"One of those moment's when everything is so perfect and so wonderful that... you almost feel sad because nothing could ever be this good again."


Det ska komma en tecknad film om prestationsångest, haha. Lite kul låter det ju.
Jag tittade på cloverfield nys och jag satt helt ärligt öppen med munnen under halva filmen eftersom jag blev så chockad av varje scen. Väldigt skum film var det alla fall! Jag beställde btw hem tredje säsongen av gossip girl igår så ska bli kul när den kommer. Har sett kanske fem minuter i ett avsnitt av säsong tre så vet inte mycket vad som händer men det ska bli roligt att se. Tvivlar inte att den är sämre än någon annan säsong, kanske till och med lite bättre :). Nu ska jag titta på gilmore girls innan jag måste sova lite innan skolan börjar. Måste även säga att jag verkligen tycker om Dean i säsong ett även fast jag egentligen gillar honom mer i säsong fem än vad jag gör nu. Tänkte att jag kunde säga det för jag ogillar honom nog snart. Jag menar när Jess kommit in i bilden och så. Nej, men nu saknar mig säng och teve mig SÅÅÅÅ.... PUSSfryskallt


Jag fryser verkligen ihjäl hela tiden. Våran lägenhet är helt olidligt kall. Det är inte ens roligt, inte för att det brukar vara roligt att frysa men ändå. Nu ska jag laga mat och sedan titta på film. PUSSMina favoriter på fortet <3

Äntligen!


24 November kommer säsong 7 av one tree hill ut på dvd i Sverige!!! YAY.nejnejnej


Örondroppar = Hör bara på ena örat, helt hemskt! Fryser och allt känns bara helt hemskt just nu.
Tågen ska tydligen börja gå imorgon så jag hoppas på det. Eller de började visst gå idag...
YES! Då slipper jag åka buss. För jag har verkligen hellre tagit mig till en buss till Danderyd så att jag slipper byta på massa ställen men det är ju skönt att allt börjar gå som de ska nu. Nej, men jag känner mig som en döv individ just nu så ska bege mig till min säng istället och titta lite på teve innan jag måste sova. PUSSCause I know That your heart is true


Det börjar bli sådär dödligt kallt i våran lägenhet igen. Det var likadant föra året, man gick runt och frös hela tiden. Orimligt kallt är vad det är. Inatt frös jag även fast jag hade två täcken och så bör det ju inte vara. Nu måste jag diska sedan ska jag leva framför gilmore girls, hihi. PUSSIbland finns det inget så perfekt som detta...


Ledsen + vill bli glad = Gilmore girls!
Vem skapar lyckopiller när redan detta finns? Jag blir glad och så lycklig inombords av detta.
Lilla Jered Padalecki som spelar Dean var bara 18 år när han kommer till kännedom i första säsongen.
Idag är han 28 år och en aning snyggare må jag säga. Min lilla favorit är självfallet alltid Jess Mariano som inte kommit in till serien ännu eftersom han kommer i säsong två. I säsong två händer fina grejer och ännu finare grejer händer i säsong tre som är seriens bästa säsong enligt mig. Jag tittar alltså om från börjar igen och ÄLSKAR detta. Tycker om Dean i säsong ett och jag tycker alltid om Dean fast ja han sjunker lite efter att Jess tagit plats eftersom Dean är så extremt svartsjuk men tydligen kan det vara så.
Min katt är förresten världens sötaste just nu.. Ligger på mitt täcke och myser in sig. hihihihi
Hade tänkt att beställa lite grejer från cafepress så småningom också nu när jag fått lite extra pengar och så.
Vore fint och ibland kan man bli lycklig av att få hem grejer även fast frakten är på 200 kr, det är så livet är liksom. Det blir ändå liksom inte dyrt eftersom det inte är speciellt dyrt att handla där. Skulle vara dyrare om Sverige fick bestämma.
Fast det är dags nu... Beställde senast Juni 2009!
PUSSBaby, one of these days this world will turn your way


Jag vet inte vad som händer idag. Jag ska nog laga mat och titta på Gilmore girls!!! Känns rätt.
Igår påbörjade jag den jobbigaste svenska diagnosen i hela världen tror jag.
Maria sa att den delen som jag gjorde var den jobbigaste på hela diagnosen så jag får hoppas att det stämmer.
Sedan träffade jag min gamla klasskompis Amelie igår också och det var väldigt kul faktiskt :).
Lärde henne att titta på OC och hon GILLAR'T så det kändes ju bra.
Jag fick förresten min lön igår så nu kan jag kanske köpa lite serier (Mohaha)!!!! Och lite kläder kanske.
Glöm förresten inte att rösta på mig HÄÄR (nummer ett) :).
PUSSvärldens finaste teve serie genom ALLA tider.


Saknar verkligen att titta på detta så jag bara vill dö.
Saknar säsong ett för att den säsongen är så så originell mot resten av serien.
Gilmore girls vinner priset i världens mysigaste serie för det finns inget så fint som detta.
Funderar på att börja titta om på GG i helgen! Vore fint.
PUSS"Du behöver en sån som MEY"


ÄR DET ETT SKÄMT ELLER? Jag måste tydligen vänta till klockan ett för att se how I met you mother.
Ja, teven styr mitt liv men som att det var något som ingen redan visste!?
Igår ville jag se That '70s show så mycket så jag fick vänta till klockan var halv två och det var dubbelavsnitt till och med.
Som sagt, teven styr mitt liv!
Imorgon i skolan måste jag göra en svenska diagnos sen får jag börja med B kursen och eftersom jag är en svenska nörd är jag lycklig. SÅ LYCKLIG... Hur fasiken kan man vara lycklig över ett skolämne? fast jag är verkligen. Vill skriva alla underbara uppsatser, läsa alla onda men fina böcker, argumentera om massa saker så att jag nästan blir arg på riktigt och allt annat som är möjligt att få göras i ämnet. Ja, jag vill ju nästan till och med redovisa för allmänheten, så lycklig är jag över att få börja med SVENSKA B! Är medveten om hur sjukt detta kan låta men det blev att jag struntade i det . IMORGON har toy story 3 premiär förresten och får inte dröja allt för länge innan jag ser den med mina fina små nötter.
PUSSSometimes you don't have the words to say


Har så ont i magen så jag DÖÖÖÖÖÖÖR!!!! Så ont så jag slapp skolan men var liksom tvungen att komma ditt ändå pga att jag skulle ha ett möta med Maria. YAYA. Nu vet jag lite vad jag ska få ha för ämnen denna termin. NIIIICE!!!!! Jag vill ha extra mycket engelska faktiskt så ska få det :) hihi, kanske matte A! Sen Svenska B, idrott och hälsa, livskunskap. Yay, kan möjligen bli något mer men inte så många alla fall så det är ju skönt. Ikväll blire att tvätta annars så händer det väl antagligen inte mycket. Leva ett liv framför teven, eh ja det lät ju bra.

Min spellista på spotify finner ni här under btw ^^,
världens bästa musik <3
PUSS"Because I love you, you idiot!"


Jag tycker att tågen kan börja gå snart så att jag kan börja glo på min man igen.
Minns nästan inte ens hur han ser ut längre. Bara att han ser ut som Jess Mariano fast lite fulare och så är han blond.
Idag har det inte hänt så mycket alls. Diskat och städat. Sedan när mamma kom hem gick vi ner till centrum för att äta och sedan handla. När vi kom hem blev det massa teve, alltid trevligt. Funderar på att titta om på gilmore girls. Även fast jag bara är på säsong 6 och jag är medveten om att några avsnitt på säsong sju var ganska bra fast sen är det kanske bara att inse att de första tre säsongerna av GG är liksom LOVE och sedan att säsong fyra och fem är fina små saker och sedan att säsong sex och sju inte håller sig på samma nivå även om det finns några avsnitt som är fina där med.
Ohåh, fina underbara serie <3
PUSSmah


Jag har huvudvärk och jag somnar snart. Orkar inte riktigt... Har haft matte idag vilket gick helt okej.
Återkommer om jag håller mig vid liv vilket inte är säkert. PUSSSka inköpas till min samling


Gossip girl säsong 3 på dvd i Sverige - 25 Augusti
Being Nikki (andra boken i Airhead serien) i Sverige - 3 September
Desperate hosewives säsong 6 på dvd i Sverige - 20 Oktober
One tree hill säsong sju - hittar inget datum när den kommer ut på dvd i Sverige.
+ Beverly hills säsong 7,8,9 och 10 såklart.. Säsong 10 kommer ut 8 September.
Kan möjligen dyka upp något mer. PUSSMonday


Blir helt rädd för Tara i Beverly hills 90210. Hon är helt psyk! Och Ray ska tydligen återvända i nästa avsnitt, ursh.
Nu ska jag diska sedan städa lite i mina hyllor och mamma bör komma hem från jobbet snart också. Har inga planer för ikväll så det blir nog inget speciellt, ska försöka lägga mig i tid ikväll dock så att jag är pigg i skolan imorgon :). PUSS"I don't know. If Dylan and Brenda found each other in a town of 15 million, if you include the outlying areas... it could happen."


Massa fint fast bara att inse att beverly hills inte är lika bra utan Brenda.
Branda och David är mina favorit karaktärer, världens bästa.
Säsong sex avsnitt 27 så bara 4 avsnitt kvar på säsongen sedan.
I love BEV fast det skulle ju inte göra något om Kelly skulle få för sig att hoppa!
PUSSwhat if we knew everything


helgen har varit allt för stel och tråkig. Vill verkligen börja göra någonting. Det är inte ens det att jag absolut inte gör något enligt social boken för jag träffar till exempel mina vänner, jag gör verkligen det. Men på något sätt känns det som det inte är nog. Det kommer självklart bli mer att göra när skolan börjar på riktigt med allt arbete igen och på sätt och vis kan jag längta ihjäl mig till att anstränga mig lite extra igen. På något underligt sätt känns det som att även hur underbart det kan vara med lov så är det nu NOG. Jag behöver grejer att göra, verkligen. Jag vet tyvärr inte om det är nog när allt blir som vanligt igen heller och jag vet inte vad som krävs. Fast egentligen vad vet man då? Om allting och om livet. Vet inte vad jag vill ha ut av detta. Det är bara det att även fast allt är ganska bra. Allt går hyfsat. Jag mår bra med människor jag umgås med och saker jag sysselsätter mig med. Det känns ändå så ensamt och så tråkigt. Allt man gör... Det finns liksom inget att göra förutom att vänta på bättre tider, eller? Vad är bra tider? Jag vill leva för evigt och aldrig dö och ingen i min närhet får heller dö. Jag grubblar för mycket, är det ens normalt? suck
PUSSIbland är livet ganska bra


Matmatmat och film = underbart <3.
Skola imorgon känns helt okej :).The good guy


ÄNTLIGEN en film med min favorit Alexis Bledel. Filmen var inte alls som jag hade förväntat mig men den var bra :).
Den slutade egentligen ganska förväntat men tycker ändå inte att filmen i stortsätt var det alls faktiskt.
Klart sevärd är den allafall fast tyckte helt ärligt att postgrad var bättre.
Handling: Ambitiösa Beth vill ha hela paketet: ett bra jobb; bra vänner; och en trevlig kille att njuta av staden med. Så klart är det sista alltid den svåraste delen. Beth faller för Tommy, en sexig, ung Wall Street hot-shot. Men just när allt verkar gå bra och allt falla på plats, kompliceras allt genom att Tommys känsliga och läckra medarbetare Daniel dyker upp i bilden.
Skådespelare: Alexis Bledel - Beth. Bryan Greenberg - Daniel. Scott Potter - Tommy. Mf.Dem säger att de är lördag idag


Okej, igår var jag nog död och inatt drömde jag att mamma dog för att hon fick cancer.
Det går nog inte att drömma hemskare än sådär. Tvivlar på det alla fall.
Igår var jag alla fall död, jag somnade vid kanske sju, vaknade till vid tio/elva tiden för att mamma kom in i mitt rum med vatten sen somnade jag igen och vaknade vid sex imorse sen somnade jag igen och vaknade av att mamma väckte mig vid halv tio och då blev det frukost. Sovas behövdes nog för nu är jag pigg! Idag ska jag se på the good guy! YAYYAYA. Har lääääääängtaaaaat så himla länge så hoppas att den är bra men jag tvivlar inte på något annat.
Vad tycker ni om min nya design!?
PUSSI promise to never mess it up again


Jag har inte dött, utan jag lever. Skolstarten har inte varit så jobbig så jag inte orkar yttra ord. Allt har faktiskt varit helt okej. Jag började alltså skolan igår men än har vi inte kommit igång så mycket. Inte mycket gjort men mer ska det bli. Vi har föresten en ny matte lärare som är en MAN!!!!!!!!!!! Ja, alltså alla andra lärare är ju tjejer så det känns lite udda just nu men tvivlar inte på att han är duktig. Ikväll ska det bli mys med massa filmer och massa gott och blir nog även att träffa Julia lite senare :) PUSSdet känns som söndag men det är ju onsdag


Sjuk!!!! Men jag börjar skolan imorgon så måste ta mig ditt, börjar vid tio! Mitt internet är nästintill urfunktion så lever på mammas dator lite just nu. Försöker ladda ner lite filmer på min dator men det tar verkligen 30 år. Ska titta på New York, I love you och sen ska jag sova! PUSSChloe


Såg framemot Chloe eftersom jag velat se den ganska länge men resultatet blev tyvärr inte de bästa. Egentligen bara bra skådespelare som spelade väldigt bra men ibland räcker det tyvärr inte till. Jag menar absolut inte att den är dålig, den är sevärd men inte så mycket mer. Beskrivningen på filmen är så exakt, behövs ingen mer förklaring.

Handling: En framgångsrik läkare tror att hennes man är otrogen. För att få bevis hyr hon in en eskortflicka som ska förföra honom, sätta hans trohet på prov och därefter rapportera resultatet. Någonstans på vägen går dock allt snett och läkarens hela familj hamnar i fara.

Skådespelare: Julianna Moore -
Catherine. Amanda Seyfried - Chloe.
Liam Neeson - David. Max Thieriot - Michael. Mf.onsdag


Har bakat Scones till frukost och tittat business of falling in love som gick på tv1000. Nu måste jag städa och sedan vila någon timme innan jag dör! PUSSJag förtjänar hur jag mår, Två hinkar salt i mina sårHatar detta internet. Ursh, fy och bruna bönor! By the way så börjar skolan på torsdag och jag längtar faktiskt inte. Jag längtade ju lite förut men just nu kan jag inte ens förstå varför. Ska posta lite grejer nu och gå på promenad en stund sen vill jag nog sova. PUSSbleeding heartsJag kan tyvärr inte vara aktiv här eftersom internet inte fungerar som det ska. Idag har jag varit med Julia och inte så mycket mer. Tittar på beverly hills nu. Dylan är tydligen borta och ska inte komma tillbaka förens säsong 9. Så han kommer inte att vara närvarande på ett tag eftersom jag bara kollar på den sjätte säsongen än så länge. En ny design kommer i veckan som Kristin varit bäst och hjälpt mig med och den är så fin så allas ögon kommer att spricka, ja typ så. PUSSRemember meSåg remember me för inte allt för många dagar sedan och wow. De var nog en av de bästa filmerna jag någonsin sett. Jag vet egentligen inte varför jag gillade den så mycket men den fastnade och hade en så bra handling rakt igenom. Alla som inte sett den måste se den, helt underbar var den!

Handling: Tyler är en ung man med ett ansträngt förhållande till sin far, efter en familjetragedi. Tyler tror inte att någon någonsin skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally. Mot sin vilja dras Tyler till Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne. Kärleken till Ally gör att Tyler får hopp om livet igen, men snart uppenbarar sig saker som hotar att driva paret ifrån varandra.

Skådespelare: Robert Pattinsson - Tyler. Emilie de Ravin - Allie.
Tate Ellington
- Aidan. Chris Cooper - Neil. Ruby Jerins - Caroline.
Pierce Brosnan - Charles. Lena Olin - Diane. Mf.Internet fel


Jag vet inte om ett segare internet någonsin har existerat så det går inte att vara aktiv här. Internet avbryts ofta och man måste ta sig in och ut hela tiden så Ursäktar för det. Det är anledningen till att en tystnad nog kommer att uppstå.the last songDet är ett under hur man faktiskt kan lyckas gång på gång men det lyckas verkligen varje gång någon bestämmer sig för att göra en film av någon av Nickolas Sparks böcker. Tvivlade lite på the last song eftersom jag hört mycket blandade åsikter om filmen men den var så sjukt bra och jag har aldrig gråtit såhär mycket till en film! Sjukt bra <3.

Handling: Sjuttonåriga Veronica "Ronnie" Millers liv blev uppochnedvänt när hennes föräldrar skilde sig och hennes pappa flyttade från New York till ett strandhus i en mindre stad. Sedan dess har Ronnie varit arg och frånvarande och hennes mamma bestämmer att Ronnie ska spendera sommaren hos sin pappa, en före detta pianist. Här tar en otrolig historia om kärlek vid, historien om den första kärleken och historien om kärleken mellan far och dotter.

Skådespelare: Miley Cyrus - Ronnie. Liam hemworth - Will.
Greg Kinnear - Steve. Bobby Coleman - Jonah. Carly Chaikin - Blaze. mf.

Sjuttonåriga Veronica "Ronnie" Millers (Miley Cyrus)
liv blev uppochnedvänt när hennes föräldrar skilde sig
och hennes pappa flyttade från New York till ett strandhus
i en mindre stad. Sedan dess har Ronnie varit arg och
frånvarande och hennes mamma bestämmer att Ronnie ska
spendera sommaren hos sin pappa, en före detta pianist.
Här tar en otrolig historia om kärlek vid, historien om
den första kärleken och historien om kärleken mellan far och dotter.Ludwig Bell <3

House of waxSåg precis house of wax och denna lilla film var mycket värre än förväntat. Denna film är en äkta panik film. Blir bara allmänt galen fast den var absolut inte dålig. Den var bra från början till slut tycker jag faktiskt och de är inte alla filmer som klarar av att vara det.

Handling: Sex ungdomar är på väg till en viktig match i amerikansk fotboll och på vägen övernattar de vid en tältplats. Efter ett bråk med en lastbilschaufför får de för sig att denne har mixtrat med bilen. De liftar in till den lilla staden i närheten, Ambrose. Där finns ett märkligt vaxmuseum med vaxdockor som ser väldigt mänskliga ut. Snart begriper de att vaxfigurerna är mördade människor och att mördarna finns kvar i staden, vaxstaden Ambrose, på jakt efter nya offer till sin samling.

Skådespelare: Elisha Cuthbert - Carly. Chad Michael Murry -
Nick.
Jared Padelski
- Wade. Brian Van Holt - Vincent. Paris Hilton - Paige.
Robert Richard
- Blake. Jon Abrahams - Dalton. mf.P.S.Fredag den 13.e är det idag! Så får se om det händer något läskigt idag då :).
Tittade alla fall på filmen P.S. precis. Topher Grace är ju verkligen en av världens sötaste skådespelare i denna värld. Trodde inte att den här filmen skulle vara speciellt bra helt ärligt för den började inte helt i toppklass men efter ett tag så blev den ganska bra faktiskt :).


Handling:
Vem är det som bestämmer att man bara får en chans till sin första kärlek? Den underbara känslan att hitta den rätta och tillsammans finns inga hinder. Men om du skulle förlora den personen, hur skulle du då reagera? Hur skulle du kunna gå vidare? Skulle du tillbringa resten av ditt liv med att försöka leva så normalt som möjligt? Louise Harrington (Laura Linney), är 30+ nyligen skild och jobbar på det prestigefulla Columbia Universitet på konstlinjen. Hon är klok, smart och framgångsrik men inte riktigt tillfreds med livet. Av alla ansökningar som hon får från olika som vill studera på Universitetet är det speciellt en som drar hennes uppmärksamhet. Den kommer från en ung man med samma handstil, teckningar och namn som hennes första pojkvän Scott Feinstadt, Scott var hennes absolut största kärlek och hon har aldrig glömt honom efter att han tragiskt gick bort i en bilolycka för många år sedan. Under intervjun stiger spänningen dem emellan och en en kärleksaffär inleds. Men vem är egentligen Scott Feinstadt och hur ska deras förhållande utvecklas?

Skådespelare: Laura Linney - Louise. Topher Grace - Fran scott.
Gavriel Byrne -
Peter. Lois Smith - Ellie. Paul Rudd - Sammy.
Marica Gay Harden
- Missy. Mf.and you know that in my room I don't have a phoneUrsäkta mig tystnad under dagen. Idag har jag städat, diskat och lagat middag. Inget speciellt. Om en vecka börjar jag skolan, är lite rädd men hoppas att det kommer att gå bra alla fall. En ny design kommer att synas om några dagar. Ikväll ska jag vara med Julia! PUSS"No, you don't need a note from your mother.."Åh, älskade beverly hills <3. Säsong 6. Underbart <3
Saknar fortfarande Brenda och står inte ut med Ray !!!!
PUSSCellularTittade på Cellular som gick på teve precis och tyckte faktiskt att den var sevärd.

Handling: En felringning på Ryans mobiltelefon gör att han hamnar i en riskfylld situation och kamp mot tiden för att rädda livet på kidnappade Jessica Martin. Det enda Ryan vet om Jessica är det han hört på andra sidan tråden under det dramatiska telefonsamtalet. Han ger sig nu in i en värld full av hot och besvikelse i hopp om att rädda kvinnan vars liv ligger helt i hans händer. Frågan är vad det kommer att kosta honom och vad som egentligen ligger bakom det mystiska samtalet.

Skådespelare: Kim Basringer - Jessica. Chris Evans - Ryan. Jessica Biel - Chloe. Richard Burgi - Caring Martin. Mf."!^&#;@;%=|


BLIR ARG! Kan inte ens skriva eftersom mitt tangentbord 'r helt fucking bajs :@... Kan inte komma med korrekta meningar eftersom de tre sista bokstävarna i svenska alfabetet har gett upp livet enligt mitt tangentbord. Sedan när jag verkligen kämpar mig att utveckla tecken s' funderar det inte for att de tydligen har förflyttas till en annan plats.  LIKSOM WHY och vad g;r man f;r att fixa till detta problem+ Blir snart tokig!!!

MVH ARGTJEJ91Fuck you AdamSeriöst!!!!!!! När jag var hemma hos Julia igår så var det 16 and pregnant på teven så det blev att se det och seriöst Adam Lind, gå och dö! Har nog aldrig sett en hemskare människa i mitt liv. Det var inte heller att han är lite små elak jämt och ständigt han var verkligen en ond individ. Det går inte att beskriva hans ondhet man måste ha sett de där avsnittet för att förstå hans vidirghet. Himla obryende och äcklig tonåring som är värld en smäll.

Gulliga göra slut sms klarar han ju också av. Ja, eller så kanske inte? IDIOTIDIOTIDIOT! Tyckte även att det var väldigt fint att det fanns en facebook grupp som ogillar Adam Lind!!!!! YEAH. PUSSonsdag


Idag är det Onsdag och jag börjar skolan om åtta dagar känns inte okej. Idag vill jag spela sims mer än något annat fast är de så konstigt har inte spelat på typ ett år. PUSSTisdag


Har fått brev från min skola och jag börjar 19 Augusti. Jag längtar faktiskt lite fast ändå nej. Idag ska jag vara med Julia hela kvällen var det tänkt så tänkte bege mig till hennes hus snart för ska äta middag där! PUSSFast aa...Yaya! Allt med kommunen, mig, syv och allt löste sig snabbt alla fall så det känns bra :). Pontus är även idag min hjälte <3. Idag har det alla fall inte skett så mycket alls. Ska fixa mig lite snabbt nu sen ska jag leka med Julia och Nadja en stund. PUSS
Being Nikki


Ahhhh! I September kommer fortsättningen på Airhead ut på svenska. Detta är en bok av världens bästa författare. Detta är en bok av ett litterärt geni. En bok av samma författare som har skapat en person som är exakt som mig minus prinsessa (Mia Thermopolis) och att även denna författare har skapat Micheal Moscovitz tycker jag att säger en hel del. Jag ser framemot bok nummer två av Airhead!Handling: Em Watts brukade vara vem som helst, en vardaglig tjej som hellre spelade tv-spel än flirtade med killar. Sedan hände den fruktansvärda olyckan ... 

Plötsligt befinner sig Ems hjärna i en supermodells, Nikki Howards, kropp. Men Em är inte något supermodellämne och det nya livet blir långt ifrån fantastiskt. Hon tvingas manövrera sitt gamla liv i hemlighet, samtidigt som hon går i skolan och gör glammiga modefotograferingar. Hon kan inte berätta för sin bästis - killen som hon gillar - vem hon egentligen är, hon träffar knappt sin familj och det värsta av allt är att hon är övertygad om att företaget som har transplanterat hennes hjärna till supermodellens kropp tänker göra allt för att hålla operationen hemlig 

Alla som gillar Meg Cabots böcker och spänning kommer att älska Airhead-serien! Innehåll: romantik, humor, spänning och allt det som gör Meg Cabots böcker så beroendeframkallande! 

Att vara Nikki tar vid där Airhead slutade, och är bok nummer två i en serie om treRoll out of bed, Mr. Coffee's dead


Alltså helt ont! Jag fick ett sms för en stund sen av min SYV och tydligen måste hon kontakta mig kommun (igen) innan hon kan skicka ett välkommsbrev. Varför ska allt som jag gör vara så himla omständligt, seriöst."Hey, I've read Jane Austin"


Helt otroligt Internet fungerar fortfarande. Undrar vem den där Pontus är som bor i mitt hus. Han måste vara helt underbar förövrigt. Det är inte alla som tillåter folk surfa på deras Internet hur som helst inte för att han är medveten om det men PONTUS OM DU HÖR MIG, DU ÄR BÄST! Har hunnit ladda upp in massa pic från denna sommar in på face har de också kommit så några bilder landar nog här tillslut :D! Funderar på att titta på gilmore girls. PUSS"I wanna be good, life's just not letting me"Jag undrar om Milo Ventimiglia har spelat en ända roll där han inte får ett anfall blivit arg, skrikit, typ klagar på sitt liv men jag gillar honom ändå. Världens bästa är han och finaste ofc! PUSSdöd, dödare, dödast


Blir så irriterad på detta. Jag är aldrig sjuk men självklart ska något drabba mig bara för att jag har ledigt. Jag har varit sjuk två gånger inom loppet på två veckor vilket faktiskit inte är så himla underhållande. Tittar på vem vet mest? och villl ha ben&jerry... PUSSYES!


WOOHO! Jag är inne på inernet på min nya dator, jag kom in. ÄNTLIGEN! Tyvärr kommer jag inte i kontakt med mitt eget internet så det går otroligt segt för måste ju surfa på någon grannes men måste ju faktiskt! Är ganska glad att jag har kommit in av huvudtaget :). Nu ska jag skicka ett mejl till en liten tjej som kan hjälpa mig att koda min blogg så att den blir snygg på riktigt! PUSSREGN!<3


Åh, det regnar ute! Det brukas inte uppskattas så ofta men nu är ett tillfälle det verkligen gör det för stämningen känns så mysig. Ligger i sängen och tittar på one tree hill. Ibland älskar jag livet. Om jag inte uppdaterar på ett tag beror det mest på att internet lagt av och inte för att jag dött. PUSS"You go read a book or something"


ÄLSKAR ONE TREE HILL <3.
Ser om från säsong ett nu och kan bara säga underbart!
Finns ingen serie som kan bli såhär pass bra och kommer aldrig heller att finnas.
Kvällen har tillbringats hemma hos Julia, btw! PUSSnew again


Nu har jag köpt en ny dator wäähuu! Fast ändå sitter jag här vid mammas äckliga mac dator (ja, jag hatar den). Dessvärre är jag väldigt fattig nu. Har 600 kr kvar på mitt konto fast får iof 1300 den 18 Augusti och ska skicka ett mejl om min lön som tydligen inte hade kommit än och när jag får den är jag några tusen plus igen så det är väl okej antar jag fast känner mig ändå som en fattig student. Ikväll ska jag träffa Julia! PUSSWoo hoo woo hoo hoo


Två boxar till min samling har anlänt :D!!!! Fast det ligger faktiskt ett minus i detta, tyvärr och de är att en hel rad i min hylla är överfull och tro mig det lär bli fler så måste väl mixtra om här helt för min hylla är även ganska fyllt med böcker och vanliga dvd filmer. (bilden är spegelvänd eftersom den är tagen med webbcameran) Nu ska jag duscha, sedan städa lite, äta lite, sedan titta klart på Dawson's Creek (4 avsnitt). Ikväll ska jag kanske träffa en vän annars blir jag nog hemma. PUSSPACEY WITTER


Pacey Witter är ju verkligen drömmannen. Har fyra avsnitt kvar av säsong fem sedan har jag endast en säsong kvar av Dawson's Creek. Hur ska jag klara mig utan Pacey!? Jobbigt liv att bli så kär i alla serier som faktiskt är bra på riktigt. PUSSOnsdag!


Det där med att man blir frisk av att bara ligga stil i sängen stämmer nog för jag mådde skadligt dåligt i min hals igår och jag har fortfarande ont men känner mig inte lidande vilket är toppen! Jag har bara några avsnitt kvar av Dawson's Creek, säsong fem. Surt att alla mina favorit program har slutat sända eller typ är på sista säsongen. PUSSSomething Wilder


Åh, goosh. Älskar Dawson's Creek. Jag erkänner att säsong fem inte blev bra förens i avsnitt nio. Efter att jag kollat på de här ett tag så inser jag varför detta en gång fick bli en av mina favorit serier och fortfarande är. Mina favoriter är Jen och Pacey. PUSSsore throat


JAG DÖR! Min hals gör så fruktansvärt ont. Det känns som jag svalt en fjärrkontroll och den fastnat mitt i halsen. Ingenting hjälper dessutom. Har mest legat i sängen i stort sätt hela dagen. Var med Victoria några timmar på kvällen men vi låg mest i sängen vi också för man gör sådant med en Lidande person antar jag. Kul att jag blir sjuk när det är sommarlov. Jag menar jag är ALDRIG sjuk. Ont i magen och huvudvärk typ men det är ju inte riktigt samma sak. På fredag tänkte jag köpa en ny dator. En väldigt knäpp grej också. Tydligen har jag fått min lön för när jag tog ut pengar med Victoria i centrum idag så stod de att jag hade fått in 5000 1 Augusti men vet tyvärr inte om jag ska tro på detta för mängden på fattigdom inne på mitt konto var inte ens okej. 8000 drygt. Har inte ens köpt något så förstår inte riktigt. PUSSlove story


Måste tyvärr stå emot detta. Trodde att love story skulle vara en klass för sig och ge mig världens bästa kärleksfilm men den höll verkligen inte måttet. Jag är egentligen en sucker för kärleksfilmer, helt ärligt men blir så himla besviken när jag ser sådan här smörja. Jag kan lista upp 100 filmer som är mer kärleksfulla än denna på störta allvar. Tycker inte ens att de verkar kära men tydligen måste ju antagligen ett antal människor på allvar tycka att detta är bra men jag frågar mig bara HUR!? Rekommenderar inte love story till en ända levande skäl.

Handling: En av de mest romantiska filmer som någonsin har gjorts, och en av de mest populära. Denna hjärtevärmande 70-talsfilm om evig kärlek blev nominerad till sju Oscar (bland annat för Bästa film) och fick priset för Francis Lais fantastiska musik. Skådespelarna Ryan O'Neal och Ali MacGraw blev nominerade till varsin Oscar och blev filmstjärnor över en natt. Hyllade för sina gripande porträtt av ett ungt par som trotsar socialt motstånd och gifter sig, men som sedan drabbas av en stor tragedi.
Skådespelare: Ryan O'Neal - Oliver. Ali MacGraw - Jennifer. Mf.Dawson's


Säsong fem med en av mina favorit serier, lovely ! ! ! !My new love


42" <3teve


YAYA! Idag har jag köpt en ny teve. 42".  Det blir nog bra :). Nu gäller det bara att inskaffa en dator innan skolan börjar också. One tree hill boxarna är det billigaste jag varit med om 179 :- så det blev nog att säsong ett blir min och beverly hills säsong sex ofc. PUSSValentine's day


Tittade precis på Valentine's day, vilket är en film jag velat se så himla länge och som jag förväntat mig att vara så himla bra. Jag gillade den fast förväntade mig helt ärligt något mer. Det bästa med denna film var att ett antal skådespelare som jag verkligen gillar var med i denna lilla rulle och det uppskattas alltid! Denna film har ju även jämförts med min favorit love actually och helt ärligt den här filmen är ju söt men den kommer inte upp i samma nivå även om den påminner om Love actually med mycket.
Handling: En stjänspäckad ensemble briljerar i denna vansinnigt roliga och värmande romantiska komedi. Historier korsas, krockar och återkommer i denna titt på en dag i kärlekens liv. Någon som friar. Blommor som inte blir skickade. En stor hemlighet som till sist blir berättad. Tanken att "jag dyker upp och överraskar honom" som slutar i en överraskning för henne. Gräl, kyssar, fel val, rätt drag och mycket mycket mer. Vare sig du är nyförälskad eller har slutat älska, så kommer du att älska den här hyllningen till romantik som ser det hela från den roliga sidan.
Skådespelare: Ashton Kutcher - Reed. Anne Hathway - Liz. Jennifer Garner - Julia. Topher Grace - Jason. Emma Roberts - Grace. Julia Roberts - Kate. Jessica Alba - Morley. Jessica Biel - Kara. Eric Dane - Sean. Hector Elizondo - Edgar. Bryce Robinson - Edison. Taylor Lautner - Willy. Taylor Swift - Felicia. Carter Jenkins - Alex. Mf.