ny serie: relationship status


Serien handlar om olika grupper av människor i 20 och 30-års åldern som strugglar med att hitta kärleken. Röda tråden i serien är att det är generationen som lever digitalt på många sätt och även när det kommer till kärlekslivet.Gilmore girls: säsong 7 (sista)


Eftersom min absoluta favorit serie kommer tillbaka för en helt ny säsong senare i år så ser jag om hela serien. Mina recensioner för tidigare säsonger kan ni läsa här → 1 ι 2 ι 3 ι 4 ι 5 ι 6
Betyg på imdb: 8/10 ι Mitt betyg: 8/10
 
Rory börjar sitt sista år på college och måste på allvar börja tänka på sin framtid samtidigt som Lorelai gjort ett val som kommer att förändra hennes relation till Luke.
 
Sista säsongen är lite annorlunda mot resterande säsongerna och det finns anledningar till detta. Den störta av dem alla är antagligen att de två grundarna till serien inte är med och gör den här säsongen. Jag tror inte att jag tänkt på det sådär jätte mycket innan men det känns verkligen att det är någontings som fattas. Egentligen är det ingen stor detalj, det må kanske bara vara en pytte detalj men uppenbarligen en viktig sådan. Jag tycker att säsongen börjar starkt men svackar lite mot mitten och tar sedan ett litet hopp upp i  de tre sista avsnitten som är väldigt fina. Jag har alltid gillat slutet, tycker att det är ett bra sätt att avsluta serien. Jag insåg däremot inte fören i sista avsnittet hur mycket jag kommer att sakna Richard♥. Vi kommer ju att få se alla andra snart igen men Edward Herrman är död och kan inte på något sätt återvända till sin roll vilket känns så sorgligt. Jag tror dock att Amy och co. kan visa upp vad han en gång var rättvist i de nya avsnitten alltså verkligen göra det till minne av honom då han varit en stor skådespelare i så himla många år också och har betytt mycket för många människor. Jag längtar verkligen till revival men det kommer samtidigt känns tomt utan honom.

Chris är med ganska mycket den här säsongen. Tror att det är säsongen han är med i flest avsnitt då han ju är i Stars hollow nästan hela första halvan av säsongen. Jag har alltid gillar Chris och tror att folk som har agg mot honom mest har det för att han är ivägen för Luke och Lorelai i de senare säsongerna. Det går ju knappast att förneka kemin mellan Lor och Chris den känns väldigt äkta alltså på ett sådant sätt så man förstår att de känt varandra väldigt länge och har otroligt bra konnektion. Väldigt svårt att förklara men det syns alla fall tydligt och det är sanningen även om jag inte riktigt vill att de ska sluta upp tillsammans eller så men de kommer alltid att ha ett speciellt band mellan varandra, det är bara så det är.

Logan i den här säsongen alltså förlåt men ... Gud, vilken fruktansvärd karaktär. Ok, Rorys andra pojkvänner har kanske brister också men Logan, jag blir mållös av irritation över denna människa ibland. You have your moments but thats it. Okej så han är med om ett slags misslyckande jobbmässigt och efter det bara släpper ALLT och tycker att livet är meningslöst ungefär. Inget accepterande och försöka gå vidare på något sätt utan bara stopp nu blir jag dum i huvudet igen och åker till Vegas och där kan vi hoppas från ett hus typ.. YOLO. Mr jag lever varje dag som att den vore den sista. Alltså GAAH, irritationen tar inte stopp men jag ska ändå sätta punkt här. Eller nä ok, sedan så när han varit på väg att dö eller whatever så ska han leka bra pojkvän och intala Lorelai att han gjorde ett misstag och nu vill han jobba hårt men nej, jag köper det inte. Är så tacksam att Rory sa SPOILER nej till hans frieri i näst sista avsnittet SPOILER.
Jag tycker överlag att det här är en bra säsong men det är något som fattas. Det är gilmore girls och samma karaktärer så säsongen blir aldrig dålig men det känns ändå annorlunda på ett sätt som är svårt att förklara. De tre sista avsnitten är de bästa avsnitten och ett avsnitt som är lite mindre bra är Hay Bale Maze (7x18).
 
Jag kommer att göra en säsongs sammanfattning början på nästa vecka i form av de bästa ur alla sju säsonger. Sedan tänkte jag även lyssna på alla Gilmore Guys avsnitt (jag har bara lyssnar på deras intervju-avsnitt innan av någon jätte konstig anledning) innan de nya avsnitten har premiär.. Iiiih, vad jag längtar!!!!!! Inget officiellt datum än förutom spoilern: pre-december såå senast december :Ddead of summer: teaser

en liten överraskning


Woop och hej alla fina som tittar in här. Jag har funderat på att göra en grej ett tag som har med bloggen att göra så har nu bestämt mig för att jag kommer att genomföra det.. Ni får reda på vad nästa vecka och hoppas att det kommer att uppskattas av alla :).unbreakable kimmy schmidt: säsong 2


Betyg på imdb: 8/10 ι Mitt betyg: 6/10
 
En kvinna i 30-års åldern försöker gå vidare med sitt liv i New york efter att ha blivit räddad ifrån en domedags kult.
 
Andra säsongen av kimmy schmidt var något bättre än den första som jag inte gillade speciellt mycket. Jag tyckte då att humorn var lite tooo much och inte riktigt i min smak men det känns som att den är lite mildare nu även om vissa detaljer fortfarande är lite överdrivna. Jag avskyr Titus, alltså han är väl till och med en populär karaktär vad jag förstått men han är ju totalt hemsk, skulle aldrig stå ut med en sådan person som vän (så överdrivet överdramatisk, antar att det ska vara "roligt" men det är det inte).

Tycker att Mickey var ett bra tillskott och även Russ. Tyckte om  Jacqueline väldigt mycket den här säsongen och gillade Kimmy mer nu än vad jag gjorde i förra säsongen vilket jag antar är bra då hon är huvudrollen. Jag tycker inte att serien är speciellt rolig men den är lättsam vilket jag oftast föredrar när vi pratar om serier så inte så mycket att klaga på där antar jag. Jag tror att det här är en serie som kommer att växa mycket för varje säsong som går men då humorn inte riktigt intalar mig så kommer det heller aldrig att bli en favorit men jag kommer ändå att se nästa säsong som har premiär nästa år :).why literati rules

tema: bästa foto


Det pratas ofta om bra foto gällande filmer där filmen inte bara bjuder på bra handling och skådespelare som passar bra in till sina karaktärer utan även att filmen är snyggt gjort och filmad på ett unikt sätt. Detta nämns nästan aldrig på tal om tv-serier, dels för att det inte är lika viktigt men det borde kanske lyftas upp mer eftersom det finns serier som är väldigt välgjorda och otroligt snyggt filmade. Den första som kommer i tanke är house of cards.
 
Jag gillar egentligen inte house of cards speciellt mycket men är du ett fan av politiska serier så lär du även gilla denna. Dock har serien otroligt snyggt foto och är alltså filmat väldigt snyggt. De flesta scenerna ser väldigt genomtänkta ut med snygga miljöer och bakgrunder.
 
 
 gilmore guys: Milo Ventimiglia


Vill bara tipsa lite snabbt om att Milo Ventimiglia gästar senaste avsnittet av Gilmore guys. Avsnittet släpptes idag och det är alltså en podcast så finns på appen podcaster om ni har iPhone och jag tror appen heter podcast radio om ni har annan telefon. Om ni sitter vid datorn så går det även att lyssna HÄR!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Gilmore girls: bakom kameran/kuliss bilder #5


 
 
 
 
 
 Dessa kommer att dyka upp i twin peaks


Hela 217 skådespelare kommer att dyka upp i den nya säsongen av twin peaks. Wow, det var ju en hel del namn det ;).
 Gilmore girls: säsong 6


Eftersom min absoluta favorit serie kommer tillbaka för en helt ny säsong senare i år så ser jag om hela serien. Mina recensioner för tidigare säsonger kan ni läsa här → 1 ι 2 ι 3 ι 4 ι 5
Betyg på imdb: 8/10 ι Mitt betyg: 8/10 
 
Säsongen börjar tyst. Lorelai och Rory pratar inte med varandra och får båda två leva sina liv på egen hand. Luke får en oväntad överraskning som kommer att förändra hans liv för alltid.
 
Jag tycker överlag att den här säsongen är den svagaste men det som faktiskt höjer den till skyarna är att det finns några riktigt bra avsnitt med riktiga klassiska scener. Den HÄR scenen tror jag är klassad som seriens bästa scen. Men älskar även bla. DENNA OCH DENNA. Jag skulle säga att det är en lite svängig säsong och flera karaktärer visar sig från sina sämsta sidor men det är kanske bra att det också visas upp. Jag menar karaktärerna som är med i gg är ganska vanliga människor som man möter i livet. Stör du dig på något så är det på ungefär på samma sätt som att det oftast finns någon i din klass som du inte gillar eller någon på ditt jobb som du tycker är jobbig. Det är mer att du inte gillar dens personlighet eller hur den agerar angående en händelse och jag antar att det är därför jag gillar gilmore.
 
Jag nämnde det inte i förra säsongen för jag kände det inte riktigt då och trodde kanske att jag hade ändrat mig. Jag förstår lite varför jag förträngt Deans beteende, det är för att Logan är värre. Inte på samma sätt såklart men han har ett beteende jag inte klarar av. Så fort han ska göra något snällt eller anstränga sig så är det pengarpengarpengar. Jag undrar vad han ens skulle vara för person utan detta för han har inte direkt världens bästa personlighet heller. Jag säger inte att han bara är hemsk för han har sina moments men hans moments är oftast baserat på pengar. Säg vad ni vill om Jess och Dean men båda jobbade hårt och fick kämpa sig upp till att komma någonstans i livet av överhuvudtaget. Logan har det mesta serverat, till och med hans jobb är givet till honom på ett silverfat (jag gillar inte Logans pappa men han vore verkligen ingenstans om det inte vore för honom).
Jag kan inte riktigt peka ut något speciellt avsnitt jag inte gillar här och jag tänker även berätta varför. Egentligen är det inga avsnitt som sticker ut ur mängden och blir jätte dåliga eller jätte bra däremot är det vissa handlingar i den här säsongen som gör att det svider lite, som är jobbiga att se. Separationen har jag alltid tyckt varit onödig och samma gäller Lukes handling. Jag har inget emot April som karaktär vill jag poängtera men tycker att det känns lite ja, onödigt. Jag ser dock framemot att se April i de nya avsnitten, lite för att jag gillar Vanessa Marano (switched at birth) men också för att jag vill se vem hon har blivit på senare år, hon går ju i College nu. Avsnitt jag gillar lite extra är Let Me Hear Your Balalaikas Ringing Out (6x8), Friday Night's Alright for Fighting (6x13) och The Real Paul Anka (6x18).if you're happy I'm happy

klä dig som...


Jag gjorde ett sådant här inlägg för två år sedan som blev ganska uppskattat så why not try again... Fast med andra karaktärer såklart.
kjol ι blus ι kavaj ι skor
 
 
Jacka ι kjol ι skjorta ι linne ι strumpbyxor
 
 pretty little liars: säsong 7 (set bilder)


 
 Tema: kostymdrama


Det här inlägget är ett samarbete mellan mig, ElsaSaraEmelie, Karin och Julia, så kolla även in deras inlägg.
 
Veckans tema är kostymdrama vilken är en genre som jag väldigt sällan tittar på eftersom jag nästan aldrig tycker att det är bra. Tycker det är bättre i bokform än att se det på film eller tv faktiskt så borde kanske skriva om böcker trotts allt ;D. Det finns dock en mini-serie som jag älskar av hela mitt hjärta - Pride and Prejudice (1995) det är 6 avsnitt vilket känns lagom. Den är alla fall jätte bra (mycket bättre än filmen) och ett stort tips till er alla.Gilmore girls: bakom kameran/kuliss bilder #4 
 exactly

lost & found music studios: säsong 1A


Det här är en recension på första halvan av säsongen (därför det står 1A) resten av säsongen kan vi se i höst.
Betyg på imdb: 7,7/10 ι Mitt betyg: 6/10
 
Lost & Found Music Studios följer en grupp med ungdomar som går på ett musikprogram i ders stad.
 
Min avsikt var egentligen bara kolla in stilen på den här serien eftersom jag trodde att den skulle vara lik degrassi vilket den inte var what so ever. Har ni inte sett degrassi så är det också en ungdomsserie men som utspelar sig på ett high school. Det som gör att just den serien sticker ut (och vad serien är känd för och varför den fått hålla på i så många år) är att de tar upp seriösa ämnen, går djupt in problem. Visar upp diagnoser, osv. på ett sätt som känns väldigt trovärdigt i jämförelse med nästan alla andra serier där ute. De var bla. första serien någonsin som visade upp en transperson som inte var vuxen än, utan fortfarande ungdom (då själva tanken om att faktiskt genomgå könsbyte oftast uppstår). Sedan överlag så går serien lite över gränserna och jag har inte sett något liknande på tv innan. Degrassi är förövrigt ett stort tips, tror jag har nämnt den serien här många gånger och lär fortsätta med det till jag är halvt död. Ett tips är dock att inte se degrassi: next class (som finns på netflix) utan att leta upp andra säsonger, det kommer att vara värt det...  De finns HÄR!

Såå tillbaka till lost & found music stduios. Serien är filmad på två olika sätt. Dels i speak-to-the-kamera format och då menar jag inte som i modern family utan det är filmat ungefär som att det vore en realityserie, övriga scener är filmat helt vanligt som en helt vanlig ungdomsserie. Lite konstig mix kan jag tycka men tanken är nog att hela serien ska kännas mer äkta men nje, köper inte riktigt det. Ögat vänjer sig snabbt angående detta dock och det var ingenting jag tänkte på efter några avsnitt. Anledningen varför jag tog upp degrassi här ovan är för att jag hoppades att den här serien också skulle försöka gå in djupt i karaktärerna men allting togs bara på ytan och kändes överlag lite mesig, jag hade verkligen hoppats på mer djup. Serien har potential med intressanta karaktärer men lyckats inte riktigt fånga mitt intresse fullt ut. Skådespelar insatserna var bra, det märks att serien inte är amerikansk utan från Canada vilket jag tycker är positivt (oftast), känns mer naturligt och handlingen mer realistisk. Handlingen blev intressant att följa mot slutet och jag kommer att se fortsättningen. Min favorit karaktär var John men gillade även James, Luke och Maggie.why I love Eclare


Alltså den här fanvideon, omg. Beskriver verkligen varför det här är den finaste kärlekhistorian i en tv-serie någonsin.mr robot: säsong 2 promo

det som hänt sedan sist


serier som får en till säsong...
- It’s Always Sunny in Philadelphia får en trettonde och fjortonde säsong
- F for family får en andra säsong
- New girl får en sjätte säsong
- Man Seeking Woman får en tredje säsong
- DegrassI: next class får en tredje och fjärde säsong
- Grimm får en sjätte säsong
- Fear the Walking Dead får en tredje säsong
- girlfriends guide to divorce blir förnyad med tre säsonger
- Lucifer får en andra säsong
- Rosewood får en andra säsong
 
Serier vi måste säga hejdå till...
Femte säsongen blir den sista för Episodes
- moonbeam city läggs ner efter en säsong
 
serie nyheter...
- Game of thornes två sista säsonger kommer antagligen att få kortare säsonger än planerat, endast 7 avsnitt per säsong. Hbo har inte sagt att detta är helt officiellt än men just nu lutar det mot det.
- Vi kan se framemot mer Stephen King. Nästa år blir hans bok the mist en tv-serie på 10 delar. Som några av er nog redan vet så finns det redan en film baserat på just den boken så ska bli kul att se skillnaden.
- Skådespelarna från The Night Shift kommer att dyka upp på ATX festivalen i sommar. Det kommer bla även The OC göra men det bekräftade jag för ganska länge sedan :)
- Patrick J. Adams (suits) kommer att dyka upp i en roll i  Legends of Tomorrow
- Caitlyn Jenner (I am Cait) har fått en roll i Transparent
 
Gilmore girls
- Stacey Oristano (bunheads) och bailey de young (faking it) har fått varsin gästroll. Hemligt vilka roller de har fått än så länge.
- Emily Bergl (Desperate Housewives) kommer tillbaka till sin roll som Francie. Jag fattade ingenting när jag läste detta (hon bekräftade det via instagram) men det gäller antagligen någon high school reunion eller liknande.
- Bekräftat att de nya avsnitten kommer att ha premiär före jul. Tyvärr ingen mer ledtråd än så.
 
Filmnyheter...
- Trevor Einhorn (mad men) har fått rollen som Neil Keller i remaken på dirty dancing
- Domhnall Gleeson har fått rollen som AA Milne i den kommande filmen goodbye christopher Robin, vilket är christopher Robins pappa. Filmen kommer att handla om Christopher Robin och hans relation med sin pappa. (AA Milne är han som skapat nalle puh förövrigt)
- Det blir mer Avatar än förväntat. Ännu en uppföljare är bekräftad, alltså sammanlagt fem filmer. Jag tror personligen att det är ett dåligt drag med så pass många filmer och att hela känslan över första filmen kommer att förstöras. Det är få filmer som klarar av att ha så pass många efterföljare utan att förstöras. En trilogi, fine men hur många filmserier klarar mer än så? nej, inte speciellt många.
- Scott Eastwood har fått en roll i Fast & Furious 8
- och även Charlize Theron har fått en roll i Fast & Furious 8!!!


alltså sååå söt.Gilmore girls: EW intervjun


Tips för alla som gillar Gilmore girls → här är EW intervjun (i radioform) https://soundcloud.com/allinmymind/gg-special. Den är 50 minuter och flera av skådespelarna blir intervjuade :).Gilmore girls: säsong 5


Eftersom min absoluta favorit serie kommer tillbaka för en helt ny säsong senare i år så ser jag om hela serien. Mina recensioner för tidigare säsonger kan ni läsa här → 1 ι 2 ι 3 ι 4
Betyg på imdb: 8/10 ι Mitt betyg: 10/10
 
I den femte säsongen har Lorelai precis öppnat upp sitt eget inn tillsammans med Sookie. Hon fördjupar även sin relation med Luke. Rory börjar sitt andra år i College och inleder året med att ha en relation med någon vi känner igen från förr men där omständigheterna till deras relation inte kunde bli mer fel. Hon fördjupar sig även i sitt skrivande och träffar Logan.

Den femte säsongen av gilmore girls är nog den säsongen som är kvalitetsmässigt den bästa. Säsongen innehåller enbart väldigt bra och genomtänkta avsnitt och med en handling som verkligen väcker ett stort intresse hos sina tittare så kan väl ingeting gå fel. Det syns att skådespelarna blivit bekväma i sina roller genom åren och kemin mellan karaktärerna känns väldigt äkta. Jag nämnde att det var en stor karaktärsutveckling i förra säsongen och jag kan med glädje meddela att den fortsätter här vilket är kul att se när man fått följa med från första säsongen till nu. Några nya karaktärer presenteras den här säsongen, mestadels från Yale och störta är karaktären Logan som presenteras lite som en levervarjedagsomdetvoredensista person. Han är dessutom uppväxt i en rik familj och hans pappa äger ett antal stora tidningar runt om Connecticut och närliggande stater alltså new york, New jersey, osv.  Jag tycker att Logan är helt okej, gillar honom mer än Dean och det är väl alltid något ;).
 
 
Den bästa handlingen i säsongen är utan tvekan Lorelais och Lukes. Det är verkligen fint att få se något som känns så äkta efter år i någon slags förnekelse för det är vad deras relation innan har varit fram tills nu. Ja, alla fall från Lorelai's sida för i Lukes fall har det väl varit ganska tydligt sedan starten. Älskar deras första riktiga dejt och när han berättar om horoskopet, alltså ååh. Så fin kärlekshistoria. Dessutom starten för Paris och Doyle♥  så många anledningar till att älska säsong 5.
 
Jag har alltid tyckt att Luke överreagerat över the Dean situation när jag sett den här säsongen tidigare men tror kanske att jag inser mer saker ju äldre jag blir. Nu förstår jag mer att det Dean gör är fel men till hans försvar så är han ung men stil han är vuxen och borde kanske tänka igenom sina beslut lite mer. Jag tror att Dean kan vara bra för någon, kan kan vara en bra pojkvän om han verkligen är kär i personen och om inte något ex eller liknande är i vägen. Så som han har betet sig nu gör dock att jag har väldigt svårt att ta hans karaktär på allvar. Jag vet att liknande situationer såklart existerar i verkliga livet men det är hemskt och så många blir inblandade.
 
Säsongens bästa avsnitt är You Jump, I Jump, Jack (5x7) avsnitten i sig håller en hög nivå och enda skillnaden är att några av dem håller en lite högre nivå. Jag gillar dock alla avsnitt men tycker att sista avsnittet (5x22) A House Is Not a Home är riktigt jobbigt för hjärtat eller kanske bara magen, jag vet inte. Jag har aldrig gillat inledningen på sjätte säsongen och har alltid tyckt att det tar emot lite att se de första åtta avsnitten men mer om varför i nästa recension.tema: kärlek


Det här inlägget är ett samarbete mellan mig, ElsaSaraEmelie, Karin och Julia, så kolla även in deras inlägg.


Fyra favorit scener med fyra favorit par... Vilka är ert favorit par?
 
 
Jess & Rory ι Gilmore girls
 
Eli & Clare ι Degrassi
 
 
Nathan & Haley  ι One tree hill
 

Seth & summer ι The OCGilmore girls: bakom kameran/kuliss bilder #3


 
skrek lite när jag såg den här bilden... Tror få personer fattar men men ;)
 På tal om ingenting men jag dör...


Finns inne hos CoolstuffArden Cho säger hejdå till teen wolf


Säsong 5 av teen wolf var den sista för Arden Cho's karaktär Kira.eclare!!!


Nej, jag saknar inte gamla degrassi, jag saknar Eli & Clare...gilmore girls revival - nya bilder!


 
 
The  feels, omg!  Längtar så mycket...Game of Thrones Season 6: Trailer #2

Gilmore girls: bakom kameran/kuliss bilder #2


 
 
 
 
 Gilmore girls: bakom kameran/kuliss bilder #1
 
il
 
 Batman v superman (2016)


Betyg på imdb: 7,3/10 ι Mitt betyg: 6/10
 
Utspelar sig efter man of steel och superman är både hatad och älskad av folket. En konflikt mellan honom och Batman uppstår och skakar om det mesta men ett ännu större hot väntar snart runt hörnet för dem båda. Är de redo att samarbeta eller är dem fiender på riktigt?
 
Batman V superman är en film som varit väldigt hypad de senaste veckorna om inte till och med i några månader. Jag är inte ett jätte stort fan av superhjältefilmer överlag men det finns några undantag och en av de undantagen är batmans egna filmer eller åtminstone Nolans för jag har inte sett så jätte noga på de äldre filmerna om jag ska var helt ärlig. Jag är inget fan av superman, har aldrig varit och ett under måste ske för att jag någonsin skulle kunna bli det. Jag tycker alltid att han har presenterats lite tråkig och den här filmen gör inte direkt något undantag på den biten. Henry Cavill gör dock en bra insats här och fångar upp sin karaktär på ett bra sätt, så skådespelarmässigt så görs allt bra och få skulle ha gjort ett bättre jobb. Ben Affleck spelar rollen som Batman vilket han gör helt okej. Övriga skådespelare presenterar sina roller bra och en liten extra applåd till Jesse Eisenberg vill jag ge som gör rollen som Lex Luthor väldigt bra men varför har han hår!?  Vad jag förstått från tidigare i bla. Smallville så har han väl alltid haft någon åkomma som gör att han har jätte bra immunförsvar men detta gör honom också hårlös men ja, allt kan kanske inte träffa rätt varje gång antar jag.
 
Filmen i sig är helt okej men väldigt rörig vilket gör att känslan förstörts lite. Det finns mycket potential i grunden och jag tror att de efterföljande filmerna kommer att göra ett bättre jobb. Jag gillar tonen som är ganska mörk vilket på något konstigt vänster gör att hela filmen känns lite seriösare och inte lika töntig som ex. nästan varje Marvel film gör och jag föredrar oftast DC över Marvel men det finns undantag i allt såklart. Kul att Superwoman presenteras här, jag har ingen relation till henne what so ever så ska bli intressant att få följa henne lite mer men även karaktärer som Aquaman, the flash och Cyborg.
En karaktär som jag brukar ÄLSKA men som jag inte gillade i den här filmen var Alfred. Jag hoppas verkligen att det ändras i framtiden då jag inte vill ha en dålig bild av honom vilket jag tyvärr har fått nu. Allt som allt så är Batman v Superman en bra film, bra insatser från skådespelarna men också något rörig vilket drar ner betyget en aning.två till gilmore girls revival bilder


 scream: säsong 2 teaser

första gilmore girls revival bilderna är här!


Ok, försöker verkligen ha variation här men dessa bilder släpptes IDAG = jag dör.
 Sookie tillbaka till gilmore girls


Hej och välkomna till bloggen om gilmore girls. Nä, fast nästan så är det ju. När jag var påväg till jobbet i morse så  mötes jag av denna fantastiska video ↓ SOOKIE WILL BE BACK, allltså jjjjja. Gilmore girls är nog de serienyheter jag får reda på snabbast vare sig jag vill eller ej då jag är med i en hardcore fangrupp på Facebook. Det är är en stor grupp med näsan 6000 medlemmar.
 
Har jag fattat det rätt från både Melissa och tidigare intervjuer med Amy (som är grundaren till serien) så kommer detta att bara gälla en scen men ja, vi får se hur det blir ;). Är glad att hon kommer tillbaka av huvud taget, så nu verkar alla vara ombord förutom Kathleen Wilhoite.photo shoot med EW


Alexis Bledel och Lauren Graham's photo shoot med entertainment weekly. Tidningen kommer ut 12 april här i Sverige. Det är en amerikansk tidning men finns att köpa på pressbyrån eller genom tidningskungen. I tidningen är det även en stor artikel med bla. helt nya nyheter om de nya avsnitten.Rectify: säsong 2


Betyg på imdb: 8,3/10 ι Mitt betyg: 8/10

Efter 19 år i fängelse  dömd till livstid för våldtäkt och mord är Daniel nu frikänd. Kan han anpassa sig till ett vanligt liv när han suttit inspärrad i ett rum utan fönster och enda kontakten med människor är hans cellgrannar som han bara hör röster av men aldrig ser.

Jag gillar verkligen stilen i Rectify, väldigt lugn samtidigt som de handskas med ett seriöst ämne. Jag tyckte att förra säsongen var väldigt bra men tänkte ändå att det var en serie där handlingen inte kan hålla speciellt länge så jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig inför den andra säsongen. Början var bra men något seg och långdragen. Att handlingen kändes något seg höll  tyvärr i sig till ungefär mitten av säsongen men avsnitten som kommer därefter är verkligen wow. Wow är en underdrift, så bra och faktiskt otroligt spännande. Jag satt och gapade i avsnitt 7 och 10 och jag som verkligen inte förväntade mig att det här skulle bli en spännande serie.. Alltså va, hur bra? SÅ BRA!
Jag var lite förvånad över slutet men på ett positivt sätt och ser framemot att se fortsättningen. Daniel är utan tvekan den som är intressantast att följa då detta verkligen är HANS serie men Teddy och Jon utvecklas också mycket i sina karaktärer här och jag ser framemot ännu mer sådant.Det här är det vi vet om den nya säsongen av gilmore girls


Dessa karaktärer återvänder till Stars hollow ↓
Rory Gilmore, Lorelai Gilmore, Emily Gilmore, Luke Danes, Jess Mariano, Dean Forester, Logan Huntzberger, Christopher Hayden, Lane Kim, Mrs Kim, Paris Geller, Michel Gerard,  Doyle McMaster, Kirk Gleason,  Miss Patty,  Babette, Jackson, Taylor Doose, Zack Van Gerbig, Brian Fuller, Gypsy, Caesar, Morey, Andrew, Tom, Colin, Finn, Eric, Jason Stiles, Gil, April Nardini, Mitchum Huntzberger, Paul anka the dog, Headmaster Charleston och Sophie Bloom.
Dessa karaktärer kommer nya till Stars hollow.↓
namngivna karaktärer →  Paul, Ellen, Chuck, Nat Compton, Donald, Molly, Phil, Damon, Sam Duncan, Allie, Phan, Berta, Alejandro, Lace, Tim, Gabriela och Dewey
Osäkert kort: En karaktär som heter Tristan är bekräftad att spelas av skådespelaren Anton Narinskiy. Så jag antar att det är en ny karaktär och inte samma Tristan som var med i de två första säsongerna spelad av någon som de flesta nog känner igen nämligen chad michael murray (det var för övrigt hans första roll)
Ännu ej namngivna karaktärerSutton Foster, Bailey De Young, Mae Whitman, Hunter Wenzel, Mitchell Greogorio, Phillip Jordan, Olivia Jellen, Jackie Hoffma, Lisa Marie, Jason Dugre, Ryan March, Antwon Keith, Gastón Leguizamón och Joe Hernandez-Kolski, är skådespelare som är bekräftade att dyka upp i revialen men som inte är namngivna än.
Övrigt: endel barn som existerade i gilmore girls är namngivna att komma tillbaka men oklart vem som kommer att spela dem. Exempelvis Davey som är Sookie och Jacksons ena son och sedan Stevie & Kwan som är Lanes tvillingar.
 
Karaktärer som är helt bekräftade att de inte kommer att komma tillbaka Sookie, Liz, TJ och Marty.
Det här vet vi än så länge...
- Det kommer att vara fyra 90 minuters avsnitt. Varje avsnitt kommer utspela sig över en årstid. Vinter - höst. Handlingen kommer att utspela sig i nutid.
- Milo Ventimiglia som spelar karaktären Jess Mariano bekräftade i en intervju att han kommer vara i 3/4 avsnitt. Matt Czuchry som spelar karaktären Logan kommer att vara i två och Dean i bara ett.
- Åtminstonde en av de fyra huvud karaktärerna (Rory, Lorelai, Emily, Luke) kommer att få ett helt nytt kärleks intresse.
- Ett besök på chilton kommer att inträffa på ett eller annat sätt.
- I första avsnittet/filmen kommer det ha gått fyra månader sedan Richard dött.
- Avsnitten kommer att filmas till början av maj, så drygt en månad kvar.
- De fyra sista orden kommer att vara mellan Lorelai och Rory (fast ja, vad annars?)
 
Jag kommer att göra en bild uppdatering i veckan och sedan en stor nyhets uppdatering när allt är klar filmat. Det lär ha kommit några fler nyheter då också  :).Kat Graham säger hejdå till Vampire diaries


Kat Graham som spelat Bonnie i alla sju sänger av the vampire diares berättade nyligen till Us Weekly i en intervju att den åttonde säsongen som har premiär i höst blir hennes sista. Det är stor sannolikhet att det blir seriens sista säsong för dem alla men hon har valt att säga hejdå i vilket fall som helst. Jag har personligen aldrig varit något större fan av hennes karaktär så om det händer så kommer det inte att vara någon förlust från min sida, viktigare karaktärer har gått förlorade.favorit superhjältar


Det här inlägget är ett samarbete mellan mig, ElsaSara, Karin Emelie och Julia, så kolla även in deras inlägg.
 
Batman och Deadpool har ju inte superkrafter men platsar ändå här.
 
 
 Gilmore girls: säsong 4


Eftersom min absoluta favorit serie kommer tillbaka för en helt ny säsong senare i år så ser jag om hela serien. Mina recensioner för tidigare säsonger kan ni läsa här → 1 ι 2 ι 3
Betyg på imdb: 8/10 ι Mitt betyg: 9/10
 
Rory börjar på College och bor för första gången i sitt liv utan sin mamma. Lorelai förbereder allt inför att öppna upp sitt egna inn samtidigt som hon börjar dejta en barndomsvän som hennes mamma inte gillar.
 
Det här är en bra säsong som gör en liten vändning i serien. Från att ha varit en väldigt stark feelgood serie så får vi stöta på lite mer drama i avsnitten men känslan finns fortfarande där såklart eftersom det är gilmore girls vi pratar om och inte någon orealistisk actionserie. Vi bjuds på många starka scener och vi får följa med på många karaktärs utvecklingar från det första avsnittet till det sista. Luke växer väldigt mycket i den här säsongen, mer än vad man som tittare nog trott var möjligt både i relationen till Jess men även den till Lorelai.
 
Spoiler markerar en grej här... Det är gällande Dean → Jag har aldrig haft något emot själva handlingen att han är otrogen för jag har ändå förstått någonstans varför han agerar på det sättet han gör. MEN nu blev jag så himla irriterad.. Jag förstår varför han gör det, varför det enligt honom är rätt handling men han är också så korkad. Alltså ibland är han verkligen korkad. Det som irriterar mig är att han över huvud taget går och gifter sig när han uppenbarligen inte har tillräckligt starka känslor. Plus att jag tror att han friar bara för att Rory ändå är med Jess så att han känner sig tvungen att gå vidare. Han borde absolut gå vidare men kanske dejta och också förstå att det kan ta tid att komma över situationen om man verkligen varit jätte kär i någon men det kommer att bli bra med tiden..
Mitt favorit avsnitt i den fjärde säsongen är Last weeks fights, this Week Tights (4x21) men sedan gillar jag även Girls in Bikinis, Boys Doin' the Twist (4x17) väldigt mycket. Angående ett avsnitt jag tycker lite mindre om så säger jag väl The Hobbit, the Sofa, and Digger Stiles (4x3), vilket inte är ett dåligt avsnitt men måste man välja så måste man helt enkelt ;).
 
Några favorit citat
Jess
: Yeah, but, in a relationship - any relationship - it's important to let the other person know you appreciate them so you don't create barriers that delay any hope for reciprocation.
Luke: I think I read that somewhere.
Jess: Yeah?
Luke: You're hoping for reciprocation? You got it. I'm here, Jess. I'm always here.
 
Luke: We should do it again.
Lorelai: What, you got another wedding coming up?
Luke: Nah, I meant have fun. You know, like a movie or something.
Lorelai: I didn't think you were a movie guy.
Luke: I can be a movie guy. You like movies.vill se: Sausage Party


Premiär i AugustiGrease Live! (2016)


Betyg på imdb: 7,7/10 ι Mitt betyg: 8/10
 
I slutet på januari släppte FOX en ny live variation av  klassikern grease. Filmen från 78' är en film som alltid betytt väldigt mycket för mig. Jag är dessutom väldigt svag för filmer där musik är inblandat vilket gör det lite enklare för mig att gilla själva stilen. Är ni ett fan av grease så kommer ni att gilla denna också, jag är helt säker.
 
Skådespelar insatserna var otroligt bra och alla sånger satt perfekt. Det man kan komma ihåg är dock att det är en viss skillnad på hur man framför sitt skådespel mellan teater och exempelvis en biofilm så det är nog det som kommer vara den stora skillnaden filmerna mellan. Aaron Tveit (graceland), Vanessa Hudgens (spring breakers), Jordan Fisher (Teen Beach Movie) och Julianne Hough (Safe Haven) gör de bästa jobben och visar verkligen upp sina roller rättvist.The ranch: säsong 1


Betyg på imdb: 7/10 ι Mitt betyg: 7/10
 
En fotbollsspelare som misslyckats med sin karriär återvänder hem till Colorado för att ta hans om ranchen där han växte upp tillsammans med hans storebror och pappa.
 
Jag var faktiskt lite skeptisk innan jag såg the ranch dels för att den verkade töntig men också för att det är en komedi med laugh track vilket jag alltid har haft svårt för. Jag gick alltså in med låga förväntningar men också med viss förhoppning då både Ashton Kutcher och Danny Masterson spelar huvudrollerna. När jag gick i gymnasiet så tittade jag väldigt mycket på Thats '70s show och tyckte om den serien jätte mycket så det här är verkligen en återförening och deras skådespel mot varandra känns väldigt naturligt. Övriga skådespelare var helt okej i sina roller.
 
Serien var helt klart över mina förväntningar då den är både ganska rolig och mysig. Det är till en liten fördel om du gillar country då det är den musiken som spelas i avsnitten och även i introt. Karaktärerna var lätt att gilla och jag tyckte att avslutet på säsongen var väldigt bra. Inte ett allt för oväntat slut men ändå bra och jag vill se en fortsättning helt klart.Vilka serier ser ni framemot i år (och nästa)?


För mig kommer 2016 (men även 2017) var lite av ett spin-off år. Jag ser framemot fortsättningar på flera serier som jag älskat men som fått säga hejdå för flera år sedan MEN som nu fått nytt liv. Jag är lite mindre sugen på alla helt nya serier  men vad gör det när det finns ett helt hav av det goda - serier som jag redan tycker om som får ett nytt liv. Här under har jag listat vilka spin-off serier jag ser framemot som har premiär antingen i år eller 2017. Vilka spin-off's/revival ser ni mest framemot?
 
1. Gilmore girls
Min absoluta favorit serie någonsin kommer tillbaka. Dessutom skulle det inte finnas en bättre tid att komma tillbaka. Det kommer att ha gått åtta år sedan vi sa hejdå (vilket är den riktiga tiden också) och vi kommer komma tillbaka när Rory är lika gammal som Lorelai var i den första säsongen. Revival kommer att utspela sig i 4 stycken 90-minuters delar och varje avsnitt/film kommer att vara under en årstid. För er som aldrig har sett serien så handlar den om en mor och en dotter som som har en unik relation till varandra då de är bästa vänner. De bor i en småstad i connecticut och vi får följa med allt vad det innebär men också in i den motsatta världen då moderns föräldrar är rika.
Original sändning: 2000 - 2007, 7 säsonger
fun fact: Nästan alla karaktärer som var med i originalet kommer att vara med här.
Vart och när kan vi se serien? Serien är i produktion just nu och kommer att filma i ungefär en månad till så ett datum finns ej tillgängligt än. Netflix äger rättigheterna så det är dit ni ska vända er när premiären äger rum. Vilket ni kommer att veta om ni läser min blogg då det är min absoluta favorit serie.
 
 
2. twin peaks  
Kanske 90-talets bästa serie någonsin kommer snart tillbaka, äntligen må jag säga. Om ni inte sett twin peaks så är det ett stort tips på en serie som består otroligt hög kvalité och sedan är det bara två säsonger så går relativt snabbt att se hela serien. Serien handlar om en FBI-agent som kommer till en mycket märklig småstad för att utreda ett mord.
Original sändning: 1990 - 1991, 2 säsonger.
Fun fact: många karaktärer kommer tillbaka till sina roller men även ett par som kommer att spelas av skådespelare som de flesta känner igen.
Vart och när kan vi se serien? i början av 2017 på showtime.


3. Cruel Intentions
Cruel intentions är en film men som i år kommer att bli en helt ny serie. Det är en spin-off och ingen remake som många trodde i början. Det är en spin-off eftersom serien kommer att fokusera Sebastians son som vi inte visste existerade innan denna serienyhet spreds. Filmen handlade om två styvsyskon som gör ett vad om att den ena ska förföra den pryda Anette. Han går in med ond insikt men råkar sedan bli förälskad i henne. Serien kommer att handla om deras son.
orignal premiär: 1999
fun fact: Sarah Michelle Gellar kommer att komma tillbaka till sin roll
Var och när har serien premiär? serien kommer att gå på fox. Det finns inget premiär datum än men jag skulle tro att den har premiär redan till hösten.
 
 
4. prision break
Jag skulle kunna vara utan en ny säsong av prison break men det är ändå något som jag längtar efter att se resultatet av. De två första säsongerna var riktigt bra och jag hoppas lite på den kvalitén men jag tänker inte hoppas på för mycket. Serien handlar två bröder, en av dem är dömd till döden för ett brott han inte begått och den andra gör ett brott för att hjälpa honom ut därifrån. Efter själva rymningen i slutet på säsong ett så handlar serien om vad som händer sedan när de kommit ut.
Original sändning: 2005 - 2009, 4 säsonger.
Fun fact: Många karaktärerna kommer tillbaka. Din favorit lär göra det.
Var och när har serien premiär? serien kommer att gå på fox och filmas just nu så har troligtvis premiär i höst.