Promo på de sista one tree hill avsnittet någonsin!

Finner inga ord hur mycket jag vill tacka one tree hill för detta nathan/dan slut!

älska denna människa!!!!!!

LOL


YEEEES!
1 Juni (10 maj i usa)  detta år kommer äntligen LOL ha premiär i SVERIGE!

Tror nog jag väntat mer än ett år på detta, men nu kommer den Konstigt att jag är som jag är när jag är uppväxt med dessa psykopater? eh nej, inte speciellt.

my only shorty


GAAAH! Det är bara ett avsnitt kvar av one tree hill nu :(. Dock så har jag inte sett de näst sista än men gör det nog under helgen. Sista avsnittet kommer att vara ett dubbelavsnitt på ca 80 minuter. Vet inte om jag kommer att klara att detta ska ta slut. De finns tre serier som verkligen har nått in till mitt hjärta. De andra två är redan avslutade serier (gilmore girls & OC) så nu när även denna helt underbara serie ska sluta känns det ju bara BÄÄH! Men jag kommer att överleva med alla 9 säsonger i min hylla..

Mitt hjärta går nästan sönder av "Scenen/bilden" under.
Och jag vill tacka alla som varit med och gjort one tree hill för att skapat ett bra slut mellan Dan och Nathan.

"Am i in hell? No i am with you"

Danny boyBara två avsnitt kvar av One tree hill nu, fyy faasiken. Tittade precis på de tredje sista avsnittet Danny boy. Det var helt klart ett av de bästa avsnitten i hela serien. Lätt top 3 och då älskar jag väldigt många oth avsnitt. Jag menar nio säsonger ger endel helt underbara avsnitt."whatever you have done you are still my father and i love you"

bää!


Alltså allvarligt. Den här helgen kan ju varit en av dem värsta NÅÅGONSIN. hela den här ön är ju värsta bigbrother ön. Det skulle allvarligt inte ens förvåna mig om det var kameror uppsatta överallt för det händer ju något hela jäkla tiden. Denna helg gick dock övergränsen så jag och Denise stack ut i Bålsta i igår för att komma här ifrån ett tag, lill stockholm löser nästan allt ;). Nej, ursh kan någon ge mig en lägenhet så jag slipper denna skit. Skolan i sig ska väl vara tillråkligt jobbig, trodde ju jag.BOWLAIdag har vi varit i Uppsala och bowlat med friskvården, det var massa roligt. En väldigt rolig dag har det varit och kvällen kommer också att bli hur bra som helst kan jag lova :).

Nu ska jag städa lite sen blire iväg och äta i bålsta med två fina vänner sedan hem igen för en liten spelkväll. Imorgon blir det lunch grillning och massa mys. Så sjukt skönt med detta härliga väder. Man mår ju bättre i kroppen av det här alltså :).

 
Torsdag


Mitt kylskåp är helt överproppat, kan komma med bildbevis senare.
Idag hade vi lektion till HALV FEM, ihiih. Föreläsning från från 3 till halv 5 men det var ändå helt okej allt lyssna på faktiskit. En kvart senare var det middag. 

Ajaaaa...
Imorgon har jag sovmorgon till tio sedan åker vi till Uppsala och bowlar, det lär bli kul.
Senare iväg till Bålsta för att inhandla lite fint. Ska inte slösa pengar men än nördvändigt när jag inte vet om jag kommer att få ett jobb eller inte i sommar... Jag menar någon tusenlapp kan jag väl ändå få roa mig med!?
But yeah who knows!


ATT GÖRA
Skriva klart tema-arbetet om Ingmar Bergman [/] 
redovisas på tisdag 27 mars, bör vara klar med det senast måndag.
Köpa Alcohol och något att grilla tills imorgon/lördag [ ]
Kommer att göras imorgon eftersom vi ska till centrum och handla
Jag vill pierca min läpp en gång för ALLA [ ]
Under 2012 ska det SKE!
Försöka göra klart procentkapitet och samt de uppgifter jag måste göra i Kapitel 1 i matte A innan vi går på sommarlov 25 maj [ ]
Borde gå om jag anstränger mig.
Skaffa deltids jobb, åtminstonde sommarjobb liksom [ ]
Jag försöker, tro mig

PUSS!ButlerAustin Butler kommer att spela en av huvudrollerna i Carries diaries!! Yay. Serien börjar i höst.'


Hatar mänskligheten, såå jäkla falsk.<33


Sick - tre avsnitt av one tree hill återstår sen är serien slut foreeeever.
Vill inte vill inte vill inte att detta ska ta slut.skaparna av one tree hill, jag ber er döda inte DAN!

TV KVÄLL!


20.30 Family Guy
21.00 one tree hill
22.00 Bigbrother
23.00 One tree hill
00.00 I am number 4YAAAAAAAAYIhh.


Oh, jisses. Mina axlar och min nacke överlever inte länge till. Försöker till och med träna upp mina axlar men inget hjälper så mamma skulle kontakta någon hon kände till i åkersberga som tydligen ska vara både bra och ganska billig. De kan ju inte bli värre allafall.att leva som dom andra och ha ett fint liv men jagar nånting som jag aldrig får tag på

Ibland känns det bara som att man inte orkar längre, fyfaaan :(


.saknar värdens bästa serie, ja!

jess

helg


Det skönaste som finns är att inte vara i skolan. Överväger att vinna några miljoner så att jag slipper vara där. På helgerna kan jag alla fall slippa vilket är så otroligt skönt. Denna helg har jag varit med julia både idag och igår. Imorgon är väl planen att åka hem men tror att jag kanske åker till mamma istället och åker till skolan tidigt på morgon istället. Ja, jag går hellre upp klockan sex än att vara på ön dygnet runt.. Yep, så äre.
PUSS<3

Love the Way You Lie


Jusstja. One tree hill har ju börjat igen. Hela 8 avsnitt har visats och bara 5 avsnitt återstår av hela fucking serien. PanikPanikPanik. Jag vill aldrig att detta ska ta slut men nio säsonger av finhet har dem gett oss och det är en massans år och vi ska nog vara tacksamma för det istället för att kräva mer, eller hur?

Så vad har jag att säga om säsong nio än så länge då?
Säsongen är fin. Chris Keller kommer att vara med i hela säsongen samma sak gäller Dan. Lucas gästspelade i avsnitt 7 och gjorde en fin insatts. Vill inte berätta så mycket om innehållet för att jag vet att några som läser min blogg är sega och tittar i Sverige takt ;).I don't wanna talk to anybody else, i dont like anybody else.

Är det ett allvar att denna det gick vidare i mello? hoppas inte..

but it is

I love you more than i did before

just yeah