YEEES!

Jag säger bara åh


Åh! I förgår fick jag ett gilmore girls anfall. Jag ville titta, skratta, le, vara lycklig och allt jag blir av den underbara serien. Trotts att det inte är min favorit serie nummer ett så älskar jag nog den lite mer än alla andra serier ändå eftersom det inte finns någon serie som bär upp en charm på det viset. Jag älskar min gilmore girls samlings box och det kan på allvar vara mitt bästa köp någonsin. Jag älskar att känna lukten, ungefär som att jag älskar att lukta på böcker. Jag skiter fullständigt om jag låter som en besatt människa nu men den serien har gett mig så mycket. Jag kan gå från deppig till glad, lyckopiller! Jag vill titta om från första avsnittet till sista. 

Idag gjordes en plan i skolan vad som sker fram till sommaren och jag tror på att detta blir bra eller I hope so. Nu ikväll har jag varit med Victoria. Igår var jag på livräddnings kurs och man lär sig ju en hel del helt ärligt.

PUSSMen de e ändå jävligt dyrt å vara kär


Jisses! Inge vidare att jag inte gått och lagt mig än men jag fastnade vid en av mina hyllor som helt plötsligt rasade när jag drog lite i den så jag gav upp med det där. Jag kan ju ingenting. Skulle liksom inte ens klara av att vara en hemma fru eftersom jag inte kan dra i en hylla utan att den ska gå sönder, jisses! Upptäckte när jag tittade på SL nu att jag kan ta mitt vanliga tåg, egentligen senare men jag kommer nog att tappa bort mig så jag tar inga risker. Nej, men nu måste jag sova kommer att komma hem sent som attans imorgon. Är hemma vid halv sex om allt går som det ska men trafiken inne i stan den där tiden är inget att lita på. PUSSLördag


Jag börjar verkligen bli riktigt irriterad på att jag inte får igång det där jäkla nintendot. Jag vill spela super Mario all star nu men det fungerat inte hur jag än gör vilket bara gör mig irri. Fungera, snälla. Kan någon gå som jag vill, någon gång ens? Nej, jag har börjat ge upp på den biten :/. By the way så är det lördag idag och jag ska äta och fixa mig lite sen ska jag iväg till Julia och glo på lite filmer, trävligt värre kan jag tala om :). PUSSENöhm


Ursäkta men vem kom på aktivia reklamerna, de är nog de töntigaste någonsin!<3Jack:
I'm scared.
Jen: What are you scared of?
Jack: I'm scared that I'm going to end up alone. I'm scared that I'm always going to be somebody's friend or brother or confidant. But not quite somebody's everything. Mostly I'm scared that I'm never going to find a guy that I love as much as I love you.
torsdag!


Åh, jag tycker så synd om mig själv eftersom det här är sista dagen med min dator. Jag kommer att sakna lenovo tills jag  får råd till en ny vilket inte är i första taget. Nä, får börja bli en tv nörd istället nu när vi har fått massa film kanaler och allt och ibland kan jag ju låna mammas dator som jag går och stör mig på ;). Idag är det våfflornas dag så jag har tvingat mamma att vi ska göra det idag :). Imorgon ska jag lämna tillbaka alla mina böcker till skolan, lite sorgligt kanske men det kanske blir bra såhär, mer i ett lagom tempo vilket jag tydligen behövde enligt min psyko också. På måndag kommer jag att vara i stan från halv tio till halv fem, KILL MEEEEEE, jag kommer ju att vara hemma typ halv sex :o men jaja, fortfarande på en skaplig nivå hoppas jag ;) PUSStisdag.När de ringer om sommarjobb så hoppas jag verkligen att jag har fått en plats på bibblan. Jag skulle trivas i den där miljön ett tag tror jag. Jaja, i maj får jag veta och jag hoppas att det leder någonstans alla fall. Nu har Emma ställt super nitendot i mitt rum så jag vet vad jag ska underhålla mig med i helgen (och alla andra dagar framöver) fast jag ska faktiskt vara social och ha filmkväll på antingen fredag eller lördag med Julia så här bör de inte klagas ;).  Idag ska jag till min gamla skola och hälsa på om jag hittar ditt, de har ju bytt ställe och sen ska jag hem till min big sister och ha mys kväll med henne. Innan jag går iväg måste jag äta frukost och försöka hitta mina glasögon som är spårlösta :o Puss!If these walls could talk 2
Alltså jag såg If these walls could talk 2 i lördags och det är seriöst en av de bästa filmerna jag någonsin har sett. Jag grät efter elva minuter av filmen för den gav så mycket, sa så mycket. En så himla fin film. De två första delarna av filmen var de vackraste jag har sett och den tredje var bra fast inte lika bra som de förgående. Åh, ja detta är en film jag kommer att se igen, jag älskade den <3.


Handling:
En fascinerande och gripande historia om tre olika historier och lika många kärlekspar. Först ut är vackra Vanessa Redgrave (Andarnas hus, Howards End) och Marian Seldes (The Haunting) som skildrar lesbisk kärlek ur åldrandet och samhällets perspektiv på 60-talet. På 70-talet får vi istället följa ung kärlek mellan en ung, frigjord feministisk tjej och en mer maskulin kvinna som hellre klär sig i manskläder. I rollerna Chloë Sevigny (American Psycho, Boys Don't Cry, Last Day of Disco) och Michelle Williams (Halloween H:20, Dawson Creek). Under 2000-talet är Sharon Stone (Casino, Basic Instict) i centrum tillsammans med Ellen DeGeneres (Ellen, EdTv). De vill hitta en lämplig far till sitt önskade barn och känner frustration över sin situation; att inte kunna skaffa barn lika självklart som andra heterosexuella människor.

Skådespelare: Vanessa Redgrave - Edith Tree. Marian Seldes - Abby Hedley. Michelle Williams - Linda. Chloë Sevigny - Amy. Nia Long - Karen. Natasha Lyonne - Jeanne. Sharon Stone - Fran. Ellen DeGeneres - Kal. Mf.Barnet kvävs i väskan som du har på magen!


Jobbig dag! Jag var uppe sjukligt tidigt och sen gick jag iväg för att träna till halv tio passet i morse. När jag kom hem från träningen ville jag sova ett tag vilket blev kort eftersom Emma började teoretisera ytter dörren så jag var tvungen att öppna så var jag tvungen att gå iväg med hem till Emma för att bära femton ton grejer från hennes lägenhet till vår eftersom hon ska flytta ut och vi höll på i evigheter kändes det som mest kanske för att det var så extremt jobbigt sen bjöd Emma mig på lunch, sedan centrum och sen hem till Emma igen för att fixa lite smått och sen gick jag hem gosade med min säng, åt middag och tittade på en av de bästa filmerna jag någonsin sett fast lite sorglig var den allt! Skulle kanske egentligen iväg till Emma igen nu på kvällen om jag hade lusten men för de första jag har utslag i halva ansiktet (vet inte varför, har haft det ett tag men de blir bara värre och värre) och för det andra tog hon slut på mig med allt arbete hon satte mig i, uhu. Men jag träffar ju henne imorgon :). Nu ska jag undersöka lite nya kläder som jag kommer att få ta över för ett tag alla fall :D PUSS!lördag, wtf!


Ska man verkligen behöva lida för att vi inte har något vardagligt att äta till frukost! Nej, så det fick bli en nyttigare frukost än tänkt vilket innebär gröt men det kanske är bra för min mage. Ni kan ju fundera på vad jag gör uppe så här dags förresten och ni kan fortsätta fundera för jag vet inte svaret ;). Alla fall så ska jag träna på halv tio passet idag... Låt mig få skratta lite åt årets roligaste. HHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA! Tyvärr så ligger det till så att det där att årets roligaste också är sanning men det är alla fall årets roligaste. Jag har totalt fem öres motivation och den motivationen lägger jag på att titta på teve, möjligen läsa för sova gör jag inte mycket heller nu för tiden så jag menar hur ofta tror ni att jag går upp för att hinna till ett halv tio pass en dag när man kan sova ett bra tag till efter passet till och med. Men det är lika bra såhär så kan jag kanske städa när jag kommer hem, HAHAHAH, alltså när jag säger kanske menar jag kanske också. Ja, får se hur de blir. Nä, men om man ska piggna till lite! PUSStorsdag


Idag spelade gruppen som jag är med i på kören in våran Beatels låt i studion i skolan. Jag antar att det gick helt okej. Jag var hemma runt tolv och la mig vid teven och de gick verkligen inget på teve så jag kände mig lite tvungen att stanna på en film om gick på teve tusen dock så somnade jag till den och vaknade när mamma kom hem. Nu är jag sjuk igen, på riktigt. 39 graders feber, big funny. På Tisdag ska jag hälsa på Maria hon hade tydligen skickat ett sms till mig när jag sov på eftermiddagen. Nej, men om man ska försöka sova. PUSSlåt mig få sova!


Åh Jesus! Idag tänkte jag gå och lägga mig extra tidigt fast än jag jag inte behöver va på plats i skolan förens halv elva men jag kände ändå att jag liksom borde sova. Jojo, jag har försökt men mina sömn problem går tyvärr till överdrift. Jag har försökt att sova sen halv tolv och nu är klockan nästan två, ursh! Jag fattar inte varför det ska vara ett så stort problem. Jag är inte överpigg men heller inte döttstrött liksom varför kan jag inte få somna en ända gång när jag vill!? Det går liksom ALDRIG... Ja, så jag bestämde mig för att gå upp ett tag för det är inte så underhållande att ligga och glo i över två timmar, tro mig.I began to lose control


Dina fem manliga respektive kvinnliga favoritskådespelare? kvinnliga: Amanda seyfried, Rachel mcadams, Alexis bledel, Rachel Bilson och Hayden panettiere. manliga: Milo Ventimiglia, Adam Brody, Ashton kutcher, Drake Bell och Chris Marquette
De sämsta filmerna som du har sett? Avatar, Hata Göteorg, crazy Beautiful och säkert fler.
Vilka filmer bör man tycka om för att ha en filmsmak någorlunda lik din? Jag gillar först och främst kärleksfilmer men det finns så mycket mer.
Vilken film såg du senast på bio? farsan!
Vilken blir nästa film som du ser på bio? Jag vet inte men jag vill se Alice i underlandet.
En filmscen som du har berörts av? Åh, jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Första scenen i sin city är ju en klassiker sen så finns det ett antal scener i the notebook som jag får ont i hjärtat av.
Vilka manliga skådespelare tycker du är snyggast? Milo ventlimiglia, Ashton kutcher, Drake Bell, Joshua jackson, Adam Brody, Zac efron, Ryan gosling, Austin Nichols.
Vilka kvinnliga skådespelare tycker du är snyggast? Alexis bledel, Rachel Bilson, Rachel mcadams, Ashley olsen, Hayden panettiere, Bethany Joy Galeotti, Hilary burton.
Favoritregissör? Richard Curtis.
Fem skådespelare som du inte klarar av?
haha, jag vet inte riktigt! 
Tre filmer som du har gråtit till? the notebook, en kärleks historia, björnbröder.

Vilken är den mest överskattade filmen enligt dig? AVATAAAAAAR!
Senast sedda film? Någon wallander film.

Vad bör en film innehålla för att du ska uppskatta den? Bra handling, bra skådespeleri.

En bra bok som har blivit en bra film? Linas kvällsbok! (jag ville egentligen säga Bert)
okejdå


Undrar om man kan hata sig själv mer än vad jag gör just nu. Jag vill bokstavligt talat dö. Jag vill lägga mig i en kista och ruta, aldrig behöva gå upp mer. Jag orkar inte med all skit här i världen! Jag vill göra något i mitt jäkla tempo, det finns, jag vet det. Jag har gjort saker som varit exakt i mitt tempo förut men just nu verkar dessa saker ha försvunnit. Helvete vad jag hatar livet just nu! Det finns ju inget gott med världen. Varför ska det vara såhär? Nu ska jag städa, som att det skulle underlätta eller! Suck Igår var livet lite enklare åtminstone. puss1.12 - You'll Be the Death of MeFår man be om att vara irriterad eller får man på en himla teve serie dessutom. Jag såg sista avsnittet ur första säsongen av true blood nu och jag säger bara jösses vad knarkade manus författarna för knark när de skrev detta avsnitt!? De var mycket sjukare än vanligt kan jag tala om. En av mina favoriter under säsongen har varit Rene så kommer det fram att de är han som har dödat fyra stycken karaktärer liksom sick. Det är inte rätt någonstans att de skulle vara Rene han var ju alltid så rolig och snäll but fine. Efter fösta säsongen har jag kommit fram till att true blood verkligen är en sexmissbrukar serie, the vampires dairy verkar mycket verkligare, manus författarna går antagligen på droger, Sookie är ganska puckad, jag skulle inte vilja bli ihop med Bill och fattar heller inte vad som är charmigt med honom, Jason kan vara ganska underbar, Sam är den snällaste i hela serien och ja listan kan göras lång. Nu ska jag sova sen ska jag till sjukhuset vid halv tio imorgon så behöver inte gå upp sjukligt tidigt skulle jag tro... Vid åtta tiden kanske! Imorgon ska jag även föröka städa upp här men jag får se hur det går med det :). PUSStjäääna.


Lite bättre ting har skett än vad de har gjort på länge fast inte bra helt och hållet men bättre att de blir bättre än att allt skiter sig. Mamma var inte hemma när jag kom in genom dörren jag undrade varför men hon var tydligen på jobbet även fast hon brukar sluta tidigt på tisdagar, konstigt det där. Jag funderar på att skicka ett mejl till en person som jag hade kontakt med föra året angående något som var på tal då så jag får se hur det blir. Just nu lagar jag mat till hemmet men jag vet inte riktigt när mamma hade tänkt att sluta jobbet. ÄHÄ, nu slog jag ett smatal... Hon hade tydligen möte på jobbet så jag kan passa på att träna, det var ju ett tag sen om man säger så. På bilden är min man, inte min man nummer ett eller så men fortfarande min man och min ända man som är med i true blood, HAH! PUSS!No one cares


Jag är så sjukt hungrig, jag tänkte sätta mig och äta nys men sen kom jag på att man inte ska äta på natten men som att jag gör något som man ska eller!? Nej precis. Idag gick jag som exempel hem från psyk utan att betala (billigt åtminstone). Så att jag inte satte mig och åt är jädrans bra för att vara mig för annars är jag ganska så usel på nästintill allt här i livet. Igår var jag sjuk, det var skönt för jag låg död framför teven hela dagen, idag var jag inte frisk men jag var ändå tvungen att ge mig av till sjukhuset. Jag vill vara glad och lycklig men jag tror inte att något sånt existerar i denna värld fast jag hoppas att det kan i framtiden. KILL ME KILLE ME KILLE ME! Jag har börjat bli rejält tajt med True blood på de senaste dagarna och jag gillar det enormt förutom att det är värsta sexmissbrukar serien men det får jag väl stå ut med kan man tycka. Nu ska jag sova och jag ska försöka träna imorgon. PUSSENLike a complete unknown


Ska man behöva gå och dö eller!? Vår kommuns hemsida är helt psykad som mig ungefär. Jag försöker söka men inte får man fram de man vill för det. Idag tänker jag inte göra ett skit. Jag vill lägga mig och sova och vakna upp om typ fem år. DEPP DEPP DEPP! Mitt photoshop har försvunnit från min dator fattar inte ens varför. Nu ska jag äta något och sen titta på true blood. Pussen45 åring vann mello!


Roligt att 45 åringen vann Mello! Jag tittade inte på skiten men svt berättade och Annie var ju upprörd men jag är inte så himla glad jag heller för I hate her! I really do that eftersom hon inte ens är bra, för i helvete! Jag spydde åt henne när hon var med i idol och så ska hon presentera Sverige!? MEN FÖR I HELVETE! Vart är världen påväg? 45 åringen påstår även att hon precis har fyllt 18, tror hon att vi är dumma i huvudet eller!? Lilla Anna man ser att du är minnst 45 år, säkert äldre och du är väl även en man, alkis säkert. ARGARGARG = JAG! Tack för migompa lompa


Nu är det såhär att vår tv inte fungerar vilket gör mig irriterad för jag vill se på tv speciellt nu när vi fått massa nya kanaler men den vägrar att fungera från och med idag så jag blir arg på detta lilla under. Istället för att se på tv så ska jag se på en film, Dawsons creek eller true blood. Tyvärr är jag inte speciellt sugen på Dawsons för jag har läst att Mitch ska dö i nästa säsong, liksom WHY? Varför han av alla karaktärer i hela serien!? Kan inte typ Andie dö istället eller nej förresten jag vill inte att Jack ska bli ledsen men det finns ju tusen andra som är lämpliga för jobbet men på tanke att Jen också kommer att dö så vet man ju aldrig hur långt serien vill gå. Jag har börjat läsa min käraste prinsessas dagbok 9 igen. Jag gav upp där ett tag när jag råkade läsa i slutet men när man väl börjar läsa igen så inser man hur bra de där böckerna är och de gör att jag blir lite ledsen pga av att de bara kommer att komma en bok till fast allt kommer att sluta bra, jag vet det. Michael kommer att komma tillbaka i sista boken och allt kommer förstås inte gå på räls men de kommer att gå bra. Jag är förresten så himla kär i Michael, han har varit min dröm man länge och Mia är som mig ganska på pricken personlighets mesigt och jag ÄLSKAR dessa böcker, det finns inga bättre helt ärligt dock så är filmerna usla, helt urusla och likheten mellan mig och Mia är inte heller lika stående det ända jag gillar med filmerna är hur jäkla bra dom har gjort Lilly, det är ju på pricken. Igår var jag med Julia och vi tittade på familjehemligheter och duude vad den är skum men bra sen hade vi dokumentär (haha)! Idag har jag inte gjort så mycket tänkte åka iväg till mamma ett tag men jag orkade verkligen inte så jag är här hemma istället. Nu ska jag laga middag sen ska jag gå ner och köpa en ben plus chips det blir det sista i godis fronten för mig på ett tag, jag ska försöka! PUSSSpreadJag hade egentligen inga förväntingar alls när jag började titta på filmen men den började bra och kom direkt in i en handling. Slutade mindre bra gjorde den men jag är glad för att jag gav filmen en chans. Jag gillade den, faktiskt. Fast en sak jag funderade på var faktiskit varför Ashton fått rollen av huvdtaget jag menar om man kollar på hans tidigare roller och jämför dem med denna så vill jag bara säga hahha ;). Fast han var passande i rollen även fast jag egentligen föredrar hans roll som typ Michael Kelso eller Oliver Martin.

Handling: Den unga och charmerande Nick lever ett liv som enbart de snyggaste kan drömma om. Han svindlar till sig en luxuös livsstil genom att tillfredställa rika kvinnor i sängen - och han är djävulskt bra på det! Under palmerna i det solbräna Hollywood Hills njuter han av livet som player på stans trendigaste klubbar. Han träffar vackra kvinnor som kan tänka sig att låta en "toy boy" bo i deras hem en kort tid i utbyte mot lite vilt och kravlöst sex. Nick har koll på sitt liv och njuter av att vara uppvaktad av den framgångsrika advokaten Samantha tills han en dag träffar servitrisen Heather som spelar samma spel som han själv. Hon vill uppåt i världen och plötsligt måste Nicki inse, att det krävs en del att ”förföra en förförare”.

Skådespelare: Ashton Kutcher - Nikki. Anne Heche - Samantha. Margarita Levieva - Heather. Sebastian Stan - Harry. Mf.GAAAAAAAAH!


GAH! Jag får panik och psykbrytt när som helst. Snart är min ända utväg att inte gå i skolan just nu. Jag klarar inte av skiten. Jag kan inte, jag vill inte, jag klarar inte av det. Inte just nu, det fungerar inte. Jag vill bara ställa mig upp och skrika ut allt som jag har inom mig. JAG ORKAR INTE MER! Jag kommer inte klara av två år till, om jag ens får gå över till nästa år vill säga. Jag är så förbannats satans dålig, jag klarar inte av denna skit mer. Jag klarar bara av att göra kreativa saker. Jag skulle inte klaga om jag fick stå och måla en hel dag, skriva vad jag ville, läsa vad jag ville, fotografera vad jag ville, osv. osv. Men jag kan för i helvete inte plugga, jag kan inte alla förbannade jäkla tekniker när de kommer till photoshop eller att bygga upp hemsidor. Jag vill göra något enkelt, utan press hela fucking tiden. JAG ORKAR INTE LÄNGRE! Jag blir helt förstörd och vad är meningen med detta!? Att jag ska gå där och känna mig som en iq befriad himla usel människa som inte kan något i hela världen. HELVETEEEEEEE! OKEJ, jag erkänner att de faktiskt finns saker här i livet jag kan men de är saker som inte duger i denna värld, sånt som åtminstone inte duger ännu. En sak som var bra med föra året var åtminstone att jag fick ta saker i min egen takt, jag kämpade men det var i MIN takt. Jag säger inte att saker och ting var bra där men tempot var efter ens egens kunskaper, åtminstone. Det finns något bra i allt! Någon förbannad dag ska jag lyckas med livet men det är inte idag, inte i år, nej det lär ju dröja ett bra tag men dagen ska förfasiken komma en dag. Jag är inte nån jäkla hjärndöd idiot men jag klarar inte av minsta lilla press just nu. Imorgon ska jag till psyk, det kan kanske behövas eller vad vet jag. Jag hoppas att det kan bli bättre med tiden alla fall annars är jag nog död snart. PUSS"Jaa, hur stor är din TV? Är den på 32 kvadrat eller?"


Jag är ganska bra för jag har skrivit klart min engelska novell som skulle vara inlämnad för sådär hundra år sen men ändå. Innan jag ska sova måste jag öva på en låt som jag måste kunna till imorgon och få in lag och rätt frågorna i huvudet. Förutom att pluggat idag så har jag umgåtts med mina kära familj, världens bästa! Haha, vi har tittar på dejting in the dark också, patte alltså! "vi kommer ha så kul ihop" sen när människan ser sin dejt så drar hon, shyrra liksom men tur för honom om man säger så hon var ju ett freak men Ja, världen är då utseende fixerad. Ingen i världen kan väl acceptera mig isf, så som jag ser ut menar jag. Lika charmig som på bilden har jag sett ut idag, hahhahaha. Alltså inte ;). I love to be osminkad eller så inte. Jag har hört att jag ser ut som Alice i underlandet idag så tänkte göra samma intryck imorgon i skolan med min Alice skoj, HAHA!

Idag utalade linda sig detta till Emma:
"Jaa, hur stor är din TV? Är den på 32 kvadrat eller?"
KVADRAT! Hhahaha, jojo stor tv...

PUSSsöndag


Idag är det söndag och jag får nästintill ångest för att skolan börjar imorgon och jag har inte ens gjort klart min engelska novell som skulle vara klar för flera veckor sen, så bra är jag! Den här helgen har varit bra. I fredags var jag hemma hos Julia och hade filmkväll, igår var jag först i täby och köpte lite kläder och kolpennor sen kom Lindur hit så lagade vi middag tillsammans och tittade på tsatsiki och sen gick vi över till en av Emmas vän som hade party och sen gick vi ut, trevlans. Idag ska jag på bio med min mor, helt otroligt att jag gjort något hela helgen faktiskt :). Egentligen borde jag väl ha plugga  men som sagt så blir det aldrig av när man är mig. PUSS3.22 - The anti promJoey: It's my mom's bracelet.
Pacey: I know.
Joey: How do you know?
Pacey: Well, because you told me, six months ago. You were wearing that, uh, blue sweater with the snowflakes that you have. We were walking down the hallways at school. I was annoying you, as per usual. You said "Look Pacey, I just found my mother's bracelet this morning so why don't you cut me some slack?"
Joey: You remember that?
Pacey: I remember everything.

JAG <3 PACEYNYTT!


Kreativ som jag är så satte jag mig ner och bestämde att jag skulle göra min egen design till bloggen den här gången, så jag tycker inte att ni ska klaga om det råkar vara lite fulare än förväntat. Min readspeaker vägrar tyvärr att synas även om jag har klistrar in den och jag och readspeker har blivit vänner på gamla dar så min blogg är inte fulländad utan lilla readspeker men jag jobbar på att hon ska komma tillbaka igen och uttala massa grejer fel även när det är rättstavat! Nu måste jag verkligen sova för jag kan inte vakna för sent imorgon! PUSS

Det har gått tio timmar och det syns inte i Chorme än, vad är  problemet!? Blir argggg

Ja! Nu fungerar det :) *glad* fast vill kanske förbättra... Va tycks!?       
Pusselmammas säng är farlig


Jag har kommit fram till att mammas säng är farlig! Jag vaknade runt åtta av någon konstig anledning och gick in i hennes rum och la mig i hennes säng och sov djupt till typ tre. Detta händer dessutom alltid, när ska jag fatta att jag inte ska lägga mig där?  Idag är det onsdag och jag borde kanske duscha, plugga och titta klart på dawsons creek för jag orkade inte göra det i natt. Jag måste nog ta ut pengar också för jag ska handla imrgon, yaya! PUSSJag vet jag aldrig kommer leva hundra år. Jag nöjer mig med en minut brevid dig om det går.


Måste bara säga att jag älskar Har svårt att säga nej mig med Bo kaspers orkester. By the waaaaay! Idag har jag varit med Julia hela dagen och vi har faktiskt lyckats att titta igenom hela Odyssey vilket var länge sen. Olidligt lång är den där filmen måste jag väl erkänna ;). Jag kan inte gå och lägga mig än förresten för jag måste se klart Dawsons creek säsong tre. Förresten så stör jag mig på Dawsons omåttliga fula klädstil, alltså den är inte okej någonstans. Okej, att serien utspelar sig på slutet av 90 talet och i början på tvåtusen talet men Dawson det är ingen ursäkt i detta fall för alla andra i hela serien har helt okej kläder på sig förut HAN! Tyvärr har jag kommit fram till att han nog byter klädstil längre fram i serien för på jätte många bilder har han en helt vanlig klädstil. Ja, jösses Dawson någon sa väl åt dig (kanske).

Inget illa menat mot Dawson egentligen han är ju en bra kille även om jag har lite förkärlek till Pacey men så är det när det kommer till serier och även verkliga livet. Man tycker olika om vem som är bäst =). Maha. Om jag ska vara helt ärlig nu så har jag även lite förkärlek till Jack men så kom de fram att han var bög, otur det där men han är en favorit för det! PUSSjaha!


Jag har blivit utmanad av Sanna

Varje "spelare" börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv.Bloggarna som blivit utvalda ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Tills slut väljer bloggaren ut sex nya bloggare och gör en lista av deras namn.Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras blogg och låter dem veta att de blivit utvalda och att de ska läsa ens egens blogg för mer information.

1. Jag är jätte mörkrädd, alltså överdrivet mörkrädd!
2. Jag har lite förkärlek till 87or ;)
3. Jag vill bli staylist
4. Jag är så himla soltrött och anser mig vara väldigt osmart gällande typ allt!
5. Jag mejlar vänskapligt med en kille som jag fick kontakt med på en dejting sida och han har till och med flickvän nu för tiden ;).
6. När jag tittar på OC så vet jag vilka låtar som ska komma innan de börjar, VARJE GÅNG! Kanske ett tecken på hur mycket jag har tittat på den där serien ;)

Jag utmanar:
Dom som känner föree!Skräck Homer!Julia sa åt mig att titta in på fokis blogg och då fann jag DETTA! Jag håller på att dö och kommer säkert drömma mardrömmar om real Homer inatt. Fanns andra exempel på hur serie figurer skulle se ut om de var riktiga människor men Homer var den värsta. Fy fasiken vilket äckligt face säger jag bara!