Witches of East End får en andra säsong


I oktober hade en ny övernaturlig serie premiär på lifetime så om ni inte sett den och vet med er att ni gillar filmer och/eller serien med fokus på häxor borde ni verkligen cheka in Witches of East End som serien heter.
Det verkar förövrigt gå ganska bra för häxorna just nu WOEE är inte den ända serien som börjat lägga stor fokus på detta, bla så har denna säsong av American horror story ett riktigt häxtema som dessutom är väldigt bra.

Att det går bra för häxorna just nu är kanske ingen hemlighet men jag trodde faktiskt inte att Witches of East End var riktigt där och toppade än men det är dem för det är nu bekräftat att dem får en andra säsong på 13 avsnitt.American horror story får en fjärde säsong


Säsong tre av American horror strory är i fullgång och har sex avsnitt kvar att visa innan det är bye bye för den här gången. Vi ska dock inte behöva deppa allt för länge bara för att säsongen är över om ett par veckor, nejnej, nu har der nämligen bekräftats att serien får en fjärde säsong, underbara nyheter med andra ord.
Kommer ni följa säsong fyra?Neon lights


Idag släpptes Demis neon lights som musikvideo, vad tycker ni? I likenetflix räddar the killing


The killing har varit en serie som varit ute på hal is redan efter sin första säsong och redan efter sin andra säsong lades serien ner för att sex månader senare räddas för att få en tredje säsong.
I September detta år, ungefär en månad efter att sista avsnittet av säsong tre hade sänt kommer beskedet att serien nu läggs ner på riktigt...
Nja, det löftet höll dem inte speciellt länge vill jag nu meddela eftersom netflix har räddat the killing med en säsong fyra på sex avsnitt vilket dem säger att kommer bli seriens sista säsong men vi ska nog inte vara helt säkra, dem har gjort det förr.nytt hår


 Whatever comes I'll be okay


Äntligen fredag! Imorse hade jag möte med studievägledaren och ansökte två kurser jag ska plugga januari-mars och sedan pratade vi om hur jag tar mig tillväga att söka en yrkesutbildning istället, känns som det är dags att börja jobba snart så det är en bra lösning på det hela om det går vägen som jag vill.
Ikväll ska jag åka till Johan och ha fredags-mys med godis.
Imorgon ska jag träffa två finfina vänner i stan och se vart det bär av.


Nu ska jag däremot bege mig till friösren och klippa mig ;)några filmer jag sett på senaste tiden


The Hangover Part III (2013) - Hangover 3 var något annorlunda mot vad vi tidigare sett men om man kollar i helhet tycker jag att den höll samma standard som tidigare.
Betyg:  ♥ ♥ ♥ / ♥♥♥♥♥ - 3 av 5
 
Love and Other Disasters (2006) - jag älskar verkligen filmer som är lättsama, söta och har fokus på kärlek och vänskap. Alla rätt och nästan helt perfekt med andra ord.
Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥/ ♥♥♥♥♥ - 4 av 5
 
 
Callgirl (2012) - Jag kan inte säga annat att detta är en bra filmidee men det utlöser också till att mina förväntningar var höga, för höga när jag såg den. Den gick från bra till vad är detta?! och man lär inte känna en ända kakraktär på djupet... Väldigt ytligt men ångrar inte att jag sett den.
Betyg: ♥ ♥ ♥ /♥♥♥♥♥ - 3 av 5.
 
 
 It's my fucking birthday


 Hemlock grove


Serie: Hemlock grove
Säsong/avsnitt: hela första säsongen, 1-13
 
En till skarsgård i hollywood och om jag gissar rätt så går det nog snart lika bra för Bill som det gör för Alexander och Gustaf. I april hade Hemlock grove premiär på netflix och jag hade inte hört mer om serien än att Bill var en av huvudrollerna och att det skulle en varulv-serie av något slag men något säger mig att Hemlock grove har lite mer att erbjuda än vad teen wolf har men vad vet jag.
Den första posetiva överaskingen dök upp direkt efter introt och jag såg ett igenkänande ansikte glo på mig med sina blå ögon. Jag är inte så säker på om alla vet vem Landon Liboiron är då han nog inte gjort något riktigt genombrott ännu men han har varit med i bla terra nova och degrassi.
Hemlock grove kanske inte är en fullpottare och det finns fortfarande endel frågetecken som bör redas ut och jag hoppas att dem kan berätta allt i säsong två samtidigt som dem nog kommer att måsta gå lite vidaren i storyn. Jag tycker ändå att det är en väldigt underhållande serie och enkel att ta sig igenom vilket jag föredrar då det enligt mig kanske är det viktigaste, serien blir oftast automatiskt bra då.
Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥ / ♥ - 4 av 5.
 
+
En andra säsong har premiär våren 2014.
 

Famke Janssen spelar karaktären som Bill skarsgårds mamma och hon styr inte bara allt omkring sig, hon stöter även på allt som rör sig...
Handling: När två 17-åringa tjejer blir brutalt mördade i den lilla staden Hemlock grove måste det redas ut vem som är mördaren. Högt  misstänkt på listan är Peter rumancek som hela staden tror att är en varulv men i en stad med många hemligheter är det svårt att ta reda på sanningen.
 vecka 44


Måndag - Allmänt uselt humör. Pluggade engelska, tittade på serier och åt för mycket mat.
Tisdag - Min syster fyllde år så jag lagade middag och firade henne hela kvällen.
Onsdag - prov i naturkunskap på dagen och filmkväll med Julia på kvällen.
Torsdag - ledig från skolan. Mötte Cecilia i stan för att sedan åka hem till mig och umgås.
Fredag - Åt frukost med Cecilia och sedan åkte jag hem till Johan och hade fredags-mys.
Lördag - Vanlig lördag hos Johan och allt vad det innebär = lördagsmys!
Söndag - vaknade hos Johan, åt frukost och sedan åkte jag hem. Hemma har jag ätit middag, duchat och nu ikväll blir det att somna framför teven om jag har tur! :)