Stranger things får en andra säsong


YYYAY! Nu är det officiellt att stranger things får en andra säsong!!!personlig almanacka


Förra veckan vann jag en personlig almanacka i denna blogg, wiio. Igår flög den försiktigt ner i min brevlåda och gjorde min dag. TITTA HUR FIN!!! ♥  Nu kan jag titta på Gilmore girls, vart jag än är ;)vill du lukta gott i höst?


Äntligen höst, eller? om du vill ha kvar sommarkänslan ett tag till varför inte inskaffa en ny parfym som luktar ljuvligt? I samarbete med Nordicfeel vill jag tipsa er om att dem har skapat en topplista över just parfymer då det ofta kan vara svårt att hitta rätt parfym så har dem nu gjort det enklare för dig - både för tjejer och killar dessutom. I Nordicfeel's lifestyle blogg har dem nu listad deras bästa parfymer, som dessutom är mycket billigare att handla där än i affär så passa på medans du har chansen. Förutom topplistan så kan du hitta massa tips bla. för att få ett långvarigt resultat. Det vill ni väl inte missa?Famous in love: trailern är här

Pretty little liars läggs ner trotts allt.


Nu är det officiellt, sjunde säsongen blir den sista för Pretty little liars. Det har ryktas om detta väldigt länge men I. Marlene King som är grundaren av serien har flertal gånger sagt att serien kanske kommer att få en åttonde säsong men så blir det alltså inte. På grund av detta kommer 7b (andra halvan av sjunde säsongen) inte ha premiär fören i April (brukar alltid vara i januari). Jag hoppas att de skjutit upp premiären för att verkligen hinna svara på ALLA frågor men vi får väl se hur det går helt enkelt. Kommer ni att sakna Pretty little liars? jag gillar PLL och skulle kunnat se någon till säsong helt klart men samtidigt är så sju säsonger ett högt antal när det kommer till antal säsonger. PLL har varit en lyckad serie genom åren men många trogna fans. Nästa år kan vi se framemot en ny serie skapad av grundaren till PLL som kommer att heta famous in love men bla. Bella Thorne i en av rollerna.Jag betygsätter alla serier på HBO-nordic (som jag sett)


Eftersom mitt stora Netflix inlägg blev populärt så tänkte jag göra ett liknande med HBO-nordic. Om ni vill kan jag göra det med viaplay också, bara att säga till om det är av intresse. Jag har som innan sett minst en säsong av alla serier som jag listar men de flesta har jag sett alla avsnitt av.
 
Drama
 
The leftovers 9/10
2% av jordens befolkning försvinner spårlöst. Serien utspelar sig tre år efter händelsen och om de människor som förlorat sina familjemedlemmar. Den här serien är ett genidrag, bland det bästa jag har sett i hela mitt liv.
 
big love 8/10
Serien följer en polygamist, alltså en man som har tre fruar. Det är en otroligt välgjod serie men staka karaktärer. Amanda Seyfried spelar bla. rollen som den älsta dottern i familjen.
 
the affair 8/10
En författare och en servitris inleder en affär som kommer att förändra deras liv för all framtid. Den här serien har både ett bra manus och helt fantastiska skådespelare, se den!
 
Mr robot 7/10
En helt unik serie om en programmerare som även är datahacker. Huvudrollen har socialfobi och får panikattacker på ett väldigt trovärdigt sätt och det var det som fick mig att fastna för serien till en början men det hjälper såklart att den är bra också.
 
Vinyl 7/10
1970 och Musik, mina favorit teman i ett.
 
 
 
Komedi

Dead like me 9/10
George är en 18-åring som precis hoppat av College och hon har en negativ inställning till livet i allmänt. Hennes liv förändras drastiskt när hon dör genom att bli träffad av en toalettsits. När hon dött får hon reda på att hon inte riktigt är klar på jordelivet trotts allt utan att hon blivit utsedd till lieman. Komedimässigt kan de här vara den bästa serien som någonsin gjorts (även fast den inte direkt är haha-rolig), den är genialisk!!!
 
Sex and the city 7/10
Jag tror att alla hört talas om SATC även fast ni kanske inte sett serien. Vi får följa fyra tjejkompisar i New york och hur de hanterar att vara kvinnor på 90-talet. Jag har lite blandade åsikter om serien men tycker ändå att den är bra.
 
looking 7/10
Tre killkompisar som också är homosexuella försöker hantera sina liv i San fransico. Jonathan Groff spelar huvudrollen så not much to complain about.
 
The mindy project 6/10
Vi får följa en gynekolog som försöker hantera sitt arbetsliv samtidigt som hon har ett privatliv att sköta. Jag älskade den här serien de första tre säsongerna men tyckte att den lite föll efter det.
 
girls 5/10
Serien som jag hatar att älska, eller älskar att hata? hmm.. I centrum står fyra tjejkompisar i New york. Karaktärerna är dåliga människor, går inte att lita på och jag skulle verkligen dö av att ha sådana vänner. Jag tror tyvärr att det är ganska vanligt att en vänskaps krets ser ut ungefär sådär, typ för att man varit kompisar 100 år och kan inte släppa taget. Det finns bra barndomsvänner men det finns också dåliga.
 
 
 
Kriminal

True detective 9/10
En kriminal antologi-serie. Första säsongen är bland det bästa jag sett i hela mitt liv och följer två dektetiver under 17 år. Andra säsongen är sämre så att säga med finns ändå många andra serier som är sämre där ute så jag ska inte klaga.
 
Twin peaks 9/10
En FBI-agent åker till twin peaks för att ta reda på vem som dödat en ung kvinna. Den här serien är nästintill helt perfekt och helt genialisk.
 
Broardwalk empire 8/10
Jag hatar period drama, jag brukar stå ut ungenfär fem minuter så det kom som en chock när jag insåg att den här serien faktiskt var riktigt bra. Serien utspelar sig på 1920-talet och handlar om en politiker som konspirera med gangsters.

power 7/10
James ”Ghost” Patrick har allt - familj, en fin lägenhet på Manhattan och äger en av New Yorks hetaste nattklubbar. Problemet är bara att han också är knarklangare, kan han någonsin ta sig ur det för att få leva ett normalt liv? knappast. Det här är en serie som jag råkade snubbla förbi när Johan hade HBO-kanalen (som inte existerar i Sverige längre) och jag gillade den verkligen.
 
100 code 7/10
En svensk/amerikans-serie som utspelar sig i Stockholm. Vi får följa en New york-polis som kommer för ett specialfall i Stockholm när flertal unga, blonda och blåögda tjejer dött under ett år. Spännande och välgjord serie som jag ser framemot att se mer av då en andra säsong snart är här.
 
the night of 7/10
Efter en natt's festande med en okänd kvinna vaknar Naz upp och ser att kvinnan knivhuggit till dötts. Han blir misstänkt för mordet men han är väl oskyldig? riktigt spännande, se den.
 
the wire 7/10
serien berättas från både polisen och brottslingarnas perspektiv - största fokuset är droger och mord. Utan tvekan en av de bättre kriminalserierna som gjorts.
 
 
 
Fantasy/äventyr
 
Game of thornes 7/10
De flesta som följer min blogg vet nog att jag inte följer GoT längre men ändå vågar jag slänga iväg ett bra betyg. Det beror på att jag ibland kan se lite högre. GoT är en otroligt snygg serie men många helt chockerande scener som gör att tittarna tappar hakan. Jag vet att det inte är en dålig serie men jag vet också att det inte är en typisk mig serie.

12 Monkeys  7/10
En berättelse om en man som kan resa i tiden och gör det för att förmedla att jorden är på väg att förstöras. Jag hade inga förväntningar inför den här men riktigt bra.
 
True blood 6/10
Sookie's liv förändras för alltid när hon möter vampyren Bill. Det här är inte en dålig serie, den är faktiskt ganska bra men stör du dig så mycket på en karaktär så du måste hoppa över personens scener så kanske det är dags att byta serie helt enkelt.
 
the the shannara chronicles  5/10
Jag syftade på den här serien när jag sa i en video att serien nödvändigtvis inte måste vara bra bara för att den är snygg. Super fin miljö och Austin Butler i en av huvudrollerna men det räcker inte, jag vill ha något mer.
Mazily för alla kulturnördar


Några singlar där ute? jag måste verkligen tipsa er om den ultimata dejtingsidan om man är kulturnörd. mazily.se är utan tvekan den bästa dejtingsidan och den ända dejtingsidan jag någonsin kommer att tipsa om här inne. Deras hemsida har bla. en evenemang guide, alltså what? ja, det är sant vilket är så sjukt bra och nytänkt. Det är dejting på en fantastisk nivå helt enkelt. Eftersom evenemang står i fokus så inriktar de sig mest in på vi som bor i storstäderna - Stockholm, Göteborg & Malmö. På evenemangguiden kan du välja vilken stad du bor i - exempelvis jag som bor i Stockholm kan då välja just stockholm och då få förslag. Några exempel ↓

Amy Schumer Live på Hovet, Prova på yoga, Loppis & gratis utomhus bio.

 
Det här är alltså bara några fö förslag, kolla in HÄR för att se mer.
/ inlägget är ett samarbeteKommande filmer som jag vill se


September...


November...
 

December...
 
Januari 2017När börjar serierna i höst?


Den årliga listan är här. Undrar ni också när alla serier har premiär i höst? Då har jag listan här. Datumet är när vi i Sverige kan se serien i fråga, alltså dagen efter premiärdatumet i usa.
 
 
ABC
Agents of S.H.I.E.L.D. - säsong 4 har premiär 21 September
The goldbergs - säsong 4 har premiär 22 September
Modern family - säsong 8 har premiär 22 September
Black-ish - säsong 3 har premiär 22 September
Speechless - SERIEPREMIÄR 22 September
Designated Survivor - SERIEPREMIÄR 22 September
Notorious - SERIEPREMIÄR 23 September
How to get away with murder - säsong 3 har premiär 23 September
Grey's anatomy - säsong 12 har premiär 23 September
Last man standing - säsong 6 har premiär 24 September
Dr. Ken - Säsong 2 har premiär 24 september
once up on a time
- säsong 6 har premiär 26 septemeber
Secret and lies - andra säsongen har premiär 26 september
Quantico - andra säsongen har premiär 26 september
Conviction - SERIEPREMIÄR 4 oktober
The middle - säsong 8 har premiär 11 oktober
American Housewife - SERIEPREMIÄR 11 oktober
Fresh off the boat - säsong 3 har premiär 12 oktober
The real O'Neals - andra säsongen har premiär 12 oktober

NBC
Blindspoot - andra säongen har premiär 15 September
The good place - SERIEPREMIÄR 20 september
This is us - SERIEPREMIÄR 21 September
Chigago P.D - fjärde säsongen har premiär 22 September
Law and order - säsong 18 har premiär 22 September
The Blacklist - fjärde säsongen har premiär 23 September
Chigago med - andra säsongen har premiär 23 September
Superstore - andra säsongen har premiär 23 September
Timeless - SERIEPREMIÄR 4 oktober
Cigago fire - säsong 5 har premiär 12 Oktober
Grimm - säsong 6 har premiär 29 Oktober
 
 
CBS
the big bang therory - säsong 10 har premiär 20 September
Kevin can wait - SERIEPREMIÄR 20 september
Bull - SERIEPREMIÄR 21 September
NCIS - säsong 14 har premiär 21 September
NCIS: new orleans - säsong 3 har premiär 21 September
MacGyver - SERIEPREMIÄR 24 september
Hawaii five-0 - säsong 7 har premiär 24 September
Blue bloods - säsong 7 har premiär 24 September
Criminal minds - säsong 12 har premiär 29 September
Code black - säsong 2 har premiär 29 September
NCIS: Los angeles - säsong 8 har premiär 3 oktober
Madam Secretary - säsong 3 har premiär 3 oktober
Elementry - säsong 5 har premiär 3 oktober
Scorpion - säsong 3 har premiär 4 oktober
2 broke girls - säsong 6 har premiär 11 Oktober
The odd couple - säsong 3 har premiär 18 Oktober
Man with a plan - SERIEPREMIÄR 25 Oktober
the great indoors - SERIEPREMIÄR 28 oktober
Pure genius - SERIEPREMIÄR 28 Oktober
Mom - säsong 4 har premiär 28 Oktober
life in pieces - säsong 2 har premiär 28 oktober
 
FOX
Lucifer - andra säsongen har premiär 20 September
Gotham - tredje säsongen har premiär 20 September
Scream queens - säsong 2 har premiär 21 September
New girl - säsong 6 har premiär 21 september
Brooklyn nine-nine - fjärde säsongen har premiär 21 september
lethal weapon - SERIEPREMIÄR 22 September
Empire - säsong 3 har premiär 22 September
Pitch - SERIEPREMIÄR 23 September
The Exorcist - SERIEPREMIÄR 24 September
Simpsons - säsong 28 har premiär 26 September
Son of Zorn - SERIEPREMIÄR 26 september
Family guy - säsong 15 har premiär 26 September
The Last Man on Earth - säsong 3 har premiär 26 September
 
 
CW
The Flash - tredje säsongen har premiär 5 oktober
No Tomorrow - SERIEPREMIÄR 5 oktober
Arrow - femte säsongen har premiär 6 oktober
Frequency - SERIEPREMIÄR 6 oktober
Supergirl - säsong 2 har premiär 11 oktober
Supernatural
- säsong 12 har premiär 14 oktober
Legends of Tomorrow - andra säsongen har premiär 14 oktober
the vampire diares - åttonde och sista säsongen har premiär 22 oktober
 
AMC
The Walking Dead - säsong 7 har premiär 24 oktober (även på kanal 9 samma dag)
 
showtime
Shameless - säsong 7 har premiär 3 oktober
Master of sex - säsong 4 har premiär 12 September
The affair - säsong 3 har premiär 21 November
 
tvland
younger - säsong 3 har premiär 29 September
 
 
Netflix
Narcos - andra säsongen har premiär 2 september
Easy - SERIEPREMIÄR 22 September
Longmire - femte säsongen har premiär 23 september
Luke Cage - SERIEPREMIÄR 30 September
The Ranch - 1B släpps 7 oktober
Mascots - SERIEPREMIÄR 13 oktober
Black Mirror - säsong 3 har premiär 22 oktober
The Crown - SERIEPREMIÄR 4 November
Gilmore girls: a year in the life - SERIEPREMIÄR 25 November
 
hulu
The Mindy project - säsong 5 har premiär 4 oktober
Chance - SERIEPREMIÄR 20 oktober
Shut Eye - SERIEPREMIÄR 8 Demceber
 
Amazon
Transparent - tredje säsongen har premiär 24 september
Crisis in Six Scenes - SERIEPREMIÄR 1 Oktober
Goliath - SERIEPREMIÄR 15 oktober
Good Girls Revolt - SERIEPREMIÄR 29 Oktober
Shut Eye - SERIEPREMIÄR 8 December
The Man in the High Castle - Säsong 2 har premiär 17 December
 
 
HBO
Westworld - SERIEPREMIÄR 3 oktober
Divorce - SERIEPREMIÄR 10 oktober
Insecure - SERIEPREMIÄR 10 oktober
 
 
MTV
teen wolf - sjätte och sista säsongen har premiär 16 November
+ ett halloween avsnitt av scream kommer att sändas i Oktober
 
Disney channel/XD
Liv and Maddie - fjärde säsongen har premiär 24 September
Star Wars Rebels - säsong 3 har premiär 25 September
 
SundanceTV
Rectify - fjärde och sista säsongen har premiär 27 oktober
 
 
Fx/fxx
Atlanta - SERIEPREMIÄR 7 september
Bettler thing - SERIEPREMIÄR 8 September
American horror story - säsong 6 har premiär 15 September
 
crackle
Startup - SERIEPREMIÄR 7 september
 
TBS
People of Earth - SERIEPREMIÄR 1 November
 
TNT
Good Behavior - SERIEPREMIÄR 16 November
 
CMT
Nashville - seriens femte säsong har premiär 6 Januari
 
 
syfy
Z nation - säsong 3 har premiär 17 September
Van Helsing - SERIEPREMIÄR 24 september
Aftermath - SERIEPREMÄR 28 september
Incorporated - SERIEPREMIÄR 1 December
 
Strarz
Ash vs Evil Dead - andra säsongen har premiär 3 oktober
Blunt Talk - andra säsongen har premiär 3 oktober
 
USA network
Falling Water - SERIEPREMIÄR 14 oktober
 
 
Comedy central
sout park - säsong 20 har premiär 15 september
Legends of Chamberlain Heights - SERIEPREMIÄR 15 september
 
BBC America
Dirk Gently's Holistic Detective Agency - SERIEPREMIÄR 23 Oktober
 
WGN America
Salem - tredje säsongen har premiär 3 november
 
El rey
From Dusk Till Dawn - säsong 3 har premiär 7 September
 
IFC
Stan Against Evil - SERIEPREMIÄR 1 NovemberGilmore girs: a year in the life (ny sneak peek bild)


Yay, en sneak peek i bildform för första avsnittet/filmen av gilmore girls har släppts. Än bara i suddig kvalité men det är okej.I <3 GMW


Iih, snälla freeform ta över girl meets world. Jag behöver minst fem säsonger till.Rectify: säsong 3


Betyg på imdb: 8,3/10 ι Mitt betyg: 7/10
 
Efter att ha suttit 18 år i fängelse för ett brott han inte begått försöker Daniel nu anpassa sig till det verkliga livet men enklare sägt än gjort.

Det här var en bra säsong av Rectify men jag börjar verkligen märka vad långsamt tempot går framåt. Jag gillar ändå serier där det inte händer så mycket men här är verkligen höjden på "and then nothing happend". Jag uppskattar verkligen att man får mer klarhet för varje säsong, nu vet vi som tittare det mesta vilket var väldigt oklart i första säsongen då vi inte var säkra på om Daniel faktiskt hade begått ett brott eller inte.

Jag tyckte om Teddy väldigt mycket den här säsongen, han är i stort sätt den ända karaktären som verkligen växer karaktärmässigt genom serien. Exempel. Daniel och Amantha är också starka karaktärer men de har varit det sedan starten medan Teddy har gått från ett mjä till en väldigt fin karaktär och det uppskattas alltid, oavsett serie. En person som jag också gillade oväntat mycket den här säsongen var Sheriff Carl Daggett, han verkar vara en bra person bara han får bevisat för sig vad som faktisk stämmer = han gör sitt jobb ;). Slutet av säsongen var fint, jag gillade det mycket och serien skulle gott väl kunnat sluta så men samtidigt så finns det några få trådar kvar att knyta upp så en sista säsong är uppskattat.
 Empire: säsong 3 promo

luxurynails


I samarbete med luxurynails vill jag tipsa er om nagelvård och även fransförlägning. När det kommer till naglar så tycker jag alltid att man bör använde sig av gellack vid förlägning, det kommer både du och dina naglar må bättre av, jag lovar.
 
 
Luxurynails grundades 2007 och är alla utbildade på American Nails. Just nu är företaget ett familjföretag där en bror och en syster arbetar tillsammans. De har 15 års erfarenhet av naglar och jobbar enbart med produkter med hög kvalite och de fokuserar på att alltid gå efter kundens önskemål vilket kanske ses som en självklarthet men tyvärr är det inte alltid så. Deras salong ligger på Luntmakargatan 47 i Stockholm vilket är super centralt beläget. Bor du i Sthlm och är sugen på riktigt snygga naglar i höst? boka en tid redan idag. Har du vägerna förbi huvudstaden? ja men boka en tid då :D
 20 frågor om tv


Listan är lånad av Sara min bloggvän/samarbetspartner.

1. Nämn en tv-serie där du sett alla avsnitt minst två gånger? Gilmore girls

2. Nämn en serie som du aldrig skulle kunna missa ett avsnitt av? ja, det mesta men pretty little liars är ett bra exempel :)

3. Nämn en skådespelare som skulle kunna få dig att vilja titta på en tv-serie? Rachel Bilson

 
4. Nämn en skådespelare som skulle kunna få dig att INTE vilja titta på en tv-serie? Oj, vad svårt men Gregg Henry (om han spelade huvudrollen), kanske.

5. Nämn en tv-serie som du kan citera från? Gilmore girls. - Focus please. - I am a camera.

6. Nämn en tv-serie som du gillar men som ingen annan tycker om? en sådan serie existerar inte men folk brukar väl ha lite blande åsikter om the leftovers, som jag tycker är genialisk. Personligen så tror jag att det beror på att de inte fattar den och ingen annan anledning.

 
7. Nämn en tv-serie som du brukar nynna introsången till? tre kronor, haha.
8. Nämn en tv-serie som du tycker att alla ska titta på? Degrassi borde fler titta på tycker jag

9. Nämn en tv-serie som du äger på dvd? Gilmore girls

10. Nämn en skådespelare som startade sin karriär i ett annat forum och senare överraskade dig med sitt skådespeleri i en tv-serie? Lucy hale sjöng ju innan hon började skådespela.

 
11. Nämn en tv-serie som du gärna vill börja titta på i framtiden? Nashville står på tur

12. Nämn en tv-serie som du fick sluta titta på för att det var så dåligt? girls bestämmde jag mig för att ge upp efter att förra säsongen nästan var ångestframkallande.

13. Nämn en tv-serie som har fått dig att gråta flertalet gånger? Parenthood = varje avsnitt :(

 
14. Nämn den senaste tv-serien som du tittade på? två avsnitt av Rectify såg jag senast.

15. Nämn din favoritgenre när det gäller tv? Drama, gärna verklighetstrogna draman.

16. Nämn den första tv-serien som du blev besatt av? The OC, helt klart.

17. Nämn en tv-serie som du önskar att du aldrig tittat på? House of cards

 

 
18. Nämn den konstigaste tv-serien som du tyckt om? Leftovers antar jag kan anses som lite märklig.

19. Nämn den roligaste tv-serien som du tittat på? roligaste är nog modern family

20. Nämn den tv-serie som kan skrämma dig mest? Inte alla men några avsnitt av Supernatural är riktigt läskiga.skräckfilmer som jag vill se...


 
 
The forest - Jess försvinner djupt inne i den japanska skogen Aokigahara men hennes tvillingsyster är beredd på allt för att rädda henne
10 cloverfield lane - Efter en bilolycka vaknar en kvinna upp i en bunker. Mannen brevid henne sägs ha räddat hennes liv och att en kemisk attack gjort världen utanför obeboelig men hon är tveksam på om det han säger är sant eller inte.
The boy - En barnvakt får en chock när familjen vars son hon ska vakta visar sig vara en docka och hemska saker börjar hända när hon inte tar hand om dockan som hon blivit tillsagd.
Krampus - När det under julen blir bråk i familjen så tappar Max all tro på julen. Det han inte vet är att det finns en demon som staffar alla som inte är troende - Krampus.
 
/adlinksSCREAM QUEENS: bilder inför säsong 2


 


 Sandras favorit serie


Om sandra: Min blogg är mest en humoristisk dagbok. Där skriver jag om mitt liv i London, feminism, film/serier och såklart om katter (för att katter är det bästa som finns)! Läs hennes blogg HÄR!
 

Vad är det som gör Mr robot unik jämfört med andra serier enligt dig? Att all kod som skrivs i serien är "riktig" kod. Att det känns som att de som skriver serien har en inblick i programmering. Jag tycker också att den problematiserar synen på det kapitalistiska samhället vilket är spännande och intressant.

Vad fick dig att fastna för serien? Pilotavsnittet kan vara det bästa pilotavsnittet jag någonsin sett. Låtvalen till de olika avsnitten är helt otroligt bra. De är duktiga på att skapa stämning med musiken. Jag tyckte att den kändes originell!
 
Om du fick spela en karaktär i serien vem hade du valt? Åh Darlene tror jag! Hon är så himla kompetent och badass.
 
 
Nu för tiden är det vanligt att serier får en spin-off efter några säsonger. Om Mr robot skulle få en spin-off vad önskar du då att den skulle handla om? Jag hade gärna sett en serie där Darlene är "the main character"! Darlene är en så bra och mångsidig karaktär. 
 
Har du fått någon lärdom av serien? Jag vill inte spoila för mycket (för att plot twists är lite seriens grej), men jag har fått lite mer inblick i en viss sorts psykisk sjukdom.
 
Hur tror du att serien kommer att sluta? Jag vill att den ska sluta lyckligt haha men det kommer den nog inte att göra.
 
Varför borde alla titta på mr robot? Jag tror inte att alla kommer att gilla den men det är superbra skådisar, mycket stämningsfullt, spännande och mörkt!
 
Bilder från Sandras egna blogg ↑Britney biopic


En biopic om Britney spears kommer till lifetime nästa år och kommer att handla om hennes upp och nedgångar genom livet som bla hennes förhållande med Justin Timberlake, hennes misslyckade äktenskap men även allt bra som hänt henne genom livet. Natasha Bassett kommer att spela rollen som BritneyHuawei nya mobiltelefon för varumärket Honor


I samarbete med Huawei. Honor som är ett varumärke från Huawei släpper ny mobil och jag ska idag tipsa er om varför ni helt enkelt borde köpa den, vad som gör att den sticker ut helt enkelt. Först och främst kolla in hur snygg den är, det går alla fall inte att förneka. Galet snygg designen med 15 lager av noggrant slipat glashantverk som ger mobilen ljusreflekterande effekter, detta gör såklart att den sticker ut så oerhört jämförelse med många andra mobiler på marknaden idag.
 

Mobilen har en 12MP kamera med dubbla linser och en front kamera på hela 8MP. Detta kan jämföras med bla. min mobil som har en front kamera på 1,2 MP, och vanliga kameran på 8MP. Iphone's nyaste mobil 6s har en frontkamera på 5MP så ja, ni ser skillnaden helt enkelt.
 
Mobilen har ett 3000mAh batteri och den innovativa snabbladdningstekniken som gör att du kan ladda mobilen i endast 10 minuter för att sedan kunna prata i telefon 2 timmar eller lyssna på musik i sex timmar, så galet smart och bra.
 
Förutom detta så har mobilen 3D fingeravtryck som gör att mobilen blir blixtsnabb. Du kan genom detta enkelt och smidigt komma åt dina appar och även låsa upp mobilen otroligt snabbt.
 
 
Visst låter den riktigt bra? det är jag nästan säker på att ni tycker på samma sätt som jag tycker. Jag menar det är inte riktigt en åsikt utan den är verkligen bra. Klicka in på HONOR för att läsa mer. Äntligen kan du få chansen till en riktigt bra mobil, så ta den.Något walking dead fan där ute?


Någon som följer Walking dead? i så fall kommer en mycket bra nyhet för er. I höst kommer serien att sändas på kanal 9 dagen efter USA. Jag älskar konceptet vilket mer och och mer kommer till Sverige. Går serierna inte på tv så finns de flesta nya avsnitten istället på netflix och HBO. Serietrenden går fram helt klart och jag som tv-fantast/nörd älskar det.En bra och en dålig nyhet om ni följer Nashville


Nashville fans, jag har en bra och en dålig nyhet. Den bra nyheten är att ett datum för femte säsongen nu är här och vi kan börja se säsongen 6 januari (dagen innan om du är i usa eller canada). Den sämre nyheten är att Connie Britton som spelar karaktären Rayna James i serien har valt att bara vara med i 10/22 avsnitt. Det är just nu oklart varför så det återstår att se. Hayden Panettiere kommer däremot att vara med i alla 22 avsnitt.tema: vänskap


Jack & Jen ι Dawsons creek ι
Det finaste vänskapsparet som någonsin har rört sig på en skärm kan jag helt ärligt säga. Jack & Jen är soulmates och helt och hållet perfekta för varandra
 
 
Riley & Maya ι Girl meets world ι
En äkta vänskap som också känns som en systerrelation många gånger. En vänskap som nog bara är möjlig att skapa med någon man känt under nästan hela sitt liv. En vänskap som betyder allt.
 
 
Jess & Luke ι Gilmore girls ι
Kemin mellan Jess & Luke är helt fantastisk även när de är osams så får de till väldigt mäktiga scener och när de är sams så lyser deras likheter så otroligt starkt att det blir underhållande att titta på. De har några av de bästa scenerna tillsammans i hela serien och jag längtar ihjäl till fler scener mellan dem i den nya säsongen.
 
 
 
Paige & Marco ι Degrassi ι
Marco och Ellie i all ära men jag har alltid tyckt att Marco och Paige's vänskap är x100 finare.
 
 
 
Aria & Spencer ι Pretty little liars ι
Sparia, Sparia. Nog för att alla fyra huvudroller i PLL har en fin vänskap men dessa två har överläset den finaste vänskapen av dem alla. BFF och svårigheterna har helt klart tagit dem närmare varandra.
 
 
Lorelai & Rory ι Gilmore girls ι
best friends first, mother and daughter second
 
 
 
Emma & Manny ι Degrassi ι
Realistisk vänskap, den känns äkta, den är fin, den har brister och det gör den nästan perfekt.
 
 
 
Ryan & Seth ι OC ι
Utan varandra känns dem som halva människor, med varandra har dem betydelse. Vänskap vid första ögonkastet, broderskap vid andra.
 
 
Titta också in Saras, Elsas, Emelies och Karins inlägg om vänskap...Narcos: säsong 2 (ny trailer)

nya skådespelare, samma karaktärer.


Nelson Burkhard (DJ.s rika ex-pojkvän) och Kathy Santoni (DJ's frenemy i high school) kommer att dyka upp i andra säsongen av fuller house. Twisten är dock att det kommer att vara andra skådespelare som spelar dem än vad det var i full house. Eftersom det inte är två viktiga roller så tycker jag helt ärligt att det är lite sak samma vem som spelar rollerna så länge det inte händer med Michelle så är det helt okej för min del.bli rökfri


Som en person som gick flera meter ifrån alla mina rökande vänner i tonåren så måste jag bara ge er ett tips. Ta steget idag, sluta röka med champix, bli helt rökfri på bara två veckor. Gör det för din hälsa och för din omgivning. Champix är tabletter som är helt nikotinfria som ska hjälpa dig att trappa ner på din rökning för att tillslut sluta med på heltid. Varför du trappar ner istället för att sluta direkt är för att det är bevissat att det är en bättre metod att köra med. Leverans i hela sverige. Har du funderat på att sluta så varför inte ta steget? Mer info finns hos slutaröka.nu
 /inlägget är ett samarbeteAnne på grönkulla kommer tillbaka


Ett samarbete mellan Netflix och den kanadensiska kanalen CBC har nu gjort så att Anne på Grönkula snart får nytt liv. Moira Walley-Beckett som skrivit avsnitt till tv-serier som breaking bad och Pam Ann kommer nu även göra det för Anne. Original serien gick i Canada på CBC 1985 och handlade om en 13-årig föräldralös flicka vid namn Anne. Filmningen av serien börjar redan i September.
 
Min relation till Anne på grönkulla är egentligen bara att jag vet att min storasyster har älskat serien i väldigt många år och den har därför stått på mycket på tv'n när vi bott hemma. Jag tror däremot aldrig  att jag har sett ett helt avsnitt :). Jag kan förstås ha gjort det men glömt bort då det var ganska många år sedan sist.Sabinas favorit serie


Om sabina: Jag heter Sabina och driver sedan 2011 en livstilsblogg på lesthi.blogspot.se. Jag bloggar om mitt liv, outfits och är nischad mot läsare med alternativ stil som t.ex goth. Jag har allra mest läsare från Finland, Australien och USA så därför beslöt jag mig tidigt att blogga på engelska. Besök hennes blogg HÄR!
 
 
Varför är det izombie som är din favorit serie? Izombie blev genast min favorit när jag började titta på den! Storyn är så spännande och karaktärerna är fantastiskt roliga och underbara. Jag gillar att det både är som en polisserie men också drama.
 
Hur kom det sig att du började följa serien? Jag såg en bild på facebook vid något tillfälle och tyckte det såg både intressant och konstigt ut så jag ville självklart prova.
 
Vem är din favorit karaktär? Ravi är min favorit, hans humor är den bästa och samspelet mellan honom och Liv är verkligen fint. 
 
Izombie är en serie som fortfarande producerar nya avsnitt och det är fortfarande oklart hur många säsonger serien kommer att få. Vad är dina tankar om utvecklingen för serien? Hittills tycker jag att den har mycket kvar att ge och jag hoppas att författarna kommer hålla måttet. Jag skulle hellre se att den läggs ner i tid dock än att de drar ut på det om de får slut på ideér.
 
 
Om du fick skriva manus till ett avsnitt till serien. Vad skulle då avsnittet handla om? Jag skulle skriva ett julavsnitt! För att det är mina favoritavsnitt i alla serier :D och det vore en ganska kul grej att kombinera med en sån typ av serie som Izombie är.
 
Har du något favorit ship? Jag kommer alltid fortsätta hoppas på Liv och Major! De är ju perfekta för varann.
 
Har serien inspirerat dig på något sätt? Liv är mycket inspirerande för mig! Jag älskar hennes stil supermycket.
 
Sabinas egna tavla
 
Hur tror du att serien kommer att sluta? Ingen aning faktiskt, för hennes skull så hoppas jag ju på att hon blir "frisk" eller hur man ska säga, men så crazy som författarna verkar vara så vet man aldrig vad de hittar på i slutändan vilket gör det hela väldigt intressant.
 
Varför borde alla se izombie? För att den har allt! Den är rolig, spännande och mysig och det är inte särskilt brutala scener som många verkar tro och dissar den på grund av det. Och om ni blir lika förälskade i den som jag så kan jag verkligen rekommendera att titta på intervjuer med hela skådespelargänget som finns på youtube! Mycket underhållande människor även utanför serien!
 HUNDRAETTÅRINGEN SOM SMET FRÅN NOTAN OCH FÖRSVANN


Trailern för 100åringen 2 är här. Jag är väldigt osäker på denna men vi får väl se. Första filmen blev ju en stor hit och var till och med Oscarsnominerad för bästa smink i början på året.Orange is the new black: säsong 4


Betyg på imdb: 8,3/10 ι Mitt betyg: 8/10
 
Den fjärde säsongen är en mörkare säsong än tidigare där vi får följa något som börjar som ett raskrig men upplöses i något helt annat, något mycket värre.
 
Efter att ha tyckt att tredje säsongen inte var lika underhållande längre så tog det emot lite att börja se den fjärde säsongen och jag antar att det är därför jag inte gjort det fören nu. Jag blev positivt överskattad redan från början och jag kände något slags hopp inför säsongen vilket kändes skönt. Den stora skillnaden den här säsongen i jämförelse med tidigare är att den inte är speciellt roligt längre utan har en betydligt mörkare och allvarligare ton. Personligen så gillar jag när det är så men jag kan ändå förstå att inte alla gör det.
 
Jag tyckte Judy King-handlingen var det tråkigaste i hela säsongen, allt annat var väldigt intressant att se och mycket blev i slutändan också otroligt jobbigt att se. Jag var tvungen att ha en 2-dagars paus efter näst sista avsnittet, det gick inte att titta och jag grät så mycket, no more spoiler than that, hehe. De nya vakterna var hemska, riktigt vidirga men däremot så gillade jag verkligen Caputo, Bayley och Donuts den här säsongen. Har alltid tyckt om Healy så jag älskade att vi fick följa honom ett avsnitt som ung/yngre. Jag älskade verkligen att Piper kom tillbaka till normalläge igen, hon var inte rolig att ha att göra med i förra säsongen och början på denna. Har OITNB någonsin haft ett spännande slut förresten? (möjligen första säsongen) för det var OMG, så bra men lång väntan till nästa säsong, tyvärr.
 
 
Spoilers: Slutet på näst sista avsnittet... Jag blev så ledsen, vem som helst bara inte hon, vem som helst. Jag hade inte blivit lika ledsen om det varit någon annan men att det var Poussey som var tvungen att dö (och på det sättet) gjorde så ont i hjärtat. Tyckte så synd om Bayley också, för det var inte hans fel så ska bli intressant att se upplösningen i nästa säsong för jag antar att han kommer att vara kvar.frapp


Som ni kanske vet så håller jag på att gör i orgning en filminspirerard vägg här hemma och en stor isnpirationskälla för inredning är helt klart Frapp, eftersom man såklart måste inreda övriga detaljer också och inte bara väggen. Hos Frapp.se hittar du heminredning, presenter och köksartiklar. Även rullgardiner, hissgardiner, tyger, filtar och andra textilier, det mesta inom inredning helt enkelt :).
 
Assistent Ankarsrum är exempelvis ett måste i köket, om ni som mig någon gång arbetat i kök vet ni säkert hur bra dem är. Ett tips om ni brinner för att laga mat hemma också. Det är alltså en kökskvarn. Ett annat tips är helt klart alessi glasbrukarna, så himla fina och passar perfket som prynad i stort sätt vart du vill i hemmet.
 
/ inlägget är ett samarbeteBilen<3


Bor du i närheten av Östersund? då måste du svänga förbi lackbolaget. Så vad kan de hjälpa dig med? lackering såklart. Företaget startade redan 1987 och hette på den tiden Frösö Bilplåt & Lack men är sedan 1999 lackbolaget. Företaget har idag fem anställda där alla har en bred kompetens inom lackering, bättre service kan du faktiskt inte få. Dessutom är deras produkter miljöanpassade, så himla bra.
 
Tv-serierna värld har som i verkligheten en hel del bilar med i bilden men några sticker såklart ut mer än andra. Har ni någon favorit? Mina favorit bilar kommer nog alltid att vara Peyton's bil från One tree hill och såklart Deans bil från Supernatural.
/ Inlägget är ett samarbeteMamma


Efter att ha gjort ett mini mamma-inlägg i början på veckan så var jag sugen på att göra ett stort inlägg med mammor i fokus, frågan var väl egentligen bara när. Jag insåg att idag nog måste vara den bästa dagen att göra detta. Varför kanske ni undrar, för att min egen mamma gifter sig idag :D
 
10 favorit mammor...
Lorelai Gilmore, kristina Braverman, Mrs Kim, Stef Foster, Julia Braverman, Kirsten Cohen, Karen Roe, Topanga Lawrence-Matthews, Lily Aldrin & sara carver
 
 
5 mammor som jag från början inte gillade men slutade upp att älska
Emily Gilmore, Julie Cooper, Siobhan Sadler, Ashley Marin & Regina Vasquez.Gilmore girls i 60sek x 3 (del 1)


Åh, ni måste checka in dessa. Gilmore girls i 60sekunder (de första 3 säsongerna) by Netflix, underbart.Bröllop i tv-serier


Som i verkliga livet är bröllop en viktig del av livet även i tv-serier. Såklart måste man inte gifta sig med sin partner men det är ändå många som väljer att fira sin kärlek på det sättet, det är ett fint sätt helt klart. Vilket bröllop i en tv-serier är ert favorit? Min överlägsna favorit är nog Liz & TJ's bröllop i Gilmore girls.
 
På tal om bröllop... I samarbete med smultronställen så vill jag tipsa er om superfina lokaler i Stockholm där man kan gifta sig. Drömmen för mig vore helt klart Häringe slott, så otroligt fint. Dessutom högt i tak (4,9m) så risken att slå i huvudet är omöjligt (lät det som jag var super lång nu? det är jag inte, haha). Slottet ligger i Västerhaninge så bara en liten bil/buss/tåg-tur om du bor någonstans i länet. Har ni planer att gifta er så tycker jag verkligen att ni borde titta in hos smultronställen, ni kommer garanterat inte att ångra er. Jag menar kolla bilderna här under ↓  hur fint? wow, säger jag alla fall.Malins favorit serie


Näst ut som kommer svara på några frågor om sin favorit tv-serie är Malin, besök hennes blogg HÄR!
Om Malin: Malin heter jag och är en 22 årig tjej från Malmö! Jag driver en blogg där jag skriver mycket om mode, recept, inredning och skönhet. Jag jobbar på en förskola och på min fritid så umgås jag mycket med mina vänner och med min familj. Kika gärna in!
 
 
1. Varför är det just vänner som är din favorit serie? Jag tror att Vänner är min favorit-serie just av den anledningen att vänner och familj är det absolut viktigaste i mitt liv. Den relationen och synen som jag har på mina vänner, är precis det som Vänner-serien får fram via sina avsnitt. Det ska blandas glädje och kärlek med (lite) drama och mycket skratt. Sen är ju serien väldigt tilltalande, och underhållande haha...
 
2. Hur kom det sig att du började följa serien? Jag kommer inte ihåg när jag såg Vänner för första gången men jag skulle gissa att jag slumpmässigt såg ett avsnitt på tv:n när jag var yngre. Sedan dess har jag varit fast! Vänner är den serie som jag tittar på när jag inte har någonting annat att göra, eller när jag behöver känna lite kärlek haha.
 
3. Vem är din favorit karaktär? Alla är min favorit-karaktär till och från... Jag älskar verkligen Rachel, men jämfört med Joey så är hon ganska "tråkig" haha. Jag gillar Rachel för att jag tycker att hon påminner mycket om mig själv. Vi har precis samma tankeställning, intresse och syn på vänskap och kärlek. Joey är min favorit för att han är så himla rolig och ball! Och lite dum haha, vilket jag också kan vara ibland
 
4. Hur har serien inspirerat dig i ditt liv? Man lär sig mycket om vänskap och kärlek vilket man i sin tur "använder sig av" i sina egna personliga relationer. När vi dessutom ibland sitter vid matbordet eller diskuterar någonting i min familj så kan jag dra upp en sketch från Vänner. "Men åh, det är som när Joey i Vänner gör såhär...." eller ..."när Chandler i Vänner säger såhär...". Så, inspirerad och påverkad blir man verkligen!
 
5. Serien hade sin start redan på 90-talet, vad tycker du är den störta skillnaden på vänner och andra serier som var populära på tv då mot dagens tv? Jag har suttit här och funderat på denna frågan nu hur länge som helst, men.... jag kommer faktiskt inte på något. Eftersom Vänner började 1994 och slutade 2004 så är den både i ett äldre skick och i ett mer modernt skick. Det finns säkert skillnader men faktiskt ingenting som jag lägger märke till. Då är det isåfall att utvecklingen av sociala medier, smartphones och teknik-saker syns mer i dom nya serierna än i dom äldre.
 
 
 
6. Finns det något du inte gillar med serien? Haha att serien tog slut? Jag hade gärna velat att den fortsatte i oändlighetens tid, då det verkligen är världens bästa serie. Jag kommer faktiskt inte på någonting som jag inte tycker om med Vänner haha.
 
7. Vilket är ditt favorit ship? Chandler och Joey är nog min favorit-ship. Dom har en så himla härlig vänskap och prioriterar alltid varandra, oavsett hur deras utomstående relationer ser ut. Det är alltid dom två, genom allt, och det tycker jag är det bästa med vänskaper! Och favorit-par är lätt Rachel och Ross.
 
8. Om du fick skriva manus till ett vänner avsnitt, vad skulle avsnittet handla om? Men oj, vilken svår fråga... Avsnitten som redan gjorts är ju så himla bra som dom är så det är svårt att komma på någonting nytt. Jag hade nog gärna skrivit ett manus om ett avsnitt där dom firar antingen jul eller thanksgiving, för att samla alla tillsammans. Massor med skämt, glädje och kärlek. Det är då Vänner är som bäst!
 
9. Är du nöjd med hur serien slutade? Åh ja! Rachel och Ross blir äntligen tillsammans efter många om och men, och Monica och Chandler får sina tvillingar. Alla samlas, kramas och lämnar tillbaka nycklarna till Monica's och Chandler's lägenhet, och avslutar det hela på sitt favorit-café - Central Perk. Hade självklart varit kul att se hur dom lever vidare efter det, men slutet på serien blev verkligen jättebra!

10. Just nu pågår det mycket spin-offs och reboots i serievärlden, skulle du vilja se detta hända med vänner? Nja ja nej, jag vet inte. Det finns ju bara en Vänner-serie och sex "riktiga vänner". Det finns säkert andra serier som försöker efterlikna Vänner men oavsett hur man gör så kommer det aldrig komma i närheten av originalet.
 
bilder från Malins blogg. Vill ni också svara på frågor om er favorit tv-serie? TRYCK HÄR!American horror story: ny promo till säsong 6


Otroligt grym promo måste jag faktsikt medge :)Parenthood kommer tillbaka


Jason Katims som ligger bakom Parenthood (en av mina favorit serier) bekräftade nyligen att det kommer att komma en Parenthood special i framtiden, troligtvis en tv-film. Förra året var han inne på att göra en julspecial men det gick inte igenom då det inte passade för alla skådespelare just då men att vi kan se framemot en special om några år. Jag väntar ivrigt på ett datum ;).Inside Amy Schumer läggs ner


Inside Amy Schumer läggs oväntat ner, fortfarande oklart varför. Serien är egentligen förnyad till en femte säsong men enligt Amy Schumer själv så kommer vi få säga hejdå tidigare än väntat. Hon bekräftade det via twitter tidigare idag.
 
Update: serien kommer inte att läggas ner men däremot ha ett långt uppehåll. Oklart när Inside Amy Schumer kommer tillbaka då Schumer just nu vill fokusera på bla. stand-up.Emily & Tim: trailer


yay, filmen Emily & Tim har äntligen fått en trailer. De här är en film jag varit sugen på att se när de började filma förra året så snart är det alltså dags.SCREAM QUEENS: säsong 2 promo

Scream: säsong 2


 Betyg på imdb: 7,3/10 ι Mitt betyg: 8/10
 
Emma återvänder till Lakewood efter händelserna i förra säsongen och förväntar sig att få börja om sitt liv på nytt. Det dröjer dock inte länge innan mystiska saker börjar hända igen och allt verkar vara kopplat till Piper.
 
Den här säsongen har varit galet bra. Ett stort kliv från förra säsongen som väl endast var helt okej i jämförelse. Noah kan kanske vara den bästa karaktären på hela det här serieåret, de flesta i just scream vore rätt så döda om det inte vore för honom. Pretty little liars borde ha någon som Noah, så att de lär sig lite någon gång, eller ja alla serier borde ha sin egen Noah. Den jag anade att skulle vara mördaren var alltså det, skönt. Jag hade blivit en aning irriterad om det hade varit någon annan. Kul att det faktiskt var en av huvudkaraktärerna och inte någon sidokaraktär som det var förra säsongen, hade känts så tråkigt. Dont gona tell who, det får ni se själva ;).
 
En annan karaktär som växte väldigt mycket det här säsongen i jämförelse mot förra är Brooke, wow. Jag brydde mig inte alls om hennes storyline innan men nu var den riktigt intressant att följa. Hon är verkligen en girlpower karaktär vilken även Audrey är men som jag inte tycker att Emma är, hon levererar inte riktigt på samma nivå som de andra helt enkelt. Jag är super spänd inför nästa säsong som har premiär nästa sommar (why) som jag tror kommer att fokusera mer på Brandon James än vad dem gjort tidigare.
 
 
spoiler: Jag har blivit irriterad när folk på ex. tvswhow time påriktigt trott att Eli kanske är mördaren. Han är uppenbarligen inte mördaren (även om han var skulle jag väl "look at his face, he is cute"), blinda människor. Blev så frustrerad när han talade sanning men blev ändå mördad. Hoppas lite att han överlever på något sätt fast ja, inte troligt någonstans. Jag har verkligen inte gillat Kieren den här säsongen, väldigt tråkig karaktär. Jag var helt säker på att det var Kieran som var mördaren efter att han slog Eli blodig utan anledning (och sen blev upptäckt men låtsades att han blivit lurad) i avsnitt 8, men hade mina aningar innan också.
 
Förresten i första avsnitten när dem gjorde ett prank på Audrey, jag blev så irriterad. På riktigt hur tänker man, "den här personen blev hotad till livet hela förra terminen, var också på väg att dö på riktigt några gånger men vi kör ett prank att hon är på väg att dö. Jagar henne genom hela bion är väl en bra ide." ursäkta, men då är man ju helt sjuk i huvudet, ingen överdrift. Och när dom ba "lung, det var ett skämt" öööh, ett riktigt dåligt ett men ok, idiot.tema: minnesförlust


Vill se en serie där minnesförlust är en stor del av serien.. Här är då några heta tips ↓
 
Blindspot (2015 - pågående)
John Doe (2002 - 2003)
Samatha who? (2007 - 2009)
Once upon a time (2011 - pågående) bara i den första säsongen
 
Vill du se en film istället? se då någon av dessa ↓
Memento (2000)
The butterfly effekt (2004)
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)
Shutter Island (2010)
 
/ Inlägget är ett samarbete mellan mig, Elsa, Sara, Emelie & Karin
 Förnyade serier


Mr robot får en tredje säsong
Zoo får en tredje säsong
Ray Donovan får en femte säsong
Elena of Avalor får en andra säsongfavorit mammor i tv-serier


Vem är er favorit mamma i en tv-serie? Här är några av minaJulias favorit serie


Först ut som kommer svara på några frågor om sin favorit tv-serie är Julia, besök hennes blogg HÄR!
Om Julia: Min blogg, Ljuva Julia, är en livsstilsblogg om att leva rikt och riktigt som en 26-årig lärare, fru och kvinna i Umeå. Där samsas inlägg om mat och träning med karriärstips och klädstil - allt smyckat med serietidningstema
 
 
1. Varför är det just Sex and the City som är din favoritserie? Därför att den har starka och variationsrika karaktärer där jag kan känna igen mig lite i varje person. Den utspelar sig på Manhattan och bidrar därför till mycket inspiration och stort shoppingsug. Jag vill helt enkelt hoppa rätt in i TV-rutan när jag ser den!
 
2. Hur kom det sig att du började följa serien? Jag var i sommarstugan och det hade regnat i flera dagar. Böckerna var slut så jag och mamma tänkte att vi börjar se en lättsam serie så vi hade något att fylla dagarna med. Valet föll slumpmässigt på Sex and the City och vi såg hela boxen!
 
3. Carrie, Samantha, Charlotte eller Miranda? Miranda: karriärskvinna, rödhårig, cynisk, ber inte om ursäkt för vem hon är och lite småstirrig och neurotisk. Jag "är" inte Miranda, men ibland önskar jag att jag var det. Minus barnet.
 
4. Har du tagit inspiration från serien till ditt eget liv? På sätt och vis. Med inspiration från Carrie Bradshaw har jag alltid något gott att dricka bredvid mig när jag skriver. Med inspiration från Miranda har jag lärt mig att det är viktigt att lägga brutala summor på bra sängkläder. Från Samantha har jag tagit trenden att ha riktigt stora örhängen. Från Charlotte har jag stulit artighetsfraser och hållning. Hon är även bäst klädd och har köpt mycket utifrån saker hon har burit. Framför allt har jag lärt mig att det är viktigare att jobba hårt och ha vänner än att krångla med en massa män.
 
5. Mr Big eller Aidan? Mr Big. Man ska inte vara ihop med någon som man inte kan vara trogen mot och man ska inte vara ihop med någon som inte litar på en.
 

6. Har du läst böckerna som serien är baserad på och vad tycker du i så fall om böckerna? Jag har läst The Carrie Diaries och Summer and the city - båda jättebra. Jag har försökt läsa Sex and the City, men den är tyvärr tvärtom väldigt dålig.
 
7. 2013 hade serien the Carrie diariers premiär (som handlar om Carrie som ung), såg du serien och vad är din åsikt om den? Jag såg den och tycker att den är kul och trevlig. Det är ingen favorit, men jag kan fortfarande slötitta via Netflix ibland.
 
8. Det finns även två filmer som utspelar sig flera år efter att vi sagt hejdå till serien. Gillade du filmerna? Jag älskar båda filmerna. Utan att avslöja för mycket: i första filmen hämtar jag inredningsinspiration och i andra filmen hämtar jag klädinspiration.
 
9. Är du nöjd med hur serien slutade? Jag är nöjd med slutet. All ångest och allt helvete som kulminerar i det otroligt, otroligt lyckliga. Och att i sista avsnittet äntligen få veta Mr Bigs namn, för första gången under hela serien! Det enda jag ville skulle hända var dock att Aleksandr Petrovsky skulle få sig en rejäl blåtira i slutet - men vi får väl hoppas att han dör ensam och olycklig istället.
 
10. Varför ska de som inte sett SATC se serien? För att det finns något att hämta för var och en - man får följa så många olika karaktärer, relationer och personligheter att det alltid finns en igenkänniskfaktor. Att se dödssnygga kläder, kvinnor och män på Manhattan samtidigt som man överöses med rapp humor och smarta dialoger är skäl nog!
 
Vill ni också svara på frågor om er favorit tv-serie? TRYCK HÄR!the good place: ny promo

This is us: nya promo's


Serien jag ser mest framemot i höst har släppt FEM nya promo's så här kommer de ↓ ♥
 
 
 
 vilken är din favorit serie?


 
För lite mer än två år sedan hade jag en intervju med några av er läsare (någon som minns?) om eran favorit serie. Jag tänkte köra en liknande grej i år men det kommer att se lite annorlunda ut. Vill DU vara med? i så fall är det ända du behöver göra följande ↓ ↓ ↓
 
- Kommentera din favorit tv-serie i kommentars fältet (glöm inte mejladress)
- Det går också bra att mejla till frokentv@hotmail.com där du då skriver vilken din favorit serie är och att du vill svara på några frågor om den.
 
Ni kommer få länka till er blogg, youtube, instgram, osv. men får såklart också vara anonyma om ni vill det.
Mejla mig (eller kommentera här) senast nästa söndag (21/8-16), hoppas vi hörs :D
 
Serier du inte kan välja i nuläget: Vänner, Sex and the city, Izombie, the walking dead, house, gossip girl, lost, game of thornes, prison break, house, mr robot, roawell, bones, gilmore girls, TVD, farscape, ONTNB, Supernatural, Hart of dixie, outlander, being human & pretty little liarspröva beconfident


I samarbete med beconfident har jag fått chansen att pröva deras tandblekning vilket har känts spännande. Jag trodde först att det skulle vara en superinvecklad process men det var verkligen jätte smidigt att göra detta hemma och det är något jag rekommenderar er alla att göra. Ett startkit kostar bara 449kr och räcker för ungefär 10 blekningar. Jag ser en liten skillnad efter bara en gång men förstå då efter fem gånger? detta ger resultat, jag lovar! Med i kittet finns en beskrivning på hur du ska göra (den är väldigt tydlig, stort plus), 3 stycken munskenor, peroxidfri tandblekningsgel och en plekpenna. Behandlingen tar endast 15 minuter att göra.
 

Det som skiljer sig lite mellan beconfident och andra tandblekningsföretag är att du inte kommer få några biverkningar. Inte ens ilningar i tänderna vilket för mig kändes lite som en wow-känsla då jag väldigt lätt får ilningar i mina egna tänderna. Så på riktigt, vad väntar ni på? Det här är verkligen ett hett tips som fungerar bättre än så mycket annat där ute. TRY IT, det är super enkelt och ger resultat snabbt.
Nashville kommer snart tillbaka


Alla Nashville fans, undrar ni när ni kan börja luta er tillbaka till er favorit serie igen? jag har svaret. Nu är det nämligen bekräftat att serien kommer tillbaka för en femte säsong redan i December. Ett exakt datum är inte fastställt än men det blir i December. Samma serie, ny kanal. Jag följer faktiskt inte serien men har av någon märklig anledning första säsongen i min filmhylla (som jag har köpt) så kanske borde ge ett försök trotts allt :)Klä dig som...


Amy från faking it, såklart!
vit tröja, jeans, skor ι skor, jeans, tröja ι skjorta, linne, jeans
 
 
/adlinksAHS: ny promo för säsong 6

mamma mamma mamma


Mammor, mammor mammor... Vem är er favorit mamma i serievärlden? jag har några favoriter som aldrig åldras känns det som men även några favoriter av mammor i pågående serier. Det finns många super mammor där ute och några av dem befinner sig i tv-världen helt klart. Så vem är er favorit? här är några av mina ↓
 
Haha, nu blev jag ju jätte sugen på att göra ett  stort mamma-inlägg. well, maybe later antar jag ;) nej men det kommer nog ganska så snart ska ni se. Hmm, synd att morsdag var i maj, lite långt att vänta ett helt år. Men jag vet en ännu perfektare dag att faktsikt göra en sådant inlägg, ni får se när men en ledtråd är att det är väldigt snart. Den som väntar får se, mohaha.
 
På tal om mammor så måste jag tipsa om Knipkulor. Knipkulor är vanligt att använda efter en förlossning och rekommenderas oftast för personer som nyligen blivit mammor. Är du en av dem? då måste du checka in HÄR! Det är också viktigt att inte bara köpa vilka knipkulor som helst utan det är naturligtvis också viktigt att ta rätt. Välj de knipkulor som passar dig bäst. Se vilka kulor som är populärast och vilka som har fått bra betyg. Med kulorna så tränar du upp bäckenbottenmuskelaturen genom att göra knipövningar eftersom de musklarna vanligtvis har försvagats efter förlossningen men också genom att du bärt mycket tungt, lider av övervikt eller befinnr dig på åldernshöst. Det är alltså bra för mycket och inte bara till för dig som som precis blivit förälder. Blir du sugen? men dåså why not try it? det är bra för så himla mycket och troligtivs även för dig :)
 
/ inlägget är ett samarbeteAmerican housewife: nya promo's


Serien har premiär i Oktober på ABC i Usa och kommer då gå att streama även här i Sverige.
 
 Filmer jag sett nyligen


Moulin rouge ι 2001 ι Ewan McGregor, Nicole Kidman, John Leguizamo, mf. ι Betyg: 7/10
Handling: En poet faller för en kurtisan (lyx prostituerad) vilket kommer att leda till ett svartsjukedrama utan like.
Mina tankar... Varför har jag inte sett denna innan? väldigt konstigt. Vad jag insett de senaste åren är att jag älskar musikaler vilket var något jag verkligen inte gjorde som tonåring så smaken förändras helt klart. Anyway, väldigt bra film som jag verkligen uppskattade.
 
Far and away ι 1992 ι Nicole Kidman, Tom Cruise, mf. ι Betyg: 6/10
Handling:En ung man lämnar Irland efter att hans pappa dött tillsammans med hans hyresvärds dotter. De flyr till landet där alla drömmar sägs gå i uppfyllelse i slutet på 1800-talet, landet är USA.
Mina tankar
... Super mysig film som passar perfekt en fredagskväll, så har ni inte sett denna gör det ikväll. Intressant att se skillnaderna för att komma in i USA då (när de verkligen ville ha folk som bodde där) mot nu när det är väldigt svårt att flytta ditt.Rogue one: A star wars story (ny trailer)

Ta ditt företag till en ny nivå


Funderar du på att ta din webbshop till en helt ny nivå? Driver du redan en egen affär? i såfall vill jag tipsa er om  gallerbolaget. Gallerbolaget har helt säkra inbrottsskydd och du kan välja massa olika sorter, bara din egen smak avgör vad du är ute efter. Jag skulle dock vilja tipsa lite extra om rullgaller från Gallerbolaget som jag hört mycket bra om. Så vad är det som är unikt med just Rullgaller? jo, med rullgaller får du ett helt säkert skydd mot inbrott samtidigt som du kan se ut (eller in) om du är inne i affären. Det är alltså ett genomskinligt galler men ger dig lika bra skydd ändå. Passar bra till restauranger, bardiskar och i kiosker eller någon annan affär då du vill ha insyn utan att minska på säkerheten, smart va? Det tycker alla fall jag :). Rullgallret kan självklart användas både inne och ute.
 
Det kan alltså se ut ungefär som de gör på dessa bilder vilket är både snyggt och smart. Vill ni ta ert företag till en helt ny nivå så kan Gallerbolaget verkligen hjälpa er en bit på vägen. Otroligt bra service och om du vill så går det till och med att dela upp din betalning. Så vad väntar du på? mejla eller ring redan idag och du är igång.
Inlägget är ett samarbeteKommer Elena tillbaka?


Processen för att få tillbaka Nina Dobrev till den sista säsongen av the vampire diares är nu i fullgång enligt chefen över CW. Enligt honom har Julie Plec en plan B om Nina skulle total vägra men jag tror vi kan vara helt lugna och att processen mer gäller att de vill att hon ska komma tillbaka till mer än bara ett avsnitt. Dobrev var faktiskt på inspelningsplats för TVD i förra säsongen också där hon inte syntes i bild men däremot hördes hennes röst, helt nyinspelat så det verkar vara god ton mellan dem alla.SCREAM QUEENS: säsong 2 promo

Trailer: XOXO


XOXO är en kommande Netflix film, den har premiär 26 Augusti på Netflix.tema: effekter


Special effekter i tv-serier är väldigt svårt att skriva om eftersom det inte är lika vanligt att få något slags wow moment som de flesta kan få när de kollar på någon väldigt häftig och snygg film. Några gånger har det ändå hänt att jag tänkt "det där var bra gjort" när jag tittat på en tv-serie och det här inlägget handlar om de gångerna.
 
Ett exempel är den här scenen från första säsongen från Hemlcok grove. Har tidigare tyckt att vampyr/varulvs-serier (och även filmer) gjort det så pluttigt när de förvandlas men här gjorde dem det väldigt bra.

 Förutom Hemlock så brukar dessa fyra lyckas bra med sina effekter ↓
- Supernatural, väldigt ofta tycker jag dem lyckats otroligt bra med sina effekter
- Game of thornes, följer inte GoT längre men tyckte de verkligen lyckades med sina effekter i många scener.
- Lost, många otroliga scener. Syftar i synnerhet på det första avsnittet som är otroligt bra gjort för sin tid.
- Walking dead, ingen serie jag följer men som jag sett när det gått på tv några gånger och wow, grymt.

Inlägget är ett samarbete mellan mig, Sara, Elsa, Emelie & KarinTrailern för Luke Cage är här!

sälj dina smycken


Do it like Waldorf. Du vet väl att du kan sälja dina gamla smycken som du inte längre använder? det är faktiskt helt sant och dessutom väldigt enkelt. Tillsammans med guldpengar kan du sälja den där guldkedjan som du knappt rört på flera år, få pengar och köpa något helt nytt. Kanske har du suktat efter ett annat smycke hur länge som helst men känt att du inte haft råd, nu har du världens chans att göra ett kap. Vad väntar du på? ta din chans redan idag, hur smart och smidigt som helst. Mer info finns inne på deras hemsida. Har du några frågor så kan du enkelt skicka iväg ett mejl till info@guldpengar.se, svårare än så är det inte.

Så hur går du till väga då? Klicka dig in på deras hemsida HÄR! längs upp står det "Beställ ditt kostnadsfria Guldpaket" skriv in dina uppgifter där och så enkelt är det alltså att sätta igång processen, super smidigt. Självklart är frakten helt fri, du behöver inte betala något utan det står guldpengar för helt och hållet. Låter det intressant? ja, då vet ni vad ni ska göra ;) do it like Waldrof helt enklet.

Inlägget är ett samarbete.New Girl-Brooklyn Nine-Nine Crossover


I höst kan vi se framemot ett (eller ja, två) Crossover avsnitt mellan New girl och Brooklyn Nine-Nine. Crossovern kommer att börja hos Brooklyn Nine-Nine och sedan avslutas hos New girl i oktober. Det ända vi vet om handlingen än så länge är att gänget från New girl kommer att besöka New york. Spännande om ni följer båda serierna, helt klart.
INFP-personligheter


Jag tror jag skrivit om briggs myers personlighetstest någon gång tidigare men tycker att det bör nämnas flera gånger då det inte verkar vara så känt här i Sverige. Det finns 16 olika personlighetstyper och vilken personlighets typ just du är avgörs hur du ser på världen och hur du brukar ta dina beslut. Jag såg nyligen att testet går att göra gratis på svenska HÄR, så  do it.

Huvud frågorna är...
Introvert (I) eller Extrovert (E)
Intuition (N) eller Förnimmelse (S)
Tänka (T) eller Känna (F)
Bedöma (J) eller Perception (P)

Vilket sedan kommer ge dig fyra bokstäver och avgöra vilken personlighets typ DU är. Jag skulle säga att jag är en typisk INFP, vilket också blir mitt resultat när jag gör testen. Med de här inlägget tänkte jag ta upp karaktärer från tv-serier som är samma personlighets typ som jag.
 
Jess Mariano från Gilmore girls
 
 
Elena Gilbert från The vampire diaries
 
 
Eric Forman från that 70s show
 
 
Peyton Sawyer från one tree hill
 
 
J.D från ScrubsTransparent: trailer för säsong 3

Förboka "hatad & älskad" NU!


Sponsrat inlägg i samarbete med Tourn. Har jag kommit in i någon period där jag ska tipsa böcker på en blogg om tv och film? hmm maybe. Böcker är ju trotts allt grunden för mycket här i tv och filmvärlden.
 
Alla fall så fick jag nyligen höra att Kissies bok "hatad & älskad" nu går att förbeställa på bokus, TRYCK HÄR FÖR ATT GÖRA DET. Boken släpps i September. Jag tror att det kan bli en intressant läsning för de allra flesta men i synnerhet om du är intresserad att läsa om bloggare och personen bakom bloggen. Boken handlar som ni säkert förstår om Alexandra "kissie" Nilsson en av Sveriges mest kända bloggare. Hennes blogg har ca 120 000 unika läsare dagligen, 200 000 följare på Instagram och mer än 100 000 prenumeranter på YouTube. Vi kommer att få följa med från start när hon var 15 år gammal och startade bloggen då hennes stil också var mycket mer provocerande än vad den är idag. Vi kommer att få läsa om baksidorna av hennes liv som många tror är så lyxigt, vi lär alltså känna personen bakom Kissie. Well, jag tror att det kan bli väldigt intressant, vad tror ni? passa på att förhandsboka boken redan idag :)
Postern för Luke Cage är här!


Första säsongen kommer till Netflix redan i höst
Gotham: bilder inför säsong 3
 


 
 
 
 
 När en restaurang känns rätt


Eftersom jag själv har arbetat i restaurang så vet jag att det finns många faktorer till att restaurangen ifråga ska kunna klassas som en bra eller mindre bra restaurang. En stor faktor är förstås möbler till restaurang och inredningen förövrigt men även att det är städat, att maten är god och att det finns trevlig personal på stället. Det här låter kanske som ganska grundläggande detaljer men det är långt ifrån alltid alla dessa faktorer stämmer in. I serievärlden finns det en hel del restauranger, cafen, osv. som känns som drömmen att besöka. Vilket ställe i serievärlden är eran dröm att besöka? Mina är Rammer Jammer i Hart of dixie, Luke's Dinner i Gilmore girls, Karen's cafe i one tree hill och Twede’s Café i Twin peaks. Visste ni förresten att vissa ställen som är centrala ställen att äta på i tv-serie faktiskt finns på riktigt, jag kan skriva ett inlägg om det någon annan gång för det är faktiskt ganska intressant. Dessutom när jag var i Cypern 2010 så gick vi förbi ett Friends Cafe, deras koncept var i stort sett att tv-serien alltid visades på deras tv-skärm. Tänk om det fanns ett liknande någonstans i närheten men med någon serie som jag verkligen älskade, typ Gilmore girls cafe = jag skulle dö och va stammis.
 
Anyway, det jag egentligen ville gå in lite mer på är möbler, möbler till restaurang helt enkelt. Har du drömt om att öppna eget eller jobbar du redan på ett ställe men har en lite högre uppsatt tjänst där du kanske får bestämma lite hur det ska se ut? Tänk då snyggt men samtidigt bekvämt, otroligt viktigt. Många kommer och äter efter en lång arbetsdag, en lång vecka på jobbet och vill helgmysa. Det ska inte vara obekvämt att sitta och borden ska vara i perfekt höjd. Själv älskar jag när det finns soffor, exempelvis dessa men det finns bra stolar också såklart. Klicka runt helt enkelt, ni kommer garanterat att hitta det ni behöver hos Azdesign, med Sveriges bredaste utbud vad kan egentligen gå fel? :) nej men precis.

Inlägget är ett samarbeteJag betygsätter alla serier på netflix (som jag sett)


Jag gör det här inlägget som ett stort tipsinlägg. Eftersom jag själv mestadels använder mig av Netflix så vill jag tipsa om vilka serier jag tycker att ni borde se och vilka ni kan strunta i. De serierna jag har med i listan är serier jag sett minst en säsong av men de mesta har jag sett allt av.
 
1 - Uruselt, testa inte. ALLTSÅ NEJ, GÖR DET INTE.
2 - Riktigt dålig serie.
3 - Ingen serie jag rekommenderar men det finns något avsnitt som är helt okej.
4 - Inte bra men går att strötitta på om du inte hittar något annat.
5 - Helt okej men inget jag rekommenderar.
6 - Det här är en bra serie men det finns brister med den.
7 - Bra serie, inte perfekt men den bjuder ändå på något som får mig att må bra.
8 - Riktigt bra serie, den har verkligen något extra, rekommenderas.
9 - SÅ HIMLA BRA! Välskrivet manus, bra skådespel och den känns unik.
10 - En stor favorit som ni inte får gå miste om
 
Drama
Gilmore girls 10/10
the OC 8/10
life unexpected 8/10
skins 8/10
Rectify 8/10
the fosters 7/10
glee 7/10
Degrassi: next class 7/10 <- SE degrassi: TNG (2001 - 2015) istället, riktigt bra.
The bible 7/10
Gossip girl 6/10
the carrie diares 6/10
lost and found 6/10
Open heart 6/10
House of cards 5/10
The Secret Life of the American Teenager 3/10
 
 
Komedi
How i met your mother 8/10
Master of none 8/10 < - TIPS!!!
Dont trust the bitch 8/10
Bojack horseman 8/10
Modern family 7/10
Family guy 6/10
unbreakable Kimmy Schmidt 6/10
New girl 6/10
Welcome to sweden 6/10
the ransh 6/10
Grace and Frankie 6/10
Full house 5/10
Happy tree friends 5/10
 
thriller
pretty little liars 8/10
sons of anarchy 8/10
Black mirror 7/10
Bates motel 7/10
Bloodline 7/10
Hemlock grove 7/10
 
 
Crime
Prison break 8/10
The killing 8/10
Orange is the new black 8/10
Homeland 7/10
Johan Falk 7/10
Wallander 6/10
Gotham 4/10
 
skräck
Stranger things 9/10
Scream 8/10
the returned 6/10
Z nation 4/10
 
 
Fantasy/sci-fi
Orphan black 8/10
the vampire diares 8/10
Buffy the vampire slayer 8/10
sens8 8/10
Äkta människor 8/10
teen wolf 7/10
Misfits 6/10
Heroes 6/10
 
Barn/tonår
Good luck Charlie 8/10
Pokemon 6/10
the fairly odd parents 6/10
Bamse 6/10
Trollz 6/10
Winx Club 5/10
Krambjörnarna 5/10
Goosebumps 5/10
 Klä dig som...


Ett klä dig som inlägg med min absoluta favorit, det var på tiden. Zoe Hart från Hart of Dixie såklart. Jag har blvit oerhört höstsugen de senaste dagarna så här är ytterligare en stickad tröja som jag kräver att ska bli min.
Stickad tröja, jeans ι blus, jeans ι två delad klänning
 
/adlinksTalking as fast as I can går nu att förbeställa


På adlibris. Boken släpps fyra dagar efter den nya säsongen av Gilmore girls som släppts 25 November på Netflix, woho.
Tänk om Mindy var en vit man


Bryan Greenberg (How to Make It in America, one tree hill) kommer att dyka upp i den femte säsongen av the Mindy project som har premiär i Oktober. Han kommer att spela rollen som en sjuksköterska och kommer att ha många scener tillsammans med Mindy och hennes son.
 
På tal om The mindy project så har Mindy Kaling förslagit en ide till ett avsnitt för den kommande säsongen. Om det går igenom kommer avsnittet heta "Om jag var född som en vit man". Eftersom Kaling inte bara är skådespelare i serien utan även mycket bakom kameran så tror jag personligen inte att det krävs myckt för att iden ska gå i bruk väldigt snart. Min erfarenhet av alternativa avsnitt är dock att dem är väldigt bra eller ganska så urusla så vi får se hur det går ;).Filmer jag sett nyligen...


Det har blivit en hel del film på senaste tiden, så fort regnet faller ner eller när det har börjar mörkna. Det här inlägget kommer därför bestå av tre filmer jag sett ganska så nyligen. Fortsättning följer givetvis eftersom ganska mycket film blivit sedd men dumt att överösa i bara ett inlägg :).
 
Revenant ι 2015 ι Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domhnall Gleeson, Will Poulter, mf. ι Betyg: 7/10
Handling: En pionjär på en pälshandelexpedition på 1820-talet kämpar för överlevnad efter att ha blivit attakerad av en björn och sedan lämnats för att dö av sitt eget folk.
Mina tankar... Jag hade hört väldigt blandade åsikter om den här filmen och förväntade mig en smörja. Jag fick inte en smörja utan en fin och välskriven film. DiCaprio är dock inte värd en Oscar för just den här filmen då han gjort bättre rollprestation är detta tidigare. Han hade bla. jätte få repliker och övrig presenation var bra men inget som var makalöst.
 
Trumbo ι 2015 ι Bryan Cranston, Diane Lane, Helen Mirren, Alan Tudyk, mf. ι Betyg: 7/10
Handling: Vi får följa Dalton Trumbo en av Hollywoods bästa manusförfattare tills han en dag svartlistas pågrund av hans politiska åsikter.
Mina tankar... Det här är en bra film. Handlingen är stark och skådespelarna gör väldigt bra ifrån sig. Ett pluspoängs är dessutom att Bryan Cranston verkligen har lyckats att likna Trumbo vilket gör att filmen känns mer trovärdig.
 
Instängd ι 2005 ι Shauna Macdonald, Natalie Mendoza, Oliver Milburn, Alex Reid, mf. ι Betyg: 6/10
Handling: En grott expedition går fruktansvärt fel när sex tjejer fastnar och upptäcker något märkligt.
Mina tankar... Jag tror att jag såg den här lite efter att den hade släppts på dvd för jag kände igen den men jag hade i stort sätt glömt bort hela filmen så det var nästan som en ny filmupplevelse för mig. Som skräckfilm så är det här en riktigt bra film, som film i allmänt är den helt okej. Vi bjuds på mycket panik och spännande lösningar samtidigt som vi får lära känna helt okej karaktärer. Jag blev lite sugen på att se tvåan efter den här men får se hur det blir med det.Ny serie på Disney channel


Dinsey channel har beställt en kommande serie av personen bakom Lizzie McGuire. Serien kommer att hete Andi Mack (kan ändras då serien nu är i ett tidigt stadie) och kommer att vara en komedi. Komedin kommer att handla om karaktären Andi (spelad av Peyton Elizabeth lee) en tween vars livs vänds upp och ner när hennes något rebelliska storasyster återvänder hem. Serien kommer att ha premiär någon gång under 2017Se stanger things nu!!!Första säsongen finns på netflix. Läs vad jag tyckte om första säsongen HÄR!Klä dig som...


Är din dröm att ha Blair waldorf's garderob? Då är det här inlägget för dig.
Lila klänning, skor, kuvertväska ι blå klänning ι blommig klänning, skärp
 
/adlinksSwitched at Birth får ett final datum.


Nu är det klart att Switched at births femte och sista säsong kommer tillbaka till våra skärmar 25 Januari (24 Januari om du befinner dig i USA eller Canada). Sista säsongen kommer att innehålla 10 avsnitt, inklusive seriens 100e avsnitt och en 90 minuters special som absolut sista avsnitt någonsin.
 
Switched at birth är ett familjedrama som handlar om två tjejer som blivit förväxlade vid födseln. Serien är mest känd för att vara halvt på teckenspråk då några av karaktärerna är döva. De tre första säsongerna kan ni se på viaplay (första säsongen är uppdelade i två delar av okänd anledning).Suicide Squad: kostym vs utan #1


Karaktären Harley Quinn vs Skådespelaren Margot Robbie
 
 Karaktären Enchantress vs modellen/skådespelaren Cara Delevingne
 
 Karaktären Jokern vs skådespelaren Jared Leto
 
 Karaktären Deadshot vs Skådespelaren Will Smith
 
 Karaktären Boomerang vs skådespelaren Jai Courtneysugen på nya gardiner?


Leter du efter den perfekta gardinen till ditt hem? då ska jag idag i samarbete med Nya gardiner tipsa sig om hur du hittar the perfect one. Nya gardiner har allt du tidigare drömt om i ditt hem. De skräddarsyr så att gardinerna passar perfekt in i ditt hem, för bra för att vara sant? nej, det är faktiskt helt sant. Är du osäker på vad du är ute efter så borde du klicka in på deras hemsida för det finns väldigt mycket inspirerande bilder där. Jag själv skulle verkligen behöva heltäckningsgardiner i vardagsrummet så det blir helt mörkt lagom till fredags filmen, det vore väldigt nice alla fall. Det är också ett stort tips att ha det i sovrummet :).
Bara några varianter av vad som finns inne på deras hemsida. Klicka in för massa mer inspirationbrooklyn nine-nine: postern för säsong 4 är här

Förnyade serier


Suits får en sjunde säsong
Bojack horseman får en fjärde säsong
The Last Ship får en fjärde säsong
Ballers får en tredje säsongParadise hotel 2016


5 september börjar nya säsongen av paradise hotel, woho.Master of sex: trailer för säsong 4

Tema: manliga karaktärer


Temat är manliga karaktärer och jag tänker i det här inlägget ta upp karaktärer från tv-serier som är något överskattade. Karaktärer som är mångas favoritkaraktärer men som jag aldrig har riktigt förstått varför...
 
Logan Huntzberger, Gilmore Girls
Charmig? ja men förutom det har han inte mycket att komma med.
 

Drew Torres, Degrassi
Sjukt tråkig karaktär som tydligen varit en fanfavorit sen sitt första avsnitt eller något i den stilen, why?. Jag började gilla honom mer när Bianca försvann till College och han var tvungen att gå om sista året. Han blev liksom en bättre person, betydligt mognare och visade att det kanske fanns något bra hos honom trotts allt.
 
 
Lucas Scott, One tree hill
#nohate men detta är en överskattad karaktär som väldigt ofta favoritseras även fast han typ är en player och i varje avsnitt drar pinsamt töntiga kommentarer. Jag gillar honom men tycker att han är otroligt överskattad.'
 
Inlägget är ett samarbete mellan mig, Elsa, Emelie, Sara & KarinCruel Intentions lever vidare


Den nu mera klassiksa filmen Cruel Intentions från 1999 men bla. Sarah Michelle Gellar, Ryan phillippe och Reese Witherspoon i huvudrollerna var i början på året aktuell med en spin-off som skulle fokusera på Anette och Sebastians son som tonåring men NBC tackade nej till spin-offen i maj.
 
SPIN-OFFEN lever dock vidare. NBC förklarar att dem försökte få in serien i sitt schema men vill ha olika sorters serier i schemat och tyckte att this is us passade bättre vilket jag personligen också tror. De pratade om att ta in serien senare, möjligtvis nästa sommar eller att göra serien till en onlineserie (why not). De verkar alla fall inte vilja släppa taget riktigt och det är jag tacksam för. Ja, framtiden får berätta mer helt enkelt.Sponsrad video: Festis App


Tror du redan att du har meningslösa appar i din telefon? nope, tror inte det, tänk om helt enkelt.
Ni måste pröva festis nya APP, för den är helt underbar. Perfekt att pröva den innan filmmyset kanske redan ikväll men en ännu bättre ide att pröva den till är förstås på Utebion som äger rum 17 - 21 Augusti i Stockholm. Temat är 70-tal (ljuva 70-talet), ni kommer väl dit? ta med er mobil, en festis och en filt att sitta på och kvällen är räddad, woho. Att komma till stämning innan en bra film är alltid viktigt så varför inte på en av årets viktigaste dagar filmmässigt? Jag och massa andra filmnördar kommer att vara på plats så vad det ni med.  #festisfest och glöm inte er festis.. NI KAN LADDA NER APPEN IDAG BÅDE PÅ App Store och Google Play så gör det redan idag, alltså typ nu :)
 
Detta är ett sponsrat inläggBojack Horseman: säsong 3


 Betyg på imdb: 8,4/10 ι Mitt betyg: 8/10
 
Efter att ha spelat huvudrollen i sin drömfilm förbereder sig Bojack för att få en Oscar för vad har han annars att leva för?
 
Jag älskar Bojack Horseman. Även fast det var kärlek vid första ögonkastet för mig och Bojack så tycker jag ändå att det här är en serie som har växt så otroligt mycket. I förra säsongen fick vi se en djupare och lite mörkare handling än vad första säsongen bjöd på och i seriens tredje säsong får vi följa med i andra säsongens fotspår men med en lite unikare touch. Säsongen har flera avsnitt som verkligen sticker ut och fångade min uppmärksamhet mer än vanligt. Förresten tipsa mig om tecknade/animerade serier som har FÖLJETONG. De enda andra serier jag kan komma på som har det förutom Bojack är As told by Ginger och Daria.
 
Man fick en djupare inblick i alla karaktärer den här säsongen då vi bla. fick tillbakablickar till 2007. Året när Sarah Lynn hade en musikkarriär, året då mr peanut butter och Diane träffades, året då princess carolyn och Bojack börjar dejta. Några år innan Todd träffat Bojack. Jag älskade själva upplägget och hoppas på fler sådana avsnitt i nästa säsong. Slutet var så soligt och fint på samma gång, det lär lösa sig såklart men det vet vi inte säkert fören nästa sommar.
 
 
Spoiler: Jag gillade Sarah Lynn riktigt mycket den här säsongen så tråkigt att hon skulle behöva dö. Hoppas att hon dyker upp i flashbacks eller i någon dröm i framtiden. Jag var på väg att börja gråta i slutet och det känns något pinsamt att erkänna men allt var så rörande. Lär bli mycket drama i nästa säsong om hästen i slutet var hans dotter.. Åh, jag vill redan se mer.slutet för Harry Potter


Harry Potter and the Cursed Child, som släpptes på bok (i manusform) igår kommer att bli den sista Harry Potter boken enligt J.K. Rowling själv. Boken följer Harry Potter, 19 år efter voldemort's död. Potter har tre barn och jobbar som Trolldomsministeriet. Just nu äger en teaterpjäs rum i London om ni är sugna på att få ta del av berättelsen mer än i textform. Om det blir en film är oklart i nuläget men om inte så kan vi snart se framemot filmen Fantastic Beasts and Where to Find Them som har premiär i November.  Fantastic Beasts utspelar sig 70 år innan första Harry Potter filmen/boken.Klä dig som...


Aria Montgomery från Pretty little liars. Alltså den stickade tröjan.. I need it sooo bad.
 
 
/adlinks
 Sneak peek: Divorce


En sneak peek för Sarah Jessica Parker's kommande serie på HBO är nu här. Serien har premiär i Oktober.
Kommer ni att titta?