Nyligen förnyade serier


yes, tre serier har alldeles nyligen blviit förnyade, nämligen dessa ↓
house of lies - får en femte säsong
new girl - det blir en femte säsong
the americans - det blir en fjärde säsong
 
update: Bloodline får en andra säsong
House of cards får en fjärde. Vilken lögnare gifter sig?


I juni är pretty little liars tillbaka igen och antagligen mer spännande än någonsin. Först kommer lögnarna förstås fortsätta vara dockor i A (eller ska vi säga C's?) dockskåp men enligt I Marlene king så kommer vi ha sett A' utan mask senast 6x10 och sedan blir det tidsdhopp fyra år fram i tiden för vem behöver egentligen college? ;)
Så vad ska vi se framemot efter fyra år? Bland annat ett bröllop och det är en av lögnarna som kommer att gifta sig.
Om det är någon av paren som är tillsammans nu så tror jag Hanna och Caleb då dem är utan tvekan det starkaste paret just nu och kommer nog fortsätta att vara det också.Killing Jesus


Den 5e och 6e april kommer mini-serien killing jesus att ha premiär så om ni har National Geographic Channel så kan ni se serien på söndag (5/4) och måndag (6/4) 20.30, serien är alltså bara i två delar.
så vad handlar serien om? Baserat på en bok av Bill O'Reilly och Martin Dugard och handlar om Jesus liv och allting som till slut ledde till att han blev mördad.
 
I rollerna kommer vi bland annat kunna se Stephen Moyer (true blood), Haaz Sleiman (Nurse Jackie), John Rhys-Davies (sagan om ringen), Rufus Sewell (dark city), Kelsey Grammers (cheers) och Emmanuelle Chriqui (cleaners).The Mortal Instruments blir tv-serie


Abcfamily har nu bestämt sig för att ge The Mortal Instruments en andra chans eftersom det inte gick speciellt bra när filmen hade premiär för snart två år sedan.
serien kommer att heta  Shadowhunters och kommer att följa 18-åriga Clary som får reda på att hon är en mänsklig ängel som är född för att jaga demoner.. Inga mer detaljer om detta finns än förutom att produktionen börjar i maj med bland annat rollsättning.
 
Vilka skådisar tror ni passar till rollerna?
personligen ser jag gärna någon helt ny skådis till huvudrollen och hoppas att serien blir bättre än vad filmen var.Min såkallade pappa (2014)


 Betyg på imdb: 6,2/10 ι Mitt betyg: 7/10
 
Efter ett bråk med sin pojkvän som hon väntar barn med bestämmer sig Malin för att söka upp sin pappa som hon aldrig har träffat. Hon lyckas för att sedan se att han är en olycklig och självupptagen skådespelare. Allt förändras dock när han drabbad av en stroke och tappar minnet.


Jag har jätte svårt för Ulf Malmros och tycker personligen att den ända bra filmen han ligger bakom är den bästa sommaren (2000) men jag hade ändå någon slags förhoppning angående den här filmen då den verkade lite annorlunda mot hans andra filmer och det var den på ett posetivt sätt. Det känns inte som en typsik Malmros film och det är jag glad för och jag gillade verkligen att det är en mörkare och seriösare ton och inte bortkastad med långsökt humor vilket jag påsätt och vis förväntade mig.
 
Filmen kommer väldigt långt mer dens otroligt duktiga skådespelare. I synnerhet Nyqvis som jag tyckte spelade sin roll väldigt bra men även andra som exempelvis Vera Vitali (Arne dahl), Sverrir Gudnason (flugparken), Johannes  Brost (rederiet) och Henrik Dorsin (solsidan) gör ett mycket bra jobb med deras roller.
slutet är en riktig tankeställare som sätter filmen på plats. Det känns trovärdigt vare sig jag gillar det eller ej. Helt klart en sevärd film och en av de bättre svenska filmerna under förra året.
 
med i filmen är: Michael Nyqvist, Vera Vitali, Sverrir Gudnason, Johannes  Brost, Henrik Dorsin, med flera.Nytt på AMC i sommar/höst


 
Handling? I de upptagna familjerna är en Synth ett måste. Det är en hög utvecklad robot som hjälper oss i hemmet men så lik en människa så det kommer förändra oss för alltid.
Åsikt: Detta är en remake på våran svenska serie äkta människor som fick en stor succe på svt 2012-2013. Den var väldigt bra så visst detta kan bli bra men är alltid lite skeptisk när saker och ting görs om.
 
Handling: en krigare och en ugn pojke tar sig ut på en farlig resa för att hitta upplyssning.
åsikt: nja... Inget för mig men kanske för er ;)
 
och såklart walking deas spin-offen som fått ett fruktansvärt dåligt namn...
Handling: en familjs kamp om överlevnad i en värld full av zombies
Åsikt: gillar ni walking dead så kommer ni med störta sannorlikhet även att gilla spin-offenHart of dixie 4x10 (troligtvis serieavslut)


Hart of dixie har varit en ganska svängig serie för mig men som jag ändå alltid har tyckt om. Jag älskade de två första säsongerna medans jag tyckte att tredje var ganska dålig (hade inget att göra med Joel, utan andra faktorer). Den fjärde och antagligen sista säsongen har faktiskt varit förvånansvärt bra
Så sista avsnittet då!? CW har ju inte officiellt lagt ner serien än även om ja, alla med en hjärtna vet att det nog kommer att bli så.  Kanalen får bara ta vidare en serie till av tre och tror nykomlingen izombie åtminstone får en säsong till. Alla fall jag kunde inte riktigt föreställa mig att HoD skulle kunna få en fortsättning och kan det ännu mindre efter att ha sett slutet på serien. Jag gillade slutet och är glad att alla fick värdiga slut. Jag tycker dock att det är jätte tråkigt att sådana här serier är väldigt kortlivade nu för tiden och tas över av så mycket övernaturligt men det är som det är och jag nöjer mig med det jag har kvar.

♥ Vad tyckte ni!?ATX tvfestival: 9 till i GG-panelen ♥


Äntligen så har några namn lagt till för vilka som kommer att vara med i Gilmore girls panelen på ATX tvfestival i sommar...
Lauren Graham, Alexis Bledel och skaparen av serien Amy sherman-palladino var redan klara till detta när nyheten kom ut men vilka mer som kommer att vara på plats är...
♥  Jared Padalecki (Dean)
♥ Scott Patterson (Luke)
♥ Kelly Bishop (Emily)
♥ Keiko Agena (lane)
♥ Liza Weil (Paris) 
♥ Yanic Truesdale (Michel)
♥ Liz Torres (Miss patty) 
♥ Sean Gunn (Kirk) 
♥ John cabrera (Brian)
 
 
Är mest glad över Jared Padalecki, Liza Weil, scott patterson och Kelly Bishop. 
Dem jag personligen saknar på listan är Milo ventimiglia (tror dock chansen är liten), David sutcliffe och självklart Melissa MCcarthy. 
 Heroes Reborn: Hiro återvänder


yay! Igår bekräftades det att Masi Oka som spelade rollen som Hiro kommer att återvända till spinoffen av Heroes tillsammans med Jack Coleman Som spelat rollen som Noah. Samtidigt fick vi även reda på att serien har premiär i höst :).
 
Jag hoppas på fler karaktärer från heroes återkommer och att vi inte bara ska få se nya ansikten. Born free (1966)


Betyg på imdb: 7,3/10 ι Mitt betyg: 8/10
 
Baserat på en sann historia om det gifta paret George och Joy som uppfostrar lejonet Elsa i Kenya men när Georges jobblicens går ut några år senare måste dem åka hem till England igen. Dem får erbjudande att sätta in henne på ett zoo men Joy vägrar och bestämmer sig för att låta henne bli fri men det är lättare sagt än gjort.

Born free är en av de finaste filmerna jag någonsin sett där ett djur är i fokus. Handlingen är lättsam men ändå väldigt stark och gillar ni djur så är filmen verkligen ett måste att se. Jag har lite blandade känslor angående filmer från 60-talet (och innan) då dem har en tendens att vara lite handlingslösa men det finns några undantag och detta är verkligen ett av dem. Skär verkligen rakt in i hjärtat och jag har nu efter filmen stor lust att läsa boken som filmen är baserad på. 
 

" she can't make it. she can't think. she can't mix with her own kind... She can't do anything the wild animals do to survive. You've done too good a job on her. You've made her tame. It's too late to try to let her go wild now. All we're doing is making her miserable, torturing her. How could you be so cruel? "

 

 
med i filmen är: virginia McKenna, Bill Travers, med flera.Vilken är er favoritfilm?


Jag är ibland förundrad att folk inte kan svara på detta för det händer väldigt ofta. Även av personer som tittar mycket på film och kan ändå inte ge svaret på vilken film som faktiskt fångat ens hjärta lite extra men NI ska väl vara bättre än att ge mig ett sådant svar :) så vilken är er absoluta favoritfilm? Min är walk the line och jag är i allmänt väldigt svag för filmer som kretsar kring musik speciellt om dem bär på en lite tyngre handling.
 Är ni förresten filmintresserade och singlar så MÅSTE ni verkligen checka in Mazily stort tips.
Dem frågade om jag kunde tipsa dem so why not.pretty little liars: 5x25 (säsongsavslut)


Äntligen är det ute, vi vem vem som är bigA efter hela fem säsonger. Det här med attt vi skulle tycka att det var uppenbart när man fick reda på sanningen som keegan allen (om han nu inte syftade på Mona i detta men har för mig att han sa det efter att man visste att hon var original A) sa i någon intervju förut tycker jag däremot inte stämde alls..
 Jag gillade att dem körde på tvilling- teorin även fast det var en annan tvilling än i böckerna. Förresten gick I. Marlene King precis ut med vi kan ha sett Chaeles (alltså A) ansikte tidigare. Men alla fall något som var ett till och med större OMG-moment än att vi fick reda på vem A var var exmeplvis att...

♥ MONA LEVER!!! Jag blev väldigt glad över detta faktum
♥ slutet... I skogen mitt i ingenstans.. Jag hoppas innerligt att säsong sex börjar DÄR och att dem inte redan blivit räddade.
♥ Spencers föräldrar vet om A - det var på tiden. Nu berätta för alla andra också.
♥ Andrew är läskigare än vad jag anande... Vad håller han på med!?! tror nästan att han kan vara tvillingen. Där det faller är ju att han är yngre men vad tusan om han är bigA så är det väl ändå troligt att han kan kan komma in på high school bara för att ändå. Dessutom gick IMK förut ut med att bigA varit inlagd på radley tidigare och kan ju då missat endel och måste ta igen.
 
Vad tyckte ni!?stort avslöjande inatt!


Inatt sker en stor seriehändelse och vi är närmare slutet är någonsin av pretty little liars. Inatt kommer vi få en stor ledtråd till vem Big A är, så stor att vi kommer förstå vem är det sagt...
Den jag alltid har trott är en person som i nu läget kan se ganska oskyldig ut vilket har gjort att jag börjat backa och försökt på senare tid hitta någon annan som kan vara skyldig.. Den jag tidigare trott är Alison men jag vet inte, känns osäkert just nu.

♦ Om ni vill se avsnittet live inatt (börjar 01.00) gör det HÄR !!!Chasing life: säsong 1


 Betyg på imdb: 8,1/10 ι Mitt betyg: 8/10
 
Aprils liv förändras totalt när hon blir diagnostiserad med cancer endast 24 år gammal.
 
Chasing life passar perfekt in på abcfamilys serieschema. Det är en lättsam serie som handskas med ett viktigt ämne som drabbar alla då det är så pass vanligt (33% får sjukdomen någon gång i livet) även fast det inte är lika vanligt att det drabbar någon som precis startat sitt vuxna liv men det händer, tyvärr.
 
Vi får följa den 24-åriga April som jobbar på Boston newspaper. Hon tar sin jobb på störta allvar och vill vara bäst på det hon gör. Genom att hon gör ett blodtest för att få intervjua en känd sport-personlighet får hon senare reda på att hon har leukemi.
 
Jag ÄLSKAR den här serien. Den startade på en mycket hög nivå och fortsatte med det genom hela säsongen. Chasing life är nästintill mitt nya parenthood vilket är höga ord för att komma från mig så jag hoppas att nästa säsong håller sig lika högt.
Alla skådespelare är nya för mig förutom scott michael Foster(greek) som spelar rollen som Leo, vilket jag enbart ser som något positivt i tv-serie sammanhang. 
Rekommenderar Verkligen att ni ser serien. Säsong två har premiär i sommar!!!Jake T. Austin lämnar the fosters


Jake T. Austin som spelar karaktären Jesus i the fosters kommer alltså inte följa med till säsosng tre.
Väldigt tråkigt, han var störta anledningen till varför jag började följa serien. Hoppas han gör något gästspel i serien men vi får se...
 Chasing life 1x21 promo


Ända serien jag får tårar i ögonen av att bara se en promo, tisdag komsi!glee (serieavslut) !!!


 Glee är en serie som jag har hatälskat så länge... Skönt att säga hejdå samtidigt som jag på sätt och vis ändå vill se nya avsnitt. Det här är inte en serie som jag älskade vid första avsnittet och jag är en av dem som tycker att serien blev bättre när dem flyttade till new york. Jag har med tiden lärt mig att älska glee på grund av sina fina karaktärer. Serien har många halvbra avsnitt men kan chocka än totalt för ibland har serien bjudit på helt fantastiska avsnitt så jag nästan har velat springa iväg och gråta lite av kärlek.

 
Igår släpptes dem två sista avsnitten av serien och dem var väldigt bra, värdigt slut. Ena avsnittet var ett flashback avsnitt som verkligen kändes som ett avsnitt från första säsongen dessutom inkluderade dem Finn i det och dem gjorde det så fint dessutom... Sista avsnittet var ett fint slut på serien och där hade dem lyckats totalt - så bra! Jag gillade att Sam fick ta över glee och det var inget som jag förväntade skulle hända men det är nog mest trovärdigt att han får göra det med tanke på att dem andras öden inte är i Ohio längre.

Tycker att det blivit lite tråkigt att nästan alla serier nu för tiden avslutar med ett tidshopp med glee är en av de serierna där det verkligen behövdes. Att Rachel slutade upp med Jesse är kanske det bästa som skulle kunna ha hänt. Där är ett par som faktiskt har jätte bra kemi på skärmen men jag antar att det beror på att dem även är bästa vänner på riktigt när kameran är släckt.

Vad tyckte ni!?
 
 några av mina favorit uppträdanden i glee...
 Bethany Joy Lenz återvänder...


Snart kan vi se Bethany Joy Lenz (one tree hill) på tv-rutan igen i Shonda Rhimes kommande tv-serie Smoke and Mirrors. Serien kommer handla om en bedrägeriutredare som även själv blir bedragen av hennes fästman. Bethany Joy Lenz kommer att spela denna fästmans fru som gör allting gör sin man.
Jag hade personligen hellre velat se henne i songbyrd där hon skulle spela huvudrollen men E! valde att inte plocka upp den serien. Har aldrig fastnat för en av Rhimes (scandal, greys) serier tidigare men hoppas kunna göra det när denna får premiär.endast en säsong till för downton Abbey


Sjätte säsongen blir tyvärr den sista för downton Abbey.
Den sjätte och sista säsongen har premiär i höst.
kommer ni att sakna serien!?
 Turist (2014)


 I januari när guldbaggen sändes på tv så vann Turist överlägset mest priser på hela galan däribland även för bästa svenska film...
Betyg på imdb: 7,4/10 ι Mitt betyg: 6/10
 
En familj är på semester i Alperna när en lavin vänder upp och ner på hela deras semester som skulle bli så underbar.
 
 
Turist är en annorlunda film som känns väldigt unik i jämförelse med dem flesta svenska filmerna som haft premiär på senaste tiden men den är även väldigt långsam och tystlåten och själva handlingen skulle verkligen passat bättre som en kortfilm på SVT än en långfilm som gått på bio. Det är en känslomässig film med ett väldigt bra skådespel från ALLA som medverkar. Den känns väldigt realistisk men är långt ifrån perfekt men ändå sevärd.
 Filmen har även några sidohandlar som inte är särskilt relevanta men passar ändå in och hur folk känner varandra är fortfarnade ett stort frågetecken för mig.. Mer bakgrundshistoria, tack..
 
Med i filmen är: Kristofer Hivju, Johannes KuhnkeLisa Loven Kongsli, Brady Corbet, med flera.Trailern för paper town är här!!!!


 
 Vem längtar till juli!?pretty little liars: 5x25 promo


Aldrig längtat såhär mycket till ett final avsnitt... gahScream Queens: ny teaser

Ny serie: iZombie


Skaparen bakom Veronica mars är nu tillbaka med en ny serie. Serien är löst baserad på serietidningen med samma namn - iZombie.
Gillar ni Veronica Mars så är jag nästan helt säker på att ni kommer tycka om izombie också. Serien känns nyskapande och annorlunda men det handlar ändå om en zombie(ish) och jag är så galet trött på att nästan alla nya serier nu för tiden hakar på trenden att handla om något övernaturligt. Vart är alla vanliga hederliga realistiska draman som man känner igen sig i!? Ja, dem finns men antalet är så otroligt litet så det nästan är pinsamt.

Första avsnittet var helt okej även fast jag förväntade mig mig att falla lite mer för handlingen än vad jag gjorde men för att faktiskt bara vara ett pilot avsnitt var det helt klart över godkänt. Serien är ett crimedrama och en ny utredning kommer att ske varje avsnitt, och vad jag vet så har CW inte haft ett sådant upplägg på sina serier så länge jag kollat alla fall och det har jag varit tacksam för. Jag tror däremot att det inte gör så mycket att just izombie får helt nya fall i varje avsnitt eftersom det även lär vara ganska mycket handlingen ändå, när jobbet slutar så att säga.
 
Jag kommer förhoppningsvis att se hela säsongen och tror att serien kan utvecklas till något vackert.
Vad tyckte ni!?izombie: sneak peeks


 
 tips: 100 code


Jag vill tipsa er om den nya serien 100 code som är en svensk/amerikansk serie med många välkända ansikten mestadels svenskar så som Michael Nyqvist, Peter Eggers, Hedda Stiernstedt, Anna Åstrand, mf men även några amerikanska bland annat så spelar Dominic Monaghan (lost) en av huvudrollerna. Det är ett crimdrama så lär bli väldigt spännande att följa.
Serien finns att se på HBOnorcdic så om ni inte har ett konto där skaffa ett. Nytt avsnitt varje fredag!SERIETIPS: chasing life


I somras hade ett nytt drama på abcfamily premiär men jag stormvägrade att börja följa just den serien även fast den verkade bra av anledningen att den handlar om en som har cancer. Jag är väldigt hypokondrisk och livrädd för sjukdomar så jag undviker väldigt ofta sådant som fokuserar på dödliga ting. Av någon anledning så brydde jag mig inte om detta alls förra veckan och gav serien en chans och det ångrar jag inte för fy så bra.

Serien är utan tvekan det bästa som går på kanalen just nu och det näst bästa (orphan black, jag överger dig inte än) jag sett i år. Det intressanta i detta är att vi får följa en ung person som drabbas, endast 24 år.Unbreakable Kimmy Schmidt: säsong 1


Betyg på imdb: 8,5/10 ι Mitt betyg: 6/10
 
Efter att blivit räddad från en domedagskult så vill Kimmy börja om sitt liv på nytt i new york.
 
Jag var väldigt spänd över att se Kimmy Schmidt efter att nbc skickat vidare serien till netflix och kul med en komedi för en gångs skull. Detta är inte en typiskt netflix serie men det har också sina orsaker till varför det är så. Dels för att serien från början skulle gått på nbc och kan därför inte riktigt mättas med netflix originalserier som i alla fall mina ögon har en högre kvalite. Serien är inte dålig men väldigt överdriven för min smak och jag skrattade bara någon enstaka gång.
 
Ellie Kemper (the office) passar perfekt till rollen som Kimmy men hela hon är så överdriven så det nästan är jobbigt att titta på. Jag hade väldigt svårt för henne i början och det  tog ungefär en halv säsong för mig att tycka att hon var helt okej. Serien klarna helt klart upp i slutet och var då faktiskt ganska bra men ingen serie som kommer bli en ny favorit eller ens vara i närheten av det..  Undrar faktiskt vad som ska hända i andra säsongen då jag inte riktigt kan se upplägget hålla i så många avsnitt till men det löser dem säkert.Jag längtar så otroligt mycket till april..


Mest för detta...
 
men även...
 
Vad längtar ni till!?Cristin Milioti i fargo


Det är nu bekräftat att Cristin Milioti (how i met your mother) kommer att vara med i andra säsongen av fargo och spela en av huvudrollernas fru och kommer därför att ha en återkommande roll, woho!
Andra sängen kommer vara ett crimedrama utspelat i South Dakota på 70-talet.nya avsnitt av serier varje vecka


Jag skulle återigen bara vilja tipsa er om denna underbara streamingsida/app. Om ni blir medlemmar så får ni de första 14 dagarna gratis och alla deras serier är kvalitetsmässigt bra. Dessutom lägger dem ut nya avsnitt senast 24 timmar efter att det visats i usa vilket gör att vi kan se det snabbt och dessutom lagligt. Jag rekommenderar er verkligen att bli medlemmar för både serie och filmintresserade.Ny teaser för Scream Queens...

Postern för paper town är här!

Hotel Transylvania 2 Official Teaser

serietips: the returned


The returned går på kanalen A&E i usa men har ett sammarbete med netflix så vi kommer kunna se nytt avsnitt där varje tisdag.
Flera personer återvänder till sin hemstad efter att ha varit döda i flera år.

Väldigt välgjord serie med intressanta karaktärer som ni verkligen borde titta in. Den är inspirerad av en fransk serie som handlar om samma sak som gått på svt och blev mycket uppskattad där så jag hoppas den amerikanska variationen kommer att få samma uppskattning.det blir en frozen 2 !!!


Snart har kortfilmen frozen fever premiär men där tar det inte slut där för oss som är ett fan av filmen. Det är nu även bekräftat att det blir en frozen 2, alltså en helt ny långfilm med våra favoriter! 
Jag hoppas tvåan håller måttet till dens helt underbara föregångare... Men toy story kunde så varför inte.
vad tror ni om detta!?teen wolf: en varg mindre


Jag vill med ledsna ord meddela att Tyler Hoechlin som spelar Derek inte kommer att återvända till teen wolf som regular (alltså bara medverka i något avsnitt) i sommar. Är själv väldigt förvånad över detta men skådespelaren har sagt att han vill satsa på film ett tag framöver så kanske att han återvänder senare, who knows.
 Kommer ni sakna honom!?två serier förnyade...


Idag förnyade CBS två av sina serier nämligen...
Mom som får en tredje säsong
Mike & Molly som får en sjätte säsong
 Game of Thrones: säsong 5, trailer #2

Nästa fredag har bloodline premiär på netflix


Glöm inte att titta in netflix nya serie bloodline, fredag 20 mars! Alla 13 avsnitt finns ute dåshould i stay or should i go


tre färska nyheter angående serieåret 2015-2016...
Heartland  får en nioende säsong! YAY
Man Seeking Woman får en andra säsong
Allegiance läggs ner efter endast fem visade avsnitt, tråkigt tyckte ändå serien verkade lovande.De första bilderna på supergirl är här


Serien kommer att ha premiär på CBS i höst...
Melissa Benoist (glee) som supergirl... jag hoppas verkligen att hon ska göra ett bra jobb då hon både är ny, väldigt duktig och söt.International Women's Day


Idag är det international women's day så vem är din favorit kvinnliga karaktär i en tv-serie!?

Mina är bla. Lorelai gilmore (gilmore girls), Brooke Davis (oth) och Kristina Braverman (parenthood).
 
 "When life beats you down, NEVER give up"


https://represent.com/jared 
 
Psykiska sjukdomar måste böras ta på störta allvar nu !!! Så engagera er.Vad fan är det för fel på folk!?


Förra året introducerades ett lesbiskt-par i en serie på disney channel. Det var första gången någonsin det hade hänt och det var på tiden (och ett stort steg för disney) men så läser jag lite om detta och det är ju något ALLVARLIGT fel på folk.. Långa inlägg om ex. att Walt dinsney förmodligen vänder sig i graven, att det inte borde visas på en kanal som riktar sig främst till barn och ungdomar för att de sänder ut fel signaler. Dessutom så blev ett BARN i serien dödshotat efter detta, fem år gammal.
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK!? allvarligt talat.... acceptera och låt det va.
 
 
 
Detta fick såklart även bra respons från olika håll...
 
 
Läste också några artiklar om hur fel det var att göra en serie där huvudrollerna är homosexuella innan the fosters hade premiär på abcfamily förrförra sommaren... så den sista idioten är ju inte född än, inte heller dens mormor.
 A Good Marriage (2014)


 Betyg på imdb: 5,1/10 Mitt betyg: 6/10
 
Efter 25 år av lyckligt äktenskap och två barn kommer Darcy på sin man med en hemlighet som han har döljt hela deras äktenskap.
 
Stephen king kungen på att skriva antingen läskiga böcker eller känslomässiga böcker som utspelar sig på ett fängelse. När projektet att göra en från hans böcker till film har det genom åren sätt väldigt olika ut. Vissa filmer har blivit mästerverk som vi sent kommer att glömma medans andra är filmer som vi önskar att vi inte hade ödslat vår tid på för att dem varit väldigt dåliga. Vilket av dessa alternativ kommande nästa king film är alltså svårt att veta utan att faktiskt satt sig ner för att se filmen.

A good Marriage är baserat på en novell som King skrivit (han är även med och skriver manuset till filmen) och är därför egentligen en kort historia. Det är inte det sämsta jag sett med king men definitivt heller inte det bästa. Det är en spännande historia som alla fall jag i början trodde skulle utveckla sig på ett helt annat sätt än vad den gjorde. Historian är egentligen väldigt förutsägbar och jag väntade ivrigt på twisterna som inte riktigt kom till mig som jag ville men den var helt okej och skådespelarna gjorde ett bra jobb.
 

Med i filmen är: Joan Allen, Anthony LaPaglia, Stephen LangKristen Connolly, med flera.nästa vecka på abcfamily


Här är nästa veckas promos av chasing life, the fosters, switched at birth, Pretty little liars och melissa&Joey
 
Vilket avsnitt längtar ni mest till!?Missa inte Unbreakable Kimmy schmidt...


Som har haft premiär idag - alla 13 avsnitt finns ute på netflix!!!!!!Din favorit serie #10: Anna om Homeland


Besök Annas blogg HÄR!!!
 
Varför är det homeland som är din favorit serie?
Just för att den vecka efter vecka lyckas fånga mitt intresse hela avsnittet igenom, och det slutar aldrig vara spännande. Inte ens efter att det tagit slut. Spänningen håller i sig fram till nästa avsnitt och avtar inte förrän säsongen varit över i ett par veckor. På riktigt.

Vem är din favorit karaktär?
Jag gillar Carrie allra mest, hon är bad ass rakt igenom och trots att hon ibland tar kassa beslut slutar man aldrig att tycka om henne. Dessutom gillar jag att dem inte förskönar de problem hon har, man får se det precis som det är - rått och ärligt.

och vem är karaktären du är mest lik!?
Oj! Jättesvårt att svara på då alla karaktärer är så extrema och svåra. Men får nog svara Saul på den frågan, just för att han alltid (oftast åtminstone) behåller lugnet och kan se "the bigger picture".

 vem är karaktären du inte står ut med?
Nu är hon inte med längre lyckligtvis, men jag har alltid haft otroligt svårt för Dana.

Beskriv serien med tre ord...
Nervkittlande, oförutsägbar, fantastisk.

Tycker du att serien har utvecklats eller blivit sämre sedan starten?
Första säsongen är ju helt klart bäst! Men till skillnad från många andra serier har den hållit en mycket hög kvalité på alla säsonger, och nu med den fjärde säsongen som sändes nyligen har dem hittat tillbaka till första säsongens "holy shit-moments" och jag har inte kunnat sitta still i soffan när jag kollat på avsnitten.
Brukar du följa serien via svt? eller tittar du online, dvd, osv?
Jag kan inte hålla mig till det att avsnitten kommer ut i Sverige (jag vet att SVT Play sände säsong fyra bara dagen efter avsnittet sändes i USA, men så var det ju inte med tidigare säsonger), så jag brukar kolla via nätet och sedan även på DVD när jag köpt hem säsongen.
 
har du någon aning (eller kanske önskning) hur serien kommer att sluta?
Absolut ingen aning! Något jag både älskar och hatar. Jag är en sådan person som gärna kollar hur ett avsnitt eller en film slutar innan jag ser på det/den, för att vara säker på att det slutar som jag vill. Men med denna serie är det omöjligt att ens gissa. Jag önskar dock att Carrie och Quinn är tillsammans när serien slutar, dem lämnar CIA och uppfostrar sina barn, både Carries med Brody samt ett eller två egna. Just för att dem ska få ett så normalt liv som möjligt efter all den skit dem sett.

 har du någon favorit scen?
Många! Alla starka scener mellan Carrie och Brody, kyssen mellan Carrie och Quinn som ÄNTLIGEN hände i sista avsnittet av senaste säsongen, scenen då Carrie får reda på att hon hade rätt om att Brody värvats, Carrie med sin dotter i badet, när Saul står bland alla döda kroppar efter attacken mot CIA. Som sagt, det finns många.

varför får ingen missa Homeland?
För att det är en nödvändig serie i mina ögon, som tar upp viktiga och riktiga frågor. Som inte förskönar något och som får en att faktiskt öppna upp ögonen och se vad som pågår runtom i världen. Ska man inte se den för att den är bra, då ska man se den för att den är viktig! Och för att Claire Danes är fantastisk i rollen som Carrie!

 finns det någon annan serie du vill tipsa om?
Here we go.. Girls, Revenge, 2 Broke Girls, State of Affairs, New Girl, Cougar Town, Pretty Little Liars, Chicago P.D., Nashville, Criminal Minds, The Mysteries of Laura, Suits, Modern Family, Blue Bloods, Hart of Dixie, White Collar, True Blood, Gossip Girl, One Tree Hill, Sons of Anarchy, Veronica Mars, Buffy the Vampire Slayer, Alias, Ally McBeal, Orange is The New Black, Will & Grace.. För att nämna några ;)Through the Lens: Whisper Challenge


Ni har väl inte missat att Shay Mitchell (pretty little liars) lägger upp en video på sin youtube kanal varje tisdag.
Isåfall får ni inte missa det igen - här under är veckans video ↓Young and hungry: säsong 2 trailer


Nu är det bara tre veckor kvar... WOHODin favorit serie #9: Linnea om Hart of dixie


                                                         För att besöka Linneas blogg tyck HÄR

 Varför är hart of Dixie din favorit serie och vad betyder serien för dig?
Det är verkligen en svår fråga för det känns som en självklarhet att den är min favoritserie utan att jag har någon egentlig anledning. Men jag gillar den för att den är så mysig och det är veckans höjdpunkt. Jag blir glad av att bara se den. Själv, är jag en mysperson som älskar lyckliga slut. Därför är serien en perfekt match för mig då den är, som sagt, mysig samt en ”feelgood”-serie. Även om det kan vara sorgligt ibland så kommer det alltid(oftast i alla fall) ett lyckligt slut. Det handlar om en liten stad som är så mysig och alla karaktärer är egna och jag gillar varje en av dem. Det finns ingen jag stör mig på, vilket är ovanligt för mig, haha. Hela serien är annorlunda gentemot andra serier och jag har verkligen fastnat för den. 

Serien betyder mycket för mig. Den gör mig glad och får mig på bra humör. När jag ser Wade och Zoe ihop så blir jag helt kär och lyser upp med världens leende. Serien påverkar helt enkelt mig och har därför en stor betydelse. Att det är möjligt att den läggs ner efter denna säsong gör mig så ledsen. Jag vill se mer!  
 
Du nämnde tidigare att du också gillar serie the OC, började du titta på serien på grund av Rachel Bilson? 
Ja, det gjorde jag. The O.C var min första seriecrush. Det var den serien som fick mig att börja kolla på serier och en serie som jag också verkligen tycker om. Jag gillar den delvis för att jag tycker om Seth och Summer. Därför blev jag givetvis intresserad att se Hart of Dixie då Rachel Bilson skulle vara med. Jag tror inte att jag hade sett den om hon inte varit med.
Vem är din favorit karaktär?
Min favoritkaraktär är Zoe även om det finns andra som inte kan konkurera med henne men som slåss om pallplatserna, som t.ex. Wade, Lavon och Tom. Men Zoe är så underbar och rolig. Jag skrattar många gånger åt henne. Hon vågar bjuda på sig själv.

 Vem känner du igen dig i?
Det är en svår fråga men den person som jag känner mig igen i är nog Lemon eftersom hon är självständig och låter inte någon sätta sig på henne. Hon är rak och ganska lik mig i sin personlighet.                           
 
Vem anser du att Zoe hör ihop med?
WADE! Helt klart. Det finns ingen annan. Inte Joel och inte George. Dock tyckte jag George i början innan man hade fått idén om Wade och Zoe. Men det ska vara Zoe och Wade!!  Man blir glad bara man ser de och de har sådan kemi bakom kameran.
Det lutar just nu mycket mot att detta är HOD sista säsong, hur hoppas du att allting slutar?
Först och främst hoppas jag inte det blir så men tyvärr verkar det blir så. Då vill jag ha ett drömslut där alla är lyckliga! Att Zoe och Wade är ihop och får deras barn. Jag vill att de lever lyckliga alla sina dagar! Sedan hoppas jag Lemon och Lavon blir tillsammans. Att det går bra för Lemon med Fancy. Sedan Tom och Wanda lever lyckligt tillsammans. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om AB och George men hoppas de blir lyckliga med! 
 
Har du något speciellt minne tillsammans med serien?
Nej, jag tror inte det.
 
Varför får ingen gå miste om hart of dixie? 
För att den är så bra! Jag lovar att serien får en på gott humör. Det är en serie som man kan se i streck och den är så mysig. Därför är den perfekt att se när man kryper ner i soffan under en filt med popcorn.
 
Finns det någon annan serie du vill tipsa om?
ja, givetvis! Det kommer upp många som jag vill tipsa om. Jag gillar mysiga serier som liknar Hart of Dixie och därför är jag ett väldigt stort fan av serierna Brothers and Sisters och Parenthood. Även Chasing Life. Gillar man någon av dem tror jag att man tycker om Hart of Dixie.borttagna scener från sista avsnittet av parenthood


scenen som inte verkarar finns ute än är den med Scott Porter (hart of dixie) när han träffar Amber. Jag läste lite om det förut att dem ändå hade en liten story för honom även om dem tog bort den scenen och att han bara var med i slutscenen utan repliker. Han ska tydligen ha hetat Peter, haft en dotter lite äldre än lill Zeek och sedan ska han inte bara ha varit pojkvän utan dem ska senare ha gift sig. Tror han skulle passar perfekt in i familjen om det blivit fler säsonger.
Så himla fin scen som jag inte förstår varför dem valde att ta iväg...
 
 
 
 på netflix i sommar


Igår gick netflix ut med deras sommarschema!!!!!!!

sens8 - femte juli  kan vi se hela första säsongen
Orange is the new black - hela tredje säsongen finns ute 12 juni
wet hot american summer: first day of camp - hela första säsongen har premiär 17 juni
 
Men redan innan sommaren kan vi se framemot...
Unbreakable Kimmy schmidt - vars hela första säsong har premiär nu på fredag (6 mars)
Bloodline - vars hela första säsong har premier 20 mars
Daredevil - vars hela första säsong har premiär 10 april
komedi special med Chris D’Elia - kan vi se 17 april
 
 
Narcos och Between har inte fått premiär datum än men kommer båda att ha premiär någongång i maj enligt tidigare kommentarer från netflix.
och när tredje och sista säsngen av hemlock grove har premiär är fortfarande oklart.orphan black: trailern för säsong tre är här!


April får gärna komma fort!Ny serie: the last man on earth


Maybe the last man but what about the woman!?
Efter att ett virus brytit ut är Phil den ända överlevande kvar på jorden. Det är alla fall vad han tror.
 
Will Forte (nebraska) ligger bakom serien och spelar även huvudrollen i denna halvtimmes komedi (det är inte komedi men enligt fox är de det) om en man som tror att han är den sista överlevande efter att ett virus har spridit sig och dödad hela världen. Jag har varit lite skeptisk inför serien men har ändå velat se den och jag blev positivt överraskad då den ända verkade hålla sig på en relativt hög nivå och faktiskt var ganska så bra.

Det är alla fall ingenting vi sett på tv förut och utspelar sig fem år in i framtiden så vi är inte riktigt där än ;). Serien heter the last man on earth av en anledning för ingenting säger egentligen att han är the last person on earth även fast det förstås är det han tror att han är.. Vi får senare reda på att han inte är helt ensam utan att det finns ett litet hopp trotts allt.

Jag undrar dock lite hur långt dem kan dra handlingen på två skådespelare men det återstår att se.
Jag rekommenderar alla fall att ni kollar in piloten som är ett dubbelavsnitt på 43 minuter.tatueringar i tv-serier


Med tanke på hur vanligt det idag är med tatueringar tycker jag att det syns ovanligt lite i tv-serier. Många av skådespelarna täcker till och med sina tatueringar inför sina roller dem spelar men ibland syns dem - vissa är snygga, andra inte så vilken är er favorit!?
1. Alex (orange is the new black) är en av karaktärerna som bär upp en tatuering i serien.
2. Lavon Hayes (hart of dixie) har ett antal tatueringar... Vilket jag nästan har missat, hehe.
3. tv-historias fulaste tatuering har väl ändå Michael Scofield (prison break)
4. Scott (teen wolf) har en tatuering på armen.
5. Ted (how i met your mother) gjorde en gång en fylle tatuering...
 
6. Stefan salvatore (the vampire diares) med en ros på armen
7. Hannah (girls) har en sagovärld på armen
8. Jax (sons of anarchy) med deras logga på ryggen
9. till och med sherlock holmes är tatuerad :o
 
Om ni är sugna på en snygg tatuering men inte vill ha något permanent så borde ni besöka rublie, väldigt snyggt och prisvärt.
Rabattkod: efji10v.9


 
- Baby daddy får en femte säsong
- how to get away with murder får en andra säsong
 
- Sarah Chalke (scrubs) har fått en roll i den kommande serien 48 Hours ‘Til Monday
- Eric Mabius (ugly betty) kommer snart att vara en återkommande karaktär i chicago fire
-  Chyler Leigh (greys) har fått rollen som supergirls syster i den kommande serien
- Megan Hilty (smash) har fått rollen att spela en broadway-skådis i kommande komedi serie.
- Andrew J. West (walking dead) har fått huvudrollen i Cw's kommande serie dead people
- Lady Gaga kommer att vara en av huvudrollerna i femte säsongen av american horror story
- Taissa Farmiga (american horror story) joinar den kommande serien LA. Crime
- Det gör även Erika Christensen (parenthood)
 
- Ben Woolf (american horror story) död endast 34 år - pga skador från bilkrasch
- helt nya avsnitt av DuckTales kommer snart till disney XD
 
 
Postern för säsong fem är här!!!
 
 
och några film nyheter....
- Leonard Nimoy (star strek) dog i fredags, han blev 83
- Kristen Stewart (twilight) kommer att medvärka i filmen Untitled Kelly Reichardt Project
-  Blake Lively (gossip girl) och Jason Clarke (brotherhood) har tackat ja till att vara med i kommande filmen All I See Is You
- Dominic West (the affair) kommer snart att medverka i filmen moster money tillsammans med George Clooney, Julia Roberts och Jack O’Connell.