Sammanfattning v.49 2/2


Slutscenen, OMGF!!!! Jag döööööör ♥. Jag grät så mycket, alltså den här säsongen har tagit tag så hårt om mitt hjärta och bevisat att norden faktiskt kan bygga upp en äkta och bra serie om de bara verkligen anstänger sig. Förra avsnittet var en bergochdalbana från ren lycka till total smärta och det här avsnittet var sorgligt men slutade i ahhhh♥, det går inte att beskriva i ord men någon slags lycka antar jag samtidigt som hela situationen fortfarande var riktigt sorglig. Jag älskar att Isaks story inte bara har handlat om att han skulle komma ut, utan att det fick vara något mycket mer och gripande än så men det är inte slut än, ett avsnitt nästa vecka också ;). Lär dock gå under när säsongen är slut, ge Even en säsong tack!!! long shoot på den dock men typ Jonas alla fall, please! Förutom det... Magnus det här avsnitt, vilken stjärna och värsta #evak supportern, hahha. Det såg vi ju lite av i förra avsnittet också vilket var gulligt. Och jusste smset. Jag har uppfattat att många trott att det var en självmords sms men jag tror verkligen inte att det var de han menade. Mer bara att Even ville be om ursäkt för att han trodde att det var över.
 
 
Jag gillade verkligen det här avsnittet, väldigt mysigt, fint och ett bra avslut inför några veckors uppehåll. Gillade verkligen Williams storyline och tycker att det är kul att de fördjupar sig lite i hans karaktär innan han försvinner därifrån, för det lär han ju göra förr eller senare. Jag har haft svårt för Toby de senaste avsnitten men tyckte ändå att det var fint att han åkte till Kate och försökte bevisa att han ville ändras till de bättre. Var lite chockad över slutet när han föll ihop men jag tror inte att han kommer dö utan mer mer att det kommer leda till att han verkligen måste göra en förändring i sitt liv för att kunna överleva typ för det lär ju ha varit hjärtat - vanligt med övervikt.
 

Jag vet inte men jag börjar verkligen att inte gå ihop med serier som inte är dramaserier. Antagligen något tecken på att jag börjat bli gammal, WHO AM I EVEN. Jag vill känna i hela kroppen när kollar på grejer nu mera och det har jag inte gjort med TVD på flera år så skönt att det är sista säsongen. Avsnittet då? jag tyckte att de hade lyckas bra med julkänslan men jag var så besviken att Damon inte hade dött, varför ens chockad? han kan väl säkert inte dö. Kul att Damon minns Elena igen, I guess?
 
 
Bara mer och mer visar på att Josh och Liza's tid är förbi. De krockar ju på ganska många plan redan men jag tror att det kan vara en ganska stor dealbreaker att han vill ha barn då hon inte vill det (plus att hon verkar ju känna sig okej men bara ett barn som hon redan har) - det går inte riktigt att kompromissa om det. Han är fortfarande ung och är värd att få bilda familj, han skulle bli en bra pappa men inte just med henne.
 
 
Kul att  Wes var med det här avsnittet, didn't see that coming så positiv överraskning på den även fast det visade sig att han mer var där för hämnd än något annat. Jag har inte tänkt tidigare att de kommer koppla fallen till varandra men efter det här avsnittet så verkar det ju vara lite det de hintar om.


Kommentarer
Postat av: malin

älskar TVD

2016-12-12 @ 15:01:48
Innan DU kommenterar...
- Läs inlägget innan du kommenterar
- Kommentarer som inte har med min blogg att göra raderas
- vid frågar om tv-serier eller film mejla frokentv@hotmail.com
- Vid intresse för samarbete kontakta frokentv@hotmail.com

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

blogg/hemsida:


Kommentar:


Trackback