And if today I don’t see your face Nothing’s changed, no one can take your place


Nu är min design fullbordad (enligt mig). Jag blir för uttråkad av att uppdatera här om det hela tiden ska se likadant ut så nu blev det såhär. Tryck på F5.

Emma har kommit hem från Thailand nu och har varit hemma lite mer än en vecka. Så jag har umgåsts med henne ganska mycket eftersom hon bor hemma hos oss just nu - vilket har gått bra. Vi har börjat med säsong ett av tre kronor också. Enligt Emma så kommer det hända mycket sjuka grejer inom en framtid.

Ikväll ska jag kanske träffa Julia - om inte så blir det imorgon istället.
PUSSQuiet little voicesJag såg precis senaste one tree hill avsnittet 8.18 quiet litte voices - herregud vad bra der var. Här talar vi om en serie som håller sitt kvalite även fast serien har hållt på i väldigt många år. Såklart så skulle det komma en olycka för Brooke (och Julian) det är så typiskt. Låt dem vara lyckliga för en gång skull men nej. Väldigt bra avsnitt alla.<3

min tumblr


http://everythingbutwar.tumblr.com/I wanna be a part of something I don't know<3<3here comes the sun


Idag öppnar H&M i våran lilla stad så folk lär väl vara som galna nu. Sjukt fint väder idag så lilla katten bara rullar runt på balkongen av glädje. Bara massa trevligheter idag och så är det fredag, kan det bli bättre? tveksamt!When you can get all you wanted in your wildest dreams you might run into trouble if you go to extremes


Det står tusen bivärknar man kan få av min medecin och jag har inte fått en ända. Mamma säger att de alltid står att man kan få bivärkningar av läkarutskrivna medeciner men att det inte är speciellt vanligt att man får något. Fast varför skulle jag drabbas av något - jag är aldrig sjuk men jag tror jämt att jag ska drabbas av de värsta. 

Wizards of Waverly Place är en väldigt bra sysselsättning. Folk borde börja inse att dinsey serierna kan hålla måttet lika mycket som vilken annan serie som helst och nu måste jag äta lite.
PUSSYou remember your first kiss forever... and everÄlskar vampire diaries och marato blev de idag vilket är något bra för det var länge sedan jag såg detta och inser nu att jag verkligen måste titta igen de missade avsnitten för några sådana finns.

Är jag förresten den ända som kärat ner mig i Jeremy!?
Minns inte ens att jag gillade hans karaktär förr i tiden.It's all your own and I can tell


Jag hatar mammas dator på grund av den pratar HELA tiden. Hur kan ens en dator prata? Mac datorer alltså...
Idag har jag väl inte gjort någonting vettigt. Men jag ska hem till min bästaste vän strax så kommer att vara där ikväll, ya.
Det var väl det - jag vill ha cola så får köpa hem det imorgon då.
PUSSväder


Det blåser så mycket så det känns som att det snart är jordens undergång! 
Just nu är det ända jag behöver choklad. Vad skulle Anna skipper säga om det va!? Fy mig.
PUSSit's time to let go of everything we used to know


Imorgon ska jag till skolan och kommer att ha två möten - ett på morgonen och sedan ett på eftermiddagen. Lär vara hemma runt fem tiden, ya. Sedan börjar du är vad du äter vid åtta - äntligen!

Förresten kan ni SNÄLLA tipsa mig om någon serie som jag inte följer. 
Jag följer: One tree hill, How i met your mother & Secret life.
(gossip girl och desperate housewives också fast i en långsamare takt en vanligt folk) + pretty little liars.
PUSSjust like you


I övermorgon börjar du är vad du äter, ya. Idag har jag varit hos läkaren så ska ta ut lite medecin imorgon och sen åkte jag till jobbet vilket gick bra förutom att några av mina jobbar"kamrater" beter dig som satan själv. Imorgon får jag äntligen sova lite längre vilket ska bli väldigt fint. Jag har skickat iväg min skolansökan nu också så jag kan bara hoppas på det bästa nu. Mitt internet på min dator har förresten dött vilket är irriterande men ni lär märka när det funkar som vanligt igen.
Nu ska jag titta på big brother och sedan någon film.
PUSS<3!

127 hoursBaserad på en sann historia vilket jag sällan gillar men 127 timmar är otroligt bra och borde ses av alla.

Handling: Aron Ralston har sett fram emot att ta en liten semester ensam. Han berättar inte för någon var han åker. Till slut så hamnar han i Blue John Canyon. Tiden flyter på lugnt och fint tills en stor sten faller över honom och klämmer fast hans hand. Och han blir fast mellan två väggar, mitt i ingenstans.

Skådespelare: James Franco - Aron. Kate Mara - Kristi. Amber Tamblyn - Megan. Clemence Poesy - Rana. mf....


Jag drömde den absolut värsta drömmen för ungefär en halvtimme sedan. Jag är inte säker på hur det känns innan man dör men just nu tror jag att det måste kännas lika fruktansvärt som känslan jag hade i mig precis innan jag vaknade igen.Right back where we started from


Även om livet ofta kan vara ganska dåligt (åtmintonde nu för tiden) så är jag otroligt tacksam för att jag faktiskt har endel bra människor i mitt liv. Det är de som är lyx för mig även om jag aldrig skulle kunna bo i detta samhälle hela livet. Folk som verkligen bryr sig finns kvar hela livet ändå.back.. or almost.


Jag befinner mig här igen - så det kan gå! Jag ska försöka men bara om det går. Jag kommer att börja uppdatera bra iframtiden eftersom jag inte mår speciellt bra just nu - men livet funkar ändå helt okej. En liten ny desing eftersom jag helt ärligt inte kan blogga när jag är för vann vid ett utsende.

Nu ska jag gå till Julia - världens bästa vän! På riktigt. 
PUSS