ibland mår man bra

:D


speldags nu!!!!!!!!!!!!Degrassi


Ska göra ett arbete om Canada på engelskan. Så jag tänkte vara helt kreativ och leta upp en candensisk tv-serie.

vad sägs om Degrassi: The Next Generation?
Jo, jag tror det också.<3


Haley: I understand if you don't love me anymore.
Nathan: Always and forever. That's what sucks Haley. I still do love you. I always will. I just can't trust you.
suck.


Ibland undrar jag hur folk ser mig. Vad dem tycker och varför dem kan beete sig hur som helst och tro att jag ändå ska finnas kvar.

Nej, jag ska bannemig börja sätta gränser.Keller is back!


IIiiiih! One tree hill är tillbaka och kommer att ge oss en fin sista säsong. 
Igår såg jag det första avsnittet. Mitt hjärta gick sönder när Chris Keller kom in i bild och sen dog det väl ändå lite till när Dan och Haley hade ett samtal. Jag känner på mig och HOPPAS att denna säsong kan ge Dan och Nathan ett fint avslut. Lucas kommer att medvärka i ett avsnitt längre fram i säsongen, det kommer att vara fint det också. Förväntar mig inget annat är bra avsnitt nu och jag lär inte bli besviken.

SNAAAART SMÄLLER DET <3

Detta är och kommer föralltid att vara värdens bästa serie!

LoL


Vi har väntat länge nu men här är trailern till LOL med Miley Cyrus i huvudrollen.De är såå nära nu!!!!!!!!!!!


Längtar som ett litet barn på julafton samtidigt som jag aldrig vill att detta ska få sitt slut!tvåtusentolv


2012 kom hastigt. I år skulle jorden gå under men dem hade visst räknat fel så vi skulle redan dött någongång i Oktober 2011. 

Både jul och nyår har inträffat sen jag ytrade mig här sist och kan säga att både helgerna var fina. Var hemma hos mamma på jul och på nyår hos Nadja. Pratade engelska med två som bodde i Nadjas hus utan att det ens kändes speciellt jobbigt. Sen tappade jag bort folk vid slussen, inget ovanligt att jag är den som försvinner. Träffade okända människor på tunnelbanan och låsades att jag var social. Var nog hemma vid ett och mötte Julia snabbt där efter och var inneboende på hennes nerevåning i hela tre dagar men de äää fint.

Annars har jag varit med Eric vilket ibland kan vara jobbigt, föörlåt men han kan faktiskt vara extremt jobbig ibland och fattar ibland inte hur jag ens står ut med det där adhd barnet men sen såå finns det ju studer då han är den där bra personen som man ändå inte vill släppa taget om riktigt. Känslor är och kommer nog alltid att vara svara att förstå..

Skooola på tisdag dååå.