Once upon a time: castingen inför frozen är klar!


Nu är förhoppningsvis Castingen för Frozen klar och inga fler roller behöver castas för att storyn ska kunna göras fullt ut.
Det är precis klart att Tyler Jacob Moore (Shameless) har fått rollen som Hans.
Dock trodde alla fall jag att castingen skulle vara klar efter detta eftersom det nu är klart vem som ska spela både Anna, Elsa, Kristoff och nu även Hans men nono...
Ledaren (eller farfar som han också kallas) av stentrollen kommer nämligen också dyka upp. Rösten till denna karaktär känner nog många igen - nämligen John Rhys-Davies (sagan om ringen).Claire Holt joinar Aquarius


Claire Holt (the originals) har fått en roll i NBC's kommande serie Aquarius som inte har ett premiär datum än men kanalen har beställd en 13-avsnitts order så förhoppningsvis får vi se serien redan i vår.
Hon kommer att spela den tuffa polisen Charmain Tully.
Dock kan alla Original-fans vara lugna för det sista av Rebekah Mikaelson har inte visats än.
 
Andra som kommer att vara med i Aquarius är:
David Duchovny (Californication), Emma Dumont (Bunheads), Grey Damon (Star-Crossed), Gaius Charles (Grey’s Anatomy),
Michaela McManus (one tree hill), David Meunier (Justified),  Chris Sheffield (The Last Ship) och Gethin Anthony (Game of Thrones)Sons of Anarchy: Lea Michele gör gästspel


Lea Michele (glee) bekräftade nyligen via twitter att hon kommer att gästspla i ett avsnitt av Sons of Anarchy i höst.
 Hon kommer att spela en servitris samt ensamstående mamma.SDCC: Ny Gotham trailer


23 september kan vi i sverige se seriens första avsnitt...American horror story: vilka hänger med till säsong 4


Att American horror story får en fjärde säsong har varit bekräftat sedan november förra året och att säsongen kommer ha namnet Freak Show och utspela sig  på ett nöjesfält är heller inte längre än hemlighet. Vad som däremot har varit ganska oklart bland tittarna är vilka av skådisarna som återvänder till serien i höst och nu är det bekräftat (på comic-con närmare bestämmt) vilka samt vad deras karaktärer kommer att heta.
 
Jessica Lange's karaktär kommer heta Elsa Mars (kommer bli hennes sista säsong).
Emma Roberts karaktär kommer heta Maggie
Sarah Paulson karaktärer kommer att heta Bette & Dot Tattler
Kathy Bates's karaktär kommer att heta Effil Darling
Michel Chiklis karaktär kommer att heta Wendell del Tolito
Angela Bassett's karaktär kommer att heta Desiree Dupre
Evan Peters karaktär kommer att heta Jimmy Darling
 
Samt gästspel av bla. Wes Bentley.comic con: sneak peek #3


Idag påbörjas sista dagen av Comic-con i San diego men ni kan vara lugna för klockan är inte ens fyra på natten där än så länge så det är mycket kvar att visas...

Person of interest: säsong 4 trailer/sneak peek's
 
True blood:
sjunde och sista säsongen pågår just nu på hbo men detta ville comic-con ändå bjuda på in i det sista.
 
Family guy vs simpsons:
hela avsnittet kommer visas i spetember i ett family guy avsnitt bekräftat av fox.sneak peek #2


Eftersom Comic-con är bäst kommer här några fler Sneek peeks's som ni kanske finner intresse för...
 
The Originals: säsong två trailer
 
Vikings: säsong 3 trailer
 
The flash (ny serie som har premiär i höst)Sneak peeks


Eftersom comic-con just nu är i fullgång i San diego så släpps även en hel del trailers och spoilers för kommande säsonger av många av våra favorit serier. Så se framemot det idag, jag kommer hålla er uppdaterade... Men här är några av dem redan släppta... tada..
 
Walking dead: säsong 5 trailer


Arrow: säsong 3 trailer
 
Bones: Säsong 10 trailer
 
Klicka in här senare för att få det senaste om DIN favoritserie....Teen wolf: mid-season trailer för fjärde säsongen

Teen wolf: förnyad till en femte säsong


Fjärde säsongen av teen wolf satte igång för bara några veckor sedan men det är redan nu bekräftat att serien får en femte säsong...
Är ni glada för nyheten?New girl: Jessica Biel tillbaka till tv-rutan


I den kommande säsongen av new girl kommer vi att få se ett gästspel av Jessica Biel (seventh heaven) där hennes karaktär vill åt samma kille som Jess i ett avsnitt.
Kul eftersom hon inte varit i tv-rutan (hon har satsat på film) sedan 2006 då sista avsnittet av seventh heaven sändes.Once upon a time: ytterligare en "frozen"- karaktär


Det är inte bara Elsa, Kristoff och Anna som växer till liv ifrån Disneys frozen när säsongen av Once upon a time sätter igång i höst.. Det bekräftades nyligen att vi även kommer bekanta oss med mannen som Anna trodde var the one en gång i tiden - Hans.
Castingen för hans roll är i fullgång så vem som får rollen som Hans är ännu oklart.
Vem tycker ni skulle passa att spela Hans?the mindy project: vems mamma...


I den kommande säsongen av the Mindy Project kommer vi gästspelas av Rhea Perlman (cheers) som kommer att spela en av huvudkaraktärernas mamma...
Hon kommer att spela Dannys mamma! Tror det kan bli en bra match där.Ny serie: You're the Worst


En ny komedi på kanalen fx är inte bara en ny komedi. Det är en ny komedi där vi får se mer privata delar än någon annanstans vare sig vi vill det eller inte.
I You're the Worst får vi följa Jimmy och Gretchen som träffas utanför ett bröllop (hans ex bröllop förövrigt) för att sedan dra vidare hem till honom men bara för sex såklart, eller? nja, det är väl där det går lite snett när Gretchen får för sig att sova över och tillbringa frukosten tillsammans med honom.
 
Eftersom både Jimmy och Gretchen har gett upp hoppet om att hitta den rätta eller huvud taget hitta någon att dela sitt liv med så vore detta kanske inte allt för svårt att lösa och bara säga hejdå till på direkten. Problemet är bara att dem båda känner en slags attraktion till varandra även fast dem inte är varandras typer.
Kan det av attraktion bli kärlek? troligtvis.
 Jag är väldigt kräsen gällande komedier, dem måste fånga mitt intresse snabbt så även om jag känner att serien känns helt okej så är jag osäker på om vill se fler avsnitt av detta.The affair


Nyligen såg jag en trailer för något som jag trodde var en film och jag tyckte den verkade ganska intressant.
Visserligen handlar den om otrohet men Joshua Jackson (dawsons creek, fringe) är med som en av de icke-otrogna så jag tänkte att den lär jag nog titta in när den har premiär.
Snabbt inser jag dock att de inte alls är en film, utan en trailer för en serie som har premiär på lifetime i höst.
Vi kan se serien from. 20 oktober.House of cards: säsong 1


House of cards var aldrig ett självklart val av serie dels för att jag inte tyckt att det verkar så kul att följa folk som jobbar i vita huset men och andra sidan har serien fått väldigt bra kritik från de flesta hållen och jag vill ändå se mig själv som en person som ger dem flesta serierna en chans innan jag säger att dem är bra eller inte.
House of cards handlar om makt, de är en maktkamp rak igenom - på jobbet, i hemmet och vart dem än går så handlar det om makt. Jag trodde att politiken skulle spela ett större spel än vad den gjorde, politiken är aldrig en central punkt i serien - kanske makten kring politiken men aldrig själva politiken i sig.
Jag kan förstå hypen som serien har för det är något annorlunda som vi verkligen inte ser varje dag på våra skärmar och dessutom med en total psykopat i huvudrollen - det händer inte var dag.
 
Jag var aldrig speciellt intresserad av Francis i hans framgång. ser ingen ide i det när han får som han vill utan att kämpa speciellt hårt och jag brukar inte gilla det konceptet. Hade ingen sympati för honom av huvud taget för han är rentutav en psykopat men det var kanske det som gjorde storyn relativt intressant att följa.
 
En karaktär jag faktiskt brydde mig om, som jag ville att det skulle gå bra för var Peter Russo. Jag tyckte verkligen han tillförde mest i hela serien och tyckte det var så tråkigt när det visade sig att han kanske inte var så stark som han ibland kunde visa sig vara.
Serien i sig är väldigt kvalitetsmässig och det är inget man kan sticka under stolen för vare sig man gillar serien eller inte så är den kvalitetsmässigt bra.

House of cards är långt ifrån det bästa jag sett i tv-världen och jag kunde många gånger känna att det inte hände speciellt mycket och att inledningen var seg men avsnitten som faktiskt var spännande var inte bara lite spännande utan helt fantastiska.. Tyvärr så hände detta ungefär bara 4/13 avsnitt men jag hoppas att det kan hända allt oftare under nästa säsong.
 
Betyg på imdb: 9,1/10 ι Mitt betyg: 6/10Alexandra Shipp tar över rollen som Aaliyah


Efter att Zendaya (shake it up!) hoppade av projektet att spela huvudrollen som r&b-artisten Aaliyah på lifetime då hon inte kännade sig okej med att forsätta med filmen för det fanns vissa problem (Läs mer om det HÄR) så har det varit oklart hur det blir med filmen - den blir av men med en ny skådespelerska i huvudrollen.
Alexandra shipp (House of Anubis) tar över rollen som Aaliyah och filmen har premiär i höst.God help the girl


Filmen god help the girl är en brittisk drama-musical som kretsar kring karaktären Eve som ligger inlagd på sjukhus för sina emotionella problem. För att enklare klara av sin vistelse där skriver hon låttexter och hoppas att det ska få henne att må bättre.
När hon sedan märker att det hjälper tar hon sig in mot staden där hon möter två musikaliska personer som blir hennes vänner.
Filmen har premiär 19 september...
 
Med i filmen är bla. Hannah Murray, Emily Browning och Olly Alexander.Ny serie: Married


Russ och Lina har varit gifta några år och kärleken är kanske inte det som får dem att fortsätta kämpa in i det sista. Deras sexliv är på botten och med tre barn att ta hand om så är det enkelt att glömma bort det som en gång var det viktiga i förhållandet och Lina fantiserar mer  om vampyrerna i hennes böcker än något sexuellt med Russ.
 
Efter en diskussion kommer hon till slutsatsen att Russ kanske kan träffa någon annan och få ut sina behov och han funderar på det som att det vore något som kunde rädda deras förhållande... Maybe, maybe not.
Jag är verkligen inte övertygad och tror inte jag kommer att se fler avsnitt av detta men om ni tycker den verkar intressant eller helt okej alla fall så borde ni absolut checka in den och avgöra vad ni själva tycker.
 
Med i serien är: Nat Faxon, Judy Greer, Jenny Slate, mf.Homeland: trailern för fjärde säsongen är här!

bokrelaterat


Vet ni vad... Jag tycker att man som serienörd bör vara en filmnörd för att det verkligen hänger ihop men desamma gäller även böcker.. Filmindustrin skulle inte vara speciellt maffig utan alla underbara böcker att inspireras av så jag har bestämt mig för att läsa böcker och dela med mig av dem som är relaterade till väldigt aktuella serier och filmer. Jag börjar med orange is the new black boken som jag med glädje lånade ur bibliotekets hylla tidigare idag.
Såklart kommer jag inte gå ur temat på bloggen så kommer bara skriva om böcker som ni antagligen känner igen för för att serien och filmerna är aktuella på tv eller bioduken.
 Något önskemål på en bok som finns i tv/film-form?
 Deborah Ann Woll i netflixs Daredevil


Deborah Ann Woll (true blood) har tackar ja att spela en av huvudrollerna när Netflix marvelserie Daredevil har premiär nästa år.
Kommer ni att se serien?Trailer: Ouija


I oktober kommer vi kunna se en thriller om en grupp av vänner  som måste möta sina störta räddslor när en ande vakar över dem.
Bla. Daren Kafasoff, Olivia Cooke, Bianca A. Santos, Matthew Settle, Douglas Smith och Shelley Henning i rollerna.
Filmen har premiär 24 oktober.Maleficent (2014)


Idag var jag på bio på en film som nog många av er redan har sett men jag kan känna att det lite är min grej att antingen vara en av de första eller så skiter det sig och jag ser inte filmen fören i slutstadiet...
Betyg på imdb: 7,4/10 ι Mitt betyg: 6/10
 
Maleficent - vi känner henne kanske bäst som den onda fen från Disneys Törnrosa men bortsett från Disneys Törnrosa från 59' så visar det sig här att Maleficent egentligen inte är ond utan bara någon som fått sitt hjärta krossat och vill hämnas på den som gjort henne illa. Hon sätter därför en förbannelse över denna persons dotter som är prinsessan Aurora eller Törnrosa om vi hellre vill kalla henne för det.
 
Jag hade väldigt höga förväntningar, trodde jag skulle rusa ut ur biosalen och tänka att nu har jag äntligen fått se en film som är 8/10 för det händer faktiskt inte varje dag. Jag är även ett stort dinsey-fan och absolut inte bara av tecknade filmer. Jag älskar otecknade dinseyfilmer så det gnistar om det och de är inget jag kommer sluta göra bara för att jag råkar vara 20+ för är något bra ska det inte finnas någon åldersgräns.

Filmen var väl bra med sin fina miljö och perfekt skådespel av Angelina Jolie men det var verkligen inget mästerverk. Inget fel på skådespelarna förutom att dem kanske var för bra för filmen.
 
Med i filmen är: Angelina Jolie, Elle Fanning, Sharlto Copley, Sam Riley, mf.The vampire diaries: ny i stan


Ytterligare en ny karaktär kommer att besöka Mystic Falls när säsongen sätter igång igen.
Colin Ferguon (Eureka, Haven) kommer att spela rollen som Tripp. Hans karaktär kommer mestadels göra sina scener tillsammans med Sheriff Forbes.
Hans mål är att kunna skydda sin egen hemstad, vad som menas med det får vi se.Sam & Cat läggs ner


Sam & Cate som hade premiär på Nickelodeon förra sommaren läggs ner efter enbart en säsong. Dock en lång säsong på 40 avsnitt så om ni följer serien har ni några avsnitt kvar.
Sam och Cat är en crossover spin-off där vi får följa Sam (Jennette McCurdy) från iCarly och Cat (Ariana Grande) från Victorious när dem blir rumskompisar och börjar arbeta som barnvakter för att tjäna lite extra pengar.Parenthood: slutet kommer påverka oss alla


Sista säsongen av Parenthood har premiär i höst och kommer att sända en säsong på 13-avsnitt.
Jason Katims som är huvudet bakom serien bekräftade nyligen att säsongens handling kommer att beröra oss mer än någonsin och jämför det med handlingen om Kristinas Cancer som vi som tittare vet att berörde oss mycket. Det kommer igen att vara något som påverkar hela familjen väldigt mycket - död? graviditet? sjukdom? något annat?
Ray Romanos kommer förhoppningsvis att medverka hela säsongen och Jason Ritter kommer göra ett sista gästspel.Hemlock grove: säsong 2


I förgår hade andra säsongen av Hemlock grove premiär vilket har inneburit inte så aktiv vid datorn, aktiv vid tvn istället och när tid finns över ta vara på vädret.
Om du inte sett säsong två än, läs inte vidare då inlägget kan innehålla spoilers.
Jag gillade första säsongen av serien och såg därför framemot vad andra säsongen hade att erbjuda men jag borde kanske inte haft speciellt höga förväntningar. Början av säsongen var seg och vi fick inga direkta riktlinjer om vad själva storylinen var vilket vi fick förra säsongen. Det fortsatte segt och jag hoppades innerligt att Christina skulle dyka upp men om hon inte redan vore tillräckligt död så lyckades Shelly göra henne stendöd.
 
På tal om Shelly, jag Visste att hon inte skulle vara död, dock dök hon upp och såg lite annorlunda ut - aka. skådisbyte vilket kändes lite tråkigt då dem inte bara hade misslyckats med att castingen. Jag kan acceptera att dem inte kan hitta en ny skådespelare som är lik en annan men den delen av henne som var läskig förra säsongen fanns nästan inte kvar.. Sedan kunde hon plötsligt prata också, det var det som var mystiken i henne men take that away, do it.
Eftersom Hemlock Grove inte har problem med att döda deras karaktärer måste det såklart föras in någon ny.  Karaktären heter Miranda och spelas av Medeline Brewer som ni kanske känner igen som Tricia i orange is the new black, förövrigt det ända ni kan känna igen henne ifrån då hon är väldigt ny som skådis.
 
 Många anledningar till att säsongen kändes seg var kanske för att Peter och Roman knappt prata fören halvvägs in i säsongen för här kan vi alla fall prata om kemi, för det har dem och det blev något roligare att följa allting när dem blev vänner igen.
Bra blev det dock inte fören dem tre sista avsnitten då det hända betydligt mer än innan.
Positivt:
- Kemin mellan Roman och Peter
- Om serien blir förnyad till en tredje säsong så kommer de vara lugnt mellan Roman och Peter.
- dem tre sista avsnitten var ganska bra.
- Gillar verkligen Landon Liboiron sedan innan och heller aldrig fel att glo lite på en mr Skarsgård.

Negativt
- Att Destiny fick så otroligt mycket screentime... Jag bryr mig verkligen inte.
- Att Roman och Peter var så sura på varandra i flera avsnitt.
- Oliva!! Vi skulle kanske inte klara oss utan henne men allt som hände i slutet var för mycket.
- Att dem bytt ut Shelly.
- Möjligt för mycket blod och äckel.
- saknade en riktigt storyline.
- "monstret" i slutet..  B-film much?!The vampire diaries: ny karaktär till säsong 6


När The vampire diaires startar sin sjätte säsong i höst kommer ett nytt ansikte dyka upp på våra skärmar. Karaktären kommer heta Sarah och spelas av nykokomligen Gabrielle Walsh.
Ingenting är egentligen bekräftat om hennes roll men det ryktas om att hon inte välkomnas speciellt bra ...
ι gif ι
Första avsnittet av sjätte sängen kan vi se 3 oktober.Ni missar väl inte att...


andra säsongen av Hemlock grove har premiär på netflix idag.
Alla tio avsnitt finns att streama NU...
 Orphan black: förnyad till en tredje säsong


Klonerna kommer att leva vidare ett tag för Orphan Black blev precis förnyad till en tredje säsong.
 Ny serie: extant


Jag såg precis första avsnittet av serien extant som hade premiär på cbs igår. Det är en Sci-fi serie med Halle Berry i huvudrollen. Jag hade egentligen inga planer att se serien då jag hade en liten missuppfattning vad den handlade om. Jag trodde det skulle utspela sig i rymden och det skulle säkert kunna vara intressant ett tag men det skulle antagligen inte hålla mer än några avsnitt för mig. Som tur var så befinner vi oss på jordelivet i en alternativ framtid (när sägs det inte men syns tydligt på tekniken) och huvudrollen Molly som är astronaut har precis kommit hem till sin familj efter ett solo-uppdrag som pågick uppe i rymden i 13 månader.
 
Än så länge låter det kanske inte speciellt underligt och kanske att inte första avsnittet av serien visar massa konstiheter men det var ändå ett par grejer som tåldes att tänka en eller två gånger på...
- Molly och hennes mans barn är en robot som ser ut som en vanlig människa.
- graviditet grejen... alltså what!? så konstig.
- en man alla trott varit död ett tag lever tydligen men håller sig undan...
Jag måste alla fall säga att jag tyckte att avsnittet var bra och höll en hög kvalite rak igenom så min plan är att forsätta se serien.
 
Med i serien är: Halle Berry, Brad Beyer, Goran Visnjic, Pierce Gagnon, Hiroyuki Sanada, mf.Nomineringarna till Emmy awards


Det är en bra dag idag för jag upptäckte precis att nomineringarna för Emmy är släppta. Ni som inte vet vad Emmy eller Emmy award som det egentligen heter är, så är det som oskar är för filmerna fast Emmy riktar sig mer in på att ge pris till tv-serier och tv-filmer.
25 Augusti hålls galan i Los angeles, kommer hålla er uppdaterade hur vi kan titta när det närmar sig, dock hålls galan mitt i natten för oss svenskar men jag kan tycka att det är värt att vara uppe för det - hade exempelvis det jätte trevligt när det var the oskar award tidigare i år.
Anyway här kommer alla nomineringar, det jag använt i tjockare stil är den/det/dem jag hoppas vinner.
 
Bästa dramaserie
Breaking Bad
Downton Abbey
Game of Thrones
House of Cards
Mad Men
True Detective

Bästa skådespelerka i dramaserie
Lizzy Caplan, Masters of Sex
Kerry Washington, Scandal
Michelle Dockery, Downton Abbey
Julianna Margulies, The Good Wife
Claire Danes, Homeland
Robin Wright, House of Cards
 
Bästa skådespelare i dramaserie
Bryan Cranston, Breaking Bad
Jeff Daniels, The Newsroom
Jon Hamm, Mad Men
Woody Harrelson, True Detective
Matthew McConaughey, True Detective
Kevin Spacey, House of Cards

Bästa kvinnliga biroll i dramaserie
Anna Gunn, Breaking Bad
Maggie Smith, Downton Abbey
Joanne Froggatt, Downton Abbey
Lena Headey, Game of Thrones
Christine Baranski, The Good Wife
Christina Hendricks, Mad Men
 
Bästa manliga biroll i dramaserie
Aaron Paul, Breaking Bad
Jim Carter, Downton Abbey
Peter Dinklage, Game of Thrones
Josh Charles, The Good Wife
Mandy Patinkin, Homeland
Jon Voight, Ray Donovan
 
Bästa kvinnliga gästroll i dramaserie
Margo Martindale, The Americans
Diana Rigg, Game of Thrones
Kate Mara, House of Cards
Allison Janney, Masters of Sex
Jane Fonda, The Newsroom
Kate Burton, Scandal

Bästa manliga gästroll i dramaserie
Paul Giamatti, Downton Abbey
Dylan Baker, The Good Wife
Reg E Cathey, House of Cards
Robert Morse, Mad Men
Beau Bridges, Masters of Sex
Joe Morton, Scandal
Bästa komedi
The Big Bang Theory
Louie
Modern Family
Orange Is the New Black
Silicon Valley
Veep
 
Bästa skådespelerska i komediserie
Lena Dunham, Girls
Edie Falco, Nurse Jackie
Julia Louis-Dreyfus, Veep
Melissa McCarthy, Mike & Molly
Amy Poehler, Parks and Recreation
Taylor Schilling, Orange Is the New Black
 
Bästa skådespelare i komediserie
Louis CK, Louie
Don Cheadle, House of Lies
Ricky Gervais, Derek
Matt LeBlanc, Episodes
William H Macy, Shameless
Jim Parsons, The Big Bang Theory
 
Bästa kvinnliga biroll i komediserie
Mayim Bialik, The Big Bang Theory
Julie Bowen, Modern Family
Allison Janney, Mom
Kate Mulgrew, Orange Is the New Black
Kate McKinnon, Saturday Night Live
Anna Chlumsky, Veep
 
Bästa manliga biroll i komediserie
Andre Braugher, Brooklyn Nine-Nine
Adam Driver, Girls
Jesse Tyler Ferguson, Modern Family
Ty Burrell, Modern Family
Fred Armisen, Portlandia
Tony Hale, Veep
 
Bästa kvinnliga gästroll i komediserie
Natasha Lyonne, Orange Is the New Black
Uzo Aduba, Orange Is the New Black
Laverne Cox, Orange Is the New Black
Tina Fey, Saturday Night Live
Melissa McCarthy, Saturday Night Live
Joan Cusack, Shameless

Bästa manliga gästroll i komediserie
Bob Newhart, The Big Bang Theory
Nathan Lane, Modern Family
Steve Buscemi, Portlandia
Jimmy Fallon, Saturday Night Live
Louis C.K., Saturday Night Live
Gary Cole, Veep
 
Bästa realityserie programledare
Betty White, Betty White’s Off Their Rockers
Tom Bergeron, Dancing With the Stars
Jane Lynch, Hollywood Game Night
Heidi Klum/Tim Gunn, Project Runway
Cat Deeley, So You Think You Can Dance
Anthony Bourdain, The Taste
 
Bästa realityserie där dem tävlar
The Amazing Race
Dancing With the Stars
Project Runway
So You Think You Can Dance
Top Chef
The Voice

Bästa pratshow
The Colbert Report
The Daily Show with Jon Stewart
Jimmy Kimmel Live
Real Time with Bill Maher
Saturday Night Live
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
 
Bästa miniserie
American Horror Story: Coven
Bonnie & Clyde
Fargo
Luther
Treme
The White Queen

Bästa tvfilm
Killing Kennedy
Muhammad Ali’s Greatest Fight
The Normal Heart
Sherlock: His Last Vow
The Trip to Bountiful

Bästa skådespelerska i miniserie eller tvfilm
Helena Bonham Carter, Burton and Taylor
Jessica Lange, American Horror Story: Coven
Minnie Driver, Return to Zero
Sarah Paulson, American Horror Story: Coven
Cicely Tyson, The Trip to Bountiful
Kristen Wiig, The Spoils of Babylon
 
Bästa skådespelare i miniserie eller tvfilm
Benedict Cumberbatch, Sherlock: His Last Vow
Idris Elba, Luther
Chiwetel Ejiofor, Dancing On the Edge
Martin Freeman, Fargo
Billy Bob Thornton, Fargo
Mark Ruffalo, The Normal Heart
 
Bästa kvinnliga biroll i miniserie eller tvfilm
Frances Conroy, American Horror Story: Coven
Kathy Bates, American Horror Story: Coven
Angela Bassett, American Horror Story: Coven
Allison Tolman, Fargo
Ellen Burstyn, Flowers in the Attic
Julia Roberts, The Normal Heart
 
bästa manliga biroll i miniserie eller tvfilm
Colin Hanks, Fargo
Jim Parsons, The Normal Heart

Joe Mantello, The Normal Heart
Alfred Molina, The Normal Heart
Matt Bomer, The Normal Heart
Martin Freeman, Sherlock: His Last VowBehaving badly (2014)


När jag fick chansen att se Behaving badly ungefär en månad innan det riktiga datumet för den att släppas så tackade jag ja.
Kanske var det mest för att Selena Gomez hade en roll i filmen och för att det var en komedi som verkade helt okej.
Betyg på imdb: 4,5/10 ι Mitt betyg: 2/10
 
Filmen handlar om Rick, en high school-elev som har en stor crush på en tjej i hans skola, Nina Pennington.
Dem blir tillslut vänner, problemet är bara att Rick har mycket annat för sig samtidigt som inte passar in i Ninas livsstil.
 
Jag hade egentligen inga förväntingar men det var ändå ett totalt magplask och inte rolig utan bara överdriven. Störde mig väldigt mycket på huvudrollen som jämt gick över styr i allting han gjorde. Filmen i sig hade heller ingen vettig story så det kändes nästan jobbigt att ta sig igenom den.
 
Posetivt:
- Justin Bieber gör en cameo.
- Ett par av skådespelarna gillar jag från andra roller dem haft.
 
Med i filmen är: Selena gomez, Mary-Louise Parker, Nat Wolff, Ashley Rickards, Mitch Hewer, mf.Young and hungry: Nytt kärleksintresse för Gabi?


I veckans avsnitt av young and hungry (som vi kan se imorgon) kommer vi bekanta oss med ett bekant ansikte.
Någon som jobbar bakom kameran för serien men som dem flesta nog känner igen ifrån rutan sedan tidigare.
Nämligen Ashley Tisdale - kärleksintresse eller kanske disney reunion?
Vadå kärleksintresse tänker ni kanske. Tisdales karaktär kommer nämligen visa sig vara lesbisk, tyvärr är Gabi inte med så mycket på noterna där.American horror story: gästas av Wes Bentley


Wes Bentley (American Beauty) joinar fjärde säsongen av American horror story som kommer att utspela sig på ett nöjes fällt.
Han kommer att dyka upp i två avsnitt av säsongen som kommer ha premier runt halloween. Hans karaktär kommer att komma tillbaka för att hämnas, hur får vi se i höst.Glee: Naya Rivera kommer tillbaka till glee


Det har pratats hur vidare Naya Rivera's framtid i glee ser ut och med i seriens sista säsong kommer hon att vara.
Personlige förväntade jag mig att hon skulle komma tillbaka då hon egentligen bara uteblev från några avsnitt förra säsongen. Det tråkiga är dock att hon enbart kommer dyka upp i några avsnitt av säsongen.

Sista säsongen av glee har premiär i vår då det är en kortare säsong.
 Before i go to sleep


Nicole Kidman (Moulin Rouge) kommer att spela huvudrollen i thrillern som har premiär precis efter sommaren när vi behöver en bra film som bäst. Filmen handlar om att en kvinna vaknar upp varje morgon och inte minns någonting, det visar sig snabbt att hon har varit med om en olycka och hon måste ta reda på vad som har hänt.

Before I go to sleep har premiär 5 september.pretty litte liars: promo för 5.5 (avsnitt 100)

glee: Lea är inte gravid


Chris Colfer är inte den ända ifrån glee-gänget som fått sin twitter hackad. Idag gick nämligen Lea Michele ut med att hon var gravid. Tja, det stämmer inte förstås utan strax efter hennes "bekänande" kom det fram att även hennes twitter hade blivit hackad.
vem står på tur att bli hackad? eller råkade detta bara sig?Dracula Untold


Snart kommer det en ny film om Dracula. Filmen kommer vara  baserad på Bram Stokers bok (1897) om Dracula som det blev en film utav 1992.  Det gjordes även en stumfilm baserat på hans bok redan 1922.
Filmen kommer att ha premiär 10 oktober.Glee: Chockerande nyhet... (update: falskt, hans twitter blev hackad)


Jätte tråkiga och i mina ögon chockerande nyhetet om nästa säsong av glee.
Säsongen kommer att vara kurt-fri.
Chris Colfer (glee) gick ut med nyheten på sin twitter för bara någon timme sedan och säger i sin tweet att det är personliga skäl till varför han lämnar glee och att han kommer att berätta varför senare.
Jätte tråkigt, han är den karaktären (förutom Rachel) som jag verkligen aldrig trodde skulle lämna serien.
 
UPDATE: Chris Colfer twitter har blivit hackad, han kommer inte lämna glee.Once upon a time: Elsa


I förgår avslöjade jag nyheten om vilka som kommer spela Anna och Kristoff i nästa säsong av Once upon a time men det var fortfarande oklart om vem som skulle spela Elsa.. No more, no more...
Georgina Haig kommer att spela rollen som Elsa...
 pretty little liars: snek peek bilder 5.5 (avsnitt 100)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Film om Bessie Smith kommer snart till hbo


Hbo växer med både film och serier vilket är jättekul. Deras senaste tillskott är filmen Bessie som kommer handla om blues artisten Bessie Smith som var som kändast under 20 och 30-talet.
Inget bestämmt datum när filmen kommer att ha premiär än men vilka som kommer att medvärka i filmen är nyligen bestämmt.
Huvudrollen kommer spelas av Queen Latifah.
Andra som kommer vara med i filmen är bla. Oliver Platt, Bryan Greenberg och Tory KittlesNy serie på cbs nästa sommar


Nästa sommar kommer CBS ta oss till djurensvärld när vi får följa biologen Jackson som måste ta reda på varför en rad med djurattacker mot människan har uppstått.
Serien är baserad på James Patterson's bok Zoo och är lovad en säsong på 13-avsnitt.
CBS har även sagt att det kommer att bli en serie med hög kvalite men really är det inte vad dem alltid borde stäva efter? just saying.

Vilka kommer vara med i serie? Jeff Pinkner, Josh Appelbaum, Andre Nemec, Scott Rosenberg, mf.Once upon a time: casting nyheter


Fantastiska casting nyheter för once upon a time's nästa säsong har nyligen bekräftats.
Som jag nämnt tidigare kommer tre karaktärer från Disneys frost snart att göra entré i tv-form nämligen i fantasyserien once up on a time men vilka kommer att spela Anna, Elsa och kristoff?
En casting om vem som kommer att få spela Elsa pågår fortfarande men vilka som kommer att gestalta Anna och Kristoff står klart. Scott Michael Foster (greek) har fått rollen som Kristoff och Elizabeth Lail (som är ny i branschen) kommer att spela rollen som Anna.Hieroglyph läggs ner utan att ha sänt ett ända avsnitt


Vill nästan inte skriva detta men fox did it again - lägger ner en serie som dem inte hunnit visa ett ända avsnitt av.
Serien skulle ha premiär våren 2015 och då visa en säsong på 13 avsnitt.
Serien skulle utspela sig i gamla egypten och vara en blanding av drama och action.
Jag tror personligen inte att jag skulle ha följt serien men tycker det är tråkigt att dem köper upp en serie och sedan inte ger den en chans, dåligt fox.Ny serie: the leftovers


Jag må vara dena typiska serienörden man ibland undrar man kanske varför då mycket som går på tv ändå är rätt dåligt. Mitt svar på detta är - jag stannar kvar för att guldkornen, ju mer serier ju mer smörja lär mina ögon se men bland smörjan finns serierna som har något extra som fångar mitt intresse lite extra och gör mig väldigt glad och ett bra exempel på detta är en serie som vi kunde se första avsnittet av igår, hbo's the leftovers.
 
Vill först säga att jag sällan gillar piloter utan jag behöver oftast några avsnitt för att verkligen kuna beröras. Första tio minuterna av the leftovers känns som aha, okej här har vi något nytt och jag vet inte hur jag ska ta ställning till detta än för det är för nytt (som en pilot ofta känns) men plötsligt vände min känsla inför att de var något nytt och jag kände mer de här är faktiskt bra.
Serien handlar om att 2% av jordens befolknings försvinner spårlöst och ingen vet hur, vart eller varför. Tre år senare är detta fortfarande ett mysterium och vi får följa med i polisen Kevin Garvey vardag med en fru som lämnat familjen för att gå med i någonslags kult där dem inte pratar, har på sig vita rockar, spionerar på folk och röker hela tiden samtidgt som deras son.. ja, i dont know his deal. och deras tonårsdotter försöker hitta sin egen väg att bearbeta allt som har hänt.