PH ikväll!!!


Ikväll börjar en ny säsong av paradise hotel och såklart ska jag titta, ska ni?  
Tv3, kl22. 
 Luke Treadaway i gatukatten Bob.


Jag har helt missat att en bok jag tycker väldigt mycket om kommer att bli fillm senare i år eller alternativt början på nästa år. Nämligen gatu katten bob. Jag fick reda på det för att huvudkaraktären James nu har blivit rollsatt, kul. Luke Treadaway(unbroken) kommer att spela rollen som James i den kommande filmen.
 
Filmen kommer att handla likt boken om en hemlös och missbrukande man vid namn James. Hans resa till att bli fri från beroendet, ha en lägenhet och hans räddare i nöden katten Bob.
 Sista säsongen av Hemlock grove har fått ett premiär datum


Min pojkvän läste på någon hemsida för ett tag sedan att sista säsongen av Hemlock grove inte skulle ha premiär fören någon gång nästa år för att dem började filma in säsong tre senare. Jag skrev aldrig om detta för jag vill då inte komma ut med felaktiv info (litade nämligen inte riktigt på detta då det inte var direkta ord från netflix). Det ska ju enbart vara hit ni vänder er för att få serienyheterna är tanken och då vill jag ändå vara rätt så säker på det jag pratar om.
 
Alla fall Netflix gick igår ut med att sista säsongen av Hemlock Grove faktiskt har premiär väldigt snart. 23 oktober finns tredje och sista säsongen att streama.
 
Har ni missat serien så finns de två första säsongerna på netflix och i huvudrollerna kan vi se vår svenska Bill skarsgård och min favorit Landon Liboiron. Det är en ganska annorlunda varulv/vampyr-serie.Serie tips: Black Mirror


För något år sedan tittade jag väldigt ofta på kortfilmer. Dem blir inte lika uppmärksammade som en vanlig långfilm men det finns många som verkligen är bra och bör uppmärksammas. Längden är lite olika men brukar ligga mellan 5 - 50min och om ni är sugna är ett tips att titta på några HÄR!
 
En kortfilms-serie som jag fastnade för lite extra för kanske två år sedan var Black mirror som är en brittisk kortfilms-serie. Det finns sju stycken filmer ute än så länge (har inte sett den senaste). Serien handlar om den mörka sidan av tekniken.
 homeland: säsong 5 trailer

Ex machina (2015)


Filmen blev i sista stund nekad att visas på bio av sf eftersom filmen inte ställde upp på alla krav för en biofilm. Jag blev lite förvånad när jag fick reda på det och tror att sf i det fallet faktiskt gjorde ett misstag då ex machina fått mycket fina ord sagt till sig internationellt.
Betyg på imdb: 7,7/10 ι mitt betyg: 7/10
 
Caleb blir inbjuden till sin chef mitt ute i ingenstans för att testa intelligens hos en kvinnlig A.I - en robot med hög intelligens och kanske även känslor.
 
 
Ex machina är en framtidsfilm om intelligent teknik och är listad som sci-fi men jag vet inte om jag riktigt skulle sätta den i det faket. Visst det den handlar om - en A.I's intelligens och kan kanske inte riktigt beskrivas på ett annat sätt än att det är sci-fi men jag tyckte hela handlingen kändes mer som en thriller, men det är kanske bara jag. 
 
Vi får följa Caleb som är en smart kille i 25-års åldern som jobbar på ett företag som ska vara ungefär likvärt som vårat Google. Han blir den utvalda att åka till huvudschefen och bo där i en vecka för att undersöka intelligensen på en A.I. Chefen bor mitt ute i ingenstans bland berg, väldigt vacker miljö även fast det samtidigt känns lite läskigt. A.I'n spelas ut av vår svenska Alicia Vikander, intressant att se henne i en engelskspråkig film då jag bara sett henne prata svenska innan. Hon gjorde ett bra jobb vilket även dem andra två stora rollerna gjorde. 
Speciellt för en film i denna genre är kanske att det inte direkt finns en ond person med. Nathan (chefen) ska kanske ses som "the bad guy" i vissa stunder men i slutändan tycker jag inte att han är det. Han kanske har gjort lite dåliga val men han är inte en ond människa i mina ögon.
 
Ex maschina är en bra film i sin genre och känns i många drag även ganska trovärdig. Jag gillade den.Why Cece is A


 CW släpper 3 posters


Är hösten redan här? nja, inte riktigt än men innan dess får vi njuta av att titta på alla nya posters som kommer nu innan alla premiärer.. Cw släppte nys dessa tre ↓
Andra säsongen av Jane the virgin. Andra säsongen av the flash. Premiär-serien Crazy ex girlfried.
 snart färdig.


pill pill, bloggen under renovering.. snart ny design.. Färdig imorgon eller så.oth reunion again..


I lördags träffades några från theothfamily vilket inte direkt var första gången sedan serien sände sitt sista avsnitt, vilket är kul. Jag ve inte något annat serie-crew som forfarande håller ihop så pass bra även fast dem jobbar på olika håll nu mera.
 
 
 Bojack horseman: säsong 2


Förra året satte jag på första avsnittet av Bojack horseman och förväntade mig att jag inte skulle gilla det som visades på skärmen. Tecknade vuxenserier är ingenting jag föredrar men det var något unikt och annorlunda över just Bojack. Nästan vid första ögonkastet älskade jag serien och sedan dess har jag längtat ihjäl mig efter en andra säsong.
Betyg på imdb: 8,3/10 ι Mitt betyg: 8/10
 
Vi får fortätta följa Bojack. Den där hästen som var med i den där populära serien på 90-talet men som nu mest klagar på livet, dricker sig redlös och ... eller vänta, nejnej.. Det där var the old bojack.. Nu försöker han ju vara lycklig och har fått sin drömroll i en film, vad kan gå fel?
 
Första säsongen var lite roligare just av den anledningen att säsong två har en lite mörkare ton och är en gnutta allvarligare. Det betyder absolut inte att den andra säsongen inte är rolig, för det är den verkligen. Det finns ett antal grejer i avsnitten som jag tyckte var hur kul som helst och jag åtminstone smålog (och ibland mer än så) mig igenom varje avsnitt. Att säsongen hade en liten allvarligare ton är  inget negativt utan det ser jag som ett plus i kanten och kan hjälpa serien att utvecklas på lång sikt.
 
Några nya karaktärer presenterades och gamla karaktärer fick vi som tittare fördjupa oss ytterligare i. Andra säsongen är en bra säsong och jag rekommenderar verkligen er att se serien som finns på netflix. Den är kanske inte för alla men jag hoppas att den är för just dig.
"Same thing that always happens. You didn't know me. Then you fell in love with me, and now you know me"Wilson Bethel i blood and oil


Ett annat ansikte nog många av oss känner igen kommer dyka upp i den nya serien blood & Oil som har premiär om lite mer än en månad. Det är ingen mindre än Wilson Bethel som nog haft sin störta roll än så länge i serien hart of dixie där hans spelar karaktären wade, huvudrollens största kärleksintresse.
 
I Blood and oil kommer Bethel att spela karaktären Finn, en charmig men fattig kille som säljer mat i en foodtruck. Han kommer att ha en återkommande roll.

Jag hade tänkt se serien i höst innan jag fick reda på detta men är nu ännu mer sugen. Jag menar Scott Michael Foster, Chace Crawford och Wilson Bethel i samma serie? Ja, tack!
 renewals and stuff


Young and hungry får en tredje säsong, yay
Antorher period får en andra säsong
Haven får inte en sjätte säsong
 Full house: säsong 1


Efter att Full house fick bekräftat från netflix att dem kommer att få en spinoff nästa år så blev jag väldigt sugen att se hela serien. Jag har inte direkt någon relation till serien förutom att jag sett något avsnitt när det gått på tv och då menar jag inte ens många avsnitt. Minns att vännen jag umgicks mest med i högstadiet brukade titta på det ibland när det var på tv efter skolan men där tar det nästan stopp. Ja, förstås så har jag hört talas om att det är där the olsen twins blev kända och att det finns många som tror att Bojack Horseman är baserat på Bob Saget som spelar pappan i serien men det tänker jag inte gå vidare på.
 
Så bestämde jag mig för att ta mig igenom serien innan spin-offen har premiär
Betyg på imdb: 6,6/10 ι mitt betyg: 5/10
 
Efter att hans fru plötsligt dör får han hjälp av sin bästa vän och sin frus bror att hand om sina barn.
 
Jag har lite blandande känslor för full house. Det är verkligen en sockersöt serie som passar perfekt till sena kvällar när tröttheten slagit in. Att serien fick hela åtta säsonger är dock ett under, åtminstone efter att bara ha sett en säsong men det kan förstås vända för jag tror ändå att historien kan utvecklas en hel del med att barnen blir större. Det lär bli intressant att följa DJ i high school även fast det är några år kvar dit.
 
Varför det är ett under att serien fått så pass många säsonger för mig är för att hela upplägget är ganska så mediokert och det är heller inget speciellt med skådespelarna. Dem är okej, handlingen är okej, manuset är okej men ingenting går över det där okejet vilket i långa drag kan kännas lite tråkigt.
 
Jag kommer att se vidare mest för att jag vill kunna se spin-offen men också för att jag känner att det finns en viss potential för serien att utvecklats till något ganska bra.imdb släpper top 250 i tv-serier


En glad nyhet för oss tv-nördar. Imdb har precis släppt en top 250-lista över tv-serier! wooho.
Läste nyheten på Saras blogg och blev glatt överskattad, på tiden imdb ;). Dags att ta sig igenom denna lista nu kanske. De serierna jag insåg att jag bör lägga till i min "att se listan" efter att denna lista släpptes är dessa
- The wire
- fargo
- Twin Peaks
- Archer
- Dexter
- Friday Night Lights
- Pushing Daisies
- Banshee
.   Ni kan se listan HÄR!
Väldigt glad över att Supernatural var med, men med 8,7/10 så är det väl en självklarhet antar jag :).modern family: säsong 1


Jag bestämde mig här om veckan för att börja se den prisbelönta komediserien modern family och ni kanske undrar varför jag inte redan följer serien. Det har jag också undrat men innerst inne vet jag varför, jag har nämligen väldigt svårt för komediserier.
Betyg på imdb: 8,6/10 ι mitt betyg: 7/10
 
Vi får följa tre familjer och det ända dem har gemensamt är att dem är släkt med varandra.
 
Jag kan ärligt talat säga att detta är den roligaste komediserien jag har sett. Jag brukar som sagt vanligtvis vara väldigt kräsen när det kommer till komediserier och störa mig på att det inte direkt finns någon följetong förutom det nödvändiga att dem spelar samma karaktärer och vem dem är tillsammans med men modern family känns lite som en klass för sig och sticker ut på ett sätt som gjorde att jag gillade serien nästan direkt vilket väldigt sällan händer.
 
Ed O'Neill (married whith children) återvänder som familjefar men med kanske i mina ögon som en något trevligare typ, och ja, en kanske inte perfekt men ändå helt okej pappa. Jag har ingen relation till någon av dem andra skådespelarna så deras ansikten var relativt nya för mig och sådant passar bra i en tv-serie. Alla skådespelare gör bra insatser och alla karaktärer sticker ut och syns verkligen. Ingen faller ut och syns bara i bakgrunden vilket väldigt ofta kan ske i en tv-serie så skaparen bakom serien har verkligen lyckats och byggt upp bra karaktärer måste jag säga.
 
För att vara en person som älskar familjedrama mest av allt i serievärden så måste jag ändå säga att denna passar in ganska bra även fast det är en komedi. Jag ser framemot att se mer så att säga.Jack och bönstjälken goes disney


Disney gick precis ut med att dem kommer att göra en animerad variation av Jack och bönstjälken.
Gigantic som filmen ska heta kommer att regriseras av Nathan Greno som nog är mest känd för Trassel (2010). Dessutom kommer låtskrivar duon som gjorde musiken till frost även göra musiken till Gigantic, så det kommer säkert att bli hur bra som helst. Filmen är beräknad att ha premiär någon gågn under 2018 men den som väntar på något gott :)Fresh prince in Bel-Air får en reboot/remake


Will Smith som vi nog mest känner igen som en filmskådis idag gjorde sin första roll som även blev hans genombrott på tv-rutan. Fresh prince in Bel-Air fick sex säsonger och blev en lyckad komediserie på 90-talet och även senare. Nu står det nästan klart att serien även kommer att få en reboot och Will själv kommer att producera serien.
 
Jag ser själv inget underhållande med rebooter. Spin-offs är en sak och kan bli bra men reboots känns så färglöst. En helt ny idee vore väl ännu bättre, eller? En reboot är alltså ungefär samma story med med andra karaktärer, ibland även samma karaktärer men att skådespelarna är utbyta medans en spin-off är en slags forsättning på originalserien. 
Exempel serier som är reboots: scream, shameless, elementary, mistresses,skins (us), mf.
Exempel på serier som är spin-offs: degrassi, 90210, chicago pd, girl meets world, mf.Ny serie: kevin from work


Kevin tillkännager sin kärlek till en av sina medarbetare precis efter att ha sagt ja till ett arbete i Italien. Dagen efter detta får han dock reda på att han inte fått jobbet trotts allt och kommer att vara tvungen att stanna.
 
 Jag förväntade mig en typisk abcfamily komdi när jag satte igång avsnittet så jag blev ganska förvånad över det jag fick se. Allting känndes ganska billigt och jag känner inte igen en ända skådespelare. Det med skådespelarna är egentligen ingen nackdel eftersom jag egentligen föredrar ganska okända ansikten i serier men ändå. Jag fick heller ingen direkt känsla över karaktärerna förutom att vissa av dem kändes lite to much och det kanske är lite hårt att dömma ut karaktärer efter enbart ett avsnitt på 20-minuter men tycker ändå att jag brukar få någolunda känsla för sådant annars. Alltså det är väl sällan jag älskar karaktärna direkt för det tar nog flera avsnitt men jag brukar alla fall få någon slags känsla om jag gillar karaktärna eller inte och här kändes alla ganska så karaktärslösa men det kan förstås lösa sig och säkert bli bättre efter några avsnitt.
 
Jag tycker att själva serieiden har potential till att bli en bra serie men dem lyckats inte riktigt fånga mitt intresse för att bli så pass intresserad så jag vill kolla vidare på serien så jag kommer att passa på denna men hoppas att ni gillar den mer.
Avsnittet finns att se exempelvis HÄR!är en åttonde säsong möjlig? kanske.

notebook blir kanske tv-serie


Ja, ni läste rätt. CW aka kanalen som endast gillar övernaturliga ting men som förut även var en bra kanal för fina dramaserier (one tree hill, life unexpected, hart of dixie, 7th haven, gossip girl, osv.) har i tankarna att göra en tv-serie baserat på Nicholas Sparks bok the notebook. Nicholas Sparks är ju förövrigt en väldigt överskattad författare, filmerna är alltid bättre men det är min åsikt om saken.
 
Alla fall om iden blir upplockad så kommer vi att få följa karaktärerna Noah och Allie i deras relation. Det kommer utspela sig på 40-talet under andra världskriget alltså när dem är ganska unga. Troligtvis kommer serien bara att vara svagt baserad på boken/filmen och själva Alzheimers historian kommer inte att vara med i handlingen som det ser ut just nu...
Så vad tror ni?
jag älskar filmen och boken är helt okej så jag skulle antagligen titta om projektet blev av men jag är osäker på om det verkligen skulle hålla speciellt länge.Pretty little liars: 6x10 (innehåller spoilers)


#SummerOfAnswers, true that alla fall detta avsnittet som gav oss mer svar än någonsin förut. 
Nu vet vi äntligen vem som är A - Cece (charlie, charlotte eller whatever) och det känns ju helt okej tycker jag. Dem blev besvikna över detta tror jag i stort sätt skulle blivit besvikna hur det än slutade. Jag är glad att dem inte gjorde en gossip girl och lät någon av huvudrollerna bli A, det skulle ha känns super tråkigt verkligen.

Det vi fick reda på i avsnittet var alltså att...
- Mona är smartare än Spencer
- Sara är läskig, trodde inte hon hade så mycket att göra med allting som hon gjorde. Hon var ju verkligen inblandad. Hon är dessutom både Red Coat och Black Widow.
- det var Cece som slog Alison i bakhuvudet fast hon trodde att det var Bethany.
- Mona dödade Bethany i tanke att det var Alison (wow, herregud)
- Bethany dödade Tobys mamma.
 
Jag tyckte att avsnittet gick väääldigt snabbt och jag ville helt klart ha mer men det får vänta antar jag. Ser verkligen framemot tidshoppet vilket börjar i januari. Har jag fattat det rätt så kommer det inte att vara något mellanavsnitt i år vilket är lite tråkigt såklart eftersom det då känns så långt till januari men det är ett nytt kapitel på serien efter detta så kanske onödigt att lägga in ett mellanakts avsnitt. Väldigt spänd för komma skall alla fall.
 
Vad tyckte ni om avsnittet?!
 
Här under är promon för nästa avsnitt ↓stockholms filmfestival: utebio


Idag drar Stockholms filmfestival igång med sommarbio, utomhus i rålandshovsparken. Det kommer att visas en film varje kväll fram till söndag, ni kommer väl? :)
 
Årets tema är rymden och varje film startar klockan 21. Annan aktivitet börjar runt 18 tiden.
 
Onsdag: 2001 - ett rymdäventyr (1968) ι betyg på imdb: 8,3/10

Handling: året är 1999 och en chef inom National Council of Astronautics har målet mot månen där ett obejkt begravts fyra miljoner år tidigare av okänt intelligens. Två år senare alltså 2001 reser några andra doktorer och vetenskapsmän till jupiter tillsammans med en intelligent dator som börjar bete sig underligt när dem börjar närma sig planeten.
Med i filmen är bla.. Keir DulleaGary Lockwood, William Sylvester och Douglas Rain
 
Torsdag: Alien (1979) ι betyg på imdb: 8,5/10
Handling: sju personer beger sig hem till jorden igen efter att ha undersökt om det finns levande varelser på en tidigare outforskad planet för att sedan upptäcka att någonting därifrån har följt med dem hem.
Med i filmen är bla. Tom Skerritt, Sigourney Weaver, John Hurt och Veronica Cartwright
 
Fredag: det femte elementen (1997) ι betyg på imdb: 7,6/10
handling: I en färgglad framtid blir en taxichaufför centralpersonen att leta efter ett vapen för att hindra den onda och mr Zorg att göra något dumt.
Med i filmen är bla. Bruce Willis, Gary Oldman, Milla Jovovich och Luke Perry

Lördag: E.T ♥ (1982) ι betyg på imdb: 7,9/10
Handling: en orolig pojke blir vän med varelse som inte är från denna planet och försöker hjälpa honom att hitta hem igen.
Med i filmen är bla. Henry Thomas, Drew Barrymore, Peter Coyote, Robert MacNaughton och Dee Wallace
 
Söndag: Melancholia (2011) ι betyg på imdb: 7,1/10
Handling: två systrar som redan har en jobbig relation får det ännu jobbigare när en ny planet hotar att kollidera med jorden.
Med i filmen är bla. Kirsten Dunst, Alexander Skarsgård, Charlotte Gainsbourg och Kiefer Sutherlandnu är det nära alla pll-fans


woop woop!!! Imorgon vet vi vem som är A i pretty little liars, sååå spännande.
Om ni vill se avsnittet live vilket är kl2 inatt så kan ni se det HÄR!
 
Vi kommer att få reda på följande...
- Vem som är A (yay!)
- varför A har gjort som hen gjort (dubbel yay)
- vem som dödade Tobys mamma (who cares?)
- vem som slog stenen i Alisons huvud (yay)
- Vem som är red coat (meh..)
- vem som dödade Bethany (meh..)
- vem som är Black Widow (meh...)
Klicka in här imorgon också för då kommer jag att skriva en sammanfattning om vad jag tyckte om avsnittet och så kan såklart ni också lämna kommentarer om vad ni tyckte :).förnyat/inte förnyat


Last ship får en tredje säsong
master of sex får en fjärde säsong
Ray Donovan får en fjärde säsong.
Web therapy läggs ner efter fyra säsonger
the exes läggs ner efter fyra säsonger
 once upon a time: poster för säsong 5


 who are u A?


På onsdag kan vi se sista avsnittet av pretty little liars för ett tag. Det är inte ett serie avslut men det är ett avslut på ett stort kapitel för serien eftersom mycket kommer att avslöjas under avsnittet. Denna gång tror jag dessutom att det stämmer ganska så bra eftersom serien sedan kommer att ha ett tidshopp.
 
Sasha Pieterse (som spelar karaktären Alison) sa nyligen detta i en intervju (jag har översatt till svenska)
"När tidshoppet sker då börjar serien på riktigt!
Finalen kommer att berättar allt - vem som är A och varför allt har hänt - så du tycker typ," OK, så vad ska hända nu, men författarna har gjort ett bra jobb med vad som händer härnäst och vad våra karaktärer har gått igenom under dessa fem år. Serien är definitivt inte över, men det finns inga fler frågor vad det gäller det förflutna. "
 
Hon berättade även bla. om ödet för henne karaktär efter tidhoppet och att folk kommer bli chockade (men glada) vart hon befinner sig i livet − jag själv har fått en ganska stark känsla att hon kanske blivit mamma eller alla fall är gravid men vi får se.
January, where are u?fem serier vi fick säga hejdå till för tidigt


Life unexpected (26 avsnitt, 2010-2011)
Vad handlar serien om? Lux en 15-årig tjej som hela sitt liv gått från fosterfamilj till fosterfamilj och bestämmer sig tillslut för att leta upp sina riktiga föräldrar för att kunna bli myndig tidigare.
Vilka var med i serien? Britt Robertson, Shiri Appleby, Kristoffer Polaha, Kerr Smith, med flera.
Varför var serien bra? det var en serie som jag verkligen älskade över hela mitt hjärta. Familjedraman är det bästa jag vet och detta var en perfekt sådan. Hade dessutom ett crossoveravsnitt med one tree hill :).
varför lades serien ner? Mitt korta svar skulle bli för att den gick på CW aka kanalen som nu för tiden bara gillar övernaturliga ting. Mitt lite längre svar blir att serien redan i första säsongen tyvärr hade ganska låga tittarsiffror men förnyades ändå (och tack för det) till en andra säsong för att sedan läggas ner efter två korta säsonger. Jag minns att det var prat då om att någon annan kanal kanske kunde köpa upp serien till en tredje säsong (det var inte lika vanligt då som det är nu) men det hände aldrig.
 
 Dead like me (29 avsnitt och en film, 2003-2004. 2009)
Vad handlar serien om? 18-åriga Georgia (kalls oftast för George) är en olycklig ungdom som precis hoppat av sitt första år på college. En dag när hon har rast på sitt tillfälliga jobb blir hon träffad av en fallande toalettsitts och dör, men livet går vidare för hon är bara halft död då hon blivit en lieman i hennes liv som död.
Vilka var med i serien? Ellen Muth, Mandy Patinekin, Callum BlueCynthia Stevenson, med flera.
Varför var serien bra? få serier idag är såhär bra. Serien är unik, rolig, deprimernade, helt underbar och även med ett bra skådespel från både huvudrollerna till folk som bara är med i ett avsnitt.
varför lades serien ner? inte solklart varför men det hade inte med tittarsiffrorna att göra då dem var ganska så höga. Däremot fanns det bla. pengarproblem.
 
Jane by design (13 avsnitt, 2012)
Vad handlar serien om? Jane trodde att hon hade fått en praktikplats på ett modeföretag men snabbt blir det ett missförstånd och hon är tvungen att leva dubbelliv. High school på dagarna och arbetande inom modebranschen (och dessutom helt plötsligt 10 år äldre) på kvällarna.
Vilka var med i serien? Erica Dasher, Andie MacDowellNick Roux, Rowly Dennis, India de Beaufort, med flera.
Varför var serien bra? här är en serie som faktiskt beskriver min serie smak ganska bra. Otroligt mysig serie men fina karaktärer. Hade verkligen sett framemot en fortsättning. Jag var jätte kär i karaktären Billy.
varför lades serien ner? serien hade okej tittarsiffror men sändes på samma kanal som pretty little liars. Dem flesta drama-serierna lever korta liv på abcfamily pga pll's höga siffror vilket är synd men sant.
 
freaks and geeks (18 avsnitt, 1999-2000)
Vad handlar serien om? high school, 80-talet och två olika grupper av ungdomar.
Vilka var med i serien? bla. James Franco, Seth RogenJason Segel och Linda Cardellini
Varför var serien bra? För att dem verkligen har lyckats - så bra serie men så många bra skådespelare.
varför lades serien ner? hade låga tittarsiffror DÅ men har varit en serie som fått väldigt mycket uppmärksamhet efteråt :). Fick även en spin-off som jag inte sett men har hört att ska vara bra. Den utspelar sig på college → Undeclared, dock bara en säsong där med.
 
Looking (18 avsnitt och en kommande film 2014-2015)
 Vad handlar serien om? tre vänner i San Francisco som alla tre är homosexuella.
Vilka var med i serien? Jonathan Groff, Murray Bartlett, Frankie J. Alvarez, med flera.
Varför var serien bra? när looking hade premiär var det jag hörde om den att den var en manlig variation av girls men nej, det stämmer absolut inte. Serien känns ny, unik och realistisk.
Varför lades serien ner? tittarsiffrorna var aldrig i skyarna, tyvärr. Detta är en serie som inte fått den uppmärksamhet den behövt helt klart.
 
 
Vilka serier tycker ni borde fått fler säsonger!?förnyat sedan sist...


 sense8 får en andra säsong
the strain får en tredje säsong
black sails får en fjärde säsong
scream får en andra säsong
Humans (us-venerationen av äkta människor) får en andra säsong.
Rizzoli & Isles får en sjunde säsongPretty little liars: tidshopp på 5 år


Nästa vecka visas sista avsnittet av PLL innan serien får sig ett tidshopp och vi kommer förhoppningsvis veta vem A (eller C, eller hmm) är då efter det kommer som jag nämnt förut ske ett tidshopp. Nu är det bekräftat att allting kommer utspela sig ett år efter college, alltså fem år senare än där vi befinner oss idag.

Spännande, spännande... Enligt Marlene King (grundaren till serien) så har det varit lugnt på A-fronten under dessa år. Sedan ska karaktärerna inte ha förändrats speciellt mycket förutom att dem kanske mognat lite mer, ja vi får väl se, januari 2016 är väl rätt så nära? ;)the leftovers: säsong 2 trailer

vill se: Jenny's wedding


premiär datum för Sverige finns ej än men filmen hade nyligen premiär i usa.fuller house: Nicky and Alex


Ja, Jesses barn kommer också att vara med i spin-offen :)
Följ min blogg med Bloglovin
 på bio i Augusti


Wow, det är redan Augusti, snart är sommaren slut ;) eller har den ens börjat? aja.. Här är fyra filmer jag vill se denna månad ↓
fantastic 4 (7 augusti). pixles (12 augusti). Odödliga (21 augusti). Inside out (28 augusti).
 
Vad vill ni se på bio nu i Augusti!?