mtv promos


 
 Faking it & awkward kan ses igen from 1 september...
 Har bytt namn...


Ja, det stämmer jag har bytt bloggnamn. No more Efji utan nu är jag tv/film-nörd på heltid. Som jag nämt tidigare kommer jag även ändra om lite här men allt bör vara i sin ordning till nästa vecka. Om ni följer mig på bloglovin så kommer alla nya inlägg snart att synas då jag snart kommer att flytta över er till frökentv, bra va?Blue Valentine (2010)


 Betyg på imdb: 7,4/10 ι mitt betyg: 8/10
 
En berättelse om ett par och hur dem blev kära fram till nutid då gnistan inte längre är där.
 
Ryan Gosling (notebook) och Michelle Williams (dawson`s creek) spelar huvudrollerna i detta kärleksdrama jag har hört mycket positivt om innan men aldrig tagit mig för att se fören nu. Dem gör det väldigt bra, karaktärerna känns väldigt trovärdiga tack vare ett väldigt bra skådespel från dem båda. Williams roll sticker ut ur mängden och jag kan inte minnas att jag sett henne spela en liknande roll tidigare. Även värt att nämna är kanske också att hon var Oscar nominerad för sin roll, 2011.
 
Det kom ut ett antal filmer som fokuserar på kärleksrelationer samma år (bla. dear john, never let me go och remeber me) som visserligen också höll en hög nivå men det som verkligen är speciellt med just denna film är att den känns så äkta. Den är vacker samtidigt som den är hemsk och lite deppig. Det är en relation som har vissnat men som skulle kunna repareras om dem gav det en ärlig chans men frågan är bara om dem är villiga att göra det och om det är värt det. Om ni gillade Blue Valentine skulle jag rekommendera er att se filmen Like crazy (2011), bara ett litet tips.
 
Derek Cianfrance som ligger bakom filmen har även gjort filmen the place beyond the pine där vi kan se Gosling presentera en helt annan roll än vad han gör här. Annars vet jag inte mycket om Cianfrance då jag inte sett några av hans andra filmer. Däremot så borde jag nog göra det då jag både gillade denna och pines.
 
en bra scen ↓ ♥fuller house är igång


Inspeningen av fuller house är igång ♥
 supergirl postern är här!

Bara fyra dagar kvar...


Och efter denna sässong kommer det vara annorlund igen.. säsong 9 all over again... bah, men det blir nog bra.7 förnyade och ett hejdå


 south park få en 20, 21 och 22 säsongon
Between får en andra säsong (what?!)
Stitchers får en andra säsong - trodde jag aldrig...
Salem får en tredje säsong
Rectify får en fjärde säsong
Turn får en tredje säsong
och som tidigare nämnt får även teen wolf en sjätte säsong
 
American Odyssey får inte en andra säsongposter för andra säsongen av Empire

kommande serie på netflix: narcos


Ser mycket lovande ut :)
 the affair: säsong 2 trailer

comic con '15


Jag har egentligen väldigt mycket att skriva och därför tänker jag också göra det. Lite av allt detta åtminstone för i helgen har det varit comic con vilket är speciellt för oss som är super tv/film/spel-nördar. Det är mycket som avslöjats under helgen men här kommer jag med en liten sammanfattning från vad jag uppskattat mest från i år :).
 
- teen wolf får en sjätte säsong (hoppas på college)
- en bakom kulisserna video av nya star wars
 
- Kirsten Bell och Rob Thomas säger att dem är positiva inför en fjärde säsong av Vernoica Mars i framtiden men att det kan ta några år innan det händer.
- the 100 kommer att ha sitt första tidshopp.
- trailern för fear the walking dead är här! och vi kan se första avsnittet 24 augusti.
 
- När mtv delade ut sina fandome award på comic con i år så vann The hunger games för årets störta fandome. Bästa nya fandome gick till izombie. Årets ship till Oliver & Felicity i Arrow.
- Trailern till hereoes: reborn
 
- once upon a time: black swan
 Ja, ungefär så...


 Tio filmer & en serie för 240kr!


Medans min frånvaro här (kommer göra om här väldigt mycket och tills dess blir det bara några inlägg ibland) så kan ni se mitt senaste filmköp, YaAY!!!
 på bio i juli


Det är redan juli så sommaren verkar gå ganska fort trotts mycket jobb för min del...
vilka filmer vill ni se på bio nui juli?viaplay!


Jag trodde aldrig jag skulle nämna glossybox här inne men blev så positivt överraska idag när det visade sig att en box fyllt med sminkprodukter faktiskt kan överraska mig och vara film & serie relaterad, mer sådant tack.
syftar såklart på två månader gratis med viaplay!
 Ny serie: scream


Det börjar med en Youtube video men snart blir problemen allt större för ungdomarna i den lilla staden Lakewood.
 
Jag har aldrig varit speciellt imponerad av mtv's originalserier så jag hade ganska låga förväntningar när jag tryckte på play för att se det första avsnittet av deras nya serie scream. Det som förvånade mig var att det faktiskt var bra redan från starten och fortsätte i en hög nivå och inte då bara för att det var bättre än kanalens andra serier utan för att det faktiskt var bra.
 
Jag förväntade mig lite teen-wolfiga effekter — alltså väldigt dåliga men ingenting såg konstigt ut men å andra sidan så är serien inte övernaturlig så det kanske är lättare att få till det på ett snyggare sätt då men alla fall det var positivt att se. Gillade nästan alla karaktärer direkt och dem jag inte gillade kommer nog att växa till sig inom kort. Jag som nästan aldrig gillar pilot-avsnitt heller (så är egentligen ett under att jag följer så många serier) blev väldigt positivt överraskad.
 
This is a keeper, kommer fortsätta att se serien.något att se framemot


Trailern för Bojack Horseman är här!!! 17 juli kan vi se andra säsongen.
 
och en teaser för andra säsongen av the affair släpptes också nyligen. Säsong två har premiär i oktober.