Young and hungry: det blir en andra säsong


Igår gick abcfamily ut med att det blir en andra säsong av deras sommarserie young and hungry där Emily Osment spelar huvudrollen Gabi en matbloggare som börjar arbeta för en framgånsrik 30-åring.


Samtidigt som detta gick kanalen även ut med att...
- dem lägger ner Mystery Girls vilket inte är så överskande då serien haft otroligt dåliga tittarsiffror.
- Dem plockar upp en ny serie vid namn Stitchers som kommer ha premiär nästa sommar
- Dem säger nej till serien Unstrung och kommer inte att plocka upp den till deras kanal
 Supernatural: sneak peek för 10x1

Ny serie: Selfie


Här kan vi prata om skeptisk och tankar som bubblar i huvudet hur lite jag verkligen ville kolla in abc's nya komedi selfie som har premiär nästa vecka på den amerikanska kanalen.
Selfie är modern variation av musikalen my fair lady som det gjordes film på 1964 (musikal redan 1956) med Audrey Hepburns i huvudrollen.
Vi får följa  Eliza Dooley som är besatt av att bli känd genom sociala medier tills hon en dag gör bort sig och inser att hon behöver riktiga vänner istället för följare på instagram.

Att jag inte lär mig.. När jag har låga förväntingar slutar det alltid med att det jag kollar på är bra eller alla fall bättre än vad jag förväntat mig. Selfie har kanske ett super töntigt namn, handligen verkar kanske sådär och trailern är ganska pinsam att titta på men serien i sig är inte lika töntig som jag förväntade mig utan faktikst helt okej och jag tror att serien kan utvecklas en hel del om den får chansen till det.

Jag är inte helt övertygad om jag kommer följa serien men jag tror att det finns en chans till att det kan bli så.
Vi i sverige kan se avsnittet online 1 oktober.Devious Maids: det blir en tredje säsong


Lifetimegår nu ut med att deras serie Devious Maids får en tredje säsong.
För er som inte har koll på serien så handlar det om fyra hembiträden Beverly Hills med mörka hemligheter.
Skaparen bakom Desperate Housewives är även huvudet bakom Devious Maids.Ny serie: how to get away with murder


Shonda Rhimes ligger bakom denna förmodligen framtida succén. Hon har tidigare producerat och skrivit manus till bla Grey's Anatomy, scandal och Private Practice.
Vi får följa en grupp med juridikstudenter samt deras lärare som tror på att dem måste vara med där det händer istället för att sitta i ett klassrum hela dagarna.

Även fast jag egentligen tycker att grundidén låter lovande så var jag lite tveksam innan jag satte mig ner för att se avsnittet men tji fick jag för detta är spännande och kvalité på riktigt.
Det hände väldigt mycket redan i första avsnittet så det ska bli intressant att se hur serien kan utvecklas då den gett oss en väldigt bra start. Kan det levereras i högre kvalité än detta? Jag hoppas faktiskit det.

Jag kommer att forsätta se serien, det här kan jag bara inte missa.The originals: Nina dobrev gör gästspel


Nina dobrev kommer att göra ett gästspel i den nya säsongen av The originals twisted är dock att hon inte kommer att spela Elena utan någon helt annat men vem? Ingen mindre än Tatia som varit ett kärleksintresse till både Klaus and Elijah så historian liknar kanske vad Stefan and Damon har gått igenom.
Hon kommer dyka upp i en flashback så var inte oroliga för något triangeldrama än...

Om ni inte har något minne av Tatia så kolla in detta klipp från säsong tre av TVD ↓
 
När det ändå är The originals jag skriver om så varför inte bjuda på lite snek peek bilder för kommande säsongen...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ny serie: Forever


Jag hade några nya serier tillgängliga så Johan fick välja vilken han tyckte verkade bäst på beskrivningen vilket då blev forever.
Det är inte en serie som jag längtat efter och nog till och med varit lite skeptisk över om jag ska vara helt ärlig.
Vi får följa Henry Morgan en new yorker som arbetar med döda kroppar. What else? hm, han är odödlig.

Det jag inte förstod innan jag såg serien var att det i själva verket är en polisserie där Morgon hjälper en kvinnlig polis med brott fast förstås med den lilla twisten där han inte kan dö. Det kommer att vara ett nytt fall i varje avsnitt.
Förutom polissotyn så förekommer det också att en person vid namn Adam vet om Henrys hemlighet och påstår sig ha samma problem but we never know who to trust, huh?

Jag tycker att avsnittet var helt okej men förmodligen så kommer jag inte att se mer.Pineapple mystery solved!


Igår släpptes sista säsongen av how i met your mother på dvd i usa och säsongen innehåller en heldel med extramatrial exemeplvis detta ↓↓↓Ny serie: Gotham


Av de nya serierna som har eller haft premiär nu i höst har jag sett mest framemot Gotham.
Jag menar vi får följa med till ett Gotham före Batmans tid och dessutom spelar Ben Mckenzie (the oc) huvudrollen.
Första gången jag kom i kontakt med batman var när the dark knight rise hade premiär 2012, personen jag såg den med ville välja film då jag oftast var den som gjorde det (som att de vore mitt fel att jag har bättre filmsmak) så jag gick med på att se filmen som var väldigt manlig, mycket action men resultatet blev att jag var positivt överraskad då den faktiskt var bra.
Min pojkvän har även tagit mig igenom filmens föregångare som också är bra men jag visste ändå inte riktigt vad jag skulle förvänta mig av serien som inte kretsar kring Batman utan vi får istället följa polisen Gordon även fast Bruce Wayne är med som karaktär men är än så länge bara ett barn och Batman kommer inte komma till staden fören långt senare.

Även fast jag inte riktigt visste vad jag förväntade mig så var avsnittet ändå ungefär i klass med vad jag trodde att den skulle vara vilket är positivt. Pilotavsnitt är ofta inte speciellt bra men i detta fall tyckte jag ändå att dem levererade i ganska hög klass och hoppas innerligt att det fortsätter såhär eller utvecklar sig till något ännu bättre men det tror jag att de gör.true detectice: 2/3 av rollerna är bekräftade


Igår skrev jag ett inlägg om att en av huvudrollerna för den kommande säsongen av true detective är bekräftad och idag är ytterligare en person bekräftad nämligen - Vince Vaughn.
Jag hoppades att det var sant redan när det började ryktas om det då komedi-skådisar i väldigt många fall anses som dåliga skådisar tills dem får en ärlig chans så jag hoppas hans roll är perfekt för honom.
 
Vaughn's karaktär kommer att heta Frank och beskrivis som "yrkeskriminell" hmm vi får se...
Nu behöver vi bara vänta på svar för vem dem tredje karaktären kommer att spelas av :).Ny serie: red band society


Red band society är en sjukhusserie men denna gång ska vi inte få följa alla hårt arbetande läkare utan istället patienterna och då med mest fokus på ungdomarna som befinner sig där.
Serien har redan (efter enbart ett avsnitt visat) fått stämpel att det är en blandning mellan glee, the breakfast club och my so called life. Jag måste nog ta och hålla med för jag fick lite den känslan - en grupp med människor som aldrig skulle blivit vänner i vanliga fall.

Min plan var att inte se denna serie alls då jag har lite problem med sjukhuserier men efter att jag sett avsnittet fick jag ändå en bra känsla för det var bra. Det var ett bra pilotavsnitt som gjorde en bra presentation över karaktärerna och ett litet smakprov på vad komma skall.
 
Jag är inte helt såld dock och vet inte om jag kommer ge serien en till chans, vi får väl se.true detectice: nu är 1/3 av rollerna bekräftade


Det har ryktas en hel del om vilka som kommer att vara med i andra säsongen av true detective. Detta har bara varit rykten och inget har varit bekräftat - då varken skådespelarna eller Nic Pizzolatto har bekräftat hur det faktiskt ligger till. Tycker exempelvis det var väldigt vågat av filmkritikern på nyhetsmorgon att säga att Vince Vaughn skulle vara med i nästa säsong då det bara är rykten. 
Nu har vi dock gått ett steg längre i processen för Colin Farrell bekräftade igår att han kommer att dyka upp i seriens andra säsong som har premiär i vår. Han har inte gått ut med någon information om hans roll så jag antar att vi får vänta på det.
Vilka som kommer att spela dem andra två huvudrollerna är än alltså inte bekräftat men har ryktas om Vince Vaughn, Taylor Kitsh och Elizabeth Moss.tha vampire diaries: poster för säsong 6


Om ni saknar the vampire diaires så är väntan inte speciellt långt bort längre eller tja tolv dagar får vi vänta med sedan är det dags.
Om ni tycker att tolv dagar är en hemsk väntan så kan ni checka in postern här ovan eller varför inte se trailern som finns här under...

Längtar ni!?Guardians of the Galaxy (2014)


I onsdags var jag på bio för att se Guardians of the Galaxy - har varit lite tveksam till filmen då jag tyckt den verkat lite töntig så jag gick verkligen in i biosalongen och förväntade mig att den skulle kunna vara dålig.
Betyg på imdb: 8,6/10 ι Mitt betyg: 8/10

Fem kriminella rymdbor börjar samarbeta för att förhindra hela galaxen från att förstöras.

Underhållningen var på maxfart. Guardians of the Galaxy underhöll mig från första scenen till den sista och det absolut bästa var karaktärerna som stack ut på många sätt. 3D effekterna var väldigt bra i mitt tycke men filmen är nog förhoppningsvis lika snygg utan 3D - någon mer som blir snurrig av 3d!? fyy, kanske bara ovan vad vet jag.
Handlingen var kanske något platt men det gör inte så mycket när det är mycket annat som väger upp det istället. Musiken var ett stort plus i kanten och jag skulle nog inte riktigt fått samma känsla utan den.

Med i filmen är
: Chris Pratt, Bradley Cooper, Zoe Saldana, Vin Diesel, mf.Once upon a time: ny posterVem är din favorit politiker?


Idag är det val i Sverige så vad vore bättre att skriva om än just detta... I tv-serier och filmer finns det en hel del som håller på med politik. I exempelvis amerikanska serier är det många som är borgmästare över staten dem bor i men också folk som jobbar i Washington DC där presidenten jobbar.
Jag har svårt att ge en åsikt om detta då jag vanligtvis ogillar politikerna när man får följa med dem på djupet så därför har jag valt att ta en jag tycker om och en jag ogillar...
 
+ Christina braverman (parnethood) +
Hon vann visserligen inte valet och jag tror kanske inte att hon skulle göra det bästa jobbet som borgmästarer pågrund av att hon inte är tillräkligt erfaren men hennes glöd för exemelvis skolfrågorna gör att hon vinner förstaplatsen. Sedan är hon kanske världens underbaraste karaktär och jag hoppas hon lyckas att bygga upp en bättre skolmiljö för barn med svårigheter i den sista säsongen av serien.
 
 
- Frank Underwood (house of cards) -
En politiker jag inte tål för han är rent ut sagt en manipulativ liten skitunge som gör allt för att få makt.
Spoiler: till och med döda.

Finns det någon politiker ni gillar eller ogillar i tv-serie (eller film) världen?Once upon a time: postern för säsong 4 är äntligen här!


Längtar ni? I do
nu är det inte långt kvar till premiärenglee: Rachel sjunger ut i vintersång


Vi kommer att se en heldel av frozen detta serie år men då inte enbart i once upon a time.
Rachel Berry kommer i vår att sjunga let it go i ett avsnitt av sista säsongen av glee.
Vad sägs om en duett med rachels mamma kanske? ;)

Seriens sjätte och sista säong har premiär våren 2015.Supernatural: trailer för säsong 10

George Clooney gör gästspel i Downton Abbey


George Clooney som faktiskt gjorde sitt genombrott på tv-rutan i sjukhuserien ER (cityakuten) kliver snart tillbaka in i tv-rutan igen.
Efter en lång tid som filmskådis så kommer Clooney nu att göra ett gästspel i serien Downton Abbey. Avsnittet han kommer medvärka i utspelar sig på et bröllop där han kommer att spela en amerikan - inte mycket mer om hans karaktär är än sagt men den som väntar på något gott...Once upon a time: nya sneak peek bilder


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 God help the girl (2014)


Jag som så många gånger har sagt att jag faktiskt inte gillar musikaler men den här filmen stack sig rakt in i hjärtat och mycket tack vare musiken.
¨Betyg på imdb: 6,6/10 ι Mitt betyg: 7/10
 
Eve rymer från sjukhuset där hon behandlas för sin anorexi. På sin flykt träffar hon James och senare även Cassie som båda har lika stort intresse för musiken som hon själv.

Musiken, musiken, musiken - den centrala mittpunkten och det är vad filmen handlar om och jag älskar det. Jag hade ingen aning om att Emily Browning kunde sjunga och dessutom gör hon det bra. Dock så är det inte bara musiken som gör filmen det är även världens feelgood film på så många andra plan - en variation av att hitta rätt i livet även fast det finns hinder.
 
Med i filmen är: Emily Browning, Hannah Murray, Olly Alexander, mf.Trailern för andra säsongen av faking it ät äntligen här!


Nu är trailern här och om endast två veckor är serien tillbaka igen ♥Charlotte Arnold till Beauty and the Beast


Nu återvänder ytterligare en degrassi-skådis till CW och det är ingen mindre än vackra Charlotte Arnold. Hon kommer att medvärka i serien Beauty and the Beast och spela en karaktär som heter Melissa, en kvinna vars rika man börjat bete sig märkligt och våldsamt.
Andra degrassi-skådisar vi har sett eller ser på kanalen CW är nina dobrev (vampire diaires), Cassie steele (the la. complex), Shenae Grimes (90210) och Stacey Farber (Cult).American horror story: trailern är här!


Nu är äntligen trailern för fjärde säsongen av american horror story här!teaser på play it again, Dick


Äntligen är teasern här för spin-offen av Veronica mars.
Om ni har missat vad detta är så är det en serien som kommer att gå på webben där vi får följa Ryan Hansen som försöker få till en riktigt Veronica mars spin-off med Dick i huvudrollen.The other woman (2014)


The other women är en film om hämnd, går det att göra detta på ett roligt sätt eller blir det bara fel?
Betyg på imdb: 6,1/10 ι Mitt betyg: 4/10
 
Vi får följa Carly vars pojkvän inte bara är gift utan även har en älskarinna - tjejerna lär känna varandra och bestämmer sig för att hämnas.

Jag vet inte vart jag ska börja... Detta är alltså en komedi men jag vill nog påstå att den är ganska humorlös för att faktiskt få kalla sig en komedi. Den såkallade humor som finns är löjlig och förnedrande. Själva filmiden är god då jag inte tackar nej till lite girlpower dock så misslyckas detta ganska så rejält och visar sig vara platt och orealistiskt. Pluset med filmen är dock skådespelar-insatserna av Cameron Diaz och Leslie Mann dem gör ett bra jobb.

Med i filmen är: Cameron Diaz, Leslie Mann, Nikolaj Coster-Waldau, Kate upton, Nicki Minaj, mf.the walking dead spin-off


Det är nu klart att kanalen AMC har köpt upp en spin-off till serien walking dead som kommer att ha premiär nästa år.
Skaparna bakom serien vill dock inte riktigt kalla det ett spin-off (mer ett sammarbete) då serien kommer att utspela sig på en annan plats och ingen karaktär från TWD kommer att dyka upp men däremot kommer serien utspela sig i samma värld som TWD utspelar sig i - jag skulle nog ändå säga att det är en spinoff.Arrow: Austin Butler blir säsongens nya karaktär


När den tredje säsongen snart sätter igång av Arrow så kommer ett igenkännande ansikte att dyka upp på skärmen - Austin Butler (carrie diareis, life unexpected).
Hans karaktär kommer att heta Chase och vara ett kärleksintresse till Thea.
Han kommer dock inte dyka upp fören avsnitt 7 så den som väntar på något gott...American horror story: tre nya teasers


Tre nya teasers för höstens säsong av AHS...

 Parenthood: första sneak peek bilderna är här


Första snek peek bilderna för sista säsongen av parenthood är äntligen här!Game of Thrones: Bran Stark återvänder inte till femte säsongen


När femte säsongen av Game of Thrones sätter igång i vår så kommer en i familjen Stark inte vara där men frånvaron kommer antagligen inte att vara för alltid.
Det finns just nu inga planer att ha med Bran Stark i den kommande säsongen. Det finns i nuläget andra storylines som dem vill fokusera på i serien vilket gör att Bran hamnar lite på sidan av och skådespelaren kommer att få ta en paus ifrån serien men han kommer att komma tillbaka. Samma sak gäller karaktären Hodor.Brittany Murphy's pappa är äcklad


Filmen the Brittany Murphy story som har premiär på lifetime på lördag har nu fått en heldel kritik från ingen mindre än Murphy's pappa.
I am disgusted and outraged that Lifetime decided to produce such a trashy project, defiling the memory of my beautiful, talented daughter, Brittany Murphy. Frankly, I am amazed at their audacity of calling it ‘a true story,’ without conducting any research or consulting with any members of the family.” säger han i en intervju med examiner.

Det har tidigare även sagts (och kommer ha betydelse i filmen) att hennes pappa inte hade så bra kontakt med henne och att han mest visat sig efter att hon dött vilket han nekar till. Vad som faktiskt är sant är svårt att vara säker på förstås.Hemlock grove: det blir en tredje säsong


Hemlock grove har blivit förnyad till en trejde säsong av netflix.
Tyvärr måste vi efter detta säga hejdå till hemlock grove eftersom det blir seriens sista säsong.
  Säsong tre kommer att ha premiär under 2015 och innehålla tio avsnitt.
 
 
 
- Vad jag tyckte om de första två säsongerna kan ni läsa här och härFaking it: Laverne Cox gör gästspel i andra säsongen


Orange is the new black skådespelaren Laverne Cox  kommer att gästspela i andra säsongen av faking it när säsongen sätter igång om ganska exakt tre veckor...
  Hennes karaktär kommer att heta Margot och kommer att leda skolans dramaklubb. Hon kommer atta vara en krävande och väldigt intensiv karaktär. Dessutom en lärare med mycket höga tankar om sig själv.Downton Abbey: säsong 5 trailer


Även trailern till femte säsongen av Downton Abbey är här!!!
Säsongen har premiär om 3 veckor...
 Once upon a time: ny promo