Ny serie: supergirl


Piloten av supergirl läcktes riktigt snabbt och finns ute på ett antal ställen på nätet. Jag gillar egentligen inte att se avsnitt redan nu eftersom jag då inte får se fortsättningen fören i höst, men har varit riktigt sugen på att se denna serie så jag råkade göra det ändå... 
Vi får följa Kara som inte är någon mindre än supermans kusin.
 
Jag är som jag nämnt många gånger tidigare väldigt trött på superhjälte serier då det på senaste tiden kryllar av sådana. Dem flesta nya serierna som handlar om någon som ska rädda världen tittar jag inte ens åt för det behövs något mer för att väcka liv i mig. Det som lockade mig till supergirl var alltså inte att jag är ett galet superman-fan och kommer aldrig heller att bli det utan det som lockade mig var att Melissa  Benois (glee) spelar huvudrollen.
 
Jag gillade piloten, ett bra första avsnitt. Jag var lite chockad över att det hända så mycket redan i första avsnittet men tror att det kan vara bra att komma igång i handlingen redan från start istället för att sega sig fram säsong efter säsong (ja, den lär få mer än en säsong kan jag redan säga nu). Skådespelar insatserna var bra och manuset kändes välskrivet så jag kommer definitivt att titta vidare i höst :).
 att se framemot på på NBC 2015-2016


 
handling: ni minns väl serien hereos? serien fick fyra säsonger och sände sitt sista avsnitt 2010.
Handlar om människor som har övernaturliga krafter. Vi kommer att få följa delvis nya karaktärer men även några som vi känner sedan tidigare bla. Noah, Hiro och MATT♥.
När har den premiär? någon gång i höst. Vi kommer kunna se avsnitten på fredagar.
jag tror... att jag kommer se spin-offen av heroes. Jag minns däremot nästan ingenting. Hur slutar serien? jag har ingen aning. Får möjligtvis se om den innan premiären men bara kanske.

 
Handling: en timmes show = musik nummer, sketcher, osv. Neil Patrick Harris är programledare.
När har den premiär? i november.
Jag tror... att detta kan bli riktigt bra. Vore kul att se live. Neil Patrick Harris är ju inte bara en bra skådis utan även fantastisk på scen då han även spelar teater och kan underhålla en publik.
 
Handling: en kvinna hittas naken mitt i new york. Hon ät täck med massa tatueringar men har ingen aning om vem hon själv är eller hur kom kom dit. Med hjälp av FBI inser dem att hennes tatueringar är en ledtråd till olika brott och varje gång ett brott blir löst ju närmare är det hennes identitet.
När har den premiär? i höst kan vi se den på tisdagar.
Jag tror... att den säkert kan vara bra om man gillar sånt vilket jag inte gör i längden så pass på den.
 
Handling: drama som utspelar sig på ett sjukhus.. VI får följa en enenvis och orädd hjärtkiurg.
När har den premiär? vi kan se den på onsdagar i höst.
Jag tror... fast vänta.. va.. Känns det inte ruskigt likt Grey's? med andra ord verkar helt okej.
 
handling: vi får följa en säkerhetsexpert i Las Vegas.
När har dem premiär: i höst och kan ses på fredagar
Jag tror... att nej, jag passar på denna.
 
handling: vi får följa två par som är väldigt olika men vänner.
när har den premiär? i höst, vi kan se den på lördagar
Jag tror... alltså den verkar helt okej men jag tror inte att jag kommer att se den.Big brother kommer tillbka i en helsvensk säsong


YAAAY! kanal 5-gruppen gick precis ut med att det blir en till säsong av bigbrother. I höst kommer alltså en ny säsong, men detta år är det en helsvensk variation. Jag personligen har tyckt att de helsvenska säsongerna varit bättre än när dem blandat så jag är glad för detta beslut. Adam Alsing kommer att vara programledare och allt kommer att sändas på tv11.Ny serie: wayward pines


 Fox nya serie wayward pines är baserat på en bok-triologi av samma namn skriven av Blake Crouch.
Secret service agenten Ethan är på ett uppdrag i Idaho för att hitta två av sina kollegor som har försvunnit. En olycka inträffar och han är med om en bilolycka och när han vaknar upp är han i småstaden Wayard Pines som bär på mer hemligheter än vad han någonsin kunnat ana.
 
Även fast serien verkade väldigt lovande i trailern (ni kan se den HÄR) så var jag lite tveksam innan jag skulle se första avsnittet då serien går på fox. Har inget emot kanalen i sig utan följer till och med några serier på kanalen men denna typ av serie är oftast bättre om en kabelkanal ligger bakom serien. Skulle inte ha oroat mig för OMGFFG!#!!!?+!& SÅ BRA, SÅ HIMLA BRA... Det ända negativa jag har att säga är att det är en typisk sådan där serie som jag verkligen skulle vilja se allt på en gång av men det går inte för bara två avsnitt är ute av serien än så länge, bröööl. Jag ser verkligen framemot fortsättningen.
 
Jag kan beskriva wayward pines såhär - galen, ganska läskig, bra manus, väldigt bra skådespel och helt underbar. Jag älskar småstads miljö också. Just denna stad kanske inte är ultimata myset men jag tycker ändå att känslan nästan är det ändå.. Vill absolut inte bo där, vore hemskt av många anledningar men det är en mys blandad med ursh känsla över det hela.. svårt att förklara så SE SERIEN!
om ni har svenska kanalen FOX så går serien även där på torsdagar, 21.55.
 nu är det bara en vecka kvar.


 Schmidt checkar in på ett hotell i höst


Max Greenfield (new girl) kommer att spela en karaktär i femte säsongen av American horror story i höst som kommer att utspela sig på ett hotell. Det är oklart hur många avsnitt han kommer vara med i så jag vet inte om han bara kommer att gästspela eller faktiskt vara med hela säsongen. Av Ryan Murphys tweetpå twitter antar jag dock att det kommer att sluta illa för honom men vi får väl se...the hillywood show: supernatural parodi

Ny serie: between


Between är en ny kanadensisk serie som har samarbete med Netflix och kommer därför att släppa ett avsnitt i veckan där samtdigt som serien går på kanalen CITY i Canada.Vi får följa människor i staden pretty lake vars alla (nästan) vuxna invånare över 21 år börjar dö utan egentlig orsak.
 
Jag trodde först att serien var baserat på en Stephen King bok men det var några saker i storyn som jag inte tyckte var riktigt honom. Inte för att allt han skriver om är identiska med varandra men det brukar ändå vara några detaljer som gör det till HANS och jag missade det här så var tvungen att dubbelkolla och det är INTE King som ligger bakom denna serie. Den påminner lite om under the dome dock (karantän, osv.) men i en light varation alltså både sämre och då är jag inte ett fan av under the dome heller. Sedan även att det är ungdomar som spelar huvudrollerna. Serien kommer att gå i sex avsnitt
 
Jag hade av någon anledning ganska höga förväntningar på serien men den levde verkligen inte upp till det. Det roligaste var att Jordan Todosey (degrassi) spelar en av karaktärerna i serien. Hon spelar ju Transperson (första och jag tror ända ungdomen som spelat transperson i en tv-serie) i degrassi och ses som en kille där så kände knappt igen henne. sen var bla. Justin Kelly (degrassi) och Jennette McCurdy (Icarly) också med. Jag vill inte klaga på skådespel men det var inge vidare här, tyvärr... Jag anser inte alltid att en serie måste vara automatisk dåligt bara för att skådisarna inte är helt makalösa då det finns många anledningar till sådant men när inte heller handlingen känns speciellt intressant så nja, passar på denna.att se framemot på på CBS 2015-2016


 
Handling: Vi får följa supermans kusin som i 12 år på jorden har hållt sina superkrafter hemliga men när en olycka inträffar bestämmer hon sig för att visa sitt rätta jag.
när har den premiär? i november,  vi kommer kunna se den på tisdagar.
Jag tror... woo, kan bli riktigt bra. Är egentligen trött på alla dessa superhjälte serier men denna är ett undantag.
 
Handling: kommer ni ihåg filmen limitless från 2011? Här får ni fortsättningen i en helt engen tv-serie. Bradley Cooper kommer inte att spela huvudrollen men han kommer att ha en återkommande roll i serien.
när har den premiär? i höst och vi kommer kunna se nya avsnitt på onsdagar
Jag tror... att det kan bli intressant och säkert även ganska bra. Kommer att kolla in serien alla fall men om jag kommer följa serien återstår att se :).
 
Handling: en ny sjukhus serie dock med än seriösare ton än vad vi tidigare skådat.
När har den premiär? vi kan se den på torsdagar i höst.
Jag tror... inte jag kommer se serien av anledning att jag inte gillar sjukhus serier. Dem ända serierna jag har följt som utspelar sig på sjukhus är The mindy projekt och hart of dixie = dem handlar inte om det utan det är mer vad dem råkar arbeta med. Om ni däremot gillar sådana serier så tycker jag verkligen att ni bör ge denna en chans, tror den kan bli riktigt bra.
 
handling: Allison träffar Amy som påstår att hon är hennes skyddsängel.. Sant eller är Amy bara galen?
När har den premiär? i höst och vi kommer kunna se den på fredagar.
Jag tror... att det här kan vara en bra komedi men blir alltid orolig gällande komedier på cbs men tror att angel from hell har en chans även där.
 
handling: en komedi om en familj som fått deras egna familjer.
När har den premiär? i höst, vi kan se den på fredagar.
Jag tror... att jag passar på denna men den verkar helt okej.
 
Handling: (det har inte kommit en riktig trailer än men detta är ett smakprov alla fall).
Serien kommer att handla om några FBI-agenter som hjälper amerikaner som råkat illa ut utomlands.
När har den premiär? i vår.
Jag tror... eller vet snarare att jag inte kommer se denna serie men säkert kul om ni redan följer Criminal minds och andra serier i den stilen.
 
Handling: (det finns ingen trailer till denna serie än)
baserat på filmerna Rush hour där vi får följa en polis i LA som sammarbetar med en detektiv från Kina.
När har den premiär: i vår
Jag tror... verkligen inte jag kommer se serien.Summer of Answers


Vad tror ni? kommer vi få reda på ALLT?Mary-Kate och Ashley Olsen kommer inte vara med i fuller house


Mary-Kate och Ashley Olsen har tackat nej till att vara med i huset fullt's spin-off som kommer att ha premiär nästa år på Netflix.  Dem delade att spela rollen som Michelle i seriens alla åtta säsonger men har för närvarande andra planer och kommer inte att medverka i seriens första säsong.Dead Like Me: säsong 1


Betyg på imdb: 8,2/10 ι mitt betyg: 8/10
 
Vi får träffa Georgia en 18-årig som precis hoppat av College och som inte ser någon glädje i livet. På sin lunchrast på hennes tillfälliga jobb blir hon träffad av en toalettsits och får reda på att det finns ett liv efter detta - hon är nu lieman.
 
Jag tycker att de är tråkigt att serier sällan kommer upp till den här nivån idag. Den är underbar, en aning deprimerade men samtidigt rolig. Är det inte lite konstigt att denna serieide inte har kommit till liv förut? nej, serien är inte ny utan från 2003 men jag kan inte komma på en enda serien eller film som liknar detta vilket gör att den känns unik vilket kanske är tur men alla fall.

Det är en genomtänkt och väldigt smart serie med otroligt fina karaktärer. Vi får dessutom lära känna Georgias (som kallas George för de mesta) familj livet efter hennes bortgång blandat med tillbaka blickar.
Denna serie är ett stort tips om ni faktiskt vill se något som är bra på riktigt.Trailer: Maze Runner: The Scorch Trials


Filmen har premiär 18 september :D även i Sverige.att se framemot på Fox 2015-2016


 
Handling: en ungkarl får reda på att han har en son som dessutom har ett barn.
När har den premiär? i höst.
Jag tror... inte nödvändigtvis att serien kommer att vara jätte bra men jag kommer antagligen att vara en trogen tittare. Största anledningen är Josh Peck (drake & josh), har ju gillat honom i TIO ÅR, galet. Inte enbart skådis-mässigt utan han verkar så himla trevlig och rolig privat också. Alltså ok, vi är inte kompisar eller så men vad man kan se genom instagram, twitter, osv.
 
handling: College + skräck = kan de bli bättre!?
När har den premiär? september
Jag tror.. om ni har det missat alltså (gjort ett antal inlägg om denna serie) att den kommer vara bra. Många skådisar som jag gillar är dessutom med, yay!
 
Handling: Dean Sanderson återvänder hem till staden han växte upp i efter att ha varit med i en populär tv-serie där han spelat en advokat. Dessutom så driver hans familj en riktigt advokat firma.
När har den premiär? i höst
Jag tror... kan nog bli bra om det görs på rätt sätt. Inte säker på om jag kommer att ge serien en chans dock men vi får se.
 
Handling: nej, det är inte en spin-off till pretty little liars ;) utan serien handlar om en patolog i Miami.
När har dem premiär? i höst
Jag tror... jag passar på denna men se den ni
 
handling: vi får följa en man hemsökt av framtiden och en polis hemsökt av sitt förflutna.
När har den premiär? i höst...
Jag tror... verkar bra och jag kommer att kolla in serien för att sedan avgöra om det är något att ha.
 
handling: djävulen kommer till våra skärmar men han är trött på underjorden och flyttar nu till LA.
När har den premiär? i vår
Jag tror... nja, ingenting för mig alla fall.
 
Handling: från skaparna av family guy kommer nu en ny serie. Serien handlar om två familjer som bor i usa, på gränsen till Mexico.
när har den premiär? i vår
Jag tror... att serien säkert kan vara småkul. Kan säkert se något avsnitt när den går på tv men ingenting jag kommer att följa.
 
handling: en 75-årig fd sheriff dör men vaknar upp igen men endast 35-år gammal. Hur? han har fått en andra chans med hjälp av en forskare. Handlingen är inspirerad av Mary Shelley's bok Frankenstein från 1818
När har den premiär? i vår.
Jag tror... att det blir intressant att se hur dem utvecklar detta i modern tid men det blir nog bra.
 
Handling: livet efter college.
När har den premiär? i vår
Jag tror... att den kommer bli nedlagd väldigt snart, tyvärr :)Scream queens: trailern är här!!!

Tråkiga nyheter


bethany joy lenz (one tree hill) uppdatrade detta fär nio timmar sedan på sin instagram.. Tråkigt, tror inte jag kommer se serien nu.. Dags att plocka upp songbyrd (E! valde att inte plocka upp serien till deras kanal) nu tycker jag för där skulle hon vara fantastisk!YYAAY!


yay! Degrassi har äntligen gått ut med när deras säsong forsätter - 21 juli kan vi se forsättningen på säsong 14.
Ingenting bekräftat om en femtonde säsong än men jag hoppas verkligen att det kommer snart.att se framemot på CW 2015-2016


Kära CW, kan ni ta in en normal serie igen? förut var ni underbara men jag börjar ogilla er starkt nu, hejdå!
Handling: Cordon har bytt namn till Containment. Det är en serie skapad av Julie Plec (the vampire diares) baserat på en serie från beglien. En dödlig epidemi bryter ut och staden blir omringad av en karantän. Dem måste nu kämpa för sina liv för att överleva viruset och rädslan.
När har den premiär? i vår
Jag tror... att det kan vara en bra serie men den känns inte ny.. Vi har sett det förr.
 
Handling: en timmes komedi, lite musikalisk. Vi får följa Rebecca som lämnar till hem och jobb för att flytta till Californien och försöka få en framtid med hennes ex som dumpade henne för 10 år sedan.
När har den premiär? i höst, vi kommer kunna se den på tisdagar.
Jag tror... seriöst!? jag är jätte förvånad att denna blivit upplockad över många andra serier som jag tyckt verkat mycket bättre men lär säkert se något avsnitt för att det är en CW-serie men med extremt låga förväntningar.
 
Handling: spin-off på Arrow och the flash.
När har den premiär? i vår
jag tror... blabla.. är så himla trött på CW. Ta in något nytt istället. Tips: en normal och realistisk serie, kanske? det körde ni på mycket förut och folk gillade det men ni har väl glömt bort den bra tiden.vad längtar ni mest till i höst?


Detta är en nog serien jag ser mest framemot i höst.
 
 att se framemot på ABC 2015-2016


Jag kommer såklart göra liknande inlägg med dem andra kanalerna också :) inom kort.
Handling: en kvinna som arbetar med bedrägeri blir själv bedragen.
När har den premiär? troligtvis under våren.
Jag tror... att den kommer uppskattas då det är en Shonda Rhimes (scandal, grey's) serie. Ända anledningen att JAG kommer se detta är dock för att Bethany Joy Lenz (one tree hill) är en av de större rollerna i serien. Har lite svårt att se att den ska kunna bli speciellt långvarig men jag kan ha fel.
 
Handling... en politikers son förvinner och misstänks snart ha blivit dödad för att sedan flera år senare komma tillbaka men är det verkligen han?
När har den premiär? under hösten.
Jag tror... att det här kan va något. Kommer definitivt se några avsnitt när den har premiär och avgöra om det är något att ha eller ej men verkar intressant alla fall.
 
Handling: livet på en utbildning för att bli FBI-agent..
När har den premiär? i höst
Jag tror... inte jag kommer ge denna serie en chans.
 
Handling: visste ni att Ken Jeong var doktor innan han var skådis? så vad är mer passande än en komedi där han faktiskt spelar en doktor.
När har den premiär... i höst.. vi kan se den på lördagar då den kommer gå på fredagar i usa.
Jag tror... bäää, nej tack.. Inga fler kommentarer från mig än så.
 
Handling: en "dokumentär"/komedi om mupparna. Lite mer vuxet är det lovat.
När har den premiär? i höst.
Jag tror... att detta kan bli RIKTIGT bra.. Kommer verkligen kolla in serien.
 
Handling: biblisk historia om tro och svek. Historian berättas av en kung, en poet och en ung hedre.
När har den premiär? i höst. Vi kommer kunna se den på måndagar.
Jag tror... att jag passar på denna då jag sällan finner intresse för sådant.
 
Handling: en oljeläns i North Dakota skapar nya möjligheter. Berättas från ett ungt pars parspektiv.
När har den premiär? i höst, vi kan se nya avsnitt på måndagar.
Jag tror... att det är en typisk mig-serie men blir lite orolig när jag ser att Scott Michael Foster (chasing life) ska vara med i alla avsnitt men han klarade ju av både chasing life och Once upon a time förra året så jag hoppas det ska gå bra. Kul att se Chace Crawford (gossip girl) i en serie igen också :).
 
handling: Året är 1982 och några detektiver försöker hitta en seriemördare.
När har den premiär? i höst.
Jag tror... AHH.. Kommer sååå se detta. Dels för handlingen men även för många av skådisarna. Mest för Ed Westwick (gossip girl) kanske men även för några av dem andra :).
 
Handling: en familj som är katoliker får tänka om när några av deras hemligheter kommer ut.
När har den premiär? i vår.
Jag tror... inte att serien blir speciellt långvarig helt ärligt.
 
Handling: en barnslig man hjälper sin bror när han behöver en barnvakt.
När har den premiär? oklart så troligtvis under våren.
Jag tror... inte att detta kan vara bra så pass på den.När börjar serierna i sommar?


Datumen är när VI kan se avsnitten. Alltså dagen efter Usa och Canada.
ABC
The Whispers - SERIEPREMIÄR 2 juni
Mistresses - säsong tre har premiär 19 juni
Rookie Blue - säsong fem forsätter 26 juni
 
NBC
Aquarius - SERIEPREMIÄR 29 maj
Hannibal - tredje säsongen har premiär 5 juni
Mr. Robinson - SERIEPREMIÄR 6 Augusti
The Carmichael Show - SERIEPREMIÄR 8 augusti
 
 
 
 CBC
Under the Dome - tredje säsongen har premiär 26 juni
Zoo - SERIEPREMIÄR 1 juli
Extant - säsong två har premiär 2 juli
 
FOX
Wayward Pines - SERIEPREMIÄR 15 maj
 
CW
beauty and the beast - säsong tre har premiär 22 maj
 
AMC
halt and catch fire - säsong två har premiär 1 juni
The Making of the Mob - SERIEPREMIÄR 16 juni
fear the walking dead - SERIEPREMIÄR någongång i juli
 
 
Abc family
pretty little liars - säsong sex har premiär 3 juni
Stitchers - SERIEPREMIÄR 3 juni
Melissa & Joey - säsong fyra forsätter 4 juni
baby daddy - säsong fyra forsätter  4juni
the fosters - säsong tre har premiär 9 juni
Becoming Us - SERIEPREMIÄR 9 juni
Chasing life - säsong två har premiär 18 Augusti
Switched at birth - säsong fyra forsätter 25 Augusti
 
Netflix
Grace and Frankie - SERIEPREMIÄR 8 maj
orange is the new black - tredje säsongen har premiär 12 juni
sens8 - SERIEPREMIÄR 12 juli
Bojack horse man - andra säsongen har premiör 17 juli
Wet Hot American Summer: First Day of Camp - SERIEPREMIÄR 17 juli
 
HBO
True detective - andra säsongen har premiär 22 juni
Ballers - SERIEPREMIÄR 22 juni
The brink - SERIEPREMIÄR 22 juni
 
Showtime
Penny Dreadful - andra säsongen hade premiär 4 maj.
Ray Donovan - säsong tre har premiär 13 juli
Master of sex - säsong tre har premiär 13 juli
 
lifetime
Devious Maids - säsong tre har premiär 2 juni
 
 
 
USA
Royal Pains - sjunde säsongen har premiär 3 juni
Complications - SERIEPREMIÄR 19 juni
Suits - säsong 5 har premiär 25 juni
Mr robot - SERIEPREMIÄR 25 juni
Graceland - säsong tre har premiär 26 juni
Playing House - säsong två har premiär 5 Augusti
 
TNT
Major Crimes - säsong fyra har premiär 9 juni
Murder in the First - säsong två har premiär 9 juni
Rizzoli & Isles - säsong sex har premiär 17 juni
Proof - SERIEPREMIÄR 17 juni
The Last Ship - andra säsongen har premiär 22 juni
Falling Skies - säsong fem har premiär 29 juni
Cold Justice - säsong tre har premiär 1 Augusti
Public Morals - SERIEPREMIÄR 18 augusti
Legends - säsong två har premiär 26 Augusti
 
FX
Tyrant - andra säsongen har premiär 17 juni
Sex&Drugs&Rock&Roll - SERIEPREMIÄR 17 juli
Married - säsong två har premiär 17 juli
The Strain - säsong två har premiär 13 juli
 
syfy
Defiance - säsong tre har premiär 13 juni
Dark matter - SERIEPREMIÄR 13 juni
Killjoys - SERIEPREMIÄR 20 juni
Dominion - säsong två har premiär 10 juli
 
 
Strarz
Powers - andra säsongen har premiär 7 juni
 
MTV
teen wolf - femte säsongen har premier 30 juni
Scream - SERIEPREMIÄR 1 juli
faking it - säsong två forsätter 1 september
awkward - säsong fem har premiär 1 september
 
Disney channel
Girl meets world - säsong två hade premiär 12 majTrue detective s2: TRAILERN ÄR HÄÄÄÄÄÄÄR!


Längtar sååå otroligt mycket!!! The mindy projekt läggs inte ner


YAAAAY, hulu har plockat upp the Mindy projket för en fjärde säsong på hela 26-avsnitt.
Efter att fox la ner serien för lite mer än en vecka sedan så hade hulu redan då planer att få serien till sin egen och nu är det bestämt. Jag är personligen väldigt glad över hulus beslut mest för att serien inte fått ett avslut men också för att jag älskar serien väldigt mycket.Between


På torsdag kan vi se första avsnittet av serien between. Avsnitten kommer att läggas ut på netflix varje torsdag.pretty little liars: sammanfattnings video s.1-4


Älskar denna, riktigt bra gjord!!!CBS förnyar också...


The Good Wife får en sjunde säsong
Person of Interest får en femte säsong
Hawaii Five-0 får en sjätte säsong
Elementary får en fjärde säsong
CSI: Cyber får en andra säsong
The Odd Couple får en andra säsong
NCIS får en trettonde säsong
Blue Bloods får en sjätte säsong
NCIS: Los Angeles får en sjunde säsong
Criminal Minds får en elfte säsong
 
 
redan förnyade serien sedan innan är även - Madam Secretary, NCIS: New Orleans, Scorpion, The Big Bang Theory, Mike & Molly, Mom och 2 Broke Girls.scream: promo


Första juli here we come... :Dförnyad eller inte förnyad det är frågan...


yes, det är maj så detta kommer inte vara det sista inlägget med förnyade och nerlagda serier ni ser denna månad.
The Mysteries of Laura får en andra säsong
The Night Shift får en tredje säsong
undateable får en tredje säsong
Bones får en elfte säsong
 
About a boy får INTE en tredje säsong
Marry me får INTE en andra säsong
Stalker får INTE en andra säsong
Backstrom får INTE en andra säsong
Battle creek får INTE en andra säsong
The State of Affairs får inte en andra säsong
The McCarthys får INTE en andra säsong
Constantine får INTE en andra säsong
The Following får INTE en fjärde säsongtrue detective: säsong 2 posters

The Vampire Diaries 6x22 Promo


sista avsnittet med Nina :(förnyat eller ej...


Efter mitt inlägg igår så gick ABC ut med nästan alla av deras serier som blivit förnyade och tre (plus revange) serier som vi tyvärr får säga hejdå till...
 
Grey’s Anatomy - får en tolfte säsong
Scandal - får en femte säsong
Nashville - får en fjärde säsong
Once upon a time - får en femte säsong
Castle - får en åttonde säsong
Secrets and Lies -  får en andra säsong
Galavant - får en andra säsong
 American crime får en andra säsong
Marvel’s Agent Carter - får en andra säsong
Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D - får en tredje säsong
Modern Family - får en sjunde säsong
Fresh Off the Boat - får en andra säsong
black-ish - får en andra säsong
The Middle - får en sjunde säsong
The Goldbergs - får en tredje säsong
(även how to get away with a murderer men det har bekräftats tidigare)
 
Resurrection - får inte en tredje säsong
Forever - får inte en andra säsong
Cristela - får inte en andra säsong
 
 
Förutom ABC så gick även CW ut med att Hart of dixie och The Messengers läggs ner. Väldigt förväntat dock. HoD har ju vetat själva att dem antagligen inte får en fortsättning och gjorde ett bra serieavslut. The Messengers har jag varit nästan helt säker på ska läggas ner innan den ens haft premiär..sense8: trailer ♥


5 juni finns alla 12 avsnitt ute på netflix!!!förnyat och sånt...


Eftersom det är maj så kommer jag ständigt att uppdatera er om serier denna månad då det är NU som dem flesta seriena förnyas eller läggs ner och här är senaste nytt...
 
- Orphan black får en fjärde säsong och om allt vore i sin ordning skulle jag vara jätte glad men tycker hittills inte denna säsong har varit lika bra som dem innan så whatever ;) nej men det blir nog bra.
- izombie får en andra säsong
- the simpsons förnyas med två säsonger på en gång.
- The mindy projekt läggs ner av fox dock är det inte helt ute för serien då hulu kanske kan rädda serien med en säsong till vilket jag hoppas.
- Helix läggs ner efter endast två säsonger.Stitchers: sneak peek's


june 3th its the time...dagen innan om ni befinner er i usa eller canada.pretty little liars: 6x1 promo

ännu fler spin-offs på gång.


Snart kommer många av de klassiska serierna som tidigare varit populära på tv-rutan att komma tillbaka med spin-offs som kommer att vara en slags fortsättning till varje serie. Kanske har ni hört att heroes (2006-2010) kommer tillbaka redan i höst med en ny serie som kommer heta heroes: reborn. Sedan blev det även klart att huset fullt(1987-1995) kommer med en fortsättande serie nästa år. De två är dock inte alla som på senaste tid blivit bekräftade att komma tillbaka så vilka mer serier är det dags att kolla ikapp för att kunna hänga med i svängarna?! 
 
 Twin peaks (1990-1991)
Då... Serien fick bara två säsonger men har hållt sig populär i alla dessa år. Jag var inte ens född när sista avsnittet sändes Men har ändå lyckats höra väldigt mycket om serien och fått ett intresse för den. Vi får följa en liten stad när en ung kvinna precis blivit mördad... Serien blev nominerade till 14 Emmys under sin första säsong vilket är galet mycket. 
vad kan vi se framemot? 2016 har serien premiär, nio avsnitt och många ansikten att känna igen. 
 
arkiv X (1993-2002 + 2filmer)
Då... Jag har personligen ingen relation till denna serie FÖRUTOM att det var inspelat väldigt många avsnitt på mina VHS-band när jag ville se Mumin när jag var yngre (ok, älskar fortfarande Mumin). Serien handlar om två FBI-agenter och lite övernaturligt inslag vad jag förstått. 
vad kan vi se framemot? många gamla karaktärer kommer att återvända och serien har premiär 2016.
 
Heroes (2006-2010)
Då... detta är ända serien på listan jag faktiskt följt medans den gick på tv men det är inte speciellt konstigt då det inte var speciellt länge sedan den sände sitt sista avsnitt på tv :). Första säsongen var väldigt bra och resterande säsonger var bra. Serien handlar om folk som har superkrafter i ett vanligt samhälle. 
Vad kan vi se framemot? Serien har premiär i höst och kommer att fokusera mestadels på nya karaktärer men några från original-serien kommer att dyka upp. 
 
Full house (1987-1995)
då... Serien var populär på 90-talet och har fått gå i repris många år efter att serien sände sitt sista avsnitt. Familjedrama som funkade då men kanske inte lika bra nu, eller? 
Vad kan vi se framemot? Netflix plockade upp serien för någon vecka sedan och avslöjade att den skulle ha premiär någon gång under 2016. Flera karaktärer från original-serien kommer att vara med.
 
Coach (1989-1997)
Då... Hade aldrig hört talas om denna serie innan jag såg att den skulle få en fortsättning. Huvudrollen spelas av Craig T. Nelson (parenthood) och serien fick hela nio säsonger. Handlar om en tränare som dessutom är en pappa. 
Vad kan vi se framemot? Finns inget premiär datum än men serien kommer att gå på NBC när den har premiär. kommer delvis att utspela sig på college. 
 
Mr. Show (1995-1998)
då... En sketch-komedi som gick på HBO På 90-talet. 
Vad kan vi se framemot? HBOserie blir nu NETFLIXserie. 
 
Även några tecknade serier kommer att komma tillbaka på rutan snart, exempel → powerpuff pinglorna, danger mouse och ankliv.
 
 
kommer ni se någon av serierna?
jag kommer förhoppningsvis att se twin peaks och Heroes.may the 4th be with you


Idag är det internationella star wars dagen och jag ska fira det genom att äta massa gott och titta på the OC.vad är er dröm?


Min mest filmrelaterade dröm är att åka till Burbank, California. WBstudio. Åka runt där bla gilmore girls och Hart of dixie har filmat. Där bland annat Pretty little liars och Big bang therory fortfarande filmas in, vore det inte helt galet fantastiskt!? sedan har dem även några utställningar just nu. exempelvis så är en Batman utställning aktuell just nu och bara tanken att gå in i en av deras shoppar får mig att le brett.
 Men nu när vi (dem flesta av oss alla fall) befinner oss i lilla landet lagom så ska vi kanske tänka på vad som faktiskt är möjligt här Och just nu. Såklart är det möjligt att åka iväg men det är kanske inte något vi kan göra den närmaste tiden då det konstar mycket pengar och det tar ju ett tag att spara ihop det.
 
Så vad är möjligt att göra just nu?! 
- filmmuseet i Kristianstad(skåne) 
 Sveriges ända filmmuseum :(.
Om det lågt i Stockholm hade jag antagligen besökt det flera gånger så ni som bor i närheten och är filmintresserade måste verkligen åka ditt. Någon som varit där?
 
 
passa även på när det är utställningar.
Jag kommer att bli bättre på att tipsa er om dessa då dem bara är under korta perioder vanligtvis. 
Även filmfestivalen som är varje år i november Plus en veckas gratis bio utomhus varje år i augusti. Ni som är under 18 har även tillgång att gå på filmfestivalen junior i april varje år. Man får såklart gå på junior även som vuxen men dem riktar sig speciellt in på barn och ungdomar.
 
Så lets face it Sveriges utbud kanske har några guldkorn men dem är tyvärr få så drömmen vore såklart att vinna pengar... 
vad hade ni gjort om ni vann?! på bio i maj...


 Vilka filmer vill ni se nu i maj på bio? Dessa tre är jag mest sugen på att se :)Vilken avengers är du?


Nu har avengers: age of ultron gått på bio i 1,5 vecka...
så varför inte kolla vilken karaktär ni är mest lik?! 
Tryck på bilden för att göra testet ↓the last witch hunter...


Filmen har premiär 23 oktober i usa och inget spikat datum i sverige men lutar mot december i dagsläget.
 
The last witch hunter handlar om den sista häxjägaren och striden mot att utplåna de sista häxorna som finns kvar i det nutida New York...
 
Med i filmen är bla. Vin Diesel, Elijah Wood, Rose Leslie
 

en liten fråga...
 Vad hade ni köpt om ni vann på lotto?Greek Reunion i chasing life


Amber Stevens (greek) kommer att dyka upp i andra säsongen av chasing life i sommar. 
Hon kommer att spela rollen som Frankie, en god Vän till Leo. Greek-reunion much? ;)