Bates Motel


Baserad på karaktären Norman Bated ur filmen psyko (men i yngre ålder) som alltså handlar om en psykiskt sjuk man som driver ett hotell. I Bates Motel får vi dock följa Norman som något yngre - tonåring såklart.

"Vad har vi här" var kanske min första tanke när jag plötsligt såg Charlie från Charlie and the Chocolate Factory (2005). Trodde att allt skulle utspela sig på 60-talet för att passa in i psyko storyn men så var inte fallet. Snabbt så kunde man se huvudpersonen knappa lite på en iphone. Serien utspelar sig alltså i nutid.

Jag har bara sett de två avsnitten som än så länge är de ända som kommit ut (avsnitt tre finns ute på tisdag) och de var bra från start vilket är ovanligt. Har tittat på ofantligt många tv-serier i mina dagar men dem flesta serierna kräver att man ska se några avsnitt innan man faktiskt bildar en åsikt på riktigt. Tycker att man ser bra kavlite redan i första scenen men såklart så kommer antagligen även denna serie bara bli bättre med tiden.

Handling: Norman Bates flyttar till en ny stad tillsammans med sin dominerande mamma Norma, efter att hon köper ett Motell strax utanför en liten stad som befolkas av några nyfikna poliser och massa snygga skolelver, för den skyddade Norman till lust efter. Det är en underlig blandning av psykodrama, high-school såpopera och mord-mysterium men ändå så kommer allting tillsammans på ett spännande sätt. Ol 'Hitch kanske till och med skulle bli lite stolt.HAHAHAÄlskar how i met your mother forum nu när vi bara är några avsnitt ifrån att veta vem, hur, var & varför.You get hurt I'll take your pain


Under helgen har jag varit med Johan hemma hos mig. Åkte hem till mig vid lunch-tid i fredags och åt lunch i centrum. Köpte kött till middag på kvällen. I lördags gick vi upp vid tio och åt frukost. Vi åt lite lunch i centrum sedan såg vi en man ramla ner för rulltrappan i volter (så hemskt!) men han klarade sig.

Igår var det söndag och jag träffade mamma, mina systrar plus två av mina kusiner och åt middag i centrum. Hade inte träffat mina kusiner på nästan två år så det var trevligt.
 
Nu ska jag titta på ett avsnitt av degrassi samtidigt som jag äter lite lunch. Sen åka hem till Johan
PUSSFavoritparenVälj 10 favoritpar (Utan inbördes ordning):
1.
Rory och Jess (Gilmore girls)
2. Nathan och Haley (One tree hill)
3.
Mark och Sarah (Parenthood)
4. Seth och Summer (The OC)
5. Lorelai & max (Gilmore girls)
6. Brenda och Dylan (Beverly hills)
7. Brooke och Julian (one tree hill)
8. Barney och Robin (How i met your mother)
9. Pacey och Andie (dawsons creek)
10. Zoe och Wade (hart of dixie)

1.Minns du vilket avsnitt/scen det var när du började shippa nr 5 för första gången?
(Lorelai & max) 
Ja, på ett ungefär. Det gick snabbt för mig att gilla Max karaktär så när dem blev ett par blev jag väldigt glad. Jag gillade Lorelai med både Luke, Chris och även Jason Stiles men för hennes egen skull tror jag helt ärligt att de bästa valet (i längden) skulle vara max eftersom han är mest man av dem alla.

2. Har du någonsin läst fanfiction om nr 2? (Nathan & haley)
Nej, de har jag inte.

3. Har en bild på par nr 4 någonsin varit din bakgrundsbild/profilbild på nätet? (Seth & summer)
haha.. Eh, ja. Under högstadiet var jag nog lite halvt besatt av OC och detta var favoritparet så ja.

4. Om par nr 7 skulle göra slut idag, hur skulle du då reagera? (Brooke & Julian)
Det skulle vara hemskt..

5. Varför är par nr 1 så viktig? (Rory & Jess)
För att dem är perfekta för varandra - på riktigt så är dem verkligen det från start.

6. Är par nr 9 något du shippar för skojs skull? (Pacey & Andie)
Mja. Jag faller inte sönder om dem inte är ett par eftersom dem även var perfkta som vänner.

 7. Av dessa tio favoritpar, vilka har den största kemin?
Svårt. Bästa kärleksparet är ju Naley men gällande kemi är de nog Zoe/wade.

8. Av dessa tio favoritpar, vilka kände du mest för?
Rory & Jess!!!!!! <3

9. Hur många gånger har du sett avsnitten som har med par nr 10 att göra? (Zoe & wade)
Jag har aldrig sett om hart of dixie men har alla fall sett alla avsnitt av serien.

10. Vilket par har du shippat längst?
Seth & Summer.

11. Hur många gånger har par nr 6 gjort slut? (Brenda & Dylan)
Ja, de är ju ett flertal gånger alla fall.

12. Har par nr 7 någonsin behövt dölja sitt förhållande? (Brooke & Julian)
Nej.

13. Är par nr 4 fortfarande tillsammans? (Seth & summer)
Ja, dem är ju det :).

14. Om alla tio par skulle hamna i The Hunger Games, vilket par skulle vinna fajten?
Nathan & Haley. Ja, åtminstonde Nathan.

15. Har någon nånsin försökt sabotera för par nr 6? (Brenda & Dylan)
Ja, helt klart. Både försökt och lyckats.

16. Vilket par tänker du slåss för i all framtid?
Rory & Jess samt Nathan & Haley.

17. Spenderar du timmar på att googla runt på par nr 3? (Mark & Sarah)
Med Mark & Sarah har jag verkligen inte spenderat mycket tid.

18. Om du är tvungen att välja ett par som ska göra slut för all framtid, vilket par väljer du då?
Fyra av dessa 10 par är fortfarande tillsammans. Om jag får välja ut av alla 10 så skulle jag nog säga Pacey & Andie alt Wade & Zoe. Vill inte välja mellan de fyra par som fortfarande är tillsammans.

19. Vad är det bästa med par nr 8? (Barney & Robin)
De är inte bara ett par utan de är även vänner och skulle så vara även om dem faktiskt gjorde slut.

 20. Finns det nåt negativt med par nr 10? (Zoe&Wade)
De hade aldrig en speciellt kärleksfullt förhållande men att de faktiskt älskade varandra syndes visserligen ändå.twisted + the fostersTwisted är en ny serie på abc family som kommer ha sin start i sommar. Första avsnittet visade dem dock igår så jag laddade ner det för att se vad serien hade att bjuda på och det ser MYCKET lovande ut.

Handling: Danny återvänder hem till sin hemstad som en dömd mördare och försöker återuppväcka gammal vänskap, men står snabbt inför nya mord anklagelser.

12 Juni kommer fortsättningen!!!!!!!! Ih. En annan serie som börjar i sommar är the Fosters vilket till skillnad från denna serie mer än ett familjedrama. Ledtråd: två lesbiska kvinnor. Båda har barn sedan innan.The Wizards Return: Alex vs. Alex


Jag är som känd ganska förälskad i disney. Vi kan prata om gamla disney filmer, vi kan prata om oteckade filmer och serier men i detta fall en serie  som gick mellan 2007 - 2012 (januari 2012) som jag tittade på ända till dess slut. Ett år senare kommer de ett 50 minuter långt avsnitt ut - wiihi.

Mina tankar: Jag saknade Justin men är tacksam över att de nämde honom mycket och han fick åtminstonde en liten anledning till varför han inte var där - tror att få andra serier skulle ha gjort samma sak. Jag kom ihåg varför jag gillade Max. Ville se scener i deras resturang då störta delen av serien utspelade sig där men det fick jag inte men jag är nöjd ändå. Älskar arga varuls Manson. De här är inte de bästa jag sett från wizard from wavely place men gillar att se alla karaktärer igen och när man även vet att skådespelarna tyckte att detta projekt var roligt att göra så är man ju bara dum om man inte skulle gilla det.

Betyg:   - 3/5

Handling: Familjen Russo (samt harper & manson) är på väg till Toscana, Italien, för att uppfylla sina länge förlorade släktingar, samtidigt somn Alex försöker bevisa att hon är mer än en till synes bekymmerslös trollar hon oavsiktligt en trollformel som skapar en god Alex och en ond Alex. När den onda Alex blir inlurad till den charmig ung trollkarlens olycksbådande plan att ta över världen, måste den good Alex hitta ett sätt att rädda sin familj och mänskligheten, vilket leder till en kamp mellan de två versionerna av sig själv - allt ovanpå tornet i Pisa
 
Skådespelare: Selena Gomez - Alex. Jake T Austin - Max. Jennifer Stone - Harper.
Gregg Sulkin - Manson. Maria Canals-Barrera - Theresa. David Deluise - Jerry. Beau Mirchoff - Domenic.
MED FLERA.
 
Alex: I'll just change the parts that people do not like.
harper: are you gonna change your whole personality?Säsongsavslutning av pretty little liars


Markera de svarta för att se vad jag skrivit om avsnittet (säsongs-avslutning)
        Pretty little liars. 3.24 - A Dangerous gAme
 

De här var ett väldigt bra avsnitt men annat förväntar jag mig inte av en säsongs-avslutning av PLL. Ja, många frågor har uppstått genom säsonger och många av dem fick vi svar på i de här avsnittet. Det viktigaste må väl vara om Ali lever eller ej vilket hon enligt de här avsnittet gör. Så jag antar att hela den här grejen med att Ali har en tvilling-syster kommer att vara en stor grej i nästa säsong.

.

 Hanna var barnvakt åt Malcom och lyckades få reda på vem som hade tagit honom till tivolit - SPENCER. Ja, spencer är lurig. På tal om Spencer, vem fick vi reda på att lever? TOBY! En på min tidslinje på twitter avslöjade detta redan igår men jag blev ändå väldigt glad när jag såg hans ansikte på skärmen. Glad blev jag även när jag såg Jenna eftersom hon inte varit med på jätte länge känns det som. Hoppas vi får se henne lite mer i nästa säsong dock.

.

Att Ezra och Aria är över tycker jag att är tråkigt men jag tror att de blir dem igen - i framtiden. Det ända som jag fortfarande verkligen undrar är ju vart Jason är men vi får väl vänta med det...

 
12 Juni kan vi se säsong 4, wii. Jag längtar!Ny serie: Hemlock Grove


Alexander Skarsgård medvärkar i True blood, brodern Gustav Skarsgård i är aktull i Vikings. Nu är det även dags för lillebror Bill Skarsgård att medvärka i en amerikansk serie. Serien kommer dock att sändas på betalstjänsten Netflix och inte på en riktigt tv kanal. Serien har premiär 19 April och jag kommer att kolla in för att se vad det är.I'm Your Puppet


Markera texten om du vill läsa vad jag skrivit om avsnittet.
                                                         Pretty little liars. 3.23 - I'm Your Puppet

För att vara nästsista avsnittet på säsongen så hände det pinsamt lite. Det ända jag vill veta är om Alison lever (vilket hon antagligen gör eller hennes tvillingsyster eller whatever.. För invecklad serie för mig) & ja såklart även vart Jason är.

'

 Cirkus/dockteatern som Ezras unge var på var ju bara sjukt vidigt och så skrattar folk som att de vore kul men nej, ursh. Jätte äckligt bara.

'

Och de här med att Spencer ens har en tanke att vara med i the A team känns så skruvat. Men med tanke att hon är den smartaste av dem alla på alla sätt och vis så antar jag (och hoppas) att hon har en tanke bakom sitt val. Vi ska inte dömma henne så mycket av att hon sitter på psyket för hon har det starkaste psyket av dem alla och hon är den som fått lida allra mest sedan om Emily, Aria & Hanna inte fattar de så är de väl upp till dem. De har ju egna problem även om dem egentligen är betydligt mindre.

'

Nästa avsnitt är sista för säsong 3 och jag längtar för säsong avslutningarna brukar svara på de flesta frågor man haft.
Introducing the Miracle


Markera för att läsa texten eftersom jag tydligen Spolilar för mycket.
Switched at birth. 2.10. - Introducing the Miracle

Något i mig trodde att det skulle hända något stort med tanke för hur förra avsnittet slutade det gjorde det dock inte med väligt många smådetaljer inträffade så det var en bra avsnitt.

'

Kan börja med att efter detta avsnitt så gillar jag inte Noah längre och han har nästan varit en av mina favoriter (förutom Bay och Toby) i säsongen. Tydligen så atraheras han mer till Daphne än till sin egen flickvän men jag förstår inte riktigt varför om jag ska vara helt ärlig. Ja, manusförfattarna vill väl att De ska bli Ebay. Struntar i vem D är tillsammans med så nu kan hon ta Noah, han var lite väl svinig i de här avsnittet.

'

De här med att Carlton ska läggas ner är inte super intressant men en sak jag helt ärligt stör mig på är att eleverna är så dumma så dem inte förtstår att allting kommer att skita sig om de inte sammarbetar med de icke-döva. De är ju dem som tror att de är bättre än alla andra inte de hörande. Bör inte säga mer om detta så jag slutar där.

'

Regina åker in på Rehab för att hon börjat dricka igen. Vi är inte förvånade. Tjejen som Angelo gjorde gravid stack med barnet nästan direkt efter att den födds (tror hon kommer fly landet). & Toby har fått för sig att ska gifta sig.. TOBY GÖR DET BARA INTE!
Delirium


När jag ändå inlägget här under nämde en ny serie så kan jag väl nämna en till.

Handling:
Förr i tiden var kärlek det viktigaste i världen. Människor gjorde vad som helst för den. De kunde ljuga för kärlekens skull. Till och med döda. Men allt är annorlunda nu. Kärlek är en sjukdom som går att bota. Regeringen ser till att alla genomgår behandlingen när de fyller arton. Ett liv utan kärlek är ett liv utan smärta. Det är tryggt, förutsägbart och lyckligt. Lena Haloway har alltid sett fram emot dagen då hon ska bli botad. Men med 95 dagar kvar till behandlingen händer det otänkbara.

Tv-serien är planerad att gå på FOX med planerad start 2015. Emma Roberts kommer att spela huvudrollen Lena. Daren Kagasoff (ricky i secret life) kommer att spela en roll vid namn Alex. Även Greg Sulkin (Manson i Wizard of wavely place samt Ezras lillebror i pretty little liars) kommer ha en huvud-roll. Jag ser framemot detta väldigt väldigt mycket - detta kommer att bli bra utan tvekan.Ny tv-serie 13/14 - Friends & FamilySedan jag fastnade för Gilmore girls så har jag lite smått (okej mycket) älskat Alexis Bledel. Jag har sett alla filmer hon medvärkat i vilket är hela 16 stycken (2 till kommer ut i år). Hon medvärkade även i förra säsongen av Mad men och gästspelade även i ett avsnitt av city akuten 2009.

Gilmore girls pågick mellan 2000 - 2007 och fick sju säsonger. Där spelade hon en av huvurollerna och i år (eller senast 2014) kommer det äntligen att vara dags igen. Tillsammans med en skådespelare som ja, faktiskt (ironiskt nog) i en annan tv-serie varit tillsammans med lauren graham (som spelar Alexis Bledels mamma i gg) kommer hon nu att spela huvudroll tillsammans med.

Dadadada.. Om ni gissade på Jason Ritter som hennes motspelare så gissade ni naturligtvis rätt.
Tv-serien kommer heta Family & Friends och Alexis kommer att spela en roll vid namn Stacy.Hush HushThe Carrie Diaries 1.8 - Hush Hush

Allting hände mycket snabbare än vad jag hade trott att de skulle. Maggie och Walt gjorde slut efter att Donna berättat att Maggie varit otrogen. Efter det går Walt till Donna och blir tillsammans med henne istället - inte dags att gå ut som homsexuell snart istället? För, ja vi vet att du är det även om du låsas som att de inte är så. Carries pappa har nu även kommit på att hon inte jobbar på hennes praktik utan nu mera på en tidning. Hon kommer säkert få fortsätta enbart för att hon bad om ursäkt så fint - CW serier på hög nivå.Uprising


                                                     Switched at birt. 2.9 - Uprising

Gillade inte själva ideen med avsnittet (att dem nästan bara pratade teckenspårk) men de har inte så mycket med handligen att göra egentligen. Jag gillade inte avsnitten i början över huvudtaget men jag vande mig med deras tecknande och i slutändan var det ett bra avsnitt med en bra handling och jag längtar tills nästa tisdag så jag kan se fortsättningen.

Daphne och Travis var som vanligt super jobbiga men på helt olika nivåer. Travis skriker på teckenspråk i varje avsnitt känns de som. De är som att skrika på sms - helt onödigt. Blev lite irriterad på Noah när han kysste Daphne för det var nog mer än bara en "scen-kyss" som Emmett sa.

De här med att eleverna "tog över" skolan som sista halvan på avsnittet i stortsätt handlade om, tyckte jag var ett bra lyft på handligen dock så tror jag att allt bara kommer att gå åt helvete. Situationen kommer bara att bli värre än vad det redan är. Jag längtar tills jag får se fortsättnigen av dehär.


Bara ge mig, tack!


Från Daisy Dapper!!!tv-serie info


The goodwin games har premiär 21 maj (ÄNTLIGEN!!!)
19 Mars börjar secrert life igen och är inne på deras femte och sista säsong.
90210 har blivit nerlagd och säsong fem kommer då alltså att bli deras sista säsong.
Från CW kommer Supernatural, Arrow & The Vampire Diares få minnst en säsong till.

Jag har börjat titta på Degrassi (säsong två nu) - mest för att jag vill följa något som aldrig kommer att ta slut men jag gillar redan karaktärerna.två seriesammanfattningar för denna vecka.Jag har förresten börjat screnshoota när jag kollar på serier så att jag får exakt de bilderna jag själv vill ha i varje serie-inlägg och kvalite mässigt tycker jag att de ändå blir helt okej, eller hur?

Hart of Dixie 2.16 - where i lead me
Jag är inte jätte glad på hart of Dixie just nu. Jag ser knapt framemot avsnitten längre och avsnitten är inte speciellt händeslserika. Jag gillar visserligen mysiga serier men måttet håller inte riktigt och vill dem ha en säsong tre får nog avsnitten bli lite bättre än såhär. Säsong två började bra men har tappat lite enligt mitt tycke.

Avsnittet bjöd på ett bröllop - har inte så mycket att säga om det helt ärligt men de var väl fint att Tom och Wanda gifte sig även om dem inte varit tillsammans jätte länge, ungeför ett år om jag inte misstar helt och hållet. Wade var otrogen mot Zoe så dem gjorde slut. Det är dock så att dem kan bli tillsammans igen eller så blir dem faktiskt inte det. Jag är inte helt säker på hur det kommer att bli, ibland vet man men detta är inte ett helt säkert fall. Jag hoppas att det blir dem igen för fina ihop är dem absolut.

Carrie Diaries 1.7 - Caught
Ett klassiskt avsnitt för att vare en tonårs-serie = en skolbal. Mouse och hennes pojkvän är ursöta tillsammans. Tyvärr gjorde dem slut i dehär avsnittet men jag tror att det blir dem igen för dem passar bra ihop. Carrie gjorde slut med sin pojkvän för att hon inte var redo för att ha sex i stortsätt och tackade sedan ja till ett erbjudande att praktisera på en tidning - vi får se hur det går (spännande spännande).

En sista viktig grej är såklart att historian om Maggie och polisen snart kan vara ute i vilda världen.. Hmmm, ja vi får se hur det går men nu vet även Carrie om det så det kommer nog inte ut än men snart så, nu när även Donna vet om det.Out of Sight, Out of Mind


Pretty little liars är verkligen bra på att bryta sig loss från handlingen och lägga fokus på det som är totalt ointressant och sen måste vi vänta flera avsnitt för att få reda på hur det ligger till med allt.

Det ända jag vill veta nu är
1. Om Ali lever - Emily nämde att det kunde vara troligt för några avsnitt sedan. Ja, men spåna vidare på det då.. Men såklart lägger den energi på massa annat onödigt istället för att ta reda på de som är viktigast av allt.
2. Vart tusan Jason är - Antagligen dyker han inte upp förens sista avsnittet av säsongen vilket är ganska snart så jag får väl vänta till dess men jag vill veta.
3. Om Toby är död eller ej - antagligen så lever han men är hotad av någon och jag hoppas innerligt att han lever och han lär isf inte heller dyka upp förens sista avsnittet av säsongen (5 avsnitt kvar, wii).

Jag älskar Aria och Ezra men deras scener i de här avsnittet var bara super töntinga och jag gillar inte riktigt tanken om att Ezra har ett barn.

Spencer åkte in på psyket vilket egentligen kanske inte är jätte konstig med tanke på vad som hänt med henne på sista tiden (plus att hon tror att Toby är död nu också). Jag har inte gillat Spencer den här säsongen men hon har stått ut med väldigt mycket på senare tid och tillslut bryter man nog ihop för svag i psyket är det sista vi kan säga om henne - hon klara de mesta.