The vampire diaries: 6x10 sneak peek bilder


Om två veckor firas det jul i mystic falls så här under är några bilder inför avsnittet...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 v.48


 
morr...
- Det ser inte ljust ut för Red Band Societys. Efter nästa veckas avsnitt kommer serien att ligga på is på obestämd tid och visa de resterande avsnitten vid senare tillfälle. Serien är inte nerlagd än och det finns chans för en ytterligare säsong men jag skulle chansa på att det inte blir så...
- NBC ångrar sig och beställer inte fler avsnitt till deras nya serie Constantine men chansen för en ny säsong finns ändå kvar har dem sagt. Första säsongen får alltså bara 13 avsnitt.

WOHO!!!
- Rachel McAdams har äntligen gått ut med att hon kommer att spela en av huvudrollerna i true detective
- som jag nämnde tidigare kommer hart of dixie tillbaka redan i december istället för januari..
- Bridgit Mendle (good luck Charlie) kommer att dyka upp i andra säsongen av Undateable nästa sommar
- Chloe Bridges (carrie diaries) kommer att dyka upp i faking it i början av 2015 och bli superkompis med Liam. ohhhnooo ;)
- alla resterande avsnitt av selfie kommer vi snart att kunna se även fast serien är nerlagd. Hur? Hulu har fått rättigheter till de sista avsnitten.Open heart: första trailern


Skaparna bakom degrassi kommer snart med en helt ny serie...Thanksgiving


Idag är det Thanksgiving i usa så vad passar bättre än att göra ett inlägg med dem bästa avsnitten i serievärlden som faktiskt utspelat sig på denna högtid.. Här är min top tre  ↓ ↓ ↓
 
1. The OC ι  the homecoming
Handling: Ryan och Marissa åker till  Chino för att göra ett ärende åt Ryans bror som sitter i fängelse samtidigt som Kirsten bjuder på middag och Seth klantar till det genom ha två tjejer i huset samtidigt.
Jag gillar avsnittet för att
... en klassiker blir aldrig gammal helt enkelt.
 

2. Gilmore girls ι a deep-fried korean thanksgiving
Handling: Lorelai och Rory måste hinna med fyra thanksgiving middagar...
Jag gillar avsnittet för att... gg är min absoluta favorit serie och det här avsnittet är en stor grund till varför. Högtids-avsnitt har alltid varit speciella i serien dessutom.
 
 
 
3. How i met your mother ι slapgiving
Handling: Marshall och Barneys slap bet goes real när ett av slagen  är lovad att ske under Thanksgiving.
Jag gillar avsnittet för att... Robin sparkle föds.. yes, thats why...

Har ni något avsnitt utspelat på Thanksgiving som ni gillar?!!Spinner is BACK! (och en annan nyhet)


 
I morse när jag precis kommit till skolan - bytt om och börjar göra min frukostmacka och googlar lite på mobilen möts jag av kanske den bästa serienyheten NÅGONSIN... För mig då alltså för jag har inte stött på så många via bloggen/privat som följer den kanadensiska serien Degrassi.. STORT TIPS - det är det absolut mest ultimata ungdomsserien EVER... Anyway serien har hållt på sedan 2002 (plus original-serien) så endel karaktärer har varit med i fjorton säsonger som serien hållt på... Seriens stora fokus var karaktären Emma (som är ens dotter från original-serien), alla fall fram till säsong nio men vi får även följa hennes vänner och deras vänner och deras syskon, osv. det är på det spåret serien har fått fortsätta. 

Nyheten är nu att en väldigt aktik karaktär de första nio säsongerna av serien är på plats igen, i veckans avsnitt.. SPINNER MASON!!!!!!!! Avsnittet kom ut idag så jag har inte hunnit se det än.
Btw... Om ni inte hört talas om serien så är det endel kända ansikten som faktiskt varit stora karaktärer.. Exmepel: artisten Drake var med i de första åtta säsongerna innan musiken tog över, nina dobrev (the vampire diaries) var en teenmon och shenae grimes (90210) var en av seriens idag störta rollers storasyster och även en likeable karaktär i mina ögon.
 
Men en nyhet till er också då kanske... Juste Hart of dixie börjar redan i december om tre veckor kan vi säga hej till Zoe, Wade och resten av gänget... ;)Jurassic world: 15-sek teaser


Har längtat några år.... och äntligen finns det en teaser!!!helgnytt v.47


Det blir giftemål i sista säsongen av glee... Vilka tror ni är dem lyckliga?
- Adam Pally (peter i tmp) lämnar The mindy project då han bara skrivit kontrakt till 13-avsnitt.
- Victoria Clark kommer spela en viktig roll för homelands framtid då hon blivit castad som Carries mamma.
- Har ryktats om att Beauty and the beast ska få en hel säsong på 22 avsnitt men det är nu bekräftat att säsong tre enbart kommer innehålla 13-avsnitt.Eye candy: teaser


Första teasern för mtv's kommande serie eye candy är äntligen härsnaste nytt - v. 47


 
A thumbs-up
- American Dad har blivit förnyad till en tolfte säsong
- So You Think You Can Dance får också en tolfte säsong
- Riley Smith (radio) kommer att dyka upp i andra säsongen av true detective som en av huvudrollernas pojkvän
- Även Adria Arjona kommer dyka upp i andra säsongen av true detective i flera avsnitt.
 
- I Jul-avsnittet av Girl meets world kommer några ansikten man bör känna igen om man sett seriens föregångare boy meets world, nämligen Corys föräldrar, hans lillebror (som inte kan vara många år äldre än Riley) och hans vän Shwan.
 
Nah...
- Glee ändrar tid till fredagar i usa alltså kan vi se det på lördagar när serien kommer tillbaka i januari - detta är negativt i tv-världen.
- Sullivan & Son läggs nerPretty Little Liars - 5x13


Igår släpptes även den kanadensiska promon till julavsnittet av Pretty little liars.Hart of dixie: promo för säsong 4

En film att se framemot 2015 #1


Titel: The age of Adeline (drama/romance)
Premiär: april 2015
Handling: En kvinna är med om en olycka en kall vinternatt 1935 och upptäcker sedan att hon inte längre åldras.
Vilka är med? Blake Lively, Harrison Ford, Michiel Huisman, Ellen Burstyn, mf.pretty little liars: 5x13


Nu är det bara tre veckor kvar så varför inte lite sneak peeks..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Bamse och tjuvstaden (2014)


Detta är den första långfilmen med bamse men jag undrar om den faktiskt får kallas för långfilm när den bara är en timme och två minuter lång.
Betyg på imdb: 6,5/10 ι Mitt betyg: 6/10
 
Staden där bamse bor har blivit en fridfull stad efter att tjuvarna har blivit snälla men reinar räv som inte riktigt passar in i samhället tycker att detta bör förändras men såklart rycker bamse och hans vänner in.

Som den bamseälskade 23-åring jag är så var jag förväntansfull om Bamse - the movie kunde hålla måttet till Rune Andréassons kortfilmer (och såklart tidningen) om Bamse men filmen känns verkligen som vilken annan historia om Bamse som helst förutom lite bättre bild och effekt.

Röster: Peter Haber, Morgan Alling, Steve Kratz, Magnus Härenstam, Shebly Niavarani, mf.Fifty shades of grey #2


Trailer nr2 för fifty shaedes of Grey är här.

Filmen har premiär i februari nästa år... Kommer ni att se den?Aaliyah: The Princess of R&B


Ikväll har lifetimes film Aaliyah - The Princess of R&B premiär på kanalen i usa. Eftersom det är en tvfilm så lär vi kunna se den ganska så snart om vi är sugna då dem brukar finnas tillgängliga för bla. streaming bara några dagar efter premiär. 
Trailern till filmen ↑↑↑
 
 
Kommer ni att se filmen om Aaliyah?senaste nytt...


 
sorgligt men...
- Carol Ann Susi som spelar Howards mamma (elr snarare hennes röst) i the big bang theory är död efter att ha kämpat med en jobbig cancer. Hon blev 62 år. I nuläget finns det ingen plan att ersätta henne med någon annan skådespelare och jag hoppas inte att dem gör det i framtiden heller utan kanske istället låter henne dö.
 
- The Millers läggs ner efter två säsonger
-  Franklin & Bash läggs ner efter fyra säsonger

Att se framemot...
- Två nya ansikten vi kan se framemot i nya säsongen av true detective är - Lolita Davidovich och James Frain.
 - The Mindy project får full säsong, YAY. Tidigare planerat att bara ge säsongen 15avsnitt.
 - Alyson Hannigan (how i met your mother) kommer att dyka upp i The McCarthys julavsnitt om 5 veckor.
 - James Wolk har fått en roll i den kommande serien Zoo som har premiär i sommar.Boyhood (2014)


Det absolut märkvärdigaste med filmen är att den börjades filmas in redan 2002. Det är inget projekt som sedan legat där och varit klart i 12 år utan dem har genom åren fortsatt att spela in filmen med samma skådespelare - i 12 år!!! 
Betyg på imdb: 8,6/10 ι Mitt betyg: 7/10
 
Vi får följa en pojke från litet barn tills han är vuxen och börjar på college.
 
Jag tycker personligen av boyhood har fått lite väl lite uppmärksamhet och det bör ändras på en gång. Filmer har stor chans att bli oscar nominerad om inte i bästafilm så i någon annan kategori. Alla fall filmen är väldigt relalistisk och om ni har gillat någon annan av Richard Linklaters filmer så lär ni även gilla boyhood.
Det negativa är att det i ärlighetens namn inte händer så jätte mycket under filmens (no action at all in this place) gång men den är väldigt mysig om man känner verkligen att varande scen är genomtänkt.
 
Jag rekommenderar den verkligen men håll ett öga på mammans män dem är fruktansvärda... Den ända likeable hon har varit tillsammans med är formligen deras far men där var det nog mer vi älskar varandra fortfarande men vi har glidit isär efter att ha varit tillsammans i massa år.
 
Med i filmen är: Ellar Coltrane, Patricia Arquette, Ethan Hawke, Lorelei Linklater, mf.Nyligen förnyade serier


- Graceland får en tredje säsong som vi kan se i sommar.
- Homeland får en femte säsong
- the affair får en andra säsong (OMG YES!!!)
 senaste...


Kom ihåg att alla datum jag skriver alltid är när vi kan se avsnittet här i sverige. Folk i usa kan se det dagen innan. Pratar alltid om svenska datum och kommer alltid att göra.
 
Positivt
- Grattis Rachel Bilson och Hayden Christensen som förra veckan fick en dotter. Det blev alltså en dotter som nu heter Briar Rose Christensen.
- Chasing Life får en andra säsong
- Downton Abbey får en sjätte säsong

- Marlene King som ligger bakom pretty little liars kommer snart med en ny serie på samma kanal. Serien kommer att heta The Perfectionists och vara baserad på en bokserie av Sara Shepard som även är författaren bakom pll-böckerna. Så vad kommer serien att handla om? fem tjejer som som upptäcker att deras fiende har dött men dem har ingenting att göra med mordet.

- mtv's kommande serie eye candy har äntligen fått ett premiär datum - 13 januari.
- Det blir Jay Leno som gästar Craig Ferguson i december, hans sista gäst i programmet.
 
Negativt!!!
- Vi måste tyvärr säga hejdå till  Witches of East End. Det blir ingen tredje säsong
- även hejdå till serien selfie som går på ABC
 
 
Sugen på några filmnyheter? här kommer några
- Toy story blir ingen trilogi... En fjärde film beräknas att komma 2017.
- Den sjunde stars wars filmen som har premiär nästa år har nu fått ett officielt namn - Star Wars: The Force Awakens
- sista hobbit filmen kommer att sluta med ett 45-minuters långt krig...GRATTIS


Kul att ni var så många som ville vara med i min tävling om att vinna Deathly Hallows-halsbandet. Efter att kolla alla bidrag så bestämmde jag mig för att lotta vinnaren så Grattis till Amanda - skickar ett mejl till dig senast imorgon. Även grattis till mig för idag fyller jag 23!!! :Dnågra filmer sedan sist...


Är inne i en ganska bra filmperiod just nu så här kommer fem filmer sedan sist...
 Edge of tomorrow (2014) ι Betyg på imdb: 8/10  ι Mitt betyg: 7/10
Vad handlar den om? En officer skickas som soldat till ett krig för att bekämpa utomjordingar...
Vad tycker jag om filmen? Vill inte beskriva handlingen så djupgående men det är en twist med i filmen som verkligen gjorde att jag gillade filmen mer än vad jag trodde att jag skulle. Twisten är själva handlingen och gör det intressantare än om det bara vore en krigsfilm så att säga.
Vilka är med i filmen? Tom Cruise, Emily Blunt, mf.

 Bad neighbours (2014) ι Betyg på imdb: 6,5 ι Mitt betyg: 3/10
Vad handlar den om? Ett par med ett nyfött-barn får problem när dem tvingas bo brevid en studentkårshus
Vad tycker jag om filmen? Dålig komedi, jobbig att titta på. Ok skådespel.
Vilka är med i filmen? Zac Efron, Dave Franco, Seth Rogen, Rose Byrne, mf.

 
Evil due (2014) ι Betyg på imdb: 4/10 ι Mitt betyg: 1/10
Vad handlar den om? Ett par firar sin smekmånad och när dem kommer hem väntar dem barn fastän det nästan är omöjligt.
Vad tycker jag om filmen? Det är möjligt att filmen var filmen med en mobilkamera.. Dessutom var manuset så himla dåligt och skådespelarinsatserna var inte okej.
Vilka är med i filmen? Allison Miller, Zach Gilford, mf.
 

Blednded
(2014) ι Betyg på imdb: 6,5/10 ι Mitt betyg: 5/10
Vad handlar den om? Efter en misslyckad blinddate hoppas Jim och Lauren att dem aldrig ska träffas igen men det gör dem när dem råkar boka samma hotellrum på deras resa i Afrika.
Vad tycker jag om filmen? En helt okej komedi...
Vilka är med i filmen? Adam Sandler, Drew Barrymore, Bella Thorne, mf.
 
Nebraska (2013) ι Betyg på imdb: 7,8/10 ι Mitt betyg: 5/10
Vad handlar den om? En gammal alkoholiserad pappa åker till Montana tillsammans med sin son när han påstår sig vunnit en miljon-dollar.
Vad tycker jag om filmen? Nominerad för bästafilm Oscar 2014, vann såklart inte. Seg och utdragen men bra skådespel.
Vilka är med i filmen? Bruce Dern, Will Forte, June Squibb, mf.senaste nytt...


 
 
Tyvärr men...
- vi måste tyvärr säga hejdå till A to Z, serien får bara 13 avsnitt men dem har spelat in 11 än så länge så KANSKE stt vi får ett OK slut.
- Desamma gäller bad judge
- sjunde säsongen av The Mentalist blir seriens sista och säsongen får 13 avsnitt.
 
Från film till serie
- Minns ni filmen Limitless från 2011 med Bradley Cooper i huvudrollen? om inte så handlar den om en drog man blir maniskthög av = får nästan oändligt med energi och blir smartare. Alla fall en serie som utspelar sig efter filmen kommer att ha premiär nästa år.
 
Like
- Hart of dixie har äntligen fått ett premiär datum!! Fjärde säsongen kan vi se from lördag 10 januari.
- Kathy Griffin kommer ta över Fashion Police och därmed bli seriens nya programledare.
- Rosie O’Donnell återvänder till the fosters i vår och kommer medverka i två avsnitt.
 TÄVLING!!!


Gillar du Harry potter så har du nu chansen att vinna ett Deathly Hallows-halsband i sammarbete med the wolf heart shop
Det ända du behöver göra för att vara med och tävla är att kommentera "jag är med" i detta inlägg men glöm inte mejladressen. Tävlingen avslutas fredag 7 november.
LYCKA TILL!
Tävlingen är avslutad!!! love is all you need


I onsdags publicerade jag en bild där det stod lite info om en kommande film. Filmen kommer att heta love is all you need och utspela sig i en värld där homosexualitet är normen.
Med i filmen kommer bla Emily Osment, Tyler Blackburn, Briana Evigan och Ava Allan att vara.

Filmen kommer att ha premiär nästa år och är insperaread av kortfilmen här under med samma namn ↓↓↓

Vad tycker ni om filmiden?