Kat Graham säger hejdå till Vampire diaries


Kat Graham som spelat Bonnie i alla sju sänger av the vampire diares berättade nyligen till Us Weekly i en intervju att den åttonde säsongen som har premiär i höst blir hennes sista. Det är stor sannolikhet att det blir seriens sista säsong för dem alla men hon har valt att säga hejdå i vilket fall som helst. Jag har personligen aldrig varit något större fan av hennes karaktär så om det händer så kommer det inte att vara någon förlust från min sida, viktigare karaktärer har gått förlorade.


Kommentarer
Postat av: Karin

Har aldrig gillat henne så skulle mest vara glad... Men vänta lite, är inte hennes liv kopplat med Elena? Så om Bonnie där borde inte Elena komma tillbaka då? Fast om de avslutar serien där så spelar det kanske inte någon roll. Bara en tanke.

Svar: vad jag har förstått så har nina dobrev sagt att hon vill komma tillbaka till det sista avsnittet så Bonnie kan ju inte dö om det blir ytterligare en säsong. Om säsong åtta är den sista (hoppas) så spelar det egentligen ingen roll för då kan hon dö samtidigt som Elena kan komma tillbaka i samma avsnitt :)
F R Ö K E N TV

2016-04-06 @ 21:53:55
URL: http://karinsuniversum.blogg.se/
Postat av: Linusdotter

Åh, jag älskade Bonnie när jag kollade på TVD. Dock håller jag med om att det har försvunnit viktigare karaktärer. xx

Innan DU kommenterar...
- Läs inlägget innan du kommenterar
- Kommentarer som inte har med min blogg att göra raderas
- vid frågar om tv-serier eller film mejla frokentv@hotmail.com
- Vid intresse för samarbete kontakta frokentv@hotmail.com

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

blogg/hemsida:


Kommentar:


Trackback