SÄSONGAVSLUTNING AV BUNHEADS. 1x18Det här avsnittet var faktiskt väldigt bra. Möjligen kanske de bästa av hela serien. Enligt imdb så ska det komma en säsong två men jag har inte läst säkra besked om det någon annanstans så jag väntar nog lite innan jag hurrar för vill inte bli besviken om det inte skulle stämma.

Avsnittet var bra alla fall. Michelle gick på en dans-audition. Ginny blev av med oskulden fast vi fick inget se för det hade redan hänt så jag hoppas på en fortsatt story ang det.Tight Rope Walker


Carlton ska alltså läggas ner lärde vi oss av detta avsnitt så det kanske inte var ett smart drag av Melody att gå till skolledningen och tjafsa ang de icke döva personerna. Visst, 50 nya icke-döva elver är en hel del men känns lite överdrivet ibland. I detta fall så gick det även fel. Synd men ibland ska hemska saker hända för att man ska kunna lära sig en läxa av det.

Att Regina börjat dricka igen känns tråkigt eftersom hon inte gjort de på elva år men jag hoppas verkligen att hon sköter det bra eller bara slutar med det en gång för alla.

Jag gillar Noah och Bay tillsammans men visst känns det ganska så uppenbart att det kommer att bli Daphne och Noah i framtiden? Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det eftersom jag gillar Noah. Daphne skulle bara såra honom ändå men vi får se hur det blir.Ny låt av Demi.


Kom ut igår och tvåa på itunes idag."I mean, not in a creepy, like, "I'm watching you" sort of way. I just - I've noticed you"


Rory: We're having one of those moments, right now.
Dean: What moment's?
Rory: One of those moment's when everything is so perfect and so wonderful that... you almost feel sad because nothing could ever be this good again.
Dean: So, basically, I'm depressing you?
Rory: Yep.
Dean: [chuckles] You're very weird.
 Shailene Woodley i The Amazing Spider-Man 2


Det kanske inte är speciellt många som vet om det men jag är crazy in love with spiderman. Spiderman-filmerna är baserade på en serietidning under samma namn (vilket många andra filmer om hjältar är tex. superman). Tidningen har skrivit sedan 1962. Peter Parker som är huvudet bakom spiderman dog i en av många strider mellan gott och ont för ungefär två år sedan. Spiderman serien lever dock kvar och kommer att göra det länge då Doctor Octopus tagit över hans kropp. Miles Morales heter dock personen som tagit över Spidermans uppdrag - vet inte hur det går för honom då jag nästan inte är insatt i tidningarna alls. Det jag vet om honom är att han är Afroamerikan och från Brooklyn, new york.
 
The Amazing Spider-Man hade premiär i sommras och är en ny SM filmserie. Film nummer två kommer att ha premiär 2014 och filmas just nu. I den tidigare spiderman trilogin (som egentligen skulle bli mer än bara en trilogi men avbröts efter tre filmer då exempelvis huvupersonen inte längre ville vara med) har vi fått se kärlekshistorian mellan Peter Parker och Mary-jane Watson. I den nya spiderman filmen medvärkade hon inte men trodde ni att vi skulle vara utan Mary-jane förevigt så har ni såklart väldigt fel för snart dyker hon upp igen - självklart med en ny skådespelare än innan.

Shailene Woodley kommer att spela Mary-jane. Känner ni igen henne är det troligen från tv-serien Secret life som hon medvärkat i sedan 2008 (eller en film jag skrev om i två inlägg ner). Dock kan Shailene forsätta som Mary-jane då hennes serie är inne på deras sista säsong och den är även helt och hållet klarfilmad. Personligen tror jag att hon kan passa bra in i rollen som MJ.The AshtrayDet var hela två säsonger sedan säsong sex. I säsong sex grät jag för första gången åt en komedi-serie. Ska vi kalla HIMYM komedi nu mera? Det är mycket mer drama-känsla nu än i de tidigare säsongerna kanske både bra och dåligt men ja, ganska bra enligt mig.

Vi är alltså som vi då alla förstår inne i säsong åtta (näst sista säsongen ever förövrigt). I de här avsnittet besökte The Capten oss (Orson från Desperate housewife). Honom har vi inte sett sedan säsong sex. Avsnittet skulle utspela sig 1,5 år tillbaka. Bra avsnitt? Ja fast vi vill se Robin & Barneys bröllop nu och inte gå tillbaka en massa.The Descendants


Samtidigt som den här filmen är ganska tragisk och jobbig så är det samtidigt väldigt söt och välgjord. Jag tyckte att det var kul att se Shailene Woodley i en filmroll för jag har bara sett henne i serier tidigare. Dessutom så hatade jag inte hennes karaktär med tanke hur mycket jag inte gillar Amy i Secret life menar jag. Skulle jag påstå att filmen är sevärd? Ja, för det är den heltklart. Inte den bästa jag sett på länge men den har en helt okej handling och håller sig på en bra nivå så att jag ska finna intresse och se klart den. Betyg? 3 av 5.
 
Handling: Matt King är både en odräglig man till sin fru och sina två döttrar. Men då hans fru råkar ut för en båtolycka blir hans värld helt omvänd och måste försöka knyta sina band tillbaka med barnen och tänka på sin framtid.

Skådespelare: George Clooney - Matt. Shailene Woodley - Alexandra. Amara Miller - Scottie. MED FLERA.Måndag


Idag fyller en av mina bästavänner (och kanske även den jag kännt längst) 22 år gammal.. Grattis Pierren! Här är en bild från när vi var 15... Ja, jag kanske inte syns så bra men födelsedagsbarent ska ju stå i centrum..

Idag är det måndag och jag har varit ledig hela dagen och bara varit hemma. Gick och tränade på eftermiddagen sedan kom min storasyster hem och umgicks med oss. Imorgon ska jag upp tidigt så tänkte gå och lägga mig snart. Ska på möte hos studievägledaren och tar då bussen som går 09:11 (ja, de är tidigt för mig). Sedan åker jag hem till Johan. PUSSvecka 7


Måndag - Var med Johan. Har inget minne för att jag skulle ha gjort något annat.
Tisdag - Planerade mitt köp för en iphone 5 och var bara hemma. Pluggade lite.
Onsdag - Träffade en kompis och fikade med henne sedan skrev jag cv och personligt brev för att sedan glo på platsbanken för att söka sommarjobb.
Torsdag - Blev uppringt ang en jobbintervju som jag ska gå på nästa vecka. Det var även alla hjärtans dag så jag åkte hem till Johan, åt väldigt god mat och myste.
Fredag - Johan köpte de pulvret man måste ha för att göra chai-latte = gott! Sedan middag + tvkväll.
Lördag - Var hemma med Johan :) mat + tvkväll!
Söndag - Idag är jag trött. Emma kommer till Sverige igen ikväll så vi ska hämta henne i Arlanda.so undercover


Märkte ganska snabbt att jag uppenbarligen var för gammal för denna film då jag nu antar att publiken till denna ska vara yngre än mig men jag har älskat Miley Cyrus i gamla dar så låt mig. Filmen i sig var ändå helt okej och lättsam. Ibland kan dessutom dessa lättsama filmer vara hur bra som helst att ha för även om en väldigt känslig drama film verkligen är de bästa som finns så är det inte alltid läge för sådana filmer. Slutet var bra även om vi nu vet iförväg att det antagligen kommer att sluta lyckligt. Ett plus för att man kände igen ett antal av skådeseplarna. Betyget blir helt okej, 2,5 av 5 skulle jag ge i betyg.

Handling: Molly är en vass, street-smart och tuff privatdetektiv som arbetar åt hennes pappa tills han får sitt jobb tillbaka. När Molly får ett jobberbjudande från FBI så måste hon gå undercover för att rädda en före detta gangsters dotter. Molly tvingas då att förändra sin personlighet till en icke-vulgär, sofistikerad college student.

Skådespelare: Miley Cyrus - Molly. Jeremy Piven - Armon. Mike O'Malley - Mollys pappa.
Kelly Osbourne - Becky.  Lauren Mcknight - Alex. Megan Park - Cotton. Joshua Bowman - Nicholas.
Matthew Settle - professor Talloway. Eloise Mumford - Sasha. MED FLERA.What Becomes of the Broken-Hearted


De här avsnittet var inte speciellt händelserikt. Ville att de skulle knapra vidare på storyn om att Ali kanske lever men ingeting sådant. Nej, här går vi långsamt fram som våra bästa år (days of our lives) ungefär. Spencer forstatte att vara grymt störande. Det är hennes grej nu mera och jag gillar det inte. Jason höll på att dö i en hisskrach också och sedan var han spårlöst borta på sjukhuset... Varför ens bli förvånad.Dangerous Territory


Jag tycker att den här serien är söt och jag hoppas att den får forsätta ett bra tag även om detta inte är den serien som är min absoluta favorit så är den söt och har en lätt och behaglig handling. De här avsnittet var bra tycker jag. Jag gillar Mouses pojkvän men herregud som att de skulle vara mer okej för honom att ligga med någon annan när de inte var tillsammans än för henne. Självaste Carrie underhöll mig inte i detta avsnitt men de gjorde dem andra så de är okej för denna vecka.There's Nothing Worse Than a Pantsuit


Jag gillar Sashas pojkvän och jag har inte vetat vad han heter fören i de här avsnittet om jag ska vara ärlig. Om hans namn ens har nämts innan. Gillar att Ginny gjorde en audition för en musikal. Har inte så mycket mer att tillägga. Helt okej avsnitt men vi har sett bättre.Human/Need/Desire


Jag blev riktigt irriterad på Travis, ursh. Hur man ens kan bete sig sådär. Han verkar ofta väldigt oskyldig och snäll men jag vet inte. Gillade inte hur han beetede sig mot Noah. Jag gillar redan Noah även fast han bara varit med i något avsnitt. Han är förresten väldigt lik Ray Pruitt (utsendemässigt) från Beverly hills 90210 fast blond.

Gillade Angelo i de här avsnittet fast har faktiskt aldrig haft något emot honom. Han har bara gjort några misstag i livet som han får leva med men det känns som han försöker lite extra nu så hoppas på det för egentligen är han nog ingen dålig person, bara lite rädd för verkligheten.

Gillade slutet - Bay och Noah skulle kunna bli ett fint par men tror tyvärr inte att de kommer hålla förevigt pga av att Emmet finns men för mig spelar det inte så stor roll. Jag tycker om både Noah och Emmet :).Vecka 6


Måndag - Var irriterad på buss 623V för att den inte stannade på rätt stationer. På kvällen träffade jag Victoria och Elin för att äta middag och sedan vidare hem till Vic en stund.
Tisdag - Åkte hem till Johan och sov över där. Vi kollade på en mycket märklig film.
Onsdag - Var med Johan. Spelade något manligt datorspel med honom och sedan åkte jag hem.
Torsdag - Frisören. Gick där ifrån fattig och var lite missnöjd. Är förövrigt typ blond. Nejnej. Detta ska vi rättatill snart.
Fredag - Johan kom hem till mig. Vi åt middag och tittade på teve. Tittade på filmen silver linings. Tog en promenad.
Lördag - Var med Johan hela dagen. Gick till affären, lagade middag, tittade på mello och qx galan. Sedan tittade vi på tillsammans (typ värdens bästa film).
Söndag - Johan åkte hem tidigt men mamma kom hem på eftermiddagen. Har mest kollat på serier idag och ätit avocado-sallad med mamma.60 frågor


1. Hur gammal är du? 21 år, tre månader och två dagar för att vara exakt.

2. Hur gammal känner du dig? Känner mig myndig, ganska vuxen men inte för vuxen. Måste ta ansvar men har ändå stöd från folk i min närhet. Mja, är nog som en 21 åring ungefär ;).

3. Vad har du gjort i dag? Varit med Johan hela dagen.

4. Vilken film såg du senast? Tillsammans

5. Vem ringde du senast? Mamma

6. Är du besatt av någonting? Serier möjligen.

7. Är du rädd för blod?  Nej.

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Sängen.

9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige? nja, inte fem..

10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? Antagligen inte.

11. Vilken färg är dominerande i din garderob? Svart men jag gillar massa färgglada färger också.

12. När vaknade du i dag? halv två kanske.

13. Vilken är din favorithögtid? Min fördelsedag vill jag säga men är väl ingen högtid. Julafton kanske då.

14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Australien

15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Vet inte sådär på direkten.

16. Hur vill du tillbringa din pension? med en man som älskar mig och som jag älskar tillbaka i ett fint hem. Vill må väldigt bra.

17. Vad lyssnar du på just nu? mest rock och pop.

18. Har du någon gång brutit ett ben? Nope.

19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Saft, avokado, potatis, choklad & creme fraiche.

20. Vem är din favoritkändis? Alexis Bledel, Sophia Bush, Rachel Bilson, Demi Lovato, Milo Ventimiglia, Jared Padalecki, mf.

21. Vad är du på för humör just nu? jag känner mig mysig

22. Vilka världsdelar har du varit i? Europa och Asien.

23. Snarkar du? Nej.

24. Vilka yrken har du provat på? bibliotek och besiknings-företag.

25. Hur går du helst klädd? Gärna klänning.

26. Vilket stjärntecken är du född i? typisk skorpion

27. Vilket är ditt favoritgodis? Choklad eller lakrits fiskar

28. Vad sa du senast? hejdå

29. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Svenska.

30. Vad har du på dig just nu? tshirt och trosor

31. Vilken är din favoritaffär? H&M & MQ.

32. Vad har du för storlek i kläder? Medium

33. Vad har du i dina fickor? ingenting just nu.

34. Vad köpte du senast? två tidningar

35. Hur många gånger har du flyttat? 14 gånger får jag det till.

36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? En person jag tycker om, mycket vatten och en båt som kunde ta mig/oss hem.

37. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska...

38. Senaste filmen du såg på bio? en oväntad vänskap

39. Har du blivit sydd någon gång? Nä.

40. Har du någon gång badat naken utomhus? Ja.

41. Vad åt du till frukost?  bröd

42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? 11 år.. Det var bra tider det. Gick väl i fyran.

43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? Nej men har heller inget körkort så.

44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Johan betalde lite mat igår.

45. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? Brevid mitt huvud eller på golvet

46. Vad var det sista du åt? en godis.

47. Vem är världens vackraste kvinna? Alexis Bledel

48. Är du blyg? Ja tills jag känner mig trygg med personen i fråga.

49. Vilken var den sista konserten du var på? typ björn skifs med mamma... Men de var ju flera år sen.

50. Vad heter du i andra namn? Alfa Lovisa

51. Har du varit med om en bilolycka? nej.

52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? nje, inte längre.

53. Vilken är den roligaste träningsformen? Dans.

54. Har du några husdjur? Ja, katten Agda.

55. Vill du gifta dig? Jag vill verkligen gifta mig någon dag, ja.

56. Var växte dina föräldrar upp? åland & finland. 

57. Har du någon gång ringt polisen? Nej.

58. Har du svenskt ursprung? Nej

59. Har du, eller har haft, något smeknamn? Ja. Flisan, fia, fille mf.

60. Vilka är dina största svagheter? Att jag inte ser att jag är bra nog.
Let's just play to play


Jag saknar one tree hill så jag vill dö lite. Världshistorians bästa tv-serie och kommer aldrig komma upp något i denna nivå. Nio helt underba säsonger och denna video fick mig att dö en smula så himla fin och bjuder med så många känslor.Dead to Me


Jag tror att själva grejen just nu är att man ska ha medlidande för Spencer men jag har det inte. Jag gillade Ezras bror förut så tror att jag forstätter med det men lite väl ostabil är han allt, ja. Möjligheten att Ali fortfarande lever var det ända intressanta detta avsnitt hade att komma med om jag ska vara helt ärlig. Men om dem följer böckerna så är det Alis tvillingsyster eller något som ser exakt likadan ut? Hum hum hum. Ja, vi får se hur det går helt enkelt.Take the VicunaDe här är ju alla fall en serie där avsnitten blir bättre och bättre. Gillade de här avsnittet. Jag gillar Michelles bror och är glad att han stannar kvar i serien. Gillar Michelle och Fannys scener. Sasha hade inflyttningsfest och hennes lägenhet var inte direkt liten, hur har hon råd med den tro. Gillade scenen mellan Sasha och den där killen jag inte vet namnet på. Tyckte Michelle/Scotty/deras-mamma scenen var lite töntig för ja du har en bättre reaktion om du inte träffat någon på... Var de 12 eller 14 år? men ja.mah


Får sådan panik över min mobil och vet inte om jag kan vänta till Augusti för att uppdatera mitt abonemang å få en ny. Är visserligen student så kan heller inte köpa en ny. Sakanar the galaxy S II life men kan kan ju inte få ha det bra hela tiden. Fast ganska bra är livet just nu förutom mina mobil problem då.Switched at birth - säsong 1


Favoritavsnitt: De flesta avsnitten håller sig på en väldigt jämn nivå så är svårt att välja en favorit.
Favoritkaraktär: Bay
Favoritpar: Daphne/Wilkie
Bäst i säsongen: Säsongen i helhet. Alla avsnitt var faktiskt bra och det är sällan de faktiskt är så i en HEL säsong.
Värst i säsongen: Wilkies flytt. Otrohets affären.
Övriga kommentarer: Bra att säsong två redan har börjat och kommit ut med hela FEM avsnitt så jag kan maratona dem så fort som jag har tillgång. Glad att jag började följa Switched - nog den bästa serien på länge.snyggt och ekologisktSkulle du vara intresserad av en dessa snygga tyg-kassar? De är ekologiska och gjorda av bomull. En av dem kan bli din för endast 90 kr (kostar egentligen 110 kr).

För att få rabbatten på den tygkassen du vill ha så måste du besöka fatmas shop och välj den tyg-kassen som du tycker är snyggast för dig själv eller kanske som en present till någon annan. Ange FELICIA som rabattkod när du beställer kassen så blir den din för endast 90 kr.Vill ha!

True blood - säsong 2


Favoritavsnitt: 1×10
Favoritkaraktär: Jason
Favoritpar: Jessica/Hoyt
Bäst i säsongen: De tre sista avsnitten var spännande.
Värst i säsongen: Störde mig på Tara i hela säsongen. Ville nästan spola förbi varje gång hon var med i en scen men fick låta bli med det.
Övriga kommentarer: Blev förvirrad när Alexanders Skarsgårds karaktär pratade svenska en hel scen och sedan var scenen slut och alla började plötsligt prata engelska. Skönt att Maryann är borta nu också.
Out of the Frying Pan, Into the Inferno


Det här med att jag faktiskt gillade Spencer i förra säsongen är i dagsläge ett under för mig. Hon var visserligen inte min favorit då heller men jisses denna jobbiga människa, hur står du ut med dig själv? Tycker synd Om Ezra och Aria - skulle sittuationen se annorlunda ut idag om Aria berättade om barnet så fort hon visste? Kankse men antagligen inte. När ska Spencer berätta om vad Toby håller på med till de andra? En liten in your face såklart efter att hon sagt att det skulle kunna vara Arias pappa som hade något lurt för sig.The Astronaut and the Ballerina


Jag älskar Bunheads och jag älskade de här avsnittet - nog ett av de bästa. Gillar att Michelles bror medvärkade i avsnittet (det är Suttons fosters real-life bror på riktigt också) och jag tror att han kommer vara med i några avsnitt till om inte till och med hela säsongen. Jag gillar Carl och kommer antagligen bara börja gilla honom mer och mer. Hoppas verkligen på en säsong två men brukar ju ta månader (maj va?) att få ett säkert svar.vecka 5


Måndag - Jag var hos kommunens studievägledare och spånade lite på vad jag vill göra i framtiden och vad jag behöver göra. Jag ska tillbaka ditt på måndag och prata mer.
Tisdag - Jag var och tränade på eftermiddagen.
Onsdag - Gick på tränings instruktion för de nya maskinerna där jag tränar med min mamma på eftermiddagen. Efter det åkte jag hem till Johan.
Torsdag - Vakande 20 över sju vilket är väldigt tidigt för mig just nu. Åkte och jobbade i tre timmar sedan träffade jag Maria och fikade med henne. Åkte sedan hem till Johan igen. Vi tittade på butterfly effect på kvällen (en av mina favorit filmer) och Johan hade bara sett slutet där huvudrollen dör i slutet så var fint att vi såg variationen som slutar på ett annat sätt (dvs bättre slut) - den filmen har ju två olika slut som sagt.
Fredag - Sov för lägne. Gick till Subway med Johan sen åkte vi hem till mig. Vi åt mat, drack vin och tittade på teve. Jusste mamma har köpt ny mobil - hon har inte haft ny sen typ 2009.
Lördag - IDAG är det lördag. Jag har varit med Johan i några timmar. Ska träffa Julia snart.