star dance lördag


Igår hade jag vanligt fredags-mys hemma hos Johan så jag kom precis hem och tänkte hoppa in i duschen och fixa mig för att sedan möta Emma inne i stan för att äta middag sedan drar vi vidare till fryshuset för att se SELENA GOMEZ LIVE!!! Vilket är något jag önskat göra sedan 2009, det lär bli en upplevelse.
Önskar er alla en bra lördag!
 official trailer för Ravenswood


23 oktober kan vi se första avsnittet av Rawenswood, samma dag som halloween avsnittet av pretty little liars.
Vem längtar?Now You See Me, Now You Don't


Serie: Pretty little liars
Säsong/avsnitt: Säsong fyra avsnitt tolv
Vet inte vad jag ska börja.. De här avsnittet gav mer med sig än vad ett säsong-avslut någonsin har gjort och de var inte ens ett säsongs-avslut.
Vet att det har gått spekulationer om att Ezra skulle kunna vara A  men jag trodde aldrig att det ens skulle kunna vara möjligt att det stämmde.
Jag har haft mycket funderar angående om Ali lever eller inte sedan förra säsongen och nu kan vi äntligen vara ganska säkra på att hon gör det, jag tror helt ärligt att vi kommer se henne i säsongs avslutet.
Cece verkar vara en av "röda kapporna" och hon kan vara den som dödat Wilden. Spännande, Spännande.

Avsnittet utspelade sig till största del i Ravenswood så en koppling har redan kommit nu men även halloween avsnittet kommer att utspela sig där vilket jag är spänd på. Spänd att få veta mer för det känns som det går lite framot nu alla fall.
Något som vi också fick reda på idag är A's lägenhet som också den ligger belägen i Ravenswood och att dem alla har dokumenterats kanske lite djupare än vad vi trott.

Ni kanske har märkt att jag inte gjort seriesammanfattningar på ett tag och det kommer nog att förbli så FÖRUTOM när det är något viktigt som exempelvis pilotavsnitt, säsongaavslut, serieavslut, osv. Då är detta avsnitt ett gott exempel eftersom det är PLL uppehåll till januari nu (bortsätt från ETT avsnitt i oktober).Sophia Bush aktuell i Chicago fire spin-off


Det är ett år, fyra månader och 22 dagar sedan one tree hill sände sitt sista avsnitt någonsin och mest efterläntat från one tree hill väden är såklart Sophia Bush's karaktär Brooke Davis. Även om jag antagligen inte kommer att få se Brooke på min tv-skärm igen så är jag väldigt glad varje gång Sophia tar ann sig en roll som någon annan karaktär.
Förra hösten kunde vi se henne i några avsnitt av komedi-serien Partners som dock lagdes ner efter bara några avsnitt och nästa projekt skulle vara en tv-serie vid namn Hatfields & McCoys som tyvärr inte blev upplockad av NBC.

Men till den lite roligare nyheten.
Hon kommer nu att vara tillbaka på tv-rutan på riktigt.
Hon kommer att ha en återkommande roll i Chicago PD som en spin-off av Chicago fire. Istället för att fokusera på brandmän så kommer Chicago PD kretsa kring Poliserna i Chicago.

Sophia kommer att spela karaktären Erin Lindsay och serien är beräknad att ha premiär våren 2014.Rachel Bilson, 32


Idag fyller en av mina absoluta favorit skådespelerskor hela 32 år, grattis vackra människa!
 jag är död


Eftersom jag väldigt sällan är sjuk så klarar jag inte av pressen att vara sjuk. Jag vill bara dö just nu för att jag mår så in-i-helvete dåligt, bää. Vill slå på en boxningssäck för att få ut all aggressivitet ur kroppen.
Vill kunna sova i en vecka för att kunna bli frisk fort men självklart ska jag inte få göra det eftersom jag i princip har skola 200%.
Får inte direkt njuta när jag är ledig heller eftersom jag har för mycket tankar i mitt lilla huvud, inte kul att vara mig med andra ord.
 
Ska försöka äta mammas kycklingpaj nu vilket nog kommer att gå bra eftersom hon är bra i köket.
På talom bra i köket har jag hittar ett muffins recept med få kcal, tack för det måbra, så lär väl baka det till torsdag/fredag när jag är hos Johan.. På lördag (31 augusti) ska jag till fryshuset med emma för att se min tonårs favorit uppträda, SELENA GOMEZ.. repe-pe-pe-pe-pe-peat.The Great Gatsby


Även fast jag enbart hört gott om denna film så var jag lite tveksam till den men nu vill jag bara säga - tacka veta kvalite's filmer, det är inte allt för ofta vi finner dem men när det väl händer så är det kärlek.
The great Gasby är på många sätt en bra film - bra handling, bra skådepsleare och dessutom är den väldigt snyggt gjord. Det finns inte alls mycket att klaga på. Den innehåller allt för att kalla den en riktigt bra film.
Störde mig på lite småsaker i filmens gång, exempelvis att det ibland var modern musik i bakgrunden även fast filmen ska utspela sig på 1920 talet.
Gillade slutet även om det inte var lyckligt, ibland är det bättre med ett olyckligt slut.
Betyg: 4 av 5

Handling: En författare kämpar för att släppa sitt förflutna där hans rika granne spelade huvudrollen, så han börjar därför skriva om vad som har hänt med order av hans läkare.
Skådespelare: Tobey Maguire - Nick Carraway. Leonardo Dicaprio - Gatsby. Carey Mulligan - Daisy Buchanan. Joel Edgerton - Tom Buchanan. Jason Clarke - George Wilson. Isha Fisher - Myrtle Wilson. 
Elizabeth Debicki - Jordan Baker.

MED FLERA.Fredag


Idag är det fredag vilket innebär att jag faktiskt har klarat av en hel skolvecka, jobbig skolvecka kan jag tala om men klarat den har jag gjort.
Nu ska jag ta helg och det förtjänar jag verkligen, efter allt slit i veckan.
Ikväll blir det tv/film-mys hemma hos Johan och imorgon blir det nog att maratona lite serier.
Hoppas ni har en bra helg!Demi Lovato i glee säsong 5


Demi Lovato kommer att medverka i minst sex avsnitt av den kommande säsongen av Glee.
Hon kommer att spela rollen som Dani, och kommer att vara vän med Rachel och Santana i new york.
Hon kommer även att spendera mycket tid med karaktären som spelas av Adam Lamberts.

Någon som ser framemot detta?
 
 är lite kär, ja...Få som faktiskit kan sjunga såhär bra, just saying.Onsdag


Stress, stress.. Har aldrig varit med om att det redan är fullgång första veckan i terminen men och andra sidan så ska fyra 100p kurser vara klara tills jul (ni i gymnasiet har det bra) så inte mer än rätt antar jag..
Har hört om flera som behövde ha matte i två terminer dock men jag hoppas verkligen jag kan klara alla mina kurser denna termin för det är några fler kurser som är nödvändiga för mig nästa termin.

Fått reda på att engelskan ska vara inställd så kommer antagligen att läsa den på distans vilket jag skulle klara av att göra bara jag fokuserar lite i det. Kommer ju även måste läsa endel matte hemma, för annars är risken liten att jag klarar kursen. Jobbigt, otroligt jobbigt men sant.
De andra ämnen klarar jag nog utan överdriven anstänging men men ska såklart alltid göra sitt bästa, bättre än sitt bästa går inte att göra och det är något man bör komma ihåg.

Började tolv (skönt) och slutade halv tre idag.
När jag kom hem beställde jag böcker till matten och samhällskunskapen = 803 kr, hatar att det ska vara så dyrt. Imorgon har jag matte, hela dagen efter det åker jag nog hem till Johan.

Hoppas ni har en bra dag.
PUSSIdag fyller den vackraste 21


Grattis på 21 år-dagen demi <3Someday, Someday, Maybe blir en tv-serie


För några månader sedan kom Lauren Graham (gilmore girls, parenthood) ut med sin debutroman Someday, Someday, Maybe och snabbt efter att boken släppts så avslöjades det  att boken skulle filmatiseras, nu har dock denna nyhet tagit ett steg längre för det ska nämligen bli en tv-serie.

Someday, Someday, Maybe handlar om en ung kvinna med drömmar inom skådespeleri och när hon tar sig till New york för att försöka förverkliga sin dröm och den långa vägen ditt.

Graham
kommer skriva pilot-avsnittet till serien och serien kommer att sändas på CW, vilket är samma kanal som sista säsongen av gilmore girls sändes på.

Någon som längtar?#backtoschool ångest


Imorgon påbörjas allvaret.Before midnight


Har du sett Before Sunrise (1995) och Before Sunset (2004) så är Before midnight ett måste.
När Before Sunset (1995) hade premiär skulle Jesse och Celine bara vara i 20 års åldern och när vi mötter dem nu så är båda två över 40 men även fast dem är äldre så är det samma stämmning. Långa scener där dem sitter i middags bordet och pratar, bara pratar och det är det som gör Before-filmerna till en klass för sig.
Det behövs inte mer än såhär, det räcker såhär men ändå blir det så otroligt bra och jag älskar det.
Betyg: 4 av 5
 
Handlingen: Nästan två decennier har gått sedan Jesse och Celine möttes på tåget till Wien för första gången.
Nu befinner dem sig i Grekland över sommaren och har två tvilling-döttrar men vad händer här näst i livet egentligen?
Skådespelare: Ethan Hawke - Jesse. Julie Delpy - Celine.
MED FLERA.

Filmen har Sverige premiär 20 september.
 FREAKING UTMANAD


 
 
 
1. Bästa pepplåten?
Star dance med Selena Gomez

2. Bästa depplåten?
honey and the moon med Joseph Arthur
3. Om du hade makten, vilken är den första lag du skulle införa?
Lite hårdare straff för våldtäksmän, misshandlare, etc.
 
4. Om du hade makten, vilket är det första förbud du skulle införa?
Vad finns det för onödiga lagar tro? typ skjutsa på cykel?
 
5. Om du bara fick äta en maträtt livet ut, vilken skulle det vara?
Kyckliiiiiing<3

6. När är du som lyckligast?
När jag umgås med folk som får mig att skratta.

7. Vad är ditt knep för att må bättre en tung dag?
När jag mådde som sämst en längre period (2010) så tittade jag på feelgood serier och filmer och det hjälpte faktiskt en hel del men den stora nyckel till deppiga dagar är att umgås med någon som man mår bra av och inte sitte för mycket inne.

8. Vilken känd person skulle du vilja slå på käften, och varför?
Justin Bieber, enbart så att han ska kunna skärpa till sig lite.

9. Vilken känd person skulle du vilja ge en varm kram, och varför?
ojj, är ju många nu när jag är ganska kändis-kär av mig men gärna Milo ventimiglia ;) för vi ska gifta oss? eh..

10. Vad äter du till frukost?
Gröt

11. Vad inspireras du av i höst?
Mycket frägglada kläder

 
Mina frågor till er:
1. Vem är din favorit karaktär från din favorit film?
2. Vad får dig att fastna för en blogg?
3. Vilken låt kan du hela texten till?
4. Vilken känd person skulle du vilja ge ett hyllningstal till?
5. Vilket är ditt drömyrke?
6. Vad får dig att skratta?
7. Vad lägger du ner mest pengar på varje månad?
8. Vilken är din favorit dryck?
9. Om du skrev en bok vad skulle den handla om?
10. Drömyrke?
11. Vilket land skulle du vilja bo i förutom Sverige?Vad kommer sista säsongen av how i met your mother bjuda oss på?


Kan innehålla spoilers så läs på egen risk
Dem flesta tv-serierna kommer någongång till sitt slut, ibland efter bara någon säsong och ibland efter en lång lång tid. Vi kan nog säga att how i met your mother är en relativt long running tv-serie med sina snart nio säsonger men någongång måste det såklart ta slut, säsong nio är alltså därför How i met your mothers sista säsong.
 
Vad ska vi förvänta oss? säsong nio har lovat oss ett bröllop, en skilsmässa och en viktig första dejt.
Jag antar att dem flesta (alla fall om du följer Himym) har snappat upp att the mother kommer att spelas av Criston Milioni och det är lovat att hon kommer vara en av huvudrollerna i sista säsongen vilket nog är ganska tacksamt för tittarna.
 
Nu när det inte längre är en spoiler att Cristin Milioni kommer spela rollen som Teds blivande fru, eftersom vi faktiskt fick se hennes ansikte i sista avsnittet av säsong åtta så är det nog ganska uppenbart att första dejten blir mellan henne (vi vet inte hennes namn än) och ted.
Bröllopet är mellan Robin och Barney eftersom hela säsongen kommer att ha sin mittpunkt där och dagen efter bröllopet men handlingen kommer även att gå framåt även fast vår mittpunkt är just på bröllopet.
Skilsmässan är mellan Barneys bror och hans man så ganska skönt att inte behöva gå igenom det med någon av huvudkaraktärerna om man säger så.
 

- Marshall, Lily, Robin och Barney kommer alla träffa the wife före Ted själv.
- Barneys bror kommer att komma tillbaka i åtminstonde ett avsnitt, även Barneys pappa.
- teds mamma kommer att träffa the wife i ett avsnitt.

Personligen hoppas jag att Rachel Bilsons karaktär kommer tillbaka i något avsnitt. Hon är ju ändå ganska sammankopplad med allt. Vi vet ju att hon känner the mother personligen.Nu åker jag till stan och grillar med fint folk.


 tre nyhet från IMSO


Vill ha!
 Sandra Oh lämnar Grey's Anatomy


Sandra oh är en av skådespelarna som medvärkat i Grey's Anatomy längst med sin karaktär som Cristina Yang men säsong tio blir hennes sista säsong.
Säsong tio som har premiär sista veckan i september blir alltså Sandra Oh's sista säsong.
Hon ska själv ha valt att lämna serie för att hon vill söka sig vidare och få möjlighet att spela andra roller vilket jag tycker är förståligt efter tio år i samma serie är det kanske inte konstigt att den känslan dyker upp hos henne.

I sina tio säsonger av Greys så har Sandras karaktär Cristina varit med om mycket, allt från giftemål till att hon överlevt en flygkrasch.
Hon har vunnit en Golden Globe och flera emmy nomineringar för sin karaktär så det är mycket att vara stolt över, dock så har hon även varit med om mycket i sitt privatliv på senaste tiden.

Grundaren bakom ABC tror att Greys kommer att hålla sig på tv-rutan i några säsonger till med eller utan Sandra Oh, men den stora frågan är väl hur hennes försvinnande från serien kommer att se ut? flytt, död, annat jobb?
Vad tror ni?If you go home with somebody, and they don't have books, don't fuck 'em!


Tvåtusentolv var ett jobbigt år för mig på så många olika sätt. Jag befann mig i ett dåligt förhållande som aldrig skulle leda till något bra, jag grät ofta, jag var inte mig själv, jag måste psykiskt dåligt och jag gick upp ganska mycket i vikt.
Efter sommaren så insåg jag att jag inte mådde bra av att bli behandlad som en påse bajs så jag flyttade hem till mamma, träffade johan snabbt därefter och försökte att tänka posetiva tankar om livet och det har gått i rätt riktning och idag mår jag oftast bra vilket är huvudsaken, det jag strävar efter, det jag vill.

På måndag börjar det riktiga livet för mig igen. Under ett år har jag pluggat hemifrån, tråkigt men det var vad jag behövde då.
Jag är jätte nervös för att börja på riktigt igen, nu när jag ska läsa några kurser på komvux.
Kommer jag dö av nervositet? det är så de känns men man brukar inte dö av sådant, det brukar avklaras trotts det nervösa sammanbrottet som nästa exploderade men hann kanske lugna sig lite innan explotionen skulle sätta igång.

Well, slutsats av detta? man kanske faktiskt inte dör även fast känns jobbigt, otroligt jobbigt.
Man ska ta småsteg för att nå sina mål, för vi alla har mål och att slutföra mina kurser och må bättre är ett steg till något större, ett (två) viktigt steg.Nya serier 2013/2014


Vad heter serien? About a boy
Vad handlar den om? 2002 släptes en film som var baserad på en bok av Nick Honby. I huvdrollerna kunde vi då se Hugh Grant och Nicholas Hoult, filmen hette about a boy och handlade om ungkarlen Will vars liv går in i en annorlunda riktning när han får nya grannar som består av en ensamstående mamma och hennes son Marcus.
Som ni kanske redan har förstått så kommer tv-serien ha samma handling fast nu bor de i usa istället för England.
När och var har den premiär? Kommer sändas på CBS, exakt datum är ännu inte satt.
Vilka Medverkar: David Walton, Benjamin Stockholm, Minnie Driver, mf.
Mina tankar... Detta blir antagligen en mysig serie vilket jag gillar så jag kommer att se åtminstode första avsnittet och sedan avgöra om det är något för mig eller inte.
Trailer: finns ännu inte
 
Vad heter serien? Betrayl
Vad handlar den om? En olycklig, gift, kvinnlig fotograf inleder ett förhållande med en advokat.
När det visar sig att han är advokaten som försvarar den mordmisstänkta som hennes man åtalat blir förhållandet genast ännu mer komplicerat.
När och var har den premiär? Kommer gå på ABC, vi kan se första avsnittet 30 september.
Vilka medverkar? Hannah Ware, Henry Thomas, Wendy Miniz,  Chris J Jonson, Braeden Lamsters, Elizabeth Mclaughlin, James Cromwell, mf.
Mina tankar... Kommer kolla in och se om det är något för mig men verkar ganska lovande.
Trailer: http://youtu.be/5kfgM-DGzWg

Vad heter serien? Friends with better lives
Vad handlar den om? Tre stycken 30-någonting-åringar tycker allihopp att de andra verkar ha bättre vänner.
När och var har den premiär? Kommer gå på CBS. Exakt datum ej satt än.
Vilka medverkar? James Van Der Beek, Kevin Connolly, Brooklyn Decker mf.
Mina tankar... Ja, jag hade kollat in denna serie även om den verkade skit dålig för att jag saknar apartment 23 lite för mycket (där James var en av huvudrollerna) men jag tror (och hoppas) ärligt att detta kan bli bra.
Trailer: finns inte än.

Vad heter serienStar-Crossed
Vad handlar den om? En romans blossar upp när nio personer bort om denna planet börjar på high school på planeten dem landande på för tio år sedan.
När och var har den premiär? CW, kommer som det ser ut nu ha premiär i början på 2014.
Vilka medverkar? Aimee Teegarden, Matt Lanter, mf.
Mina tankar... Tror att de kommer att gå bra för star-crossed, tåls att kollas in alltså.
Trailer: http://youtu.be/2DJ0kqEKIvc

Vad heter serien? the tomorrow people
Vad handlar den om? The tomorrow people handlar om ungdomar från hela världen som representerar nästa steg i människans evolution, dem kan prata med varandra med hjälp av telepati. Tillsammans arbetar de för att besegra de onda krafterna
När och var har den premiär? CW, 10 oktober kan vi se första avsnittet.
Vilka medverkar? Peyton List, Robbie Amell Luke Mitchell, Aaron Yoo, mf.
Mina tankar... Posetiva tankar. Dock ganska höga förväntingar så vi får se.
Trailer: http://youtu.be/JwXVsRUi53k

Vad heter serien? Witches of East End
Vad handlar den om? En mamma och hennes två döttrar har ingen aning om att dem är häxor.
När och var har den premiär? Lifetime, vi kan se första avsnitter 7 oktober.
Vilka medverkar? Julia Ormond, Jenna Dewan-Tatum, Rachel Boston mf.
Mina tankar... Antingen topp eller flopp men ska skaffa min egen uppfattning om det.
Trailer: finns inte än.

Andra nya serier jag kommer börja följa 2013/2014
Us and them (fox), Ravenswood (abc family)Teen Choice Awards '13


Igår sändes Teen Choice awards och kunde självklart även livesteamas för oss i sverige men det sändes under natten så jag förstår att det var många som inte såg det eller vet vilka vinnarna i alla kategorier är, därför ska jag ge er en uppdate om allt detta.
Värdar för TCA '13 var Lucy Hale (pretty little liars) och Darren Criss (glee)

Tv - serier

Choice TV Show, Drama: Pretty Little Liars

Choice TV Actor, Drama: Ian Harding, Pretty Little Liars

Choice TV Actress, Drama: Troian Bellisario, Pretty Little Liars

Choice TV Show, Sci-Fi/Fantasy: The Vampire Diaries

Choice TV Actor, Sci-Fi/Fantasy: Ian Somerhalder, The Vampire Diaries

Choice TV Actress, Sci-Fi/Fantasy: Nina Dobrev, The Vampire Diaries

Choice TV Show, Action: NCIS: Los Angeles

Choice TV Actor, Action: LL Cool J, NCIS: Los Angeles

Choice TV Actress, Action: Lucy Liu, Elementary

Choice TV Show, Comedy: Glee

Choice TV Actor, Comedy: Jim Parsons, The Big Bang Theory

Choice TV Actress, Comedy: Lea Michele, Glee

Choice TV, Animated Show: The Simpsons

Choice TV, Reality Competition Show: The X Factor

Choice TV, Reality Show: Keeping Up with the Kardashians

Choice TV Villain: Janel Parrish, Pretty Little Liars

Choice TV Personality, Male: Simon Cowell, The X Factor

Choice TV Personality, Female: Demi Lovato, The X Factor

Choice TV Female Reality Star: The Kardashians & Jenners, Keeping Up with the Kardashians

Choice TV Male Reality Star: Kevin Jonas, Married to Jonas

Choice TV Male Scene Stealer: Chord Overstreet, Glee

Choice TV Female Scene Stealer: Miley Cyrus, Two and a Half Men

Choice TV Breakout Star: Blake Jenner, Glee

Choice TV Breakout Show: The Fosters

Choice Summer TV Show: Pretty Little Liars

Choice Summer TV Star, Actress: Lucy Hale, Pretty Little Liars

Choice Summer TV Star, Action: Keegan Allen, Pretty Little Liars

 Här har vi finaste Demi på röda mattan innan TCA


Film

Choice Movie, Action: Iron Man 3

Choice Movie Actor, Action: Robert Downey, Jr., Iron Man 3

Choice Movie Actress, Action: Anne Hathaway, The Dark Knight Rises

Choice Movie, Sci-Fi/Fantasy: The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2

Choice Movie Actor, Sci-Fi/Fantasy: Taylor Lautner, The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2

Choice Movie Actress, Sci-Fi/Fantasy: Kristen Stewart, The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2

Choice Movie, Drama: The Perks of Being a Wallflower

Choice Movie Actor, Drama: Logan Lerman, The Perks of Being a Wallflower

Choice Movie Actor, Drama: Emma Watson, The Perks of Being a Wallflower

Choice Movie, Comedy: Pitch Perfect

Choice Movie Actor, Comedy: Syklar Astin, Pitch Perfect

Choice Movie Actress, Comedy: Rebel Wilson, Pitch Perfect

Choice Movie, Romance: The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2

Choice Movie Actor, Romance: Robert Pattinson, The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2

Choice Movie Actress, Romance: Kristen Stewart, The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2

Choice Movie Villain: Adam DeVine, Pitch Perfect

Choice Movie Scene Stealer: Kellan Lutz, The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2

Choice Movie Breakout Star: Nicholas Hoult, Warm Bodies

Choice Summer Movie Star, Female: Sandra Bullock, The Heat

Choice Movie Chemistry: Sandra Bullock and Melissa McCarthy, The Heat

my love, Selena Gomez är en av vinnarna
 
Musik

Choice Male Artist: Justin Bieber

Choice Female Artist: Demi Lovato

Choice Music Group: One Direction

Choice R&B Artist: Bruno Mars

Choice Hip-Hop/Rap Artist: Macklemore & Ryan Lewis

Choice Rock Group: Paramore

Choice Electronic Dance Music Artist: David Guetta

Choice Male Country Artist: Hunter Hayes

Choice Female Country Artist: Taylor Swift

Choice Country Group: Lady Antebellum

Choice Country Song: “We Are Never Ever Getting Back Together,” Taylor Swift

Choice Single, Female Artist: "Heart Attack," Demi Lovato

Choice Single, Male Artist: "Beauty and a Beat," Justin Bieber

Choice Single, Group: "Live While We're Young," One Direction

Choice R&B/Hip-Hop Song: “Can't Hold Us,” Macklemore & Ryan Lewis, featuring Ray Dalton

Choice Rock Song: “Radioactive,” Imagine Dragons

Choice Love Song: "Little Things," One Direction

Choice Break-up Song: "Come & Get It," Selena Gomez

Choice Music Breakout Artist: Ed Sheeran

Choice Music Breakout Group: Emblem3

the jonas b

Övrigt

Choice Female Hottie: Selena Gomez

Choice Male Hottie: Harry Styles

Choice Smile: Harry Styles

Choice Female Athlete: Gabby Douglas

Choice Male Athlete: David Beckham

Choice Comedian: Ellen DeGeneres

Choice Web Star: Cimorelli

Choice Social Network: Twitter

Ultimate Choice Award: Ashton Kutcher

Acuvue Inspire Award: Nick Jonas

Candie's Choice Style Icon: Demi Lovato

Choice Twitter Personality: Justin Bieber

 Vad tycker ni om vinnarna?Laholm del 2 Tagna med iphone 5
 Rea på IMSO


Jag tycker att ni ska passa på att klicka er in på IMSO som just nu har rea på mycket av sina otroligt snygga kläder, smycken, väskor och skor.
Här är några av rea förslagen men finns många fler inne på deras hemsida
 jag saknar gilmore girls! 
 Anton Ewald är förband åt Selena Gomez


Fick brekräftat från min syster att det nu står klart vem som kommer att vara Selena Gomez förband när hon besöker stockholm, 31 Augusti.
Det är ingen mindre än Anton Ewald. Det ända jag vet om honom är att han varit med i melodifestivalen så jag tror att han klarar av uppgiften att vara förband galant.
Bild lånad från googlenya böcker


Här är två nya böcker till min boksamling som blev mina igår och idag.
Fick matchad av Ally Condie av Julia som bokväns bok igår när vi träffades.
Mycker mer än så av Sarah Dessen köpte jag på ica fär 59 kr idag samtidigt som jag passade på att handla lite middag.TIO ÅR


Året var 2003 och den då populära ungdoms tv-serien dawsons creek hade sänt sitt sista avsnitt ynka tre månader tidigare. Det var Augusti, kanske var det en solig dag, kanske regnade det, jag var där men kanske inte speciellt medvetande om att dagen skulle förändra något i tv-seriens historia för på många sätt gjorde den det, på många sätt var 2003 året då mycket började gällande tv världen.
Jag var inte medvetande av detta förens tre år senare.
2003 var inget serie år för mig på det sättet utan det kom med åren och jag började förstå allt lite senare.

Dagen var 5 Augusti 2003, igår var det tio år sedan som tatatadaaa.. THE OC sände sitt första avsnitt någonsin. Tio år sedan som man för första gången fick se Seth Choen spelande framför sitt tv-spel och seglandes på havet. Tio år sedan man fick se Ryan slåss. Tio år sedan man fick se underbaraste Sandy Cohens allvarliga blick. Listan kan göras lång, mycket lång men jag slutar där för om ni gillar serien förstår ni nog vad jag menar.
Visste ni att
- Laguna Beach (
även kallad för The Real Orange County) var en reality-serie med insperation av the OC.
Där vi fick följa de riktiga livet i orange county bland några ungdomar.
- Efter OC ryktades det om att det skulle komma en tv-serie där Julie och Kaitlin skulle vara huvdrollerna.
- Det var frånbörjan meningen att Anna Stern bara skulle vara med i ett ända avsnitt.
- Adam Brody
ville från början spela rollen som Ryan
- Chad Michael Murray
var erbjuden en roll som Lukes bästa kompis med tackade nej då han blivit erbjuden en roll i en annan tv-serie (one tree hill).
-
Dem flesta scenerna av OC filmades på ett ställe som låg ca 6,5 svenska mil från Newport BeachStar dance tour


Nästa torsdag (15 Augusti) startar Selenas Europa & Nordamerika turne.
31 Augusti befinner hon sig dessutom i Sverige och självfallet har jag biljetter.
Låtarna som kommer att sjungas är låtarna från hennes nya album (star dance) plus 15 av hennes tidigare låtar.
Här nedanför har jag skrivit alla låtar och i vilken ordning dem kommer att sjungas på.
 • Like a Champion
 • Hit the Lights
 • When the Sun Goes Down
 • B.E.A.T
 • Spotlight
 • Birthday
 • Rock God
 • Slow Down
 • the Way I Loved You
 • ghost Of You
 • Love Will Remember
 • My Dilemma
 • Outlaw
 • Crush
 • sick of You
 • Middle of Nowhere
 • I Don't Miss You at All
 • We Own the Night
 • More
 • Come & Get It
Extra
 • Save the Day
 • Stars Dance
 • Live Like There's No Tomorrowstömavbrott


HAR SUTTIT I SJU TIMMARS STRÖMAVBROTT!
Vilken underbar kväll, not so much.
& är så himla sugen på cola zero men det fick jag icke, imorgon då jäklar!
Men varför klaga, den fungerar ju nu alla fall.söndagOj, vad tiden rusar iväg, jobb och skola står bara någon meter framför oss och väntar in oss med kalla blickar.
Jag tror bestämt att de flesta av er som arbetar redan börjat eller börjar imorgon, själv har jag två veckor kvar vilket i många öron kanske låter länge men det kommer att gå otroligt fort och jag är jätte nervös inför att läsa fyra kurser på komvux under hösten men jag hoppas att det kommer att gå bra för mig och att det är bra lärare på kurserna, för om jag ska klara mig behövs bra och engagerande lärare.

Under denna söndags-kväll har jag träffat min fina vän Julia (som jag kännt sen 98), vi har tittat på film och haft det trevligt som vanligt.
Imorgon ska jag träffa en annan Julia (min bokvän) och luncha, efter det åker jag hem till Johan.
PUSSbefore sunset


Jag gillade filmens föregångare before sunrise (1995) men jag älskar before sunset (2004).
Väldigt välgjord, neutral och fin vilket slutresuluterar till att det inte alltid behöver vara action eller massa upp och nedgångar för att skapa en bra film, ibland räcker det såhär.
Det är inte en berättelse som får än att bita sönder nagelbanden eller ens något dylikt. Det kan påminna om en 60tals rulle då storyn hela tiden går i samma riktning. Inga sörre upp eller ner gångar och även om det på sätt och vis är en kärlekshistoria vi tittar på så måste jag tillägga, det är inte riktigt det ändå snarare en vacker vänskap som skulle kunna utvecklas till något vackrare än detta.

Ser framemot att se before midnight som har premiär i september (hade usa premiär i juni).
Betyg
: 4 av 5
 
Handling: Nio år har paserat sedan Jesse mötte Celine på tåget i Wien och nu träffas dem igen.
Skådespelare: Ethan Hawke - Jesse. Julie Delpy - Celine.
MED FLERA.Gavin DeGraw - Best I Ever Had