Selenas vår/sommar 2014 kollektion för adidas neo


 
 
 
 @redigering: efji.seOrange is the new black: premiär datum


Eftersom det faktiskt är flera stycken som frågat när andra säsongen av orange is the new black har premiär och jag har tidigare sagt att jag inte kan svara på detta eftersom dem under januari och februari har varit i inspening inför säsong två och kan då inte gå ut med premiärdatum förens dem är klara - det har dem själva sagt men nu är de klara med säsongen och har även satt ett datum för när OITNB har premiär.

Premiärdatumet för säsong två är 6 juni och som vanligt med netflix-serier släpps då alla 13 avsnitt samtidigt.Just hear me out before you run away


Idag har jag varit hos arbetsförmedlingen, det gick bra och min handnläggare var väldigt trevlig så det känns bra att forsätta gå till henne ett tag framöver. Det är även cirkus tre veckor kvar i skolan - har ett muntligt framförande och ett prov plus lite små uppgifter kvar sedan är det goodbye komvux och det känns så otroligt skönt att slippa plugga för ett tag även om jag kommer ha lite mindre att göra i veckorna för ja, ett jobb kommer inte att komma direkt men jag anser att det får ta den tid den tar för nu är jag allafall på godväg någonstans även om det är många trappsteg kvar.
Idag börjar även teatern, är lite nervös inför det eftersom det är en ny grupp och jag gillade verkligen alla förra gången men det ska nog gå bra.

Hoppas ni har en fin dag och att ni får en bra helg.
PUSSNy serie: star-crossed


Jag blev faktiskt posetivt överskad av star-crossed. Brukar tycka att pilotasnitt är ganska dåliga och att man inte lär känna karaktärerna men jag kännde för karaktärerna snabbt, inte helt och hållet kanske för det är väl svårt efter 42 minuter men jag gillade nästan alla. Kände igen många av skådespelarna vilket alltid är kul och blev mest glad av att Se Malese Jow (hon på sjukhuset) i en av rollerna då jag gillar henne .
Kännde lite irritation över att Matt Lanter ska spela 16 år gammal, han ser visserligen inte gammal ut men han spelade en karaktär i en anna serie i samma kanal som sände sitt första avsnitt för snart sex år sedan och var redan då flera år äldre än nästan alla sina motspelare... Thats way abc family is more realistiskt than you CW, men detta ger mig bara lite hopp om att jag kanske kan spela en 16-åring om tio år jag med ;).

Även kul att det utspelar sig i framtiden, tror faktiskt inte jag följt någon annan serie som gjort det så det ska bli spännande.
 
Handling: För tio år sedan krachade ett skepp från en annan planet i den lilla småstaden där sex-åriga Emery bor. Tio år senare lever dem i ett väldigt bevakat område för att hålla dem åtskilda från männskligheten men när en grupp av de utomjordiska tonåringarna får chansen att börja high school, ett försök för att hålla fred vänds tillvaron om i staden.

Har ni sett första avsnittet än?
om inte - kommer ni att göra det?recept: pastarätt


Idag lagade jag en pastarätt till lunch, har vanligtvis väldigt svårt för pasta men jag är också emot att utesluta allt helt och hållet så jag anser att det är okej att äta det någon gång ibland.
Jag använde
50g spagetti
5 champinjoner
150g majs
En röd paprika
En msk grekisk yoghurt.
377 kcal.
Mitt enda liv


Ikväll har jag och mina systrar varit och sett Jonas Gardells föreställning mitt enda liv på maximteatern i stockholm.
På raden framför satt the Bernadottes, alltså Victora och Daniel.
 Föreställningen vilket till stor del var en show med humor, musik och glädje var helt fantastiskt på det där lilla sättet som inte händer varje dag ni vet - jag visste att det skulle vara bra men det var bättre.
Betyg: 5 av 5Ravenswood läggs ner


Pretty little liars spin-offen Ravenswood som hade premiär i oktober har nu fått bekräftat att det inte blev en hit alls för efter bara tio avsnitt har abc family bestämmt sig för att lägga ner Ravenswood.
Det är än inte säkert om Caleb kommer att återvända till Pretty little liars i samma utsträckning som han var innan han joinade ravenswood men en sak är säker - vi har inte sett det sista av Caleb.
Kommer ni sakna Ravenswood? Mitt svar är nej.Ny serie: Looking


Jag är inget större HBO fan då den ända serien jag följer på den kanalen är girls men jag blev ändå posetivt inställd till att se deras nya serie looking och när min pojkvän ändå är en ägare av Hbo nordic så tänkte jag varför inte.
Och jag ångrar inte mitt beslut då de tre avsnitten jag sett av looking än så länge visade sig vara väldigt bra. Jag blev dessutom väldigt posetivt överaskad när jag insåg att serien handlar om tre homosexuella killar för det har vi inte sett så mycket av förut.
nej, det är inte första gången en homosexuell kille är med i en serie någonsin men dem brukar aldrig spela huvudrollen utan ofta vara vän eller liknande till huvudkaraktären så därför tycker jag att det är underbart att en serie som looking får visa sina framfötter.
Första säsongen är lovad åtta avsnitt och jag kommer med glädje att ta mig igenom första säsongen.

Huvudkaraktärerna spelas av Jonathan Groff, Frankie J. Alvarez och Murray Bartlett.
Sedan är det även flera karaktärer som har återkommande roller.Längtar kanske lite tills onsdag, ja!


Sneak peek/promo för kommande pretty little liars avsnittendless love (trailer)


Jag längtar tills jag får se denna love story som har premiär imorgon i usa (4 april i sverige)

I filmen kommer vi kunna se bla Alex Pettyfer, Gabriella Wilde och Bruce Greenwood i rollerna.
Är endless love en film som ni kommer se?Bitten


I junari hade en ny serie på den amerikanska kanalen syfy premiär och jag var blev ganska nyfiken då det är en varulvserie med Laura Vandervoort i huvudrollen. Första säsongen är lovad att få 13 avsnitt.
 Bitten är baserad på en bokserie med samma namn som handlar om huvudkaraktären Elena som har lämnat sitt varulsliv bakom sig och försöker leva ett normalt liv tills hon en dag får ett samtal från hennes flockledare som ber henne att komma tillbaka till staden hon är uppväxt i.

Tja, det låter väl intressant eller? men jag blev tyvärr något besviken och lär inte se mer än det ända avsnittet som jag såg.
Känndes inte riktigt som att det var kvalite nog för att bli en långdragen serie men jag vet inte.
Om ni har en annan åsikt än mig om bitten får ni gärna dela med er med den...Eftersom...


matproblem sedan sexton, tyckt att jag var tjock sen jag va barn så ska jag utredas i mars.
Hoppas på bättre lycka än när jag var arton så att säga.
 xfactor US läggs ner


Sverige fick ju sin varation av xfactor 2012 vilket inte blev en stor hit alls då vi bara fick en säsong men vi måste ju ha något musikprogram roligare än melodifestivalen och så ska det låta så why not bring back idol? så blev det med det och idol Sverige var tillbaka på nolltid.
Året där innan köpte fox upp en amerikansk veration av programet vilket Simon Cowell trodde skulle bli större än idol men oppps... Nu är det bekräftat att fox lägger ner xfactor US och Simon kommer där med att gå över till den brittiska verationen av programet.

Jag har aldrig följt xfactor us förutom kollat in några klipp för att Demi varit med i Juryn 2/3 år, så detta är ingen större förlust för mig..
Har ni följt xfactor US?
 serri.. så snygg!!!


Photoshoot med Miley Cyrus för kommande nummer av Vogue Germany, mars 2014.BlackAndWhite Sneak Peek


Nästa vecka kommer pretty little liars avsnittet Shadow Play vara i svartvitt tema, jag ser fram emot det men själva ideen har fått endel blandad kretik. Jag brukar oftast gilla "dröm" avsnitt i serier så detta kommer nog gå hem för mig men förstår om det kanske inte uppskattas lika mycket till den delan av publiken som är några år yngre än mig, jag gillar ju nämligen även svartvita filmer like Aria.
Här har ni alla fall några sneak peek bilder inför avsnittet...
 
 
 
 

Ser ni framemot avsnittet?pretty little liars: Hot for Teacher 4.18


Serie: Pretty little liars
Säsong/avsnitt: Säsong fyra avsnitt arton
Jag tycker Pretty little liars har hämtat sig otroligt mycket den här säsongen, har aldrig tyckt att det varit dåligt men det var mycket som var lite halvdant förra säsongen. Mycket kanske beror på att vi fått reda på mer i den här säsongen än vad vi antagligen fått de tre tidigare säsongerna så hoppas innerligt att detta tempo håller i sig ett bra tag, gärna hela nästa säsong också.

Men till dagens avsnitt då → Samtidigt som jag verkligen gillar Ezra och lär göra även fast han uppenbarligen är A och vi såg det ju ännu tydligare nu, vad som befann sig i källaren och allt, han början bli super crepy men jag kan inte riktigt hjälpa det. Och jag älskar att Spencer är de smartone och tänker så mycket längre än dem andra just nu visserligen har det alltid varit hon, lite skarpare, ett steg före men hon är på en hela annan nivå nu och jag älskar det. Ali verkar vara i fara och min chansning är att hon åker till Ravenswood igen och tror tyvärr hon kommer att vara borta fram tills sista avsnittet på säsongen.

Vad tyckte ni om avsnittet?...


Finalveckan i paradise hotel och som att man inte redan hatar Jeppe?! Alltså psykopat idiot.About time (2013)


Jag tycker att det är något speciellt vackert över brittiska filmer, är väldigt sällan jag inte gillar dem.
Ska det göras för sista gången så ska det göras rätt måste Richard Curtins ha tänkt när han började fila på About time som sägs vara hans sista film. Jag har visserligen förälskat mig i flera av Curtins tidigare fimer men det var mycket med about time som var annorlunda mot Curtins tidigare värk. Det är visserligen fortfarande en kärlekshistoria men kanske lite djupare än tidigare, det finns även många gnistor av humor kvar och vackra familjerelationer är nog självfallet.
Betyg: ♥ ♥ / ♥♥♥♥♥  -4 av 5-

Handling: När Tim fyller 21 berättar hans pappa att männen i deras släkt kan resa tillbaka i tiden för att ändra på händelser som gått fel. Han flyttar sedan till London för att med sin kraft hitta den rätta och bilda familj.
Skådespelare: Domhnall Gleeson - Tim. Rachel McAdams - Mary. Bill Nighy - tims pappa. Lydia Wilson - Kit kat. Will Merrick - Jay. Margot Robbie - Charlotte. Tom Hollander - harry. Lindsay Duncan - tims mamma.
MED FLERA.Well, it's possible I missed it


Dricker kaffe och tittar på barnprogram mitt på lördags eftermiddagen, mysigare kan det inte bli.. Blir nog en del pluggande idag då jag har prov på måndag, wey men förutom det ska jag nog bara se på film och äta middag med pojkvän.

Förövrigt har detta varit en väldigt dålig vecka då jag blivit ännu mer irriterad på skolpolitiken i kommunen jag bor i och att dem tydligen inte informerar studie och yrkesvägledaren rätt information innan dem anställer henne vilket tyvärr sätter mig i en väldigt stressad sittuation just nu, vet inte vad jag ska göra med mitt liv för jag känner bara ren ågest var och varanna dag. Dessutom är jag så sinnessjukt skoltrött, pluggar och pluggar men det känns inte som jag kommer någon vart med det ändå.
Fattar inte heller logiken i att jag inte får skriva in mig hos AF förens i slutet på februari för att jag pluggar fram tills mars. Om jag inte får jobb eller liknande så får jag ändå inte ersättning av dem förens i maj, hmm...