tvåtusentolv


2012 kom hastigt. I år skulle jorden gå under men dem hade visst räknat fel så vi skulle redan dött någongång i Oktober 2011. 

Både jul och nyår har inträffat sen jag ytrade mig här sist och kan säga att både helgerna var fina. Var hemma hos mamma på jul och på nyår hos Nadja. Pratade engelska med två som bodde i Nadjas hus utan att det ens kändes speciellt jobbigt. Sen tappade jag bort folk vid slussen, inget ovanligt att jag är den som försvinner. Träffade okända människor på tunnelbanan och låsades att jag var social. Var nog hemma vid ett och mötte Julia snabbt där efter och var inneboende på hennes nerevåning i hela tre dagar men de äää fint.

Annars har jag varit med Eric vilket ibland kan vara jobbigt, föörlåt men han kan faktiskt vara extremt jobbig ibland och fattar ibland inte hur jag ens står ut med det där adhd barnet men sen såå finns det ju studer då han är den där bra personen som man ändå inte vill släppa taget om riktigt. Känslor är och kommer nog alltid att vara svara att förstå..

Skooola på tisdag dååå.


Kommentarer
Innan DU kommenterar...
- Läs inlägget innan du kommenterar
- Kommentarer som inte har med min blogg att göra raderas
- vid frågar om tv-serier eller film mejla frokentv@hotmail.com
- Vid intresse för samarbete kontakta frokentv@hotmail.com

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

blogg/hemsida:


Kommentar:


Trackback