Jennifer's bodyJag såg för en stund sen klart Jennifer's body och den var över mina förväntningar faktiskt. Jag trodde att den skulle vara helt okej men jag gillade den. Den var söt och jo, jag vet att det ska vara en skräckfilm men den var söt på visa håll och sen lite obehaglig på andra. Jag blev mer arg än rädd om jag ska vara helt ärlig.


Handlin:
Den omåttligt populära cheerleadern Jennifer blir besatt av en demon och får plötsligt upp ögonen för skolans killar, som hon tidigare ansett vara under hennes värdighet. Problemet är bara att hon vill åt deras blod, inte deras hjärtan.

Skådespelare:
Amanda Seyfried - Needy. Megan Fox - Jennifer. Adam Brody - Nikolai. Johnny Simmons - Chip. Kyle Gallner - Colin Gray. Mf.lördag!


Ibland är det verkligen synd att jag har ett så tråkigt liv. Jag har verkligen noll planer för lovet, för min framtid eller ens för imorgon. Ja, det kanske är dags att börja skaffa sig en fritid. Igår var jag alla fall social hemma hos Julia och firade våran 12 års dag med lite filmer. Vi började med bröllopsfotografen vilket jag inte vet om jag kommer att stå ut med att se en gång till när mamma har velat se den ett tag och vi avslutade med butterfly effect vilket jag innan bara hade hemska minnen av men den var faktiskt bra när vi väl såg den, sick men bra, hemsk men som sagt bra. Idag har jag varit med Emma och mamma ett tag tills mamma skulle åka iväg. Funderar på att gå på diet nu när de ändå är lov och träna typ varje dag på det, tror att några kg minus behövs. PUSS12!


Nu är jag hemma efter lagom lång skoldag, känner mig ganska duktig faktiskt!  Just nu äter jag lunch och tittar på the OC vilket är världens bästa serie, typ! Nu är det förövrigt sportlov, YES vad jag har längtat efter det och planerna för lovet är noll men det gillar vi väl ändå lite? ;). 

Som vi vet så är det 2010 i år och det betyder att jag och Julia har känt varandra i hela 12 år, i år! Det är egentligen sjukligt länge och så mycket som har hänt sen dess må jag ju säga och med råga på det är vi inte speciellt normala någonstans heller. Vi har trotts allt endel minnen som inte är speciellt mänskliga. Som ett exempel har vi faktiskt lagt oss ute och sovit en natt under ett bord som btw var vår kära koja. Men de är så fiint är det... Skulle nog kunna skriva en bok med allt fint men ändå inte få plats med allt. I kväll ska vi fira lite alla fall med massa filmer och kul, yey! Readspeaker får starta kvällen, HAHHAHA <3<3<3<3. 
Nej, men måste till centrum för att träffa Victoria en stund nu.

PUSS!"Du vet inte vad du talar om"


Jag vaknade av Julia i morse, jag har aldrig fått ett så tidigt samtal av henne i hela mitt liv och då har vi faktiskt känt varandra 12 år snart! Nej, men det var faktiskt lite roligt så mamma fattade inte riktigt varför jag var pigg när hon ringde mig men där har vi alltså förklaringen till det ;). Jag har försökt att göra klart min engelska idag men det går liksom inte, jag orkar inte plugga någonting just nu, det blir liksom inte så... Imorgon ska en remiss skickas till psyk men de blir väl bra i slutändan. Imorgon har jag även matte prov vilket jag inte kan något av, ovanligt. Blir aldrig att jag lägger ner min själ på matten liksom. Valde nys kurserna som jag ska läsa nästa år. HHAHAHA min lista ser ut såhär

1. Bild & form
2. Filosofi A
3. kommunikation
4. Organisation & ledarskap
5. Psykologi A (reserv)

Nu måste jag sova! 
PUSSOm ditt liv var en film, vad skulle då soundtracket vara?

Såhär går det till:

1. Öppna dina låtar (iTunes, Winamp, Media Player, iPod, etc)
2. Sätt den på blanda
3. Tryck på play
4. För varje fråga, skriv sången som spelas
5. För varje ny fråga, tryck på "next" knappen.
6. Ljug inte.

Öppning: Mr. Robinson - Simon & Garfunkel
Vaknar upp: Those Lazy, Hazy, Crazy days of summer - Nat King Cole (HAHHA men ok)
Första skoldagen: Can't take my eye off you - 10 things i hate about you
Förälskar sig: I want you to want me - Cheap Trick
Slagsmål: Juke box blues - Reese Witherspoon (ÖH? helt normalt!?)
Gör slut: Man must dance - Johnossi
Bal: We made you - Eminem  (MEN LÄGG AV, HAHAH)
Livet: What A wonderful world - Joey Ramone
Nervsammanbrott: Chasing Cars - Snow patrol
Åker bil: how to dream - Sam Phillips
Tillbakablick: My life would suck without you - Erik Grönwall
Bröllop:
All you need is love - Union of sound (AHHHHH! nu blev jag glad)
Födsel av barn: Paint it black - Rolling stones
Avgörande strid: I try - Macy Gray
Dödscen: The show must go on - Erik Grönwall 
Begravningssång: Get mama a house - The teddybears (okej, detta var inte ok)
Eftertexterna: Jag ska ska kastrera mig - Svensk pop (EHHH!?!)Like a complete unknown


Åh! Jag vill bara skita i allt just nu men livet fungerar tyvärr inte så :(. Idag var jag i skolan ett tag alla fall och det kändes helt okej att komma ditt igen och få lite gjort. Ska förska göra ännu mer gjort nu hade jag tänkt. Skriva klart engelska novellen, svenska novellen, engelska bok uppgiften, lag och rätt frågorna, samhälls vg/mvg uppgiften... SUCK, så här jobbigt är livet, tyvärr! Dessutom är jag ingen pluggig person så orka få allt gjort? hm nä? Jag har ingen motivation. Idag ska vi tydligen få börja välja kursen till nästa år också och jag vet ett ämne jag vill ha, resten kvarstår. PUSSENJo att, potatis åh...


Tydligen har vi prov på lag och rätt på fredag (vi började ju precis med det kapitlet?) men jag tror att jag kan klara det om jag kollar igenom frågorna och svaren lite. Samhällskunskapen är ett ämne för sig. Alltså något jag klarar helt okej utan att ansträngs mig till max vilket är jätte skönt. Alla andra ämnen kan gå och hänga sig, speciellt matten, KILL ME! Please do it! 

Jag måste nog gå till skolan imorgon men är ganska säker på att jag inte kommer att vara kvar hela dagen. Jag är faktiskt jätte sjuk just nu. Minns inte när jag var såhär sjuk sist beroende på att jag aldrig är sjuk, inte på riktigt. Ångest, stress och huvudvärk gills liksom inte. Det är simnig på idrotten imorgon dessutom, nej tror nog inte att jag följer med ditt dessutom är jag ju sjuk.. Jojo, nu har jag faktiskt något att skylla på som även stämmer!

By the way så undrar jag varför hårakademin ska vara så himla dyr! Det är nästintill sjuk.
Vem har 90 tusen i handen hur som helst!? Nää, precis! Man kan tydligen av betala men ÄNDÅ? får man liksom ens bidrag? humm hamm uhmm... 

Nu ska jag sova...

PUSSfryspizzan!


Julia: kan du söka på google och kolla vad hållbarheten på en fryspizza är? 
Jag: Va!? Frys varor håller väl typ hur länge som helst!?
Julia: HAHHAHAHAH! Men eller hur de håller ju i typ 10 år. 


xDWhen you got nothing, you got nothing to lose


Oj vad tiden går snabbt och oj vad mycket jag måste plugga för att inte ligga ungefär hundra år efter i skolan. På onsdag ska det skickas en remiss till något psyk i Danderyd, yeah. Men det ska väl bli bra med mig antar jag.

Igår var jag med Emma hela dagen i princip, hon sov här och jag har fått reda på att även hon tycker om min read speaker fast iof vem kan motstå den rösten? HAHAH ;). Idag har jag starka planer för att gå iväg till Julia för titta på Odyssey, det var så himla länge sen! Jag skrek Psaydon när vi bestämde att de var en ide, jag är helt normal!

Igår blev jag btw helt kär, var länge sen jag kände denna kärlek..... Tyvärr är det ett par skor som jag har förälskat mig i, ett par mönstrade converse, ofc!  

Nu ska jag dricka te<3 och se på dawsons creek 3.16!

PUSS- My name is Richard - Men jaha?YES! Alla hjärtans dag är förbi. Jag har hatat dagen eftersom jag inte har något love life vill säga. Idag är det dags för skola igen men innan dess bör jag sova några timmar. Börjar som vanligt och har webbdesign och dagen är lång slutar så sent som vid fyra (det är alla fall sent för såna som mig).

BTW så tycker jag att de här med talfunktionen på bloggen är en rolig ide. Jag dog lite åt de på Sören Olssons blogg så jag ville ju också pröva liksom vilket ni ser att jag har gjort. Min vän Julia har uppskattat detta så jag vill ge henne några ord som hon med glädje (hoppas jag) kan lyssna på här och nu...

- Vill du ha en smäll?
- Vad är ditt problem?
- Ipaaaaaaaaaad!
- AXEEEEEL! Nu är jag trött på dig och ditt skvaller.
My name is Richard. So what else do you need to know?
- MEN M! 
- YAYAYA.se
- Vill du ha ett skript? 
- Ropert!

Eller varför inte denna ...

- Men jag dödade ju hela min familj?
- JA. De var ju därför! HAHAHAHAHHA

Nej men nu blev klockan ett slag för mycket kan jag tänka mig så måste måla klart mina naglar och packa för skoldagen som väntar sen blir det att sova.

PUSS2.18 - A perfect wedding
Jack
If you don't open up the door, I'm going to have to get your mother

(Dawson gives him a look.)

Jack: It was worth a try.
vad är en Pennetui?


Jag tittade precis min skolmejl och de ända mejlet jag hade fått var ett mejl från per och det stod såhär, "Jag hittade ett pennetui i kopieringsrummet. Finns hos mig. Återfås mot beskrivning.". URSÄKTA mig men är det normalt att man säger pennetui? Har aldrig någonsin hört ordet förut i vilket fall så var jag ju såklart tvungen att googla och kolla vad det var men Ja, en pennetui är alltså typ ett pennskrin om jag förstår det rätt. Förlåt för mitt uttalande här, jag är nog bara väldigt O allmänbildad gällande vad olika pennskrin heter (om det nu är nödvändigt att veta). 

Äntligen helg, inte för att jag varit angasherad i denna skolvecka men ändå skönt med ledighet. Dock så bör jag plugga ändå men jag är inte på det humöret, nej det är jag iof aldrig men alla fall. Fredag kvällen spenderade jag med Victoria vilket var lugnt. Vi tittade på One tree hill. 

Nu ska jag göra annat om inte annat sova men jag har ju inget liv nu för tiden så det vet man aldrig när som händer! PUSSJag älskar DC <3

Dude!


Tyler: Screw you, dude.
Damon: Dude? Really? Dude?
Åh, serri har aldrig i hela mitt tidigare liv fattat varför folk har blivit så fascinerad kring alla dessa vampyr serier förens jag såg The vampires diary. Never att jag kommer att börja gilla Twillight nu eller något liknade men den här serien är sååååå himla bra! Tvivlade helt ärligt på att även denna serie skulle uppfylla mina krav men jag gillar den redan :). Damon är min favorit. Snygg, ond, tycker om att bita folk, ja sånt som är helt normalt nu för tiden ;)! PUSSpuss

fredag


Idag ska jag bara göra nyttiga saker! Hade tänkt att gå ner och träna nu vid halv fem och hon som håller i passet är den värsta. På något underligt sätt blir jag alltid tröttare när jag går på hennes pass. Kan även vara för att hon har all energi i världen och jag har den inte. Hon heter Frida och vet hur man ska göra folk trötta. När jag kommer hem ska jag sätta mig och plugga novellen till svenskan, novellen till engelskan och boken till engelskan. Handla något bra till ikväll sen när mamma slutat jobbet dvs frukt och kanske något annat om jag varit extra duktig. Tror även jag ska börja plöja mig igenom lost ikväll eftersom det faktisk är sista säsongen som börjat på tv nu så måste jag ju vara igång. Har inte tittat på lost på säkert något år så jag börjar från säsong ett och det ska bli kul :) men mitt plugg går i första hand. Jag får alla fall försöka men nu måste jag klä på mig passliga gympa kläder och dra mig ner strax! PUSSPost grad


Jag såg precis på filmen post grad, vilket är en film jag velat se länge med en av mina absoluta favorit acters, Alexis Bledel (gilmore girls). Jag hade ganska höga förväntningar på filmen men trodde kanske ändå inte att den skulle vara lika bra som jag hade förväntat mig men det var den, bättre upp, helt underbar! Den bästa filmen jag har sett på väldigt länge även om den var ganska förosägbar men visa saker. Jag älskade den!

handling: Den obotliga optimisten Ryden Malby får det mest brutala av uppvaknanden när hon går ut college och inte kan hitta ett jobb, vilket tvingar henne tillbaka hem för att leva med sin udda familj. Frustrerad och förvirrad över hur hennes liv ska bli inser hon snart att hennes platoniske bästa vän sedan många år är den ende som gör allt i hennes galna liv meningsfullt. 

Skådespelare:
Alexis Bledel
- Ryden Malby. Zac Gilford - Adam Davids. Michael Keaton - Walter Malby. Jane Lynch - Carmella Malby. Bobby Coleman - Hunter Malby. Carol Burnett - Grandma. Rodrigo Santoro - David Santiago. Cahterine Reitman - Jessica Bard. Mf.
Allt som var dött väcks till liv, det kan också vi.


Åhåh! Skönt att det är torsdag imorgon för då slutar vi 20 över elva och sedan är det fredag = helg och nästa vecka är det ledigt måndag och tisdag plus Cp dag på onsdag som jag dock måste gå på men det brukar inte vara så jobbigt. By the way så ska vi skriva en novell på engelskan, lycka till säger jag bara men jag ska göra så gott jag kan för mer än så kan jag faktiskt inte göra. Jag har valt engelska bok, en bok som jag läst innan vilket vill säga så sent som föra året. Vi ska ju ha boksamtal så får läsa ut den till vecka åtta eller ja gärna innan dess så att jag hinner öva med mig själv vad som kan sägas om boken in english, blö! Novell på svenskan också men det fixar jag lätt som en plätt :). Har inget annat plugg att ta itu med just nu vad jag vet eller jo matten förstås men de är en annan femma fast ska försöka få G på det här provet så måste lära mig allt och sen måste jag väl antagligen fixa terminsprovet eftersom jag verken kan index eller x och y. När i hela fridens namn kommer jag ha nytta av x och y i verkliga livet. Henrik, jag ska inte bli en mattematiker när jag blir stor. Tror helt ärligt inte att någon i hela min klass förstår mig och kommer knappast aldrig att göra det heller. Jag menar det känns verkligen som hela min klass är smart och så kommer liksom jag. Sure, jag kanske inte är helt iq befriad alltså jag kan nästan tänka som en normal människa men jag har mycket svårare än andra alla fall just nu och för det mesta inom skolan i varje fall. Jag kan inte konsertera mig på flera ämnen samtidigt, min hjärna fungerar helt enkelt inte i det tempot. Ibland önskar jag verkligen att jag valde naturbruk eller något i den stilen så att man fick göra något annat än att plugga hela jädra tiden. Tänker inte hoppa av om inte skolan kickar mig för att jag har så dåliga betyg, innan dess ska jag göra så gott jag kan och bättre än så kan jag inte göra, inte just nu kanske när jag blir äldre men inte som 18 åring, i can't! 

Förresten så insåg Emma och jag idag att mamma och Classe är lika tröga! Båda två skulle lätt falla på film tricket. Alltså hyra en film som de köpt dagen innan. 

Mamma: Du kollar på det jämt
Jag: Jag har inte kollat på jätte länge.
Classe: Vadå Per Gessle?

Nej! Nu ska jag dricka te och later duscha and to later sleep or maybe ;) ...
PUSSWho says I can't be free From all of the things that I used to be


Jag har kommit på att bandy är den ända "boll"sporten som behagar mig. Jag förstår inte meningen med att springa efter en fotboll, fattar inte iden med handbollen. Reglerna är ju typ att man ska springa fram och tillbaka på en linje då kan man ju lika gärna springa idioten istället och osv. osv. Bandy är väl de ända som kan vara roligt även om man inte är bäst på det :) för vem orkar vara det? haha, nä. Måndag idag och skolan pågick till fyra men det var inte så himla jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Vi måste åka buss till och från skolan ett tag nu också men jag tycker att det är ganska behagligt eller helt ärligt hatar jag att åka buss och det tar en sån jädra tid och hittan och dittan men det går ann för ett tag alla fall. När jag kom hem så tittade jag på de tre sista avsnitten av one tree hill, säsong sex och fy fasiken vad jag älskade sista avsnittet. De är nog mitt favorit hittills. Mina ögon började spruta i scenen mellan Dan och Withey och då kan jag tala om att one tree hill inte är en serie som brukar göra mig tårögd men fy vad jag älskar one tree hill och det där avsnittet var ett levande bevis på att det är jordens bästa serie. Alltså jag älskar The OC, Gilmore girls, gossip girl, desperate huserwives, Heroes, Lost osv. av hela mitt hjärta men INGET jag menar verkligen INGET kan bli såhär bra. Nej, nu ska jag inte låta så himla serie besatt för nu ska jag gå ut och gå med min kära ipad vän Julia! PUSSsläkt och vänner!


Jag måste verkligen bara få ut mig detta eftersom jag letade efter en kortfilm som jag bara hittar inne på svtplay. Den gick en gång på tvåan i början av Januari och jag tyckte att den var helt hemsk. Tryck här för att se släkt och vänner !!!! 

Nu måste jag verkligen sova. Går till fyyyyyyra imorgon som sagt, om jag klarar av att gå hela dagen vet man ju aldrig men jag ska försöka! PUSS