-


Jag är en gammal människa i en ung persons kropp. Alla bevis i världen tyder på det. True story.Lorelai, I know I'm young But I'm mature for my age


Detta gjorde min dag, vecka, månad... Texten, videon. Åh, vad fint <3!God lives in london

SöndagÄlskar att min blogg är så aktiv och att min statistik är så otroligt hög. Eller så kanske inte. Men jaha jaha. Sen senast? ja, säkert något. Stressar mest med tanke på att jag verkligen vill komma in i den skolna jag ska söka till och grejen är att jag heller inte vill börja någon annanstans för jag vet vad det kan leda till. Mitt personliga brev är dock bra så antar att jag har en chans liksom men man ska nog aldrig vara säker för jag vet inte hur många det är som söker. Ska prata med syv så att jag kan vara helt redo att söka snart. Veckan efter lovet börjar min teatern dessutom plus att jag jobbar och pluggar så livet står inte still.

Har tittat på massor med Gilmore girls avsnitt med mamma i helgen. Här näst säsong tre - min favorit säsong i hela serien. Den har endel att ge och alla karaktärer som jag gillar är med. Innan Logans mostet tid och det jag gillar mest är att man verkligen ser jess och lukes relation växa så fint. Finare än i säsong två även om dem hade endel höjdpunkter där med. Ja, säsong tre är en stor anledning till varför jag gillar gilmore girls så mycket som jag gör.

Jag lovar att fixa en ny header när jag har en ledig tid. Vilket endel dagar kan vara oftare än andra men ska försöka med det i veckan åtminstonde. Så att ni vet om ni bryr er om en sådan sak vilket jag hoppas.

På tal på teve program och sådär förresten så började bigbrother idag. Tycker att de är roligt att de är igång igen. Jag stör mig redan på en deltagare. Niklas!!! Hoppas att jag inte ens behöver säga varför.

Men nej om man skulle gå och sova kanske annars orkar jag väl aldrig upp. Har gått och lagt mig elva hela helgen så den här tiden känns väldigt sen. PUSSTisdag


STÄÄÄDA!!!! Vilket är ganska tråkigt för jag är verkligen inte på humör för att städa just nu eftersom jag egentligen borde sova men har för mycket tankat i mitt huvud för att ens försöka sova. Ska kanske se de senaste how i met your mother avsnittet som kom ut igår innan jag måste sova på riktigt eller så försöker jag att sova istället. Jag hatar verkligen att sova. Idag efter jobbtid mötte jag mamma och så var vi i centrum ett tag. Jag köpte en kofta men inga pengar minus eftersom det var från ett presentkort och 200 kr kvar vilket är bra. När vi sedan gick hem köpte vi pizza sen gick vi hem, åt och tittade på gilmore girls. Mina pyamas byxor sprack dock efteråt så jag tror att jag på störta allvar ska bli nyttig nu. Det var nog ett tecken från gud. Men som tur finns det sytråd. Imorgon är det skola och efter det ska jag möta mamma i stan eftersom vi ska gå och se på min systers teater. PUSS<3!

Fredag


Igår kom jag till skolan vid åtta och pratade med syv i 1,5 timme. Vi skrev ner 14 skolor som kan vara lämpliga för mig. Jag hittade en nu och när jag väl hittar något så brukar jag inte släppa det på åtminstone ett ganska långt tag. Lär väl måste hitta ett andra och tredje val och sådär också but still. Jag måste söka i april. Kul jul. Efter syv gjorde jag en uppsats vilket jag är ganska säker på att jag åtminstone kommer att få VG på. Vilket är bra. Sedan hade jag lite engelska och det gick bra det med. Somnade inte långt efter att jag kom hem och vaknade nio på kvällen och började titta på teve sedan somnade jag runt två och vaknade halv åtta igen av att mamma ringde och sa att hela trafiken var inställd så jag kunde fortsätta att sova, fint. Idag har jag tittat på how i met your mother, lagat middag, ätit upp min middag, bakat (borde inte) och sökt på folkisar (y). PUSSonsdag


Imorgon måste jag upp tidigt eftersom jag ska vara i skolan vid åtta så måste upp sex. Ursh! Jag hatar tidigt men ska ha möte med syv så måste vara där tidigt och vid nio så har jag prov. Rolig dag punkt com. Så måste plugga lite innan jag ska sova fast jag tror att jag redan har det mesta i huvudet. Nu äter jag glass och tittar på how i met your mother. Ligger redan på säsong fem. PUSSit's kind of a funny storySåg precis filmen it's kind of a funny story. SÅ HIMLA BRA dock så tror jag att det finns många människor som faktiskt inte uppskattar den här typen av film men synd för er liksom. Drama och lite svart kommedi sådär... Sådant som jag uppskattar.

Handling: En kliniskt deprimerad tonåring skriver in sig själv på en psykiatrisk klinik för vuxna. Det blir vändpunkten i hans liv.

Skådespelare: Keir Gilchrist - Craig. Emma Roberts - Noella. Zack Galifianakis - Bobby. Lauren Graham - Lynn.
Thomas Mann - Aaron. Zoe Kravitz - Nia. Karen Chilton - Nurse. Jim Gaffigan - George. mf.Söndag


Jag har så fruktansvärt ont i kroppen. Ondast gör det i mina axlar och det är antagligen efter att jag och mamma bar massa grejer igår från Emmas gammla hem. Så det är Emmas fel att jag har ont eller något sådant. Jag frågade mamma om det var okej att jag sjukskrev mig för detta men hon sa nej så jobbet blir det. Jag klarar det mesta när det väl gäller. Det kommer att påbörja en ganska så ansträngande tid inom kort vilket innebär endel prov och självklart skolsökandet. Proven kan jag nog hantera helt okej men att söka skola igen känns mer nej eftersom jag faktiskt har letat men jag hittar inte. Någon vettig person som har en bra folkhögskola att tipsa om? 

Igår kom Julia hem till mig senare på kvällen och tittade på film. Jag tycker att det är fint att det faktiskt finns bra vänner i denna värld och jag är faktiskt glad över det jag har och jag är glad över att jag har en otroligt fin familj. Jag är faktiskt glad fast ja, jag hoppas och tror att livet kan bli bättre än såhär men jag är glad över det jag har. Det finns folk som inte har något. Tänk på det nästa gång. Tänk om man alltid kunde tänka ljust men jag är ju skorpion. Jag är född att vara negativ och ironisk. Fast ibland kan livet vara fint men ibland känns det surt. Det är så det fungerar antar jag. Du måste ibland misslyckas för att kunna lyckas. Yes.

Idag sov jag ganska länga fast inte för länge. När mamma kom hem åt jag frukost sen tittade vi på fyra avsnitt av Gilmore girls. Mamma skrattar ungefär varannan sekund och då har inte ens Luke börjat bli rolig än. Och hon hatar fortfarande Emily. HAHAH. Jag tycker att detta är kul, att hon hatar Emily alltså. Mamma lagade jätte god middag sedan - festmåltid. Allt detta eftersom vi ska vara nyttiga ny igen så måste äta upp lite choklad nu. GOTT GOTT. Leva på soppa ett tag blir det sedan.

Nu ska jag titta på big love och sedan sova. På tal om big love så såg jag en dokumentär i fredags kväll om polygamis. Det känns bara helt sjukt. Vill säga "om  folk vill leva så är det upp till dem" men jag kan inte för det är olagligt och jag är laglig av mig. Jo, jag är. PUSSLördag


500
Idag har jag och mamma burit Emmas sista saker till källaren. I källaren hittade vi även en låda med massa gamla bilder, det är alltid kul. Idag ska jag fixa min nya madrass in till sängen och sen ska jag baka fast jag måste handla lite först mest eftersom sockret tydligen var slut och ikväll ska jag träffa Julia :). PUSSOh my lover for the first time in my life


Efter femton dagars tystnad borde jag kanske säga något även om jag inte har någon lust. Jag menar varför ska jag yttra mig nu. Nej, jag ser faktiskt ingen mening i det. Men ändå sitter jag här och skriver - hopplöst! Har ny design bara för att det ska kännas lite roligare men det är det inte. Jag jobbar, pluggar, träffar folk och försöker skaffa en roligare tillvaro i livet vilket är omöjligt med tanke på att jag inte har något gemensamt med min ålders grupp längre. JAJA, kanske med några men det är otroligt få. Så försöker jag hitta en folkhögskola också MEN alla verkar så sjukt tråkiga. Jag måste ändå gå där i två/tre år så jag kan inte direkt söka till dödens källare. Nej, men nu ska jag laga middag och överaska mamma. PUSS