We used to think

men hej och hå.


btw... Jag träffade Debbie igår. Hon berättade att hon inte bodde i Stockholm längre. Hon hade flyttat till NORRKÖPING! Jag menar av alla ställen. Dessutom bor hon och hennes kille på gatan bakom där Eric bor..


Endel grejer tål att tänkas på och detta är en av dem. Förlåt för mina misstag men du har gjort lika många du, tro mig.dag åtta - en film du måste se.


kommer ut 2012.söndag


Yrsh, yrsh. Vill verkligen inte tillbaka till skolan. Två veckor sedan skola sedan är det några veckor ledigt vilket är något som jag verkligen behöver just nu. Jag ska plugga ikväll och i veckan på temat så jag har något att läsa på på onsdag och sedan skriva lite stöd till en engelska uppgift.

Tur att jag har Cecilia på alla mina lektioner, annars skulle jag inte stå ut i dessa två veckor som skall komma. 

Jag har varit med Eric i helgen, hemma i Åkersberga. Det har varit massa trevligt men nu ska jag diska.
PUSSvackraste demi <3

systrami

lördag


Fixar lite filmer som jag kan titta på senare i veckan. Trevligt att ha något alla fall att se på när lusten kommer nära. Idag är det alla fall lördag, det lär inte hända så mycket idag endast lite mys och film förståss med Ericen. Är dock väldigt besviken över dagens matsedel. Det är tyvärr inte ens nära att vara ätbart men har lite ätligt här hemma som tur är. PUSSTorsdag


Ännu en ågest dag, ursh för sådana. Kvällen var fin däremot, glöggade med Denise och Fia. Denise sjuklig så hon gick hem igen efter en stund men jag stannade kvar hos fia och pratade sen åt vi massor också vilket var bra eftersom jag nästan inte ätit något på hela dagen. I helgen åker alla fantastiska människor hem men Eric ska komma hit så jag får något att göra alla fall vilket är fint :). På söndag kommer alla fall Denise hit så vi kan leka lite på marknaden, hihi. Ja, vi ska ha julmarknad här på ön.

Nu ska jag städa lite sedan måste jag sova, ska inte ha en ångest dag till.
PUSSdag sju - din favorit disneyfilm


Tecknad - Lejonkungen (älskar även alladin, skönheten och odjuret, Toy story, mf.)Otecknad - Camp rock 

Jag älskar Jessie J <3

Onsdag


En sådan otroligt ångest laddad dag men tacosen till middagen toppade och jag fick allafall ett litet leende på läpparna. Nu ikväll har jag druckit saft och spelat kort med Fia - alltid trevligt. Imorgon blir det Bert och mys med mina två favoriter Denise och Fia.

Ska kanske träffa Eric i helgen annars så träffar jag nog bara lite vänner hemma i Åkersberga istället. På söndag måste jag dock tillbaka till skolann för det är julmarknad, woooho.

Måste gå och sova nu annars kommer jag inte upp i tid imorgon vilket jag bör göra, vet ni.

PUSSDAG SEX - EN FILM SOM GÖR MIG GLAD.


ten inch hero är en film som ger glädje på alla möjliga sätt, den är fin och den gör en aldrig besviken. Detta är mer än en vanlig drama/komedi film eftersom det innehåller så mycket än bara en tråkig ihopp tryckt film. Hitta dig själv och ge aldrig upp om den du är, typ.