”I did not have sexual relations with that woman”


Jag kommer tillbaka hit när jag har en ny design och när mitt liv är lite mer i ordning än vad det är just nu.
Om ni skulle ha intresse att följa mig tills jag återvänder så finns jag på en annan bloggadress just nu och som jag skrev i nerstående inlägg är det bara att fråga efter adressen om ni skulle vara intresserade eller så kan ni följa min twitter. När jag kommer tillbaka kommer jag bara att ha intresse av att följa bloggar jag gillar och att de bloggar som gillar min blogg följer mig så ni uppmärksamhets kommenterare - kommentera andra bloggar, tack. Kommer även att börja uppdatera ofta - som förr i tiden. Ni som bryr er lär se när jag kommer tillbaka. Har lite som jag måste ta itu med innan det blir något annat. Så vi hörs när vi hörs. PUSSVill bara säga


att jag bloggar bättre, intressantare och lite roligare på min ny startade blogg. Jag tänker dock inte länka till den men om ni vill ditt är det bara att fråga. Anledningen till att jag bloggar där är dock för att jag vill blogga lite privatare fast har inget emot om alla fall någon vill följa mig oftare.
Och nej, jag tänker inte att sluta blogga här. Never ever men det kommer att ske lika sällan som det faktiskt gör. Kanske har ett bättre sug för att skriva här i framtiden men just nu är det lika med noll (och har varit ett tag).
PUSSkessella-glass<3!


Kesella + bär.
Om du är sugen på något gott men vill hålla dig till den nyttigare varianten.
Om ni inte har prövat detta så måste ni, för det är sjukligt gott!It's All About Love... Actually.Fem favoritfilmer du har:
Love actually, the last song, it's kind of a funny story, Walk the line, if these walls could talk 2.
Favoritkaraktär och favoritskådis i varje film: Colin Firth är min favorit skådis men Hugh Grants karaktär är min favorit karaktär i Love actually. Last song - Ronnie som spelas av Miley Cyrus. I It's kind of a funny story är såklart Emma Roberts min favorit skådespelare men bobby är min favorit karaktär. I walk the line är alla roller och karaktärer ganska perfekta och slutligen i if walls could talk är Michelle Williams min favorit och hennes karaktär heter Linda.

 

Fem favoritböcker du har: En komikers uppväxt, princess in love, Princess forever, Syskonkärlek, Tuesdays with Morrie.

Två favoritkaraktärer i varje bok: the Princes books - Michael och Mia. I dem andra
böckerna har jag inga favoriter.

Fem favorit tv-serier: Gilmore girls, One tree hill, OC, Dawsons Creek & life unexpected.

Tre favoritkaraktärer i varje serie:
Gilmore girls: Jess, Rory och Luke.
One tree hill: Nathan, Brooke och Dan.
OC: Seth, Sandy och Ryan.
Dawson's Creek: Pacey, Jen och Jack.
life unexpected: Jones, Lux och Baze.
"You seem very obsessed with length."
I helgen hade jag tänkt att skriva klart allt om min engelska författare. Jag är väl sådär halvklar men det går ganska snabbt när jag väl sätter igång med det. Det skulle vara en bra början och när jag gjort detta är jag långt i frånt klar med hela uppgiften. Det tar tid men när jag är klar så tror jag att reslututatet kommer att bli bra.

Idag har jag träffat Victoria vilket var flera månader sedan, på riktigt. Hon kom hem hit sedan tittade vi på några avsnitt av how i met your mother och sedan gick hon hem för att äta medans jag lagade middag till mig själv och sen kom hon tillbaka och senare kom Elin också. Har inte träffat Elin på flera månader heller, så sjukt. Det var trevligt alla fall :).

Förresten jag och mamma har kommit till säsong i gilmore girls. Jag är helt säker på att detta kommer att vara mammas favorit säsong eftersom ja... Lorelai och Luke är ihop nu. Mamma log som att hon aldrig varit lyckligare i sitt liv när dem kysstes för första gången. HAHAHA.

Nej men jag tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig om en stund fas ska titta på senaste avsnittet av pretty little liars först och kanske något mer om jag orkar. Jag ska alla fall försöka att inte vakna så sent imorgon fast det  brukar jag inte nu för tiden så det ska nog gå bra. PUSSLoliver

<3!

No biggie but ye...


Liten ny mig. Ännu nyare imorgon. Ni får se vad jag menar då!Torsdag


Gud vad jag är rädd för min dator just nu. För det första så låter den för det mesta som att den håller på att dö och igår dog tangentbordet fast ibland funkar det lite halvt. Den har funkat helt okej idag förutom att jag inte kan skriva F (får använda skärmtangent bordet för det) förutom det helt okej tills NYS. Det lät som den hackade och skulle dö så jag stängde av den. Jag ska lämna in den annars kommer den nog att mörda mig när den känner för det.
Jag beställde lite böcker föra veckan så jag hämtade dem från posten idag. Alla är på engelska. Jag klarade inte av att läsa en bok på engelska för ens ett halvår sen. Det gör jag nu eftersom jag är duktig. Så jag har tuesdays with Morrie, pride and prejudice, Oliver Twist, The adventures of huckleberry finn och Ransom my heart i mitt hem nu. Fint. Älskar böcker.
Mitt lov är snart slut. Tråkigt fast det funkar. Min teater kurs är inställd också. Jag såg faktiskt framemot detta men vad finns det att göra. Får fixa det där inför framtiden istället. Nu ska jag färga håret lite mörkare var det sagt. PUSSskärm-t.


om jag var en aktiv bloggare så skulle jag säga att mitt tangentbord lever sitt egna lilla liv så mindre bloggning för mig. Tur för mig att jag inte behöver anstränga mig så pass. Jag använder just skärm-tangentbordet. haha. Det går skapligt men de är jobbigare kan jag lova. Men jag är inte ens lite internet beroende så klarar mig egentligen fint på mammas fina mac. Men titta vad jag berättar saker ändå. Tv nu,tack! PUSSInside they might feel sad and wrong


Jag tror att jag aldrig har längtat så mycket till fredag som gör just nu. Jag vill ha mat, äta en riktig middag. Idag kokade jag morötter och åt soppa till middag. Egentligen dör jag inombords av detta men det får vara, magen vänjer sig. Den har gjort det förut och den gör det igen. Den här veckan har jag lov, helt okej. Nästa vecka börjas massor. Jobb och teater till exempel men jag har inte direkt the mood men det kommer kanske.

Jag och mamma började att titta på säsong fyra av gilmore girls idag. Hemskt att lämna säsong tre och min favorit karaktär kommer aldrig mer att vara en huvudkaraktär men han gästspelar i några avsnitt alla fall.

Jag ska träna lite nu sen ska jag se på how i met your mother avsnittet som kom ut igår och senaste pretty little liars avsnittet. Jag planerar att färga håret senast på fredag, lite förändring hade jag tänkt. PUSS