Selena Gomez i ny netflix serie


Om några av er läste min blogg innan jag helt började serieblogga så kanske ni vet att jag älskaar Selena Gomez. Allafall så var det för några år sedan bekräftat att hon skulle spela Hannah i den kommande filmen 13 reasons why som är baserad på en ung vuxen bok i samma namn. Filmen kom aldrig i produktion av okänd anledning men igår bekräftade netflix att det kommer att bli en serie istället för en film, YAY! Gomez kommer att producera filmen tillsammans med sin mamma, Kristel Laiblin och några andra. Vilka andra som kommer att skådespela i serien är ännu oklart. Serien kommer att ha 13 avsnitt och förmodligen ha premiär nästa år.Ny serie: Wicked city


 Några detektiver i Los angeles försöker hitta en seriemördare som enbart dödar kvinnor.
 
Wicked city är en serie som jag fastnade för direkt när jag såg trailer för kommande serier i sommras men som jag sedan har glömt bort att ska ha premiär. Råkade bara av en slump se att serien skulle ha premiär i usa igår och  avsnitten kommer ju upp dagen efter här. Ni kan se avsnittet HÄR!
 
Jag älskade avsnittet. Handlingen känns annorlunda och helt unik mot andra polis-serier som går på tv idag. Vi kommer dessutom få följa samma handling i alla avsnitt alltså inte nya fall i varje avsnitt vilket för min del är positivt då jag föredrar när serier gör på det sättet. Kul att det inte heller utspelar sig i nutid utan på 80-talet.
 
Ed Westwick (gossip girl) spelar mördaren så vi som tittare vet hela tiden om vem poliserna jagar efter. Intressant att faktiskt få följa honom. Han verkade som en total psykopat för övrigt. Ok, såklart man är det om man är en seriemördare men det var inte enbart det, hela hans personlighet var dragen åt det hållet men ska bli intressant att se mer. Kännde knappt igen Taissa Farmiga (american horror story) men hon spelar en reporter och sedan såklart Erika Christensen (parenthood) som spelar en singel-mamma.
 
Jag kommer fortsätta att se serien.snart är det halloween


 Detta inlägg är ett samarbete mellan mig, Elsa, Sara, Denise och Julia. kolla även in deras inlägg ♥
 
På halloween förra året skrev jag de HÄR inlägget där jag tipsade om några serier. Alla fall så står jag fast vid att de är bra tv-serier att ta upp vid halloween så jag tänkte i de här inlägget tipsa om de bästa filmerna att se på lördag då den stora dagen är − halloween ;).
 
 
 hotel transylvania (2012)
Betyg på imdb: 7,1/10 ι mitt betyg: 7/10
Handling: Dracula får fullt upp när en oinbjuden gäst börjar vissa intresse för hans dotter.
passar dig som... inte vill bli rädd för det är en väldigt mysig film men du kommer att komma i rätt stämmning.
röster: selna gomez, adam sandler, Kevin James, Andy Samberg, med flera.
 
 Dracula (1992)
Betyg på imdb: 7,5/10 ι mitt betyg: 7/10
Handling: Dracula reser till London i hopp om att kärleken aldrig dör.
Passar dig som... Vill se en klassiker. Det här är en film du bör se om du inte har sett den.
Skådespelare: Gary Oldman, Winona Ryder, med flera.
 
Psyko (1960)
betyg på imdb: 8,6/10 mitt betyg: 9/10
handling: en kvinna snor pengar från hennes arbetskamrats klient och flyr sedan för att hamna på ett motel
som ägs av ung man och hans mamma.
passar dig som... Vill se världens bästa skräckfilm.
skådespelare: Anthony Perkins, Janet Leigh, Vera Miles, med flera.
 
 
the conjurng (2013)
betyg på imdb: 7,5/10 ι mitt betyg: 8/10
handling: en familj misstänker att det spökar i deras nya hus så dem anlitar expert hjälp.
Passar dig som... vill se en relativt ny film med hög kvalite
skådespelare: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Lili Taylor, Ron Livingston, med flera.
 
 
the shining (1980)
betyg på imdb: 8,4/10 ι mitt betyg: 8/10
Handling: en författare och hans familj ser efter ett tomt hotell under vinterhalvåret men det är något som inte stårt rätt till.
Passar dig som... Vill se en av de bästa skräckfilmerna som någonsin gjorts. och så är det ju en klassiker..
skådespelare: Jack Nicholson, Shelley Duvall, Danny Lloyd, med flera.Varför just fyra avsnitt/filmer?


 När Gilmore girls kommer tillbaka på rutan (tack netflix) igen så kommer vi bjudas på fyra 90-minuters avsnitt. Varför just fyra avsnitt? jag har svaret. Enligt källor som är med i projektet så kommer vi få följa med våra favoriter i ett helt år. Varje avsnitt kommer alltså att vara en ny årstid − YEY!Pretty little liars: ny promo för 6B

gästinlägg #2


Den nya dramakomediserien ”99 problems” utspelas i Stockholms pokermiljö, dock är serien på engelska för att nå en större publik. Serien handlar om en ny svart pokerklubb som heter ”The Blitz” och dess ägare som strävar efter att göra klubben till den största i Stockholm. De introducerar en bonus i början för att locka dit nya spelare, en så kallad Bad Beat Jackpot. En bad beat i poker innebär att du förlorar en hand där alla oddsen är med dig, och detta händer gästen under invigningen. Carlin får fyrtal, men får se sig besegrad av motståndarens färgstege. Extrem otur alltså, men han vinner ändå the Bad Beat Jackpot.  

Denna jackpot visar sig dock bara vara ett trick av klubben då Carlin inte vinner några pengar. Carlin blir irriterad och anser att han har rätt till någon slags belöning och då erbjuder ägarna honom att bli delägare i klubben. Carlin dras in i en olaglig pokervärld fylld med våld och otrevliga personer, samtidigt som han blint ser pengarna han drar in framför sig.  

I en intervju med Pokerlistings.se så berättar regissören Milad Rad att idén till serien kom från egna erfarenheter när han själv jobbade på en spelklubb. Redan då började han skriva ner incidenter och dialoger på klubbarna som skulle kunna användas i framtiden. Han berättar också om hur läget ofta är runt olagliga pokerklubbar: ”Pengar är alltid i centrum för klubbarna. Runt dem finns också hot från olika myndigheter som åklagare, polis och skatteverket. Bakom det måste man även räkna in banker som har lånat ut pengar till många av spelarna på ett eller annat sätt.  

Milad berättar också att man valde att filma serien på engelska för att nå en större publik samt få in olika typer av skådespelare. Han anser också att det engelska språket gör serien mer trovärdig. På Youtube ligger trailern uppe och vi kan vänta oss att första säsongen är klar någon gång under andra halvan av 2016.  

Om man bor i Stockholm och är intresserad att vara med i produktionen kan man kontakta Miladmilad@toke.com, som hälsar att alla är välkomna att höra av sig. Inspelningen börjar nu i vinter.

Vill ni också skriva ett inlägg i min blogg? mejla frokentv@hotmail.comhur håller ni koll på nästa avsnitt?


Hur håller ni koll på när det släpps nya avsnitt? förut imdb'ade jag bara datum men jag har ändå insett att jag följer för många serier nu för att komma ihåg alla i huvudet på en och samma gång så har skaffat appen tvshow time. Den har fungerat bra än så länge ;) påminner om nya avsnitt och så är det som ett litet community för tv-nördar. Så om ni vill ha bättre koll på era serier ladda ner appen till era telefoner.Hemlock grove: säsong 3


Betyg på imdb: 7,3/10 ι Mitt betyg: 7/10
 
Efter händelsen i andra säsongen är Roman nu i jakt att hitta Nadia och Miranda medans Peter har hamnat i fel umgänge.
 
Efter en ganska svag andra säsong så vet jag inte riktigt vad jag förväntade mig att se. Det jag gillade från början med hemlock grove var det mystiska och att serien är väldigt annorlunda i sin genre. Serien är såklart fortfarande annorlunda men det mystiska är inte lika mystiskt längre (nya Shelly det är mest ditt fel) vilket gör att det inte riktigt känns lika spännande att följa serien som det har varit innnan.
 
Det märktes ganska tydligt att det var sista säsongen. Ribbad var höjd även om serien aldrig kommer att nå upp till första säsongens nivå. Jag älskade Olivias storyline vilket jag inte gjort innan, hon mjuknade lite som karaktär fast hon fortfarande var sitt onda jag som alltid. Roman däremot, finner inga ord för hatet jag hade för honom i många avsnitt. Vidrig liten bortskämd skitunge, det var som att han hade stängt av helt och gått in i sitt Upir-jag helt och hållet. Han var så mycket värre än Olivia men ingen verkade förstå det.
 
 Jag har under säsongen varit lite sur över att mitt favorit ship nästan inte umgås. Det har alltid varit det jag längtar efter men dem hade inte speciellt mycket scener tillsammans vilket var synd. Älskar deras vänskap så jag har lite blandade känslor angående slutet. Jag kommer visserligen att vara på Peters sida genom allt för han ÄR den goda av dem. Det har alltid varit så vem man än gillar mest av dem så är det sanningen.
 
Jag gillade tredje säsongen som helhet men tycker det är en svårt säsong att skriva om så här kommer lite plus och minus.
 
+ PLUS +
- Olivias storyline
- Peter och Roman bor ihop!!!! AHHH
- en mycket chockerande händelse inträffar som jag aldrig trodde skulle hända.
 
- MINUS -
- hur lätt dog inte spivak!? så löjligt.
- peter & Roman vart är ni? fler scener tillsammans tack.
- varför regerar ingen på Shelly och hennes pojkvän!? han är nästan 40.. Det är helt ärligt ganska äckligt.postern till sjätte säsongen av shameless

Jessica Jones - Official Trailer

Sista säsongen av Hemlock grove har premiär idag!


Säsongnen finns nu på netflix.senaste nytt.


 - American top model läggs ner
- rockie blue läggs ner efter sex säsonger
- I didn't do it läggs ner efter två säsonger.
- Defiance läggs ner efter tre säsonger
- The Whispers läggs ner efter en säsong
- Switched by birth får en femte säsong.
 
- Elizabeth Banks (hunger games) kommer i november att leda ett avsnitt av SNL
- Chris Rock kommer att leda Oscarsgalan 2016.
- Filmen en djävulsk romans (1999) blir tv-serie. Det positiva i detta är att det inte kommer att bli en remake utan vi kommer att få följa Sebastian och Annettes son. Var länge sedan jag såg filmen men minns inte att dem blev gravida men aja, stämmer säkert.
- Simon Cowell kommer att sitta i juryn i nästa säsong av amerikanska talang.
- igår var det även 21 oktober 2015 så kolla in klippet hos Jimmy Kimmel ♥into i tv-serier


 Detta inlägg är ett samarbete mellan mig, Elsa, Sara, Denise och Julia. kolla även in deras inlägg ♥
 
Veckans tema är musik så tänker skriva om något som jag oftast verkligen hatar gällande tv-serier. Intron i tv-serier. I de här inlägget kommer jag dock inte att lägga fokus på de intron som jag inte står ut med utan de få som jag faktiskt tycker om vilket är dessa ↓
är ett under att jag fick med tio stycken...
 
  wizard of waverly place - vet inte varför men jag älskar den så mycket.
true detective - det här är det snyggaste introt i en tv-serie någonsin. punkt.
the OC - perfekt låt till en nästan perfekt serie.
tre kronor - vem visslar inte med liksom? den bästa svenska serien förövrigt.
the leftovers - att jag tar med två intros från samma serie är kanske konstigt men nej, dessa två är genialiska och passar verkligen perfekt till serien.  Om serien blir förnyad till en tredje säsong så hoppas jag att dem byter igen till ett lika smart intro.
bojack hourseman - de här är ett helt perfekt intro i mina ögon och passar till serien.
beverly hills 90210 - alltså ♥ nostalgi. Inte för att jag är gammal eller så för jag såg ju serien först när jag gick i gymnasiet så var bara några år sedan men ändå.
how i met your mother - enkel men snygg.
mad men - jag följer inte mad men så det krävs en hel del för att jag då ska kunna känna något ändå men dem har lyckats.
 
Förut om dessa tio så spolar jag oftast förbi intron när jag tittar på serier (fler och fler har nu mera korta intron, tack och lov). Top 5 av sämsta intron enligt mig är: Homeland, house of cards, sense8, pretty little liars och big love.
 
Gillar ni intron?Gilmore girls kommer tillbaka!


Alltså jag håller för tillfället på att DÖ! facebookade lite för att upptäcka att en helt ny tvnyhet hade släppts. ATT GILMORE GIRLS KOMMER TILLBAKA, say what!? Amy Sherman-Palladino kommer att skriva fyra stycken 90-minuters avsnitt som kommer att släppas på NETFLIX... jag håller på att dö just nu, detta är alltså min absoluta favorit serie någonsin. Kan inte hitta rätt ord just nu, är bara sååå himla lycklig. några korta recensioner


6 years (2015) ι Betyg på imdb: 5,7/10  ι Mitt betyg: 5/10
Vad handlar den om? ett par som har varit tillsammans i 6 år stöter på problem när deras framtidsplaner inte går som planerat.
Vad tycker jag om filmen? jag gillar tonen filmen hade och den kändes väldigt realistisk. Den är dock långt ifrån perfekt men ändå sevärd i mina ögon.
vilka är med i filmenTaissa FarmigaBen Rosenfield, Lindsay Burdge, med flera.
ni kan se den: på netflix
 
 Maze Runner 2: The Scorch Trials (2015) ι betyg på imdb: 7/10 ι Mitt betyg: 7/10
 vad handlar filmen om? efter att ha rymt från labyrinten tror Thomas och hans vänner att dem är fria men världen utanför innebär mer utmaning än vad dem hade kunnat ana.
Vad tycker jag om filmen? första filmen var bättre men jag gillade den ändå mycket.
Vilka är med i filmen? Dylan O'Brien, Thomas Brodie-Sangster, Kaya Scodelario, Ki Hong Lee, med flera.
Ni kan se den: filmen är bioaktuell, beställ biljetter HÄR!
 
Insidan ut (2015) ι betyg på imdb: 8,5/10 ι Mitt betyg: 7/10
 Vad handlar filmen om? När 11-åriga Riley flyttar från en småstad till San Francisco förbereder hennes känslor - glädje, ledsamhet, rädsla, ilska och Obehag till det nya livet. Vad kan gå fel? allt.
Vad tycker jag om filmen? Det är en bra film med ett fint budskap inget snack om saken men med det höga  betyget på imdb så hade jag lite väl höga förväntningar och så bra var den inte, tyvärr.
röster: Amy Poehler, Mindy Kaling, Kaitlyn Dias, Bill Hader, med flera.
Ni kan se den: på bio, beställ biljetter HÄR!
 
 Holidaze (2013) ι Betyg på imdb: 6/10  ι Mitt betyg: 6/10
 Vad handlar filmen om? en workoholic är med om en olycka och vaknar upp i parallellt universum där hon är gift med sin ungdomskärlek.
Vad tycker jag om filmen? jag är ju som känt väldigt svag för tv-filmer.. Har svårt att förklara varför men bara älskar dem. Holisaze är inget undantag den är verkligen sockersöt och lagom.
vilka är med i filmen? Jennie Garth, Cameron Mathison, Kristin Booth, Mary Kay Place, med flera.
Ni kan se den: på netflix
 
Ett päron till farsa: Nästa generation (2015) ι betyg på imdb: 6,2/10 ι mitt betyg: 6/10
vad handlar filmen om? Clark Griswolds son från ett päron till farsa filmerna från 80-talet har nu vuxit upp och har en egen familj.Vad tycker jag om filmen? en helt okej komedi. Visst lite överdriven men det funkade ändå bra.
Vilka är med? Ed Helms, Christina Applegate, Chris Hemsworth, Chevy Chase, med flera.
Ni kan se den: på bio, köp biljetter HÄR!Shadowhunters: Sneak Peek nr2

imdb 25 år.


Idag fyller Imdb 25 år.
 Imdb = internet movie database.
Så dagen till ära vill jag att ni svarar på några film frågor :D.
 
1. Vilken är er absoluta favorit film?
2. vilken är er favorit skådespelare?
3. Vilken är er favorit skådespelerska?
4. Vilken är er favorit tv-serie?
5. Vem är er favorit karaktär i en tv-serie eller film?
 
Kommentera era svar dagen till ära :DEn serie som alltid kommer att betyda mycket


 Detta inlägg är ett samarbete mellan mig, Elsa, Sara, Denise och Julia. kolla även in deras inlägg ♥
När det kommer till en serie som betyder mycket för mig så finns det EN som är väldigt självklar. Visst att jag har följt många serier genom åren och vissa går ju in i hjärtat mer än vad andra gör. För mig finns det tre serier som har betytt väldigt mycket för mig genom alla dessa år och som jag skulle ha svårt att leva utan. En av dem skrev jag om redan förra veckan (the oc), en annan är one tree hill men den serien som verkligen är IT för mig är gilmore girls.
 
 Jag hade varit en så kallad serieperson i något år och var väl egentligen ständigt på jakt efter att hitta nya serier att följa även om jag földe ett mycket mindre antal då än nu. Jag chansade när jag bestämde mig för att GG skulle bli min bäbis genom att jag köpte hela serieboxen (ja, hela sju säsonger) efter att bara ha sett åtta avsnitt. Jag hade verkligen inte blivit förälskad då utan tyckte bara att serien var lite mysig och det kunde väl vara kul att se mer. När jag hade sett klart första säsongen var jag som frälst och jag är helt säker på att jag aldrig kommer att förälska mig i en serie på det här sättet igen. Because this is true love ♥
 
Sedan att jag befann mig i en period där jag helt ärligt inte mådde speciellt bra gjorde första upplevelsen av serien ännu bättre för detta var verkligen ett stöd för mig. Serien fick mig att le när jag egentligen inte orkade och för mig betyder något sådan väldigt mycket.
 
 
 ♥ ♥ ♥
 senaste...


- Extant läggs ner efter två säsonger
- Tyrant får en tredje säsong
- Halt and Catch Fire får en tredje säsong
- Bob’s Burgers får en 7e och 8e säsong.
 
- en ny serie från steven spielberg kommer till CBS nästa sommar. Det kommer bli ett mordmysterium att följa.
- penguins pappa kommer att dyka upp i Gotham inom kort.
- Lyndsy Fonseca (Nikita) har fått en roll i Grandfathered
 
- Som tidigare nämnt så kommer PLL att få ett nytt intro när dem kommer tillbaka i januari. Ni kan se det HÄR! Ingen stor skillnad direkt. Det som dock inte syns i klippet är att det varje vecka kommer vara en ny person (av the liars) som gör "shh"-tecknet som Aria innan gjorde i 5,5 säsong.The Shannara Chronicles: trailer


serien har premiär i januari.ikväll har big brother premiär


kl.21 på kanal 11. Ni kan läsa mer om deltagarna HÄR!Pride And Prejudice And Zombies


Trailern är äntligen här :D
Filmen har premiär 26 februari, nästa år.Shadowhunters: 7 minter lång sneak peek


Comic con levererar som vanligt. Här är en sneak peek inför shadowhunters, en lång sådan.New york comic con: del 1


Den här helgen håller new york comic con på och jag önskar verkligen att jag kunde vara där men jag får njuta av att allt snart finns ute på internet... Här är lite vad som hänt än så länge
 
teen wolf panel ι innehåller även trailer (efter 2 minuter) för 5b.
 
Pretty little liars panel ♥ ι del 2 är fanfrågor
 
walking dead panel
kommer mer uppdatering från comic con ikväll.pretty little liars: 4 första minuterna på 6b

jag älskar scream queens så mycket!!!


Jag älskar screm queens redan men den här scenen!!! Alltså sååå rolig och underbar ♥.hemlock grove: trailern för säsong 3


Äntligen är trailern här!pretty little liars: sneak peek på nya introt

Shadowhunters: första sneak peeken


Videon är från Shadowhunters snapchat, där av kvaliten.The Sherlock Special: ny trailer

Mitt första...


Detta inlägg är ett sammarbete mellan mig, Elsa, Sara, Denise och Julia. Så kolla även in deras inlägg ♥
Vi kommer varje onsdag att skriva varsit inlägg och utigå från ett speciellt tema, hoppas vi gillar iden.
 
 
 
 
vi kan gå tillbaka nästan nio år till en vinterkväll hemma hos min bästavän. Jag hade väl ett någorlunda intresse för film redan då men jag hade inte riktigt förstått grejen med att följa en tv-serie. Visst hade jag kunnat följa någon enstaka serie när den gick på tv en gång i veckan och jag hade sett nästan alla avsnitt av lost men det var som att ta lite på ytan bara. Serier var inte i närheten av att ens kallas för ett intresse. Alla fall så en vinterkväll hemma hos min vän frågade hon om jag ville se OC och att hon visste att jag skulle gilla serien. Lite tveksamt sa jag ja och blev blixtförälskad.
 
För att beskriva det kort så ledde vintern till en besatthet. Jag har inte riktigt varit så beroende av en serie som jag var då och såhär i efterhand så kan jag erkänna att det inte ens är min favorit serie längre. En förälskelse måste ju dö ut ;) nej, jag har fortfarande en speciell relation ditt detta underbarn men förhållandet kanske har ändrats lite, vilket alla relationer gör när åren går.
 
Jag kan ärligt säga om jag inte fått upp ögonen för denna serie så skulle jag inte vara den jag är i dag. Det kanske låter töntigt men det är sant för efter det så prövade jag desperate housewives, heroes, one tree hill, dawsons creek och how i met your mother — älskade dem. Gossip girl hade premiär däromkring och två år efter det så fann jag my true love och fortfarande absoluta favorit gilmore girls.Abcfamily byter namn


kanalen abcfamily (pretty little liars, switched at birth, young & hungry, mf.) kommer i januari att byta namn till freeform. Inte nog med det inom de fyra kommande åren så kommer deras originalserier ha dubblats.crazy ex-girlfriend: the sexy getting ready song


en liten something innan serien har premiär nästa vecka...Nancy Drew blir tv-serie


Nancy Drew eller Kitty som vi i Sverige kanske mer känner igen karaktären som kommer snart att bli tv-serie. Serien ligger i det tidiga stadiet hos CBS och det finns fortfarande en chans att dem inte går vidare med projektet men också en stor chans att det kan bli en tv-serie. Caolyn Keene skrev böcker om karaktären mellan 1930 - 1959 men det har gjorts böcker efter denna tid av andra författare. Några filmer har gjorts (första kom ut 1938, senaste 2007) och en tv-serie på 13 avsnitt hade premiär på mitten av 90-talet.
Till skillnad från bla. tidigare filmer och de flesta böckerna så kommer inte Nancy att vara tonåring utan en 30-någonting kvinna. Serien kommer att vara en kriminalserie.
 
Vem tror ni skulle passa i rollen!?sedan sist.


 - Chasing life läggs ner efter två säsonger :(
- Graceland läggs ner efter tre säsonger
- Zoo får en andra säsong
 
- MacGyver får kanske en reboot 
- ABC funderar på en ny superhjälte serie baserat på marvels serietidning Damage Control
- Filmen dödligt vapen från 1987 där Mel gibson spelade huvudrollen kommer kanske att bli tv-serie om fox får som dem vill.
- Hbo funderar på att göra en superhjälte serie baserat på watchmen
 
ι Kommentar från frökentv: men snälla tv-världen, vad håller ni på med? är remakes, spin-off och superhjälte-serier det ända ni kan kläcka fram nu för tiden? ι
 
- Författaren till Wallander, Henning Mankell är död, han blev 67.AHS: hotel (ny teaser)

Ny serie: Grandfathered


Grandfathered är en serie som jag velat titta in men som jag kanske ändå trott att jag inte direkt kommer att börja följa.
en 50-årig ungkarl får reda på att han har en son som i sin tur har en dotter.
 
Jag har säkert nämt det antal gånger förut men jag har jätte svårt för komediserier. Det finns mycket som nog egentligen är ganska bra men jag fastnar nästan aldrig, tyvärr. Desamma gäller INTE grandfathered. En av anledningarna är förståss John Stamos (full house) som jag antar att alla som sett fullt hus gillar och min personliga favorit Josh Peck (drake&josh).
 
Det ända som jag ser som någon negativt med avsnittet var hur snabbt alla accepterade Jimmy (stamos karaktär) även fast han varit frånvarande i 26 år.Inte hans val visserligen då han inte gett sig av när han fått reda på att mamman var gravid utan dem gjorde slut innan han fick reda på det men alla fall. Jag tvivlar på att det skulle gått till så om det var på riktigt. Även om det var sonen som tog kontakt vore det väl inte så enkelt? man blir inte tillhörig i en familj så snabbt, det är orealistiskt men å andra sidan är detta en komedi så vad förväntade jag mig.
 
Förutom det lilla problemet så gillade jag verkligen avsnittet och ser framemot att se mer.Jessica jones: ny teaser

Ny serie: blood & oil


 Nu har ännu en serie jag sett mycket framemot haft premiär nämligen blood & oil.
Vi får följa Billy och Cody som har bestämmt sig för att ge sig ut i världen. När dem är med om en olycka och förlorar alla deas pengar bestämmer dem sig för att pröva på oljebranschen i North Dakota.
 
Serien har innan dens premiär jämförts endel med dallas eftersom båda serierna har ett stort fokus på oljeindustrin. Som jag förstått (har inte följt dallas) så är det antagligen det ända serierna har gemensamt. Dock så gick det ju bra för dallas med sina 14 säsonger, två filmer och en spin-off på tre säsonger men jag tror kanske att det fungerade bättre då än vad det skulle göra idag.
 
Vi får följa ett nygift par som varit tillsammans sedan high school. Dem drömmer om att få uppleva det perfekta livet. Dem hamnar i en småstad i North Dakota där oljeindustrin är väldigt stor och det är möjligt att bli väldigt rik på kuppen. Vi får också följa Hap Briggs vilket är oljekungen, hans framgångsrika fru och sonen Wick som är det svarta fåret i familjen.
 
 
Jag har en liten uppfattning till alla huvud skådespelare, alla fall så att jag vet vilka dem är och lite vart dem synts innan men inte så att jag direkt gillar någon av dem speciellt mycket förutom scott michael foster (greek, chasing life).. Jag älskar SMF, alltså på riktigt. Jag tror jag skulle gilla vad han än spelade för roll i en serie men att han spelar familjens svarta får gör det i mina ögon ännu intressantare. Han speglades ju lite upp som en  halvond karaktär men som nog egentligen mår lite dåligt av hela situationen.
Första avsnittet var helt okej men jag hoppas på en lite starkare fortsättning för jag kommer titta vidare.