråkigt men så är det tyvärr. Carl kommer tillbaka nästa avsnitt så det ska bli kul alla fall, hoppas han är med nästa säsong också, han räddade ju förra säsongen vädigt mycket för mig så det vore kul.
 
 
Jag älskade att de inte framställde Lucas ex som en dålig person. Serier har en tendens att alltid göra det annars, alla fall till en början. Antar att man ska vara orolig att Lucas eller Philip ska dö i nästa avsnitt och om tanken bara är en säsong så är det möjligt men jag känner mig ändå inte speciellt orolig iför det helt ärlig. Jag ser inte själva grejen i dem som ett par, har förstått att många shippar dem men förstår inte riktigt varför. Lucas är ju bara as jobbig nästan hela tiden, what to like? gillar däremot verkligen Philip så hoppas inte att han dör om någon är tvungen att göra det. Jag har en känsla att det varken är Lucas eller Philip utan Gabe som blir mördad. Jag vill inte att någon ska dö men skulle bli ledsen om det var Gabe :( han verkar så snäll


Kommentarer
Postat av: rememberthiis.blogg.se

Blev så glad nyss när jag såg att Nashville säsong 5 börjat igen :D men de kanske du redan hunnit kolla på (om du följer det)

Svar: Kul! :D :) Jag följer inte Nashville.
FrökenTV, bloggen om tv och film

2016-12-16 @ 19:42:30
URL: http://rememberthiis.blogg.se/
Innan DU kommenterar...
- Läs inlägget innan du kommenterar
- Kommentarer som inte har med min blogg att göra raderas
- vid frågar om tv-serier eller film mejla frokentv@hotmail.com
- Vid intresse för samarbete kontakta frokentv@hotmail.com

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

blogg/hemsida:


Kommentar:


Trackback