Reboot av förhäxad


CBS har beställt ett pilot manus till en ny veration av förhäxad. Förhäxad gick på WB mellan 1998 - 2006 och handlar om tre systrar som är häxor. Serien var populär när den gick på tv men har även efteråt varit en serie med mycket tittare. Som exempel är det den nästpopuläraste serien på netflix vilket säger ganska mycket då netflix är en populär streaming hemsida/app som inte bara finns i sverige utan i många länder, därmed exempelvis usa.
 
Vad tycker ni om en reboot av förhäxad? och vilka skulle passa i rollerna?
 
Vad är en Reboot? En reboot innebär en nystart av något. Kan förekomma i ex: spel, film och tv-serier. 
Det handlar om att använda sig av samma karaktärer som innan men använda sig av andra skådespelare vilket gör att handlingen även kan ändras en aning men det är samma grund-idee som reboten vill åt.

Exempel på rebooter: the amazing spindermanMan of Steel, Friday the 13th, mumien.
MED FLERA.U Don't Know Me


Igår var jag hemma hos Elin på födelsedags middag, det var väldigt mysigt och alltid roligt att träffa lite fina vänner. Det blir lite för lite av sådant för min del just nu tyvärr.
I lördags hade min syster födelsedags brunch så jag och Johan var där för att sedan åka hem till mig igen och ha lördags mys.
Nu ska jag äta och plugga, har nationella i engelska nästa tisdag, känner mig inte jätte pepp.
Vill helst bara kunna jobba istället, har pluggat för länge det är för tungt och vet helt ärligt inte hur länge till jag kommer att stå ut med att sitta i skolbänken och se dum ut.
PUSSI don't really have much to say


 Let the Maid Go


Serie: Pretty little liars
Säsong/avsnitt: Säsong fyra avsnitt tretton (halloween avsnitt)
Det som jag har längtat efter mest att ska ske  har skett= Ali lever, det visste vi nog innerst inne men det är skönt att nu  ha fått det bekräftat på riktigt. 
Avsnittet i sig var ganska mycket av en instruktion inför spin-offen Rawenswood så fångade kanske inte mittintresse till fullo men jag gillade allting man fick reda på och herregud vad Ezra var läskig, kändes som han dök upp överallt och visste alltid vart Aria och dem andra var. Tror fortfarande inte att han är överst med tanke på att det ska komma minst en säsong till så är jag nästan säker att det är någon som har väldigt mycket makt över honom men ja, det var tydligt i detta avsnitt att han är delaktiv på riktigt och inte bara låsas.

Läste någonstans att Aria kommer vara förtvivlad när hon vet att Ezra är A, inte så konstigt kanske med tanke på att det är hennes stora kärlek men jag hoppas att det kan lösa sig på något sätt för vem han än må vara så tror jag att han älskar henne innerst inne.


markera spoiler-skyddet för att läsa hela texten...


Ingen ork. Ångesten har tagit över.update om portkod 1321


Som jag skrev ett inlägg om tidigare i veckan så är det nu bekräftat att portkod 1321 får en säsong två. Det finns än inget klart manus för säsong två så manusförfattarna till serien håller på att skriva det nu och inspelning är planerad att börja under våren 2014. I dagsläge är det planerat att säsong två kommer att ha premiär under hösten 2014 så vi kommer att vänta ungefär ett år för att se forsättningen men den som väntar på något gott...James van der Beek tillbaka för HIMYM's sista säsong


Det är lovat att några gamla karaktärer som har gästspelat i how i met your mother genom åren kommer att dyka upp i sista säsongen och där är vi nu.
Karaktärerna kommer att dyka upp i både nutid, flashbacks och möjligen även flashforwards. En av mina favorit gästspeladare i HIMYM's historia är James Van der Beeks karaktär Simon som är en ex-pojkvän till Robin. Troligtvis skulle jag inte gilla hans karaktär om den spelades av någon annan men dawsons creek är en av mina favorit serier så får lite glädjerus av att se dess skådespelare när dem syns på min skärm.

Det är nu bekräftat att han kommer tillbaka för ett avsnitt i seriens sista säsong så håll utkik efter avsnittet när han medvärkar. Avsnittet kommer att heta Bedtime Stories. 
Andra som kommer tillbaka för sista säsongen
Bryan Cranston - teds fd chef. Wayne Brady - James Stinson. Frances Conroy - Loretta Stinson.
Christine Rose - Virgina Mosby. John Lithgow - Barneys pappa. Ray WiseScherbatsky Sr.
MED FLERA.you might as well just tell the honest truth


Idag hade jag matteprov och vill inte säga något om resulutatet innan jag vet med säkerhet hur det gick men det känndes helt okej alla fall, förutom alla ekovationer, kommer nog aldrig riktigt förstå mig på dem.
Tänkte åka till Johan strax och vara där tills lördag, på lördag ska vi fira mamma med middag eftersom hon fyller år. 
På söndag blir det väl bara träning för min del, inget mer inplanerat alla fall.
Hoppas ni har det bra.glee säsong 3


Favoritavsnitt: 3.10Yes/No

Favoritkaraktär: Sam

Favoritpar: kurt och Blain igen där va.

Bäst i säsongen: Att Finn och Rachel inte gifte sig i slutet, och att Finns faktiskt skickade iväg Rachel till new york istället för att låta henne vara kvar.

Värst i säsongen: Gillade inte riktigt att Kurt inte kom in på skolan i new york men antar att han står på någon resevlista för har för mig att jag läst att han kommer att bli antagen alla fall.
Övriga kommentarer:
Är sam ett år yngre än dem andra? kommer han alltså gå i high school även i säsong fyra? lite märkligt eftersom han nästan bara har umgåts med sista års-elevera.


Ser framemot i nästa säsong
: the college years för många av dem.
Portkod 1321 får en säsong 2


Det är nu bekräftat att portkod 1321 får en säsong två.
Säsong två kommer att utspela sig några månader innan Steph och Agnes ska ta studenten.
Någon som längtar? om ni inte sett första säsongen rekommenderar jag verkligen er att göra det.Love ain't nothing but love when you learn how to love


Imorse vaknade jag kvart i åtta, väldigt lyckat med tanke på att jag skulle hinna med bussen som gick 58 men jag kastade på mig kläder fort för att sedan springa till bussen så att jag hann till skolan. Hatar måndagar, tidig uppgång och mår dåligt hela dagen innan jag kommer till teatern vilket av någon anledning brukar få min på lite bättre humör.
Matintag: 473 kcal, wweey, hate this.. Men tänkte väl äta någon slags middag när jag kommit hem igen.
Imorgon har jag möte med syv kl 11 för att prata om vilka kurser jag ska läsa i vår, bara enkla kurser tack med tanke om att det finns en chans att jag måste läsa matte nästa termin också because i am stupiiid u know.the tomorrow people (ny serie)


Grejen med den här typen av serie är att jag antingen älskar den eller hatar den. Det krävs ett bra pilot avsnitt för att fånga mitt intresse även om serien antagligen blir bättre in i säsongen. Avsnittet var väldigt bra och jag ser hopp för en ljus framtid, kanske kan de komma bra serier även 2013, tiden är inte över.
 
The Tomorrow People är en remake på en serie med samma namn som gick på tv i Storbritanien på 70-talet. Serien fick hela åtta säsonger så vi kan väl hoppas att det även är vad som händer med the us version.
 
Handling: Några ungdomar runt om i världen med särskilda förmågor arbetar tillsammans för att besegra onska och komma ett steg längre i människans evolution.die


 Hart of dixie 3.1


Lite svårt att veta vad jag ska förvänta mig av hart of dixe då det ibland bjuds på jätte bra avsnitt och alla mina förväntningar uppfylls medans andra gånger så blir det bara magplask. Så jag satte på avsnittet utan några förväntningar alls och är nöjd, bra start på säsongen, bra avsnitt.

Jag gillar Zoe's nya pojkvän och även om jag älskar Wade och faktiskt är ganska mycket team Zade  så skulle inte min värld gå under om det aldrig blev dem igen. Bara dem är vänner så är jag ganska nöjd. Dessutom så skulle jag tycka att det var roligt om Joel, som Zoe's nya pojkvän heter blir en karaktär och inte bara är med i några avsnitt.
Jag gillade vänskapen som dök upp sakta men säkert mellan Wade och Lemon redan i förra säsongen och nu verkar det finnas hopp om att dem skulle kunna bli ett par på riktigt, inte mig emot. Tror att det skulle kunna bli något vacker ut av det och jag hoppas lite på att det kommer att ske under säsongen.

Gillar inte att Tansy har en ny pojkvän eftersom mitt favorit par i hela förra säsongen helt klart var Tansy/George men tror att det finns hopp för dem i framtiden. Det är trotts allt henne George verkar älska for real.
 
 
 
- Bara att markera spoiler skyddet om du vill läsa hela texten. - Fredags final #3


Jag blir verkligen jätte irriterad. Nej, ingen av mina favoriter åkte ut men att ha kvar Kevin som inte ens tar detta på allvar och förstör alla låtar han sjunger är patetiskt. 

Det stod alltså mellan Erik och George, vem som skulle åka ut.
Trodde att dem två skulle stå i final men icke. Kanske inte blir någon av dem så dålig musik-smak som svenska folket verkar ha.. 

Top 3 enligt mig.
Jens
Gabriel
Miriam

Vem tycker ni var bäst ikväll?

 Witches of east end (ny serie)


Witches of east end är en ny häxserie som går på lifetime, vi kommer att kunna se nya avsnitt varje måndag. 

Det här är en serie som jag sett framemot ett tag och har varit väldigt nyfiken på vad den hade att bjuda på. Resulutatet blev godkänt och jag kommer att forsätta titta eftersom jag tror att det kan bli bättre än såhär.
Tycker att huvud-karaktärerna verkar tillräkligt intressanta för att följa men jag tycker även att det är svårt att döma efter bara ett avsnitt men jag tror att det kan bli intressant att följa själva historian kring allt, finns nog mycket att djupdyka i här.

Handling: En mamma lever tillsammans med henne två vuxna döttrar, båda omedvetna om att dem egentligen är odödliga häxor.core


dags för andra tränings-passet denna vecka, det blir ett core-spinning pass.
Hur går det med träningen för er denna höst?
 fuck this


 
 
 TVD - I Know What You Did Last Summer


Äntligen är the vampire diaries tillbaka. The College years är äntligen här och det är något speciellt med college åren i serier, saker och ting förändras alltid lite, ibland till det bättre och ibland till det sämre.
Jag tror att tvd nog kan få det till det bättre för herregud vad bra detta första avsnitt på säsong var och jag hoppas verkligen det forsätter precis såhär - helt underbart!

Jag är överlycklig att Jeremy lever för enligt mig kan det inte vara mycket bättre än så.
Tycker att det är tråkigt att Tyler nog inte kommer vara med denna säsong, om alls bara gästspela då jag gillar hans karaktär men det kunde ha varit värre, det kunde det verkligen.
Undrar verkligen vad the roomate hade för koppling till Elenas pappa och ska bli spännande och få reda på det.

Slutligen så är jag väldigt nyfiken på Stefan/Silas och allt vad det innebär, ska bli spännande då det antagligen kommer vara en av de stora handlingarna under säsongen.
 
 
Vad tyckte ni om avsnittet?
 
 
 
 We will be burning up like neon lights


Ha en sysselsättning, stressa inte ihjäl men prestera alltid bättre än ditt bästa men kom samtidigt ihåg att du ibland måste ha roligt - ha en fritid, njut, lev, ät, sov, ångest...

Orkar inte med alla jäkla måsten.Tina in the sky with diamonds


Promo för kommande glee avsnittet som vi kan se imorgon.
+ Första glee avsnittet med Demi<3
Någon som längtar?
 
 Beverly hills 90210 reunion


Tori Spelling är aktuell i en kommande tv-serie som kommer att gå på abc family, serien kommer att handla om två skådespelare som varit med i en populär dektivit serie men bestämmer sig nu för att lösa brott på riktigt, på egen hand.

Namnet på serien är just nu Mystery girls men kommer antagligen att ändras innan perimären för serien, premiär-datum är ej satt än och jag gissar att det kommer förbli så fram till åtminstonde nästa år.
 
Den stora nyheten som har blossat upp ang detta är dock att Toris ex kollega och vän Jennie Garth antagligen också kommer att joina serien.
Tori och Jennie är som mest kända från 90tals serien Beverly hills 90210 där dem spelade bästa vänner, dem medvärkade även i några avsnitt av seriens snin-off 90210 som gick mellan 2009 - 2013.