Det här med ångest, alltså jag vill bara döda allt. Jag sov en timme, från fyra till fem och vaknade upp ont i magen och kännde mig stel i käkarna. Satte på en pinsamt dålig film... Alltså varför görs dessa filmer där dem är tysta i 50% av filmen, har sett flera i samma stil de här året, dem är verkligen aldrig bra.

Lär inte kuna sova på några timmar så jag tänkte nog äta något, det gör mig på lite bättre humör även fast det vore skönt om det vore tvärtom.. Jaha, så paradise hotel julspecial vid 22 eller? lär inte ha något bättre för mig.

Δ Imorgon är det som ni nog vet nyår så jag önskar er alla en fin nyårsafton Δ
PUSSYou raze the old to raise the new


Hej!
Det börjar nu närma sig 2014 nu och hur förbreder jag mig för detta? jo, tittar på massa filmer för självklart vill jag komma med en top 10 lista över filmåret 2013 vilket jag kommer att publisera 1 januari, så håll koll på det om ni är nyfikna ;).

Vad har hänt sedan senast då tänker ni eller det kanske ni inte alls tänker, ni kanske fullständigt skiter i vad jag har haft för mig but i gona tell u anyway, mohhaha.
Julen firade jag hemma hos mina systrar i vanlig stämning, vi varken firar eller stressar ihjäl oss julen utan det blir mest att umgås, äta mat och ge presenter vilket är mysigast såklart, enligt mig alla fall.
Dagarna innan jul blev det Harry potter med min bästavän och på uppersittar kvällen tog jag detta på allvar och var uppe hela dygnet och tittade på film så var kanske lite slut på julafton men det fick gå och jag klarade av dagen, somnade nog innan nio men så pass var det nog okej att slumra in.
 
Nyår kommer firas här hemma med mr pojkvän och oxfile´ och sedan får vi se vad som erbjuds helt enklet.
Hur ska ni fira nyår?

Förresten har jag blivit tillräkligt utråkad utan serier att kolla på såhär mitt i denna tråkiga årstid så jag har påbörjat två marathon projekt homeland och mad men fick det bli, får se hur det går med det men jag tror nog att det kan funka ganska bra.
PUSSAdore you


Idag släpptes Adore you som musikvideo.
Vad tycker ni? jag gillar Miley för de allra mesta men detta känns lite nja, jag passar på den.sneak peek bilder inför PLL's januari premiär


8 januari kan vi äntligen se pretty little liars igen men tills dess får ni titta på dessa...
 
 
 
 
 
 
 !!!


Bara nio dagar och åtta månader kvar tills sin city 2 har premiär i Sverige (29 augusti).
Någon som längtar? JAG GÖR
 
 Heather Morris återvänder till glee


Heather (Brittany i glee) har tagit en paus från skådespelandet eftersom hon vill satsa på familjen ett tag framöver eftersom hon blev mamma i september till en pojke som fick namnet Elijah.
Hon kommer därför inte återvända till glee... tatatada... FÖRUTOM till det 100:e avsnittet som kommer att sändas i mars 2014.

Längtar ni efter att se Brittany igen? personligen är hon ingen favorit så jag klarar mig nog tills mars.Titta vad jag har!


 
 Thought I needed to upgrade


Min mobil är förtillfället medvetslös så ska köpa en ny laddare till den och se om det är det som är problemet om inte så ligger jag risigt till i helgen.
Hade nationella prov i matte idag och det känndes helt ärligt hemskt. Får se om jag återupplivar matten vid ett senare kede om jag inte klarar kurser vilket är WÄÄÄ, orkar inte plugga tråkiga ämnen längre, har fått nog.

Tänkte åka till mitt hjärtegull snart aka min pojkvän och umgås med honom lite och på lördag ska jag förhoppninsvis fira Denise som fyller år.
PUSSBangerz Tour 2014


Som ni kanske vet om så har Miley Cyrus planerat en Nordamerika och Europa turne under 2014 och på den kommer hon att besöka Sverige.
Datum har varit oklart men nu är det bekräftat att det blir 30 maj på globen i stockholm och biljetterna går att köpa från och med fredag 13 december.
Någon som ska gå? Jag ska förhoppningsvis.
Biljetter kostar från 450 kr och uppåt.
 julkalendern 2013


Varje år brukar jag titta på första avsnittet av julkalendern och därefter avgöra om den är värdig att se.
Många år har jag nog kunat säga bye bye åt ganska tidigt, jag menar jag är vuxen och julkalendrarna kanske riktar sig till en liten yngre målgrupp än vad jag är i just nu.
Blev därför posetivt överaskad när jag så sent som i lördags såg första avsnittet av årets julkalendern och insåg redan efter introt att den faktiskt var bra, på riktigt.
Handling: Stenåldersfamiljen Hedenhös råkar ta sig till nutidens Stockholm. Där  träffar dem 11-åriga Stella.

+ Skådespelar utbudet...


Vad tycker ni om årets julkalender?Orphan Black


Jag hade funderat att checka in Orphan Black i flera månader och när det även ganska snabbt bekräftades att serien skulle få en andra säsong kändes det som ett bra val att faktiskt ge serien en chans för att se vad det verkligen var för något.
Jag har än så länge bara sett de två första avsnittet men det ser lovande ut.

Handling: Sarah bevittnar en kvinnas självmord på tågstationen och får en chock när hon inser att kvinnan ser exakt ut som henne själv och bestämmer sig därför för att sno kvinnas väska för att ta reda på mer.

Jag gillade inledningen och tycker att allas skådespelar insatser är väldigt bra vilket gör mig mer spänd för vad komma skall i restan av säsongen och även inför säsong två.

Orphan Black känds kanske lite mer brittisk i sin stil än vad en amerikans serie brukar göra men den är varken brittisk eller amerikansk eftersom serien faktiskt är från Canada.

Skådespelare: Tatiana Maslany - Sarah Manning, mf. Jordan Gavaris - Felix.
Kevin Hanchard - Detective Art Bell. Michael Mando - Vic.
MED FLERA.bok update - november


Författare: Alex flinn
Titel: Beastly
Antal sidor: 320
Publicerings år: 2007
Handling: en modern veration av skönheten och odjuret som berättas från odjurets perspektiv.
Mitt omdöme: Lättläst, fin och mysig.
betyg: 5 av 5
 
Författare: Sarah Dessen
Titel: Mycket mer än så
Antal sidor: 413
Publicerings år: 2009
Handling: Auden är både en smart och ordningssam person men saknar helt och hållet ett socialt liv så när hennes pappa frågar om hon vill tillbringa sommaren med honom och hans nya familj i en liten stad vid kusten tackar hon ja.
Mitt omdöme: lättläst, bra handling och intressanta karaktärer.
betyg: 4 av 5
 
 
Författare: Lauren Oliver
Titel: Delirium
Antal sidor: 465
Publicerings år: 2011
Handling: Kärlek är en sjukdom, en sjukdom som går att bota. Ett liv utan kärlek är ett liv utan smärta vilket innebär ett bättre och lyckligare liv men vad händer om det ofattbara händer 95 dagar innan behandlingen?
Mitt omdöme: Det var nog ungefär ett halvår sedan jag började läsa Delirum och första halvan gick relativt snabbt men sedan föll allting lite för mig och den kändes lite seg att läsa och jag valde andra böcker förre men när jag tillslut insåg att boken inte kunde stå och damma förevigt så läste jag de sex sista kapitelna på en dag och slutet var väldigt spännande och jag lär läsa fortsättningen någongång...
betyg: 3 av 5December


oaktiv, oaktiv och åter oaktiv men tänkte göra en liten decemeber uppdatering för idag är det nämligen första dagen i december och jag älskar det inte. Kallt, vidrigt väder och jag älskar inte att bo här ens lite just nu, nej ursh och fy, ta mig gärna någon annanstans.
 
Sedan senast då? fick E på mitt matte prov i torsdags, woho..  Annars no much förutom skolstress.

Nu tänkte jag laga middag, söka jobb och titta på lite serier.
PUSS